HERMANS S. TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERMANS S. TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.139.814

Publication

09/05/2014
ÿþ1

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

i i





<190 507*

I I.ergclegd ter griffie der

k:c tiaink van l.00phando

w LiItIvOn, de 2 8 APR. 2014

GRJFF1gU?,

Griffie

Ondernemingsnr :0867.139.814

Benaming (voluit); HERMANS S . TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel :3380 Glabbeek (Bunsbeek) , Tiensesteenweg 69

(volledig adres)

Onderwerp akte : In-verefeningstelling

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Benjamin DEPUYDT te Hoegaarden, op 24 maart 2014, neergelegd ter registratie, dat de bijzondere algemene vergadering is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "HERMANS S. TRANSPORT", met zetel te 3380 Glabbeek (Bunsbeek), Tiensesteenweg 69, RPR Leuven BTW BE 0867.139.814, opgericht bij akte verleden voor notaris Albert JANSSEN te Tienen op 30 augustus 2004, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 16 september erna, onder nummer 04131785, waarvan de statuten niet gewijzigd werden.

De vergadering nam telkens met unanimiteit volgende beslissingen.

Eerste agendapunt: Vaststelling dat de Heer HERMANS Stefan Eduard Maria, wonende te 3380 Glabbeek (Bunsbeek), Tiensesteenweg 69 de zaakvoerder is van de vennootschap en principieel besluit tot ontbinding en vereffening.

Vooreerst verduidelijkt de vergadering het volgende. In de publicatie in het Belgisch Staatsblad van de beslissing van 9 juni 2006 tot aanstelling van de zaakvoerder wordt vermeld dat de Heer HERMANS Eduard Maria werd benoemd tot zaakvoerder. Dit betreft echter een materiële vergissing, het moest zijn: de Heer HERMANS Stefan Eduard Maria.

a. De voorzitter stelt vervolgens voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

b. Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder is opgemaakt op 14 maart laatstleden.

Bij dit verslag is gevoegd een staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Over deze staat werd door bedrijfsrevisor Frédéric CLUKKERS, met kantoor te Leuven, Brusselsestraat 292 A18, een verslag uitgebracht op 14 maart laatstleden. Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passiva, per 31 december 2013, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, van de Bvba Hermans S. Transport in overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt:

1. in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Hermans S. Transport Bvba een boekhoudkundige staat opgesteld er 31 december 2013, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffeningvan de

09/05/2014

agen bij het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het -B-efgisEff Staatsblad vennootschap een balanstotaal opgeeft van 64.986,60 ê en een netto actief van 46.109,04 E;

2, uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, blijkt dat de balans de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.",

Een afschrift van de verslagen en van de staat is samen met de oproeping van deze algemene vergadering gezonden aan de houders van aandelen op naam.

c. Na onderzoek bevestigt de notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffeningstelling.

d. De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om

de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Tweede agendapunt: Statutenwijziging.

Om hiervan blijk te geven in de statuten, wordt het artikel in verband met de duur van de vennootschap

vervangen door:

"Op 30 augustus 2004 werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur. Op 24 maart 2014 werd

zij vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld."

Derde agendapunt: Ontslag zaakvoerder - Benoeming vereffenaar.

a. Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan de zaakvoerder, voormelde Heer

HERMANS Stefan, die dit terstond aanvaardt.

Hem wordt daarenboven kwijting verleend voor zijn beheer.

b. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar met individuele bevoegdheid, Mevrouw TRIAU Irina Alice, wonende te 3380 Glabbeek (Bunsbeek), Tiensesteenweg 69.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat deze zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Gezegde Mevrouw TRIAU Tina is hier aanwezig en verklaart de opdracht te aanvaarden., haar mandaat werd bevestigd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Leuven van 10 april 2014.

Vierde agendapunt: Bevoegdheden vereffenaar.

a. De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot

vereffening, zoals bepaald in artikel 186 van het Wetboek der Vennootschappen.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan

na homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

b. Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek der Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

c. De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hen de goederen die hij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

d. De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek der Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

e. De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek der Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Vijfde agendapunt: Sluiting  Kwijting.

a. De vergadering wordt tijdelijk geschorst om de vereffenaar toe te laten voor de vereffening van de vennootschap en de neerlegging waarvan sprake in artikel 194 van het wetboek der vennootscha " s en te zorgen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



"

Voor-

behouden

aan het

--Erëig`iscFII

Staatsblad

Luik B - vervolg

Na afloop hiervan roept hij de algemene vergadering samen en brengt hij verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt de rekeningen met de stukken tot staving aan gezegde vergadering voor. De vereffenaar deelt mede dat er geen bedragen meer vol te storten zijn op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen. Hij deelt tevens mede dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

Hij zal dit alles ter goedkeuring voorleggen aan de algemene vergadering

VOLMACHT

Teneinde de nodige formaliteiten voor deze vereffening te vervullen, wordt volmacht gegeven aan voormelde vereffenaar.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: uitgifte, uittreksel, lijst publicaties. Reeds neergelegd: verslagen bedrijfsrevisor en zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - 4nnexes d

24/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

NEERGELEGD "

1 5 SEP. 20111

Griffie Rechtbank van Koophandel

te reeila

UI

*14174748*

Ondernemingsnr 0867'139814

Benaming

(voluit) HERMANS S. TRANSPORT

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Tiensesteenweg 69 3380 Glabbeek (Bunsbeek)

(volledig adres)

Onderwerp akte: AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Benaming: Hermans S. Transport bvba

Zetel: 3380 Glabbeek (Bunsbeek) Tiensesteenweg 69

Ondernemingsnummer: 0867.139.814

Op datum van 23 augustus 2014, om 15.00 uur, is op de zetei van de vennootschap de bijzondere algemene vergadering bijeengekomen-van de vennoten van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hermans S. Transport in vereffening,ON 0867,139.814 die haar zetel heeft te 3380 Glabbeek (Bunsbeek) Tiensesteenweg 69. De vennootschap werd opgericht op 30 augustus 2004 bij akte verleden voor notaris Albert Janssen, met standplaats te Tienen, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 september 2004 , onder het nummer 04131785 , waarvan de statuten niet werden gewijzigd, ontbOnden en in vereffening gebracht is bij akte verleden op 24 maart 2014 voor notaris Benjamin Depuydt, met standplaats te lioegaarden, bij uitreksel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 april 2014, bekendgemaakt onder het nummer 14096507.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hieronder vermelde vennoten die respectievelijk, volgens hun verklaringen en zoals blijkt uit het register van de aandeelhouders van de vennootschap het hieronder vermelde aantal vennootschapsaandelen bezitten:

1. De heer Hermans Stefan houder van 93 aandelen

2. Mevrouw Triau 'rifla , houder van 93 aandelen

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Hermans Stefan gewezen zaakvoerder, voornoemd.

De voorzitter zet uiteen:

1.De huidige bijzondere algemene vergadering werd bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over de volgende agendapunten:

-Goedkeuring van de rekeningen afgesloten op 31 mei 2014 evenals

de bestemming van het daarin vermelde overschot en van de vereffeningsdividenden:

-Decharge te verlenen aan de vereffenaar;

-Afsluiting van de vereffening.

2.Dat alle aandeelhouders aanwezig zijn.

Bijgevolg is de vergadering geldig samengesteld om te beraadslagen en te besluiten

over haar agenda.

Na de uiteenzetting van die feiten welke door de vergadering als juist erkend werden, gaat de vergadering over tot de bespreking van de agendapunten en neemt, eenparig, de volgende besluiten:

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto z Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eerste besluit

De vergadering keurt de rekeningen van de vereffening goed, die door de vereffenaar werden opgesteld per 31 mei 2014. Evenals de bestemming van het daarin vermelde overschot en van de vereffeningsdividenden. Tweede besluit

De vergadering verleent volledige en onbeperkte decharge aan de vereffenaar voor de uitvoering van haar mandaat.

Derde besluit

De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en dat de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hermans S. Transport' , ln vereffening, met zetel te 3380 Glabbeek, Tiensesteenweg 69, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer

Hermans Stefan ,wonende te 3380 Glabbeek, Tiensesteenweg 69 die ze moet bewaren gedurende de

wettelijk termijn.

Na de afhandeling van de agenda wordt de vergadering geheven om 16.00 uur, na lezing en goedkeuring van de onderhavige notulen.

De vennoten aandeelhouders

Hermans Stefan Triau lrina

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 07.08.2013 13405-0279-014
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 28.08.2012 12464-0410-013
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 29.07.2011 11353-0109-015
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 24.07.2010 10342-0239-014
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 29.07.2009 09503-0373-013
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 28.08.2008 08669-0294-011
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 29.08.2007 07653-0295-011
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 29.08.2006 06707-1639-011
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.06.2005, NGL 31.10.2005 05848-0481-011

Coordonnées
HERMANS S. TRANSPORT

Adresse
TIENSESTEENWEG 69 3380 BUNSBEEK

Code postal : 3380
Localité : Bunsbeek
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande