HET HUIS VAN HEDEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HET HUIS VAN HEDEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 896.747.281

Publication

24/10/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

e " .

Bijl gèn birliét SélgiscI Staalsbràd _ Z4 U12OT3 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896.747.281

Benaming

(voluit) : Huis Van Heden

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Jan Baptist Vanderelststraat 85, 3012 Wilsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

De vergadering neemt nota van het verslag van de vereffenaar betreffende de verrichtingen van de vereffening.

Het verdelingsplan van het vermogen werd aan de handelsrechtbank van Leuven op 19 juni 2013 voorgesteld en door beslissing van 23 juli 2013 goedgekeurd.

De vennoten spreken de sluiting van de vereffening uit met effect op 30/09/2013. De VOF Huis Van Heden zal op deze datum ophouden te bestaan.

De vergadering geeft volledige kwijting aan de vereffenaar, Dhr Luc Van Hoeyrnissen.

De boeken en de documenten van de opgeheven en geliquideerde vennootschap worden behouden

gedurende de periode voorzien in de wet op het volgende adres : Jan Baptist Vanderelststraat 85,

3012 Wilsele.

Opgesteld te Wilsele, 30 september2013

(-(-11\

IIi1le1i1.uAguiw

Mod Word 11.1

Neergelegd ter griffie der

eOhtbank van Kaophartdele Leuven, de 15 OKT, 2013 D.!FF!ER,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

31/01/2013
ÿþr >.

Mort Woed 11.1

fra ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r _ N ergêlëgd ter griffe tier

Rechtbank van Ko bander

te Leuven, de . +:, 2013

DE CrdER,









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0896.747.281

Benaming

(voluit) : Het Huis van Heden

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Jan Baptist Vanderelststraat 85 - 3012 Wilsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING-INVEREEFEN1NGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heveriee, op 28/12/2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 04/01/2013, boek 1374 blad 60 vak 8, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de vennoten van de vennootschap onder firma Het Huis van Heden, met zetel te 3012 Wilsele, Jan Baptist Vanderelststraat 85, die met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen;

1, Na kennisname van de staat van activa en passiva per 30/09/2012, beslist de vergadering tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar vereffening vanaf 28/12/2012.

2. De vergadering besloot één vereffenaar te benoemen en stelde hiertoe aan: -de heer Lue Jean Julia Van hoeymissen, zaakvoerder, gehuisvest te Leuven-Wilsele, Jan-Baptist Vanderelststraat 85.

3. De vergadering verleende zonder voorbehoud ontslag en kwijting aan de heer Luc Van hoeymissen, voornoemd, en mevrouw Maria Virginie Rita Ghislenus Wertelaers, gehuisvest te Leuven-Wilsele, Jan-Baptist Vanderelststraat 85, over hun mandaat als zaakvoerder.

4, De vergadering geeft aan iedere vereffenaar afzonderlijk de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van gezegd wetboek zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is, Hij zal het saldo verhoudingsgewijs verdelen tussen de vennoten van de vennootschap in vereffening. Iedere vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden. Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, zijn macht overdragen aan iedere persoon die hij aanduidt. Hij zal niet vergoed worden voor zijn opdracht.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wuille & Co, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge huidige vervroegde ontbinding-invereffeningstelling, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren.

De benoeming van de heer Luc Van hoeymissen tot vereffenaar werd bevestigd bij beschikking van de Rechtbank van koophandel te Leuven, zetelend in raadkamer, d.d. 15 januari 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Bijgevoegd: 1) uitgifte van het proces-verbaal van ontbinding en invereffeningstelling met aanwezigheidslijst, en 2) afschrift van de beschikking van de Rechtbank van koophandel te Leuven d.d. 15/01/2013

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Coordonnées
HET HUIS VAN HEDEN

Adresse
JAN BAPTIST VANDERELSTSTRAAT 85 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande