HINOWA INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HINOWA INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.179.132

Publication

12/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11 1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rle.lreerja .e106 (liat

Flechtbank van Koophandei

!--euiveni, de 2 9 APR 2014

Es.RIFFeR,

Griffie

Ondernemingsnr : 0886.179.132

Benaming (voluit) HINOWA INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3140 Keerbergen, Grotstraat 16

Onderwerp akte ; BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - VERBETERENDE AKTE

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" H1NOWA INTERNATIONAL ", gevestigd te 3140 Keerbergen, Grotstraat 16, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op vijfentwintig april tweeduizend veertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

!.De vergadering verklaart dat in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door ondergetekende notaris Philip Van den Abbeele op 19 februari 2013 houdende ' kapitaalverhoging door inbreng in nature, vermeld staat

"I. Kapitaalverhoging door inbreng in nature:

i.Voorwerp van de inbreng:

*een aandelenpakket bestaande uit tweeduizend (2000) aandelen van de buitenlandse vennootschap onder het recht van Nederland VTN Europe B.V., met statutaire zetel te Leirnuiden, gemeente Jacobswoude , (Nederland) en adres te 2451W Leimuiden (Nederland), Waaier 18, ingeschreven in de Kamer van Koophandel Den Haag onder KvK-nummer 28068100, opgericht bij akte verleden voor notaris Marinus van Esch te Haarlemmermeer (Nederland) op 16 december 1999 en waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven. De aandelen worden ingebracht aan een vermogenswaarde vastgesteld per 30 september 2012.

il. Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders de dato 25 januari 2013, waarin het belang van de nagemekfe inbreng in natura worden toegelicht en het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, niet name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een C.V.B.A. BDO Bedrijfsrevisoren te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heren Philip Vervaeck en Kris lgodt, bedrijfsrevisoren, over de voorgestelde inbreng in nature, over de toegepaste methoden van waardering en over de ais tegenprestatie verstrekte vergoedingen, opgemaakt op 7 januari 2013.

Dit verslag besluit als volgt:

"De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA HINOWA INTERNATIONAL, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 2.000 aandelen van de B.V. VTN EUROPE, door de heer Johannes van der MEER, voor een inbrengwaarde van 1.839.118,00 EUR.

, Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de ' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dal de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.670 aandelen van de BVBA HINOVVA INTERNATIONAL, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekerung

A

I*111,091tilli,1111

bel

a.

B( Sta

mod 11 1

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van scie voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA HINOWA INTERNATIONAL en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

De alhier aanwezige vennoot verklaart een exemplaar van dit verslag ontvangen te hebben en volledig op de hoogte te zijn van de inhoud ervan."

De vergadering stelt thans vast dat in voormelde omschrijving van de inbreng in natura een materiële vergissing geslopen is.

Blijkens voorgelegde stukken werd de besloten vennootschap rirtet beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht VTN EUROPE B.V. opgericht bij akte verleden voor notaris Marinus Wilhelmus Elisabeth van Esch te Haarlemmermeer op 16 december 1999.

In artikel 3 wordt vermeld:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDDUIZEND GULDEN (f 200.000,00), verdeeld in TWEEDUIZEND (2.000) aandelen van EENHONDERD GULDEN (f 100,00) elk.

Op basis van deze vermelding werd aangenomen dat de vennootschap VTN EUROPE B.V. vertegenwoordigd werd door 2000 aandelen, allen toekomende aan de enige aandeelhouder de Heer van der Meer Johannes, voormeld.

Zelfde oprichtingsakte bevat evenwel volgende bepaling omtrent het geplaatst kapitaal met name:

A. Directie, boekjaar, geplaatst kapitaal

3. Bij de oprichting zijn geplaatst VIERHONDERD (400) aandelen, vertegenwoordigende een geplaatst kapitaal van VEERTIG DUIZEND GULDEN (f40.000,00)

4.in het geplaatste kaitaal wordt deelgenomen door de heer Johannes Hubertus van der Meer voornoemd. : De Heer van der Meer Johannes, geboren te Leiden (Nederland) op zestien april negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3140 Keerbergen, Grotstraat 16, verklaart dat het geplaatst kapitaal sedert de oprichting niet verhoogd werd en de toestand ongewijzigd is gebleven.

De vergadering bevestigt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht VTN EUROPE B.V aldus vertegenwoordigd wordt door vierhonderd ingebrachte aandelen, genummerd 1 tot en met 400, met een nominale waarde van een honderd gulden (NLG 100,00), of vijfenveertig euro en achtendertig cent (45,38 ¬ ).

De hogervermelde waardering van de inbreng is gebaseerd op de totale waarde van de vennootschap, ongeacht het aantal aandelen en blijft aldus ongewijzigd enkel het aantal aandelen dient gelezen te worden als vierhonderd aandelen in plaats van tweeduizend aandelen.

De vergadering beslist dat de inbreng in natura, zoals opgenomen in de akte van 19 februari 2013 als volgt dient gelezen te worden:

"I. Kapitaalverhoging door inbreng in natura:

i. Voorwerp van de inbreng:

*een aandelenpakket bestaande uit vierhonderd (400) aandelen van de buitenlandse vennootschap onder , het recht van Nederland VTN Europe B.V., met statutaire zetel te Leimuiden, gemeente Jacobswoude (Nederland) en adres te 2451W Leimuiden (Nederland), Waaier 18, ingeschreven in de Kamer van

" Koophandel Den Haag onder KvK-nummer 28068100, opgericht bij akte verleden voor notaris Marinus van Esch te Haarlemmermeer (Nederland) op 16 december 1999 en waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven. De aandelen worden ingebracht aan een vermogenswaarde vastgesteld per 30 september 2012.

De overige bepalingen en beslissingen vermeld ln de akte van 19 februari 2013 blijven ongewijzigd.

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee neciergelegd : 1 afschrift

l'opPut behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.02.2013, NGL 30.04.2013 13107-0112-011
06/03/2013
ÿþr. mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo]

behou

aan I

Betgie Staats)

Ondernemingsnr : 0886.179.132

IIIIIR11.111111jt1,11,1111111111,11

Neergelegd ter griffie der Rechtbank vo.n Koophandel

te Leuven, del 5 FEB. 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Benaming (voluit) : HINOWA INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Grotstraat 16

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " HINOWA INTERNATIONAL ", gevestigd te 3140 Keerbergen, Grotstraat 16, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op negentien februari ' tweeduizend en dertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met ' éénparigheid van stemmen:

1.1. Kanitaalverhoginq door inbreng in natura:

i, Voorwerp van de inbreng:

*een aandelenpakket bestaande uit tweeduizend (2000) aandelen van de buitenlandse vennootschap onder het recht van Nederland VTN Europe B.V., met statutaire zetel te Leimuiden, gemeente Jacobswoude (Nederland) en adres te 2451W Leimuiden (Nederland), Waaier 18, ingeschreven in de Kamer van Koophandel Den Haag onder KvK-nummer 28068100, opgericht bij akte verleden voor notaris Marinus van Esch te Haarlemmermeer (Nederland) op 16 december 1999 en waarvan de statuten tot op negentien februari tweeduizend en dertien ongewijzigd zijn gebleven, De aandelen worden ingebracht aan een vermogenswaarde vastgesteld per 30 september 2012.

ii. Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, de dato 25 januari 2013, waarin het belang van de nagemelde inbreng in natura worden toegelicht en het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, met name de burgerlijke vennootschap onder;; de vorm van een O.V.B.A. BDO Bedrijfsrevisoren te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd;; door de heren Philip Vervaeck en Kris Igodt, bedrijfsrevisoren, over de voorgestelde inbreng in natura, over de;, toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen, opgemaakt op 7:; januari 2013.

Dit verslag besluit als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA H1NOWA INTERNATIONAL, bestaat uit de': inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 2.000 aandelen van de B.V. VTN EUROPE, door de heer' Johannes van der MEER, wonende te 3140 Keerbergen, Grotstraat 16, voor een inbrengwaarde van 1,839,118,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.670 aandelen van de BVBA HINOWA INTERNATIONAL, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA HINOWA INTERNATIONAL en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt"

De alhier aanwezige vennoot verklaart een exemplaar van dit verslag ontvangen te hebben en volledig op de hoogte te zijn van de inhoud ervan.

iii.Waardering van de inbreng

Uit voormeld verslag blijkt dat het aandelenpakket wordt gewaardeerd volgens de daarin gehanteerde waarderingsmethode, na de nodige correcties en herleidingen, voor één miljoen achthonderd ' ' negenendertigduizend honderd achttien euro (¬ 1.839.118,00). Deze waarde wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile betrokken partijen.

iv.Voorwaarden en besluit van een kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist vervolgens het huidig maatschappelijk kapitaal te verhogen door gemelde inbreng in natura met één miljoen achthonderd zevenendertigduizend driehonderd euro (¬ 1.837.300,00) tegen negenduizend zeshonderd zeventig (9.670) te onderschrijven aandelen aan een globale uitgifteprijs van één miljoen achthonderd negenendertigduizend honderd achttien euro (¬ 1.839.118,00) waarbij het verschil van : duizend achthonderd achttien euro (¬ 1,818,00) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies'. De te onderschrijven aandelen zonder nominale waarde, hebben dezelfde aard als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, waaronder deelname in de resultaten van de vennootschap vanaf negentien februari tweeduizend en dertien.

De nieuwe aandelen worden hierbij onmiddellijk onderschreven en dit middels voormelde inbreng in natura van het aandelenpakket door

De heer Johannes van der MEER, voornoemd.

Welke alhier is tussengekomen en verklaard heeft, na kennis genomen te hebben van voormeld revisoraal verslag en verslag van de zaakvoerders, de inbreng te willen doen van voormeld aandelenpakket aan de globale uitgifteprijs van één miljoen achthonderd negenendertigduizend honderd achttien euro (¬ '1.839.118,00) en welke verder uitvoerig beschreven staat in voormeld revisoraal verslag.

Als tegenprestatie wordt hij vergoed door de toekenning van negenduizend zeshonderd zeventig (9.670) nieuwe en volstorte aandelen zonder nominale waarde, welke van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf negentien februari tweeduizend en dertien, welke vergoeding hij uitdrukkelijk aanvaardt en waarop hij onmiddellijk intekent.

Voorwaarden van de inbreng

1. De aandelen wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborgen als naar recht, voor vrij en onbelast van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en van ontbindende rechtsvorderingen, behoudens deze eventueel vermeld in het revisoraal verslag.

2. De vennootschap wordt in de plaats van de inbrenger gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen aandelen. Alle verslagen met betrekking tot jaarvergaderingen en andere vergaderingen alsmede de balansen en andere vennootschaps-documenten die ter beschikking werden gesteld aan de inbrenger zullen gedeponeerd worden op de zetel van de vennootschap.

3. De inbrenger verklaart de rechtmatige eigenaar te zijn van de aandelen en vrij te zijn deze in te brengen zonder toestemming van enige derden of rechthebbenden, De inbrenger verklaart dat er in de statuten van de vennootschap geen goedkeuringsclausules noch stand-stillclausules noch clausules van voorkeur, voorkoop, wederinkoop of onvervreemdbaarheid zijn voorzien. Hij verklaart verder dat de aandelen niet het voorwerp uitmaken van stemafspraakovereenkomsten noch enig andere syndicaatsovereenkomsten.

4. De inbrenger verklaart dat er geen procedures hangende zijn met betrekking tot een betwisting over het eigendomsrecht van deze aandelen. Hij verklaart, conform het huwelijksvermogensrecht dat op hem van toepassing is, het recht te hebben deze inbreng alleen te doen en de vergoeding alleen te mogen ontvangen. Mevrouw Antoinette Ijzerman, alhier tussengekomen, bevestigt deze verklaring en stemt ermee in.

5. De inbrenger verklaart dat de aandelen mogen overgedragen volgens de Nederlandse wetgeving naar een buitenlandse vennootschap.

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

11. Kapitaalverhoging door incorporatie van de onbeschikbare rekening `Uitgiftepremie':

De vergadering besluit vervolgens het maatschappelijk kapitaal te verhogen met duizend achthonderd achttien euro (¬ 1,818,00), zonder nieuwe inbrengen en zonder de creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie van de naar aanleiding van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura gecreëerde rekening 'Uitgiftepremie' in het kapitaal houdende een som van duizend achthonderd achttien euro (¬ 1.818,00), zoals deze hiervoor uitvoerig omschreven werd.

III. Vaststelling verwezenlijking van voormelde kapitaalverhogingen.

De leden van de vergadering verzoeken Mij, Notaris, te akteren dat de voormelde kapitaalverhogingen door inbreng in natura en door incorporatie van de rekening 'Uitgiftepremie' integraal is verwezenlijkt en dat het' kapitaal effectief werd gebracht op één miljoen achthonderd achtenvijftigduizend honderd achttien euro (¬ 1.858.118,00).

II. De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen door aanpassing van artikel 5 van de statuten als volgt,

Artikel 5  KAPITAAL - AANDELENREGISTER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

t ' \\ Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ÉÉN MILJOEN ACHTHON-DERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND HONDERD ACHTTIEN EURO (¬ 1.858.118,00) en is verdeeld in negenduizend zevenhonderd zeventig (9.770) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van één tot en met negenduizend zevenhonderd zeventig,

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen,

De aandelen maken het voorwerp uit van een inschrijving in het register der aandelen, welke zal gehouden worden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd,

Eigenaars in onverdeeldheid en alle personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegenwoordigen.

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering.

in geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst.

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift÷coërdinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 04.04.2012 12081-0492-011
25/08/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11ffI~

I~N~V~VMOM~NNI~I~I

*11130359"

Ondernemingsnr : 0886.179.132

Benaming

(voluit) : HINOWA INTERNATIONAL

Ilijlàgën bij"hëtSélgisc7ï Stáâlsrirád` `Z57IIS/2U11- Annexes du 1Vlónitëür bérgë Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Grotstraat 16

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging doel - wijziging en aanpassing statuten.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met bepèrkte aansprakelijkheid "HINOWA INTERNATIONAL", gevestigd te 3140 Keerbergen, Grotstraat 16, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op tien augustus tweeduizend en elf, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen :

I. De vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerders opgemaakt op 1 augustus 2011 waarbij een omstandige verantwoording wordt gegeven van de voorgestelde: wijziging van het doel en waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2011.

Zij verklaart het verslag goed te keuren.

De vergadering beslist over te gaan tot wijziging van het maatschappelijk doel door uitbreiding ervan met volgende activiteiten:

-De pedicure, de manicure en de lichaamsverzorging in het algemeen.

-de uitbating van schoonheidssalons en wellnesscentra, de aan- en verkoop in het klein en het groot van;

alle reukwaren, verzorgings- en schoonheidsartikelen en andere artikelen, die normaal in wellnesscentra en

schoonheidssalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, en dit alles in de

meest ruime betekenis.

-de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur, chartering en leasing van alle soorten

pleziervaartuigen, motor- en zeiljachten in de ruimste zin alsmede al hun toebehoren en randapparatuur.

Il. De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

*het artikel 3 van de statuten wordt gewijzigd ais volgt:

Artikel 3 - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

" Groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoer van machines en toebehoren in het algemeen en hoogtewerkers, graafmachines, vorkliften, rupsdumper, enzovoort in het bijzonder;

" Plaatsing, verhuring van en advisering omtrent machines;

" De handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

" De handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

" De groot- en kleinhandel in houtwaren, vlechtwerk en kurkwaren

" De pedicure, de manicure en de lichaamsverzorging in het algemeen.

" De uitbating van schoonheidssalons en wellnesscentra, de aan- en verkoop in het klein en het groot van alle reukwaren, verzorgings- en schoonheidsartikelen en andere artikelen, die normaal in wellnesscentra en schoonheidssalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, en dit alles in de meest ruime betekenis.

" De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur, chartering en leasing van alle soorten pleziervaartuigen, motor- en zeiljachten in de ruimste zin alsmede al hun toebehoren en randapparatuur.

" Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen! met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van' onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in: verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-liehoudLri

' aan het

Belgisch Staatsblad

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Alle vormen van consultancy en adviesverlening, voor zover deze niet voorbehouden zijn aan de gereglementeerde beroepen, tenzij de vennootschap zelf voldoet aan de wettelijke vereisten terzake;

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

"Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

-Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.





Bijlagen bij Stádtsblàd =25Nff/2D11- Annëxés dü 1Vlónitëür bëlgë

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift + coördinatie der statuten







Op de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 04.05.2011 11103-0194-010
14/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 07.05.2010 10113-0152-009
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 19.02.2009, NGL 03.03.2009 09066-0023-009
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 28.03.2017, NGL 30.04.2017 17110-0001-015

Coordonnées
HINOWA INTERNATIONAL

Adresse
GROTSTRAAT 16 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande