HET KABOUTERHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET KABOUTERHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.356.209

Publication

05/11/2014
ÿþ a tod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 OKT, 20111

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuveriffie

Ondernemingsnr : 0875.356.209

Benaming

(voluit) : HET KABOUTERHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dries 4B te 3380 Glabbeek

(volledig adres)

Onderwerp aktes Ontbinding - aanstelling vereffenaar

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 23 september 2014, geboekt 6 bladen, geen verzendingen te Leuven 1-AA op 3 oktober 2014 register 5 boek 741, blad 096, vak 0012, ontvangen vijftig euro, de Ontvanger (get), werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET KABOUTERHOF" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van het verslag van het bestuursorgaan van 29 augustus 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering keurt het verslag goed met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van en toelichting omtrent de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 en het verslag de dato 18 september 2014 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ira Nicolaij,' vertegenwoordigd door mevrouw tra Nicolaij, bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, die werd aangesteld ais bedrijfsrevisor.

De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn,

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 18 september 2014, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door mevrouw Ira Nicolaij, voornoemd, luiden als volgt:

"ln het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA HET KABOUTERHOF met zetel te 3380 Glabbeek, Dries 4/B, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 30 juni 2014, die, rekening houdend niet de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 81.137,89 EUR en een netto-actief van 42.432,32 EUR.

Onder voorbehoud van de volledigheid van de geboekte schulden, en in het bijzonder van de aanleg van een provisie vcor sociaal passief, blijkt uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat deze boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap met succes kunnen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 18 september 2014.

Voor BVBA tra Nicolaij Bedrijfsrevisor

Nicolaij Ira,

Bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering keurt het verslag en de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 goed met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET KABOUTERHOF", met maatschappelijke zetel te 3380 Glabbeek, Dries 4/B, vroegtijdig ontbonden wordt, zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIIIAllellill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist slechts één vereffenaar aan te stellen, en benoemt tot deze functie de heer Rudi Logist, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Hiertoe verklaart hij bovendien op eer dat hij niet als bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan of niet tijdig heeft afgerekend. Het betreft een onbezoldigd mandaat.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering, in de gevallen die door artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting tot de benoeming van een andere vereffenaar overgaan. De algemene vergadering zal later de vergoeding van de vereffenaar bepalen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering duidt de heer Rudi Logist, voornoemd, aan als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel te Leuven overeenkomstig artikel 184, § 1 van het Wetboek van vennootschappen,

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerders.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor inzake de ontbinding, beschikking van de rechtbank inzake de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar,

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.



Voor-

behouden

aan hot

'Belgisch

1faatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Fuik Et verEnelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 12.06.2013 13169-0597-015
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 22.06.2012 12205-0523-015
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 09.06.2011 11153-0404-015
24/03/2015
ÿþf Uittreksel BAV dd. 20101/2015:

e

cià Heden, op 20/01/2015, om 11 uur, wordt op de maatschappelijke zetel van de vennootschap een bijzondere algemene

sn vergadering gehouden in aanwezigheid van alle vennoten, met name:

13 t

1 De vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

1. Kennisname van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de vereffeningsrekeningen

2. Kwijting aan de vereffenaar

1: 3, Sluiting van de vereffening

d4. Bewaring boeken en bescheiden/ maatregelen genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die

(-1 aan schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die niet konden afgegeven worden

Vervolgens worden volgende beslissingen genomen met éénparigheid van stemmen:

Aangezien alle 186 aandelen vertegenwoordigd zijn en alle vereffenaars aanwezig zijn, moeten de formaliteiten voor

bijeenroeping niet worden aangetoond.

Ill

1. Kennisname van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de vereffeningrekeningen

De vereffenaar doet verslag van zijn werkzaamheden en bespreekt de rekeningen van de vereffening, zoals voorgelegd op de

pip zetel van de vennootschap conform artikel 194 W, Venn..

âle

De vereffenaar stelt voor om na terugbetaling van het gestort kapitaal, het batig saldo te verdelen onder de

el vennoten/aandeelhouders in verhouding tot hun participatie in het kapitaal

De rechtbank van koophandel heeft zich akkoord verklaard op 15/1/2015 met het verdelingsplan dat de vereffenaar heeftvoorgesteld,

Clà

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar en de rekeningen die hij voorlegt goed.

p de laatste Na van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Mod word 1t1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

1 -03- 2015

Ondernemfngsnr : 0875.356.209

Benaming

(voluit) : HET KABOUTERHOF

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Dries 4B te3380 Glabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening/ontbinding

~

, ~t~o

Logist Rudi

- Degeest Maria

2. Kwijting van de vereffenaar

De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht. Evenwel zal de vereffenaar nog het nodige te doen voor de bekendmaking van de sluiting van de vereffening evenals voor het indienen van de aangifte in de roerende voorheffing en in de vennootschapsbelasting naar aanleiding van de sluiting van de vereffening.

3. Sluiting van de vereffening

Aangezien alle activa te gelde zijn gemaakt en alle schulden aan derden zijn vereffend, beslist de vergadering vervolgens de vereffening te sluiten zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

4. Bewaring boeken en bescheiden/maatregelen genomen voor de consignatie van waarden en gelden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste 5 jaar bewaard worden door Logist Rudi.

De algemene vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en vennoten aan hen

mi konden afgegeven worden en dat er bijgevolg geen geiden noch waarden zijn die in bewaring moeten gegeven worden ebij de Deposito  en Consignatiekas

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de vergadering opgeheven om 12 uur.

Voie_ "e1 lehouder aan hot Belgisch .taatbbiat

Waarvan akte,

Rudi Logist vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -24103/2015

de laatste blz. van Luise 6 vermelden : Recto " Naam en hoedansgheïd van de instrumenterende notaris, hetze; van de perso(o)n(en) gevoegd ele rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Mod Word 11.1

Vermeldingen voor de griffie



18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 16.06.2010 10182-0157-015
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 12.06.2009 09222-0268-015
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 10.06.2008 08220-0286-015
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 13.06.2007 07226-0373-015
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.01.2015, NGL 21.08.2015 15448-0553-015

Coordonnées
HET KABOUTERHOF

Adresse
DRIES 4B 3380 GLABBEEK(ZUURBEMDE)

Code postal : 3380
Localité : GLABBEEK
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande