HET BROOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET BROOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.102.737

Publication

30/10/2013
ÿþ ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sar s Ott

e

~~~~. e~egt~ r+~i+e~~~~ 213

~Ci n'e van t(oc

te L.euv8n'

DE cRWFfER,

Griffie

Î

111111

*13165060*

ui

i

II

Ondememingsnr : 0841,102.737

Benaming (volalt) : HET BROOD

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel (volledig adres) : " Bleyveldstraat 1, 3320 Hoegaarden

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 25 september 2013, "Geregistreerd te TIENEN 1 op 10 OKT. 2013 drie blad een verzending Reg:5 Boek 738 blad 57 vak: 14 Ontvangen: vijftig euro (50E) de Ontvanger (getekend) L. Schollacrt E,a. Inspecteur wnd.", dat de bijzondere algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET BROOD", met zetel te 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven en onderworpen aan de belasting op toegevoegde waarde (BTW) onder nummer 0841.102.737.

Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op 10 november 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 november erna, onder nummer 11179542, waarvan de statuten, ongewijzigd zijn.

De vergadering nam telkens met unanimiteit volgende beslissingen:

1. vervanging van artikel 10 der statuten door volgend tekst: " Artikel 10.- De overdrachten of overgangen van aandelen worden in het register van vennoten ingeschreven. De inschrijvingen worden gedagtekend en, ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun mandatarissen, ingeval van een overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgende of zijn mandataris, ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en overgangen gelden slechts jegens de vennootschap en derden vanaf hun, inschrijving in het register van vennoten.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen, onder bezwarende of kosteloze titel, onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden en ook niet wanneer de afstand zou geschieden krachtens een gerechtelijke beslissing of een openbare toewijs, dan met instemming van, tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten. waarvan de overdracht is voorgesteld.

Overdracht onder levenden (ten bezwarende of ten kosteloze titel)

1) Telt de vennootschap slecht één vennoot, dan kan deze vrij beslissen over de overdracht van alle o£ een deel van zijn aandelen, mits in voorkomend geval de regels na te leven van zijn huwelijksvermogensstelsel.

2) Telt de vennootschap twee leden en bij gebreke aan een andersluidende overeenkomst tussen de vennoten, dan moet diegene onder hen, die één of meerdere aandelen wil afstaan, zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan afstand wordt voorgesteld, alsmede van de aangeboden prijs per aandeel.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van deze brief moet de medevennoot aan de overdragende vennoot een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing kenbaar maakt. Hij is niet verplicht zijn beslissing te motiveren. Indien zijn antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze niet is verstuurd, wordt zijn beslissing als bevestigend beschouwd.

3) Telt de vennootschap meer dan twee leden en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt door de vennoten, dan zullen de volgende regels toegepast worden.

De vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen dienaangaande aan de zaakvoerder(s) laten kennen bij aangetekende brief, bevattende de inlichtingen zoals hierboven onder 2) vermeld.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder, bij aangetekend schrijven, elke. vennoot inlichten omtrent de geplande afstand, met aanduiding van de identiteit van de voorgesteIde overnemer(s), het aantal aandelen en de aangeboden prijs per aandeel en aan iedere vennoot vragen of hij de' afstand toestaat aan de voorgestelde ovememer(s) door de eventuele overlater.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van dit schrijven moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekend schrijven sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, zonder dit te moeten motiveren. Bij gebreke van het versturen van zijn antwoord in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt hij geacht in te stemmen met de geplande afstand.

De zaakvoerder moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten aan de eventuele overdrager betekenen, bij aangetekende brief, binnen de drie dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

(Geldend voor 2) en 3)) Indien geen instemming wordt verleend voor de afstand, kunnen de belanghebbenden verhaal hebben bij de Rechtbank van Koophandel van de maatschappelijke zetel, zetelend in kortgeding, na dagvaarding van de weigerende vennoten.

Oordeelt de rechtbank de weigering als willekeurig, dan hebben de weigerende vennoten drie maanden te rekenen vanaf het bevelschrift om kopers te vinden of om zelf de aandelen, overeenkomstig hun aandelenbezit, te kopen tegen de prijs en voorwaarden overeengekomen tussen partijen of, bij gebreke hiervan, zoals hierna bepaald.

Is de afkoop niet geschied binnen de gestelde termijn van drie maanden, dan kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen. Dit recht kan slechts uitgeoefend worden binnen de veertig dagen volgend op het verstrijken van de termijn van drie maanden.

Voorkooprecht

Niettegenstaande voorgaande bepalingen wordt, bij gewenste overdracht onder levenden aan derden en voor zover volgens voorgaande bepalingen de instemming vereist is, aan de medevennoten de voorkeur tot aankoop gegeven naar verhouding van hun aandelenbezit.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van het bericht van de vooropgestelde overdracht dienen de medevennoten te laten weten, volgens de procedure hierboven vermeld sub 2) respectievelijk sub 3), of zij hun voorkooprecht uitoefenen.

Indien bepaalde medevennoten hun recht van voorkoop niet uitoefenen zal dezelfde procedure gevolgd worden voor de resterende aandelen.

Indien ten gevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan worden deze aandelen geloot door het bestuur onder de medevennoten die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

Ingeval van splitsing van één of meerdere aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik, komt het voorkeurrecht, bij ontstentenis van akkoord tussen hen, toe aan de naakte eigenaar. De aandelen alzo verworven volgen hetzelfde statuut als de bestaande aandelen (naakte eigendom  vruchtgebruik), Bij stilzitten van de naakte eigenaar kan de vruchtgebruiker het voorkooprecht uitoefenen. De aandelen alzo bekomen komen hem toe in volle eigendom, zonder vergoeding aan de naakte eigenaar.

Bij gebreke van overeenkomst tussen partijen wordt de prijs bepaald zoals hierna vermeld.

Overdracht wegens overlijden

l) Wanneer de enige vennoot overlijdt, zullen de rechten met betrekking tot zijn aandelen worden uitgeoefend door de erfgenamen en de rechtstreekse of in bezit gestelde legatarissen, verhoudingsgewijze met hun rechten in de nalatenschap, tot op het ogenblik van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van legaat met betrekking tot deze aandelen.

2) Zijn er verschillende vennoten, dan zijn de erfgenamen en Legatarissen van een overleden vennoot er toe gehouden, binnen de twee maanden na overlijden van de betrokken vennoot, aan de andere vennoot of, indien er meer dan twee vennoten zijn, aan de zaakvoerder(s), hun identiteit en erfhechten te doen blijken door regelmatige akten en eventueeI deze erfgenaam aan te duiden die hen als gemeenschappelijke Iasthebber zal vertegenwoordigen, zoals voorzien in artikel 12 der statuten.

Zolang de rechtverkrijgenden van de overledene hun rechten, zoals hierboven bepaald, niet hebben doen blijken zullen zij tegenover de overlevende vennoten geen recht mogen uitoefenen dat aan de overledene toebehoorde.

De erfgenamen en Legatarissen van een vennoot die niet van rechtswege vennoten zouden worden, moeten overeenkomstig de regels bepaald voor de overdracht tussen levenden, de toestemming van de medevennoten vragen binnen de twee maanden na datum van overlijden van deze vennoot,

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoten kunnen worden omdat zij niet als dusdanig aangenomen werden, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen. Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij aangetekend schrijven aan de zaakvoerder(s), waarvan onmiddellijk door de zaakvoerders) aan de verschillende vennoten afschrift wordt gezonden bij aangetekende brief.

Bij gebreke van overeenkomst onder belanghebbenden worden de voorwaarden van afkoop geregeld zoals hierna bepaald.

De gekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs.

Zo de afkoop niet is geschied binnen de drie maanden na ontvangst van de aangetekende brief waarin tot de afkoop wordt verzocht, zullen de erfgenamen en legatarissen de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen.

De afkoop gebeurt tussen de medevennoten volgens hun aandelenbezit, tenzij andersluidende beschikkingen tussen hen.

Luik B - Vervnln

Anderzijds kunnen de betrokken aandelen ambtshalve afgekocht worden, indien de rechtverkrijgende de toestemming niet vordert binnen de vormen en de termijn van twee maanden, zoals hierboven bepaald, of indien na de verwerping van zijn aanvraag tot instemming hij een termijn van drie maanden, laat voorbijgaan zonder de inkoop te vorderen.

Waardebepaling

Bij gebreke van akkoord tussen de partijen binnen de twee weken na ontvangst van de aanvraag tot afkoop, wordt de waarde van de betrokken aandelen bepaald door deskundigen, aangesteld door elke partij, met opdracht de afkoopprijs van elk aandeel te bepalen.

Bij gebreke van aanduiding door één van de partijen van zijn deskundige of bij gebreke van overeenstemming omtrent de keuze van experten, zal hun aanstelling gedaan worden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en dit op verzoek van de meeste gerede partij.

Bij onenigheid tussen de experten wordt een derde deskundige benoemd door de Voorzitter van de Rechtbank, met opdracht op te treden als scheidsrechter.";

2. aanpassen van de statuten aan voormelde wijziging;

3. benoeming van Mevrouw VANDERVEKEN Els, wonende te 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 1 tot onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur;

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Benjamin DEPUYDT, notaris

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte, KBO-formulieren, lijst publicaties, gecoördineerde statuten.

A.,.Í "'"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011
ÿþ (voluit) : HET BROOD

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bleyveldstraat I - 3320 Hoegaarden

Onderwerp akte : Oprichting

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9 7, NOV. 2011 Griffie

P

II

_____ - ----- - ------ ________

Ondernemingsnr :

Benaming ~á4 Â . /11-~~

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 10

november 2011, neergelegd ter registratie, dat:

OPRICHTERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

de Heer VANDERVEKEN Michel Sylvain, geboren te Tienen op 10 juli 1961 en zijn; echtgenote, Mevrouw WOLF Dagmar Marie-Louise, geboren te Hasselt op 21 februari 1961,; samenwonende te Hoegaarden, Doelstraat 47;

de Heer ABTS Seppe, geboren te Leuven op 25 april 1986, wonende te Hoegaarden (Meldert) Begijnenblokstraat 10 en zijn echtgenote, Mevrouw VANDERVEKEN Els, geboren te Leuven op 19 juni 1989, wonende te Hoegaarden, Doelstraat 47; ieder met hun eigen vermogen,

VORM - NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam; "HET BROOD".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 1. De zetel kan zonder' statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel,; bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derde, of door deelname van deze:

-in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle soorten bakkerijproducten;

-uitbating van brood- en banketbakkerij, met aanverwante verkoop van confiserieartikelen, chocolade en ijsbereiding, verbruiksalon;

-huur, verhuur en ter beschikking stellen van brood- en drankautomaten;

- alle beheer, management, deelname of belangenmenging rechtstreeks of onrechtstreeks in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook; - de functie van bestuurder of veréffenaar in andere vennootschappen uitoefenen; - deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door middel van: inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren en exploiteren van onroerende goederen en roerende: goederen en effecten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-huur verhuur van vervoermiddelen, zowel gemotoriseerd als niet-gemotoriseerd;

-het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen,: met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschappen allej leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan;

-het verrichten van commerciële, industriële of financiële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen; en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben;

-de kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers /beenhouwers;

-de kleinhandel in gevogelte, konijnen en wild;

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-superette- niet- gespecialiseerde kleinhandel in algemene voedingsmiddelen;

-kleinhandel in tabaksproducten en in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging ervan;

-kleinhandel in huishoudartikelen, zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enzovoort;

-kleinhandel in bovenkleding, inclusief werkkleding, sportkleding en ceremonie-kleding, van

ongeacht welk materiaal voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment);

-kleinhandel in baby-en kinderkleding;

-kleinhandel in onderkleding, lingerie, strand- en badkleding;

-kleinhandel in hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, enzovoort; -kleinhandel in

schoeisel;

-kleinhandel in lederwaren en reisartikelen van leer of van leervervangers;

-kleinhandel in meubels;

-kleinhandel in verlichtingsartikelen;

-kleinhandel in niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakers-werk, vaatwerk, aardewerk,

porselein en glaswerk;

-kleinhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk;

-kleinhandel in geschenken met betrekking tot de woninginrichting;

-kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften;

-kleinhandel in spellen en speelgoed;

-kleinhandel in kinderwagens, wiegen, boxen, kinderzitjes enzovoort;

-kleinhandel in brood, banketbakkerswerk en suikerwerk;

-kleinhandel in reukwerk en cosmetica;

-kleinhandel in toiletartikelen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in binnen- als in buitenland, op de wijze die zij het meest geschikt acht.

Zij zal beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen mogen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te beveiligen of uit te breiden;

Zo zal zij belang hebben in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het maatschappelijk doel verband houdt met het hare; deze belangstelling mag geschieden bij wijze van inbreng, fusie, participatie of om het even welke andere wijze.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het wetboek der vennootschappen.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk 1/100e van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) bij deze oprichting op een rekening bij Fortis bank, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt. Bijgevolg dient: voormelde Heer VANDERVEKEN nog ¬ 8.680,00, en voormelde Mevrouw WOLF, Mevrouw VANDERVEKEN en de Heer ABTS ieder nog ¬ 1.240,00 te volstorten

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGfNG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Zij zijn statutair of niet en in dat laatste geval worden zij benoemd voor een onbepaalde duur, aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering ten allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, zowel intern en extern, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Voormelde Heer VANDERVEKEN werd benoemd tot onbezoldigd statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur en voormelde heer ABTS tot onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, beiden hebben dit mandaat aanvaard.

" JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van juni om negentien uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar begint vanaf 10 november 2011 en zal eindigen op 31 december 2012.

VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de

nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te' vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Bij bestaan van aandelen zonder stemrecht, voor zover deze niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd, geven zij recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen ', beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VERDELING VAN HET LIQUIDATIESALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting_

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd geven zij een voorrecht op de uitkering van het na vereffening over-blij-vende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn `: dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en

-a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

betekeningen kunnen worden gedaan.

Voor analytisch uittreksel

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte en KBO-formulieren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0014-016

Coordonnées
HET BROOD

Adresse
BLEYVELDSTRAAT 1 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande