HEWLETT-PACKARD FINANCECO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEWLETT-PACKARD FINANCECO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.897.435

Publication

03/01/2014
ÿþ mod 11,1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie. na neerlegging ter griffie van de akte



enUSSEL

t' ~~~ ~~ Griffie

IHflhIi~mmi~iiu

*140026 2*

1111

N

Ondernemingsnr: 0842.897.435

11 Benaming (voluit) : Hewlett-Packard FinanceCo

(verkort) :

Rechtsvorm : codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hermeslaan 1A

1831 Machelen (Diegem)

i Onderwerp akte :ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN VEREFFENINGSTELLING SLUITING VAN VEREFFENING

! Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 16 december ü 2013, vóór registratie, dal de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de cooperatieve;

ii vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hewlett Packard FinanceCo" heeft besloten : i

i! VERSLAG OPGESTELD DOOR DE BESTUURDERS '

! Na voorlezing - zoals hoger vermeld EERSTE BESLUIT: VERSLAG OPGESTELD DOOR DE BESTUURDERS Na voorlezing - zoals hoger vermeld - van het voormelde verslag opgesteld door de bestuurders overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering dat het verslag geen; !i aanleiding geeft tot enige opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door Ons, Notaris, en de comparanten, vertegenwoordigd: 'i zoals gezegd.

1! TWEEDE BESLUIT: VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR i

i! Na voorlezing - zoals hoger vermeld - van het voormelde verslag van de commissaris, opgesteld;

:: overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van actief en passief van de: !i Vennootschap per 30 november 2013, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige ! opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

;! Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door Ons, Notaris, en de comparanten.

i! DERDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING VAN DE!

;;VENNOOTSCHAP

i; De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en de sluiting van de!

" vereffening.

;! De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van deze beslissing!

i en bevestigt onmiddellijk te willen overgaan tot de sluiting van de vereffening van de Vennootschap. !

ii De vergadering verklaart volledige kennis te hebben van en voldoende ingelicht te zijn over dei

!: Ministeriële Circulaire, opgesteld door de Minister van Justitie, Mevrouw Laurette Onkelinckx, van 14 november! 2006 en van de gevolgen van de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap. Dei i vergadering verklaart te voldoen aan de voorwaarden hierin gesteld om te besluiten tot de onmiddellijke sluiting!

;i van de vereffening, i

De bestuurders hebben aan de Vennootschap tevens meegedeeld dat zij kennis hebben van de!

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

! inhoud van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat bepaalt dat bij ontstentenis van de! ji benoeming van een vereffenaar, de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd. il Dit besluit tot sluiting heeft de van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de !; Vennootschap aan de comparanten.

Ni De vereffening wordt hierbij afgesloten.

De vergadering verklaart dat de Vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen en/of!

,i zakelijke rechten.

:! De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen! worden neergelegd en bewaard gedurende een periode van vijf (5) jaar op het volgende adres: Hemièslaan !; 1A, 1831 Diegem.

!i VIERDE BESLUIT: KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

De vergadering besluit in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en !! passiva van de Vennootschap per 30 november 2013, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht, met name:

- De Heer Sergio Erik Letelier;

"

i

"

"

"

mod 11.1

De Heer Bas van der Goorbergh;

VIJFDE BESLUIT :KWIJTING AAN DE COMMISSARIS

De vergadering besluit in voile kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap per 30 november 2013, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de commissaris voor de uitoefening van zijn opdracht, met name:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren" gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2.

ZESDE BESLUIT : TOEKENNING VAN VOLMACHTEN TOT HET VERVULLEN VAN DE WETTELIJKE EN OVERIGE VERPLICHTINGEN

De vergadering verleent een bijzonder mandaat aan Mevrouw BRIOT Carine, Mevrouw LUDMANN Susanne, Mevrouw BUYLE Katrien, woonstkeuze doende te 1831 Diegem, Hermèslaan 1A, waarvan elkeen kan alleen handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile documenten te ondertekenen en aile noodzakelijke verklaringen af te leggen met het oog op het in overeenstemming brengen van de wijziging bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de huidige toestand van de vennootschap evenals over te gaan tot de definitieve doorhaling van de inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de overige administratieve instanties.

Met het oog op het voorgaande, kan de bijzondere lasthebber alle verbintenissen aangaan namens de vennootschap; de vereiste verklaringen hierover af te leggen; aile documenten te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen dat nuttig of nodig zal zijn voor de uitvoering van het bijzonder mandaat dat hem is toegekend.- van het voormelde verslag opgesteld door de bestuurders overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door Ons, Notaris, en de comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Na voorlezing - zoals hoger vermeld - van het voormelde verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van actief en passief van de Vennootschap per 30 november 2013, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door Ons, Notaris, en de comparanten.

VERVROEGDE ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en de sluiting van de vereffening.

Te verklaren voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van deze beslissing en bevestigt onmiddellijk te willen overgaan tot de sluiting van de vereffening van de Vennootschap.

Te verklaren volledige kennis te hebben van en voldoende ingelicht te zijn over de Ministeriële Circulaire, opgesteld door de Minister van Justifie, Mevrouw Laurette Onkelinckx, van 14 november 2006 en van de gevolgen van de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap. De vergadering verklaart te voldoen aan de voorwaarden hierin gesteld om te besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening. De bestuurders hebben aan de Vennootschap tevens meegedeeld dat zij kennis hebben van de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat bepaalt dat bij ontstentenis van de benoeming van een vereffenaar, de bestuurders ten aanzien van derden ais vereffenaars worden beschouwd.

Dit besluit tot sluiting heeft de van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de Vennootschap aan de comparanten.

De vereffening wordt hierbij afgesloten.

Te verklaren dat de Vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen enfof zakelijke rechten.

dat de maatschappelijke boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende een periode van vijf (5) jaar op het volgende adres: Hermèslaan 1A, 1831 Diegem.

KWI TING AAN DE BESTUURDERS

in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap per 30 november 2013, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht, met name:

De Heer Sergio Erik Letelier;

- De Heer Bas van der Goorbergh;

KWIJTING AAN DE COMMISSARIS

in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap per 30 november 2013, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de commissaris voor de uitoefening van zijn opdracht, met name:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren" gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2. TOEKENNING VAN VOLMACHTEN TOT HET VERVULLEN VAN DE WETTELIJKE EN OVERIGE VERPLICHTINGEN

een bijzonder mandaat te verlenen aan Mevrouw BRIOT Carine, Mevrouw LUDMANN Susanne, Mevrouw BUYLE Katrien, woonstkeuze doende te 1831 Diegem, Hermèslaan 1A, waarvan elkeen kan alleen handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten te ondertekenen en alle noodzakelijke verklaringen af te leggen met het oog op het in overeenstemming brengen van de wijziging bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de huidige toestand van de vennootschap evenals over te gaan tot de definitieve doorhaling van de inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de overige administratieve instanties.

Met het oog op het voorgaande, kan de bijzondere lasthebber alle verbintenissen aangaan namens de vennootschap; de vereiste verklaringen hierover af te leggen; alle documenten te ondertekenen en in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

xie 5z " ''''

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

algemeen al het nodige te doen dat nuttig of nodig zal zijn voor de uitvoering van het bijzonder mandaat dat

hem is toegekend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Y

Paul MÁSELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING ;

de uitgifte van de notulen, volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 29.01.2013, NGL 11.02.2013 13034-0477-020
12/12/2012
ÿþmaQ 11.1

1111um11.~m~nm~~1imi~

22~~10,"

be

a

B. stz

in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 3 DEC. 20121

Griffie

01

;; Ondernemingsnr ; 0842.897.435

li

Benaming (voluit) : Hewlett-Packard FinanceCo p(verkort) ;

"

1I, Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hermeslaan 1A

;1831 Machelen (Diegem)

,

ii Onderwerp akte :UITDRUKKING KAPITAAL IN BRITSE PONDEN -- AFSCHAFFING NOMINALE

j; WAARDE AANDELEN - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 23 novembers

h 2012. v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve il vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hewlett-Packard FinanceCo" heeft besloten :

;l UITDRUKKING KAPITAAL iN BRITSE PONDEN

De Wet van 12 juli 1991 op het gebruik van vreemde munten in openbare en administratieve akten laat toe ins 11 openbare en administratieve akten de bedragen uit te drukken een munteenheid van een lidstaat van del il Organisatie voor Economische Samenwerking en Omwikkeling (OESO).

;, van deze mogelijkheid gebruik te maken en het kapitaal van de Vennootschap uit te drukken In Britse ponden il (GBP), de munteenheid van het Verenigd Koninkrijk.

li Vast te stellen dat het vast gedeelte van het kapitaal op heden achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ Ï ss 18.550,00) bedraagt. De omrekening naar de tegenwaarde in Britse ponden geschiedt aan de hand van des ;l indicatiekoers zoals meegedeeld door de Nationale Bank van Belgie (NBB) op 22 november 2012. (0,80770; ;j GBP voor één euro),

11De Vergadering verwijst ook naar de brief vanwege de Federale Overheidsdienst Economie van 15 oktober; ij 2012 die toestaat aan de Vennootschap om de boekhouding te voeren en de jaarrekening op te maken en; li openbaar te stellen in Britse ponden. Deze toestemming geldt voor het boekjaar dat aanvangt op 13 januari] lj 2012 en eindigt op 30 december 2012. Deze toelating is gekoppeld aan een aantal bijzondere voorwaarden, zo;

onder meer dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vennootschapsrechtelijk dient te worden;

uitgedrukt in de functionele valuta waarin de jaarrekening zal worden opgemaakt. ,

l ' OPHEFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De bestaande duizend achthonderdvljfenvijftig (1.855) aandelen hebben een nominale waarde van tien euro (¬ j 10,00) elk. De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen op te heffen.

i STA TUTENWiJZIGING

: ingevolge voornoemde besluiten artikel vijf Van de statuten aan te passen, zodat dit voortaan zal luiden als;

il volgt.

"Artikel 5. ; Kapitaal

lt Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en is uitgedrukt in GBP.

lt Hel vast gedeelte van het kapitaal bedraagt 14.962,64 GBP hetzij veertien duizend negen honderd; rtwee en tachtig pond en vierentachtig pence, vertegenwoordigd door duizend achthonderdvijfenvijftig (1,855)1 aandelen zonder nominale waarde.il

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk, zonder wijziging van de statuten, wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat.

1 De aandelen die het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen, werden genummerd van 1 tot! ,t 1.855_

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een reet het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moet te allen tijde onderschreven zijn,

; Buiten de hierna bedoelde aandelen van de vennootschap waarop werd Ingeschreven, mogen tijdens

haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven hij beslissing van het bestuursorgaan dat beslist met een i; meestarheid van (Ide kwart van de stemmen en dat de uitgifteprijs zal bepalen, het bij de inschrijving te storten Il

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behnuci n aan het Belgisch Staatsblad

mcd 1 i.1

bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente

verschuldigd op die bedragen ingeval van niet-betaling op de vastgestelde tijdstippen."

MACHTIGING VAN HET BESTUURSORGAAN

elke machtiging te verlenen aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

aan Mevrouw Lüdmann, wonende te 2180 Ekeren, Bredestraat 121, België.

bijzondere volmacht te verlenen om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in

het rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van

koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde voor zover als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmachten - de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hekzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2012
ÿþmod 11,1

_,~`i'~t . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

II I III IIImIN VIII II I III

*izoa~e3a"

BRUSSEL

1 JAN ad

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 08(1.2 S .7 i/35

::,.

::

: Benaming (voluit) : Hewlett-Packard FinanceCo

(verkort)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hermeslaan 1A

1831 Machelen (Diegem)

Onderwerp akte :OPRICHTINGSAKTE

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 13 januari 2012, ' véér registratie, dat :

a) "Hewlett-Packard Arnhem" een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met

maatschappelijke zetel te Amsterdam en kantoorhoudende te Startbaan 16, 1187XR Amstelveen, Nederland (KVK nr. 811178559), en,

b) "Hewlett-Packard Vision" een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Amsterdam en kantoorhoudende te Startbaan 16, 1187XR Amstelveen, Nederland (KVK nr.

850845099), en,

c) "Hewlett-Packard Bermuda Holdings Limited Partnership" een exempted and limited partnership

naar het recht van Bermuda, met maatschappelijke zetel te Clarendon House, Hamilton HM 11, 2 Church

Street, PO Box HM 1022, Hamilton, HM DX, Bermuda en ingeschreven bij de registrer of companies onder

nummer 42580.

nauwkeurige identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten, de oprichters en de vennoten die hun inbreng;

nog niet volledig hebben volstort

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende

bepalingen :

Naam : Hewlett-Packard FinanceCo

Zetel : Hermeslaan 1A, 1831 Diegem

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), É;

vertegenwoordigd door duizend achthonderdvijfenvijftig (1.855) aandelen met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) per aandeel.

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk, zonder wijziging van de statuten, wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat.

De aandelen die het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen, werden genummerd van 1 tot 1.855. ;,

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht:; hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moet te allen tijde;; onderschreven zijn.

Buiten de hierna bedoelde aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven, mogen tijdens haar;: bestaan andere aandelen worden uitgegeven bij beslissing van het bestuursorgaan dat beslist met een;: meerderheid van drie kwart van de stemmen en dat de uitgifteprijs zal bepalen, het bi' de inschrijving te;: storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en; de rente verschuldigd op die bedragen ingeval van niet-betaling op de vastgestelde tijdstippen.

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Hewlett-Packard Arnhem",

voornoemd, schrijft in op één aandeel aan tien euro; 1

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Hewlett-Packard Vision", voornoemd, schrijft in op duizend achthonderddrieënvijftig aandelen aan tien euro (¬ 10,00)

elk, of achttienduizend vijfhonderddertig euro (¬ 18.530,00) in totaal; 1853

3. De vennootschap naar het recht van Bermuda "Hewlett-Packard Bermuda Holdings

Limited Partnership", schrijft in op één aandeel aan tien euro; 1

TOTAAL: duizend achthonderdvijfenvijftig aandelen 1855

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

mod 11.1

elk aandeel volledig werd volgestort.

,Boekjaàr : Het boekjaar begint op eenendertig december van elk kalenderjaar en eindigt op dertig december

van elk volgend kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 30 december 2012.

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

Van de nettowinst zoals blijkt uit de jaarrekening, wordt elk jaar ten minste vijf procent afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van het bestuursorgaan,

beslist over de bestemming ervan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De betaling van dividenden vindt plaats op de datum en de plaats bepaald door het bestuursorgaan.

Na betaling van de schulden en kosten van de vereffening zal het nettoactief onder de vennoten worden

verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het

evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging,

hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering voor een onbepaalde duur.

De algemene vergadering bepaalt de duurtijd van hun mandaat. De bestuurders kunnen te allen tijde

vroegtijdig worden ontslaan zonder reden of vooropzeg. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden

die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

VerteQenwoordigina

indien er slechts één bestuurder is benoemd vertegenwoordigt deze de vennootschap alleen ten aanzien van

derden en in rechte.

Indien meerdere bestuurders werden benoemd, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de

vennootschap ten aanzien van derden en in rechte.

Niettegenstaande de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de

vennootschap geldig vertegenwoordigd in rechte en ten aanzien van derden, met inbegrip van een openbaar

ambtenaar (waaronder de hypotheekbewaarder) binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon

aan wie dit bestuur is opgedragen.

Zij hoeven geen bewijs te leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers die optreden

binnen de grenzen van hun mandaat.

Delegatie  Bijzondere volmacht

De raad van bestuur kan bijzondere lasthebbers van de vennootschap aanduiden.

Enkel bijzondere delegaties die beperkt zijn tot welbepaalde handelingen of reeksen van handelingen zijn

toegelaten.

De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de grenzen van de bevoegdheden die hen werden

opgedragen, niettegenstaande de aansprakelijkheid van de lastgever in geval van overschrijding van de

bevoegdheden die hen werden opgedragen.

Benoeming zaakvoerder(s) : De comparanten verklaren dat de ondergetekende notaris hun aandacht

gevestigd heeft op :

a) de beschikkingen van de wet van 19 februari 1965 met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van 10 januari 1977.

b) de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, zoals gewijzigd door latere wetten op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen.

c) de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van opdrachten in handelsvennootschappen.

De oprichters benoemen ais bestuurders voor onbepaalde duur:

- De Heer Sergio Erik Letefier, jurist, geboren op 22 januari 1979 in Parijs, Frankrijk, wonende 165, Chemin de

Chênes, Collonges-sous-Salève, 74160 Frankrijk (paspoortnummer 03EB72824).

- De Heer Bas van der Goorberoh fiscalist, geboren op 15 augustus 1973 in Leidschendam, Nederland,

wonende Simon Vestdijklaan 9, 1187 WH Amstelveen, Nederland (paspoortnummer NU76LDFJ8).

Zij aanvaarden hun mandaat.

Het ambt van bestuurder is onbezoldigd.

Benoeming commissaris:

De oprichters benoemen als commissaris voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering

van 2015 die beraadslaagt over de jaarrekening van het jaar 2014:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren" (RPR Brussel 0446.334.711) die als vertegenwoordiger de

Heer Vincent Etienne aanduidt. De jaarlijkse vergoeding van de commissaris wordt vastgesteld op

vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) (exclusief BTW en onkosten).

De benoeming van bovenvermelde bestuurders en commissaris zal slechts uitwerking hebben vanaf het

ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

Doel : Het doel van de vennootschap bestaat in, in België en daarbuiten:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



het verstrekken van kredieten, leningen en/of voorschotten, ongeacht de vorm, aan verbonden vennootschappen;

het waarborgen van en het verstrekken van zekerheden voor al haar eigen verbintenissen of verbintenissen van verbonden vennootschappen;

de ontwikkeling en het centraliseren van werkzaamheden in het uitsluitend belang van de vennootschappen van de groep waartoe zij behoort van activiteiten op het gebied van publiciteit, informatieverlening en  verzameling, verzekering en herverzekering, wetenschappelijk onderzoek, betrekkingen met de nationale en internationale autoriteiten, centralisering van de werkzaamheden op het gebeid van de boekhouding, administratie en informatica, centralisering van de financiële handelingen en van het dekken van de risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen, alsmede alle werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben voor de vennootschappen van de groep met uitsluiting evenwel van activiteiten waarvoor een vergunning is vereist van een overheid.

De vennootschap kan alle commerciële, industriële en financiële activiteiten uitoefenen alsook transacties in onroerend goed die, rechtstreeks of onrechtstreeks, gerelateerd zijn aan haar doel of haar activiteiten of die haar doel of activiteiten bevorderen.

De vennootschap mag beheers- en toezichtstaken uitoefenen, hetzij als bestuurder, vereffenaar of in een ander hoedanigheid bij haar verbonden vennootschappen en daar als adviseur optreden.

De vennootschap mag, zowel in België als daarbuiten, door deelnames in geld of in natura, fusies, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of op andere wijze, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig is of aansluit bij of nuttig is ten aanzien van het doel van de vennootschap.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht :

De jaarvergadering zal worden gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om veertien uur (14u), op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

De vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris(sen), bespreekt de jaarrekening en keurt ze goed. Zij ontslaat de bestuurders en de eventuele commissaris(sen)  per afzonderlijke stemming  van hun opdracht, gaat over tot herverkiezing of vervanging van de aftredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris(sen) en neemt alle besluiten wat de overige agendapunten betreft.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel - aan Mevrouw Els De Troyer, Philip Van Nevel, met woonstkeuze te Elsene, Marsplein 5, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondememingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; volmachten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HEWLETT-PACKARD FINANCECO

Adresse
HERMESLAAN 1A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande