HGS INVEST

Divers


Dénomination : HGS INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 822.655.713

Publication

22/10/2014
ÿþ4là"

Voqr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod11.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

AA

1 ep

11111111t11.111,111111.11,1,1111111111

Ondernemingsnr : 0822.655.713

Benaming (voluit) : HGS Invest

(verkort) :

13 01(T. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koefiendel Brussei

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Guida Gezellestraat 126

1654 Beersel

Onderwerp akte :BVBA : vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Verhavert op tweeëntwintig september tweeduizend! veertien, "Geregistreerd op het Registratiekantoor Mechelen-AA op dertig september tweeduizend! veertien ; zeven bladen; twee verzendingen; Register 5; Boek 328; Blad 081; Vak 0003, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (R ¬ 50,00)", dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HOS Invest", met maatschappelijke zetel! te 1654 Beersel, Guido Gezeilestraat 126, heeft bestist met eenparigheid van stemmen en heeft!

uiteengezet dat A. Deze vergadering heeft ais agenda: 1. Lezing en onderzoek van het verslag van!

i!

;" de zaakvoerder waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap!

i! wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passive van de! vennootschap afgesloten per elf september tweeduizend veertien. Verslag door de extern; accountant over de staat van activa en passive, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder; 2.: Vroegtijdige ontbinding van de vennootschap; 3. Ontslag en kwijting verlenen aan de zaakvoerders; 4. Definitieve sluiting van de vereffening. B. Vaststelling dat de vergadering wettelijk is!

;; samengesteld. Er bestaan op heden duizend (1.000) aandelen zonder een nominale waarde. Er blijkt!

,"

;; uit de samenstelling van de vergadering dat aile aandelen vertegenwoordigd zijn. Deze vergadering!

is dus wettelijk samengesteld en kan geldig beraadslagen en besluiten over alle punten van de! agenda, zonder dat zij de vervulling van de formaliteiten omtrent de samenroeping moet !i rechtvaardigen. C. Bevestiging door ondergetekende notaris. Ondergetekende notaris bevestigt ini uitvoering van artikel 181 § 4 van het wetboek van vennootschappen, na nazicht, het bestaan en de! i; externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens; !i artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen gehouden is. In aansluiting daarbij wordeni volgende documenten aan ondergetekende notaris overhandigd:

- het verslag van de zaakvoerder;

- de staat van activa en passive;

:! het verslag van voornoemde extern accountant

!! VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING.

;! De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering voor juist erkend. Zij erkent dat zij

geldig is samengesteld en in staat te beraadslagen over de punten van de agenda.

BESPREKING.

i! Aan de aandeelhouders wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder. Dit verslag

geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een1

samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap

afgesloten per elf september tweeduizend veertien.

;! De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag, opgesteld door Audit- en expertisekantoor Borré,

!i met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen Brusselsesteenweg 564A, over de samenvattende:

staten over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

:! Het besluit van het verslag van de extern accountant, luidt als volgt:

!i "11. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen

hebben de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid !-!GS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

-eWer met maatschappelijkeiét.à«1 te 1650 Brel, Guido G'éz- e-ildia 126, ee boekhoudkundige staat, afgesloten op 11 september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van

één miljoen honderdzesen veertigduizend driehonderd drieendertig euro en drieendertig eurocent (1.146.333,33 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van tweehonderd achttienduizend en achtenzeventig euro en dertig eurocent (218.078,30 EUR). Het netto-actief bedraagt één miljoen drieëndertigduizend vijfhonderd zevenendertig euro en vijfendertig eurocent (1.033.537,35 EUR).

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gelet op de beperktheid van de interne controles hebben wij onze werkzaamheden toegespitst op een diepgaande substantiele controle van de balans.

In het kader van onze auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar financiële instellingen, raadsheren en andere partijen met uitzondering van het hypotheekkantoor.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, blijkt dat onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf, deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden en onder voorbehoud van nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de vennootschap BVBA HGS IN VEST en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Mechelen op 22 september 2014

(getekend)

Werner BORRÉ

Extern accountant"

De vennoten erkennen volledig kennis te hebben genomen van het verslag en de staat, door een kopie ervan op voorhand te hebben verkregen.

Flet bestuursorgaan verklaart dat er sedert de opmaak van voormeld controleverslag geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit voornoemde staat.

De buitengewone algemene vergadering stelt daarop vast dat, overeenkomstig artikel 184, §5, eerste lid W.Venn., elle voorwaarden vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte. BESLUITEN. - Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten: - Eerste beslissing - De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aanwezige aandeelhouders; zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. Tweede beslissing - De buitengewone algemene vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden, bij toepassing van artikel 184, §5 W.Venn. - Derde beslissing - De algemene vergadering die kennis heeft genomen van de staat van activa en passive van de vennootschap, afgesloten per elf september tweeduizend veertien, heeft vervolgens met éénparigheid van stemmen deze goedgekeurd en keurt vervolgens zowel de rekeningen als de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de algemene vergadering goed, en verleent kwijting voor het uitgeoefende mandaat van zaakvoerder, zijnde:

1/de Meer LENDERS, voornoemd;

2/ Mevrouw TEUGHELS Claire Renée Lisette Emile, rijksregisternummer 53.02.13-024.34, wonende te 3140 Keerbergen, Mereidreef 14, en;

3/ de BVBA "WAME", met maatschappelijke zetel te 1570 Galmaarden, Sint Leonardus 25, ondernemingsnummer 0448.368.444, welke inmiddels reeds werd ontbonden sedert achttien december tweeduizend twaalf én vereffend sedert tien juni tweeduizend dertien. Welke hierbij allen ontslagen warden uit hun functie. De buitengewone algemene vergadering keurt vervolgens zowel het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing als het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening goed en gaat akkoord met de mandaten voor de betalingen in deze. - Vierde beslissing - Vervolgens is de algemene vergadering overgegaan tot het sluiten van de vereffening van de vennootschap, daar aile activiteiten zijn stopgezet en aile passive zijn vereffend. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "1-IGS Invest" bezit geen onroerende goederen, zodat de vereffening heden definitief afgesloten wordt. Alle eventuele nog terug te nemen

î voorbehouden aa n het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterencla notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

et,

activa zullen door de Heren LENDERS, VAN dER HEYDEN en RENS, allen voornoemd, ontvangen worden. Zij verklaren tevens dat zij alle toekomstige activa en passiva en aile rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen. De buitengewone algemene vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen. Het bestuursorgaan verklaart evenwel dat het ten aanzien van derden als vereffenaar zal worden beschouwd bij toepassing van artikel 184, §5, eerste lid VV.Venn. - Vijfde beslissing - Na deze besluiten heeft de Heer VAN dER HEYDEN, voornoemd, ons verklaard zich te verbinden aldaar de boeken en documenten van gezegde vennootschap gedurende een termijn van vijf jaar te bewaren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL (get.) Paul VERHAVERT, Notaris. Werd tegelijkertijd neergelegd : afschrift + verslag bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva + verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.10.2012, NGL 11.10.2012 12606-0526-011
06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.01.2012, NGL 03.02.2012 12024-0279-012

Coordonnées
HGS INVEST

Adresse
1654 Beersel

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande