HOLDCO VERZEKERINGSKANTOOR OMER BEELEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOLDCO VERZEKERINGSKANTOOR OMER BEELEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 629.695.789

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

30-04-2015

Griffie

*15307490*

0629695789

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Holdco Verzekeringskantoor Omer Beelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

~~Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Carl MAERE te Leuven op negenentwintig april tweeduizendvijftien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "Holdco Verzekeringskantoor Omer Beelen", met zetel te 3350 Linter, Kasteelstraat 8, van onbepaalde duur, door 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Management SIEM, zetel te 3000 Leuven, Bondgenotenlaan 56 bus 102, RPR Leuven, ondernemingsnummer 0627.763.016. Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer VAN MELLAERTS, wonende te 3000 Leuven, Bondgenotenlaan 56 bus 102.

2) De heer BEELEN Omer Alfons Luc, wonende te 3350 Linter, Kasteelstraat 8.

Waarvan het kapitaal ÉÉN MILJOEN VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (1.450.000,00 EURO), welk bedrag samengesteld is als volgt:

a) inbreng in geld

- ten belope van TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.000,00 EURO) in geld geplaatst werd door de bvba Management SIEM voornoemd, volledig volstort en vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen, waarop is ingeschreven door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Management SIEM waarvoor haar TWEEHONDERD (200) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.000,00 EURO) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE98 7350 3904 3393 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 28 april 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inbrengers verklaren de hen toegekende vergoedingen te aanvaarden.

b) inbreng in natura van aandelen

- de heer Beelen Omer voornoemd, verklaart bij deze inbreng te doen in onderhavige vennootschap van alle zevenhonderdvijftig (750) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verzekeringskantoor Omer Beelen, zetel te 3350 Linter, Kasteelstraat 8 bus 1, RPR Leuven, ondernemingsnummer 0467.410.633, met een waarde van ÉÉN MILJOEN TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (1.250.000,00 EURO).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Bogaert, zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, alhier vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, conform artikel 444 van het wetboek van vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 6. Besluit

De inbreng in natura voor de oprichting van de NV HOLDCO VERZEKERINGSKANTOOR OMER BEELEN bestaat uit 750 aandelen (van een totaal van 750 aandelen) van de BVBA VERZEKERINGSKANTOOR OMER BEELEN, waarvan 750 aandelen worden ingebracht door de

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Kasteelstraat(NRL) 8 3350 Linter

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

heer Omer Beelen.

750 aandelen (van een totaal van 750 aandelen) van de BVBA VERZEKERINGSKANTOOR OMER

BEELEN worden door de inbrenger gewaardeerd aan 1.250.000,00 euro, hetgeen door de oprichters

wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het

aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in

natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.250 nieuwe kapitaalaandelen van de

Vennootschap met een fractiewaarde van 1.000,00 euro per aandeel die worden toegekend aan de

heer Omer Beelen.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 31 maart 2015

Peter BOGAERT burg. bvba

vertegenwoordigd door

(getekend)

Peter Bogaert.

Bedrijfsrevisor

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij

uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder

verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden

samen met een expeditie van de akte.

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf 1 januari 2015.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaart hij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in zijnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verzekeringskantoor Omer Beelen, zetel te 3350 Linter, Kasteelstraat 8 bus 1, RPR Leuven, ondernemingsnummer 0467.410.633, en/of in aandeelhoudersovereenkomsten.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van ÉÉN MILJOEN TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (1.250.000,00 EURO) worden aan de heer Omer Beelen, voornoemde oprichter sub 2,

duizend tweehonderdvijftig (1.250) volledig volgestorte aandelen van onderhavige vennootschap toebedeeld.

Schatting-vergoeding

Voor de waardering van de inbreng in natura sluit de inbrenger zich aan bij het revisoraal verslag. De inbrenger verklaart de hem toegekende vergoeding te aanvaarden.

Verklaring van de notaris

Ondergetekende notaris heeft de inbrenger gewezen op artikel 443 van het Wetboek van Vennootschappen dat stelt dat inbreng anders dan in geld, slechts in aanmerking komt voor vergoeding met aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, wanneer hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt in totaal ÉÉN MILJOEN VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (1.450.000,00 EURO). Het is vertegenwoordigd door duizend vierhonderdvijftig (1.450) gelijke aandelen, waarvan de nominale waarde duizend euro (1.000,00 euro) bedraagt, die elk één/duizendvierhonderdvijftigste (1/1.450ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- zonder commissaris;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- zonder toegestaan kapitaal;

- met een boekjaar dat begint op één april en wordt afgesloten op éénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig maart tweeduizendzestien;

- met de jaarvergadering op de derde maandag van de maand juni om negen uur (9.00 uur); de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendzestien;

- met als bestuurders, voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Management SIEM en de heer Omer Beelen voornoemd, die als volgt extern bevoegd zijn: twee bestuurders gezamenlijk of een afgevaardigd bestuurder afzonderlijk.

Financieel plan

Vóór het verlijden van deze akte hebben de oprichters mij een door mij te bewaren financieel plan overhandigd, ondertekend door hen of hun gevolmachtigde, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

De comparanten verklaren vervolgens dat de statuten als volgt zullen luiden:

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "Holdco Verzekeringskantoor Omer Beelen".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3350 Linter, Kasteelstraat 8.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de Raad van Bestuur, welk besluit bekendgemaakt moet worden in het Belgisch Staatsblad.

De wijziging van de zetel van de dient vennootschap vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen te worden meegedeeld.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

I. ACTIVITEITEN MET BETREKKING TOT HET BESTUUR VAN VENNOOTSCHAPPEN, HET VERLENEN VAN OCTROOIEN EN LICENTIES EN HET VERHUREN VAN ROERENDE GOEDEREN

1) het waarnemen van bestuurdersfuncties in vennootschappen; het opnemen van bestuursmandaten, het deel uit maken van directiecomités; Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap  Verzekeringskantoor Omer Beelen BVBA en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

2) het verstrekken en verlenen van octrooien en licenties;

3) het verhuren en ter beschikking stellen van roerende goederen.

II. HOLDINGACTIVITEITEN

1)het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut, het nemen van participaties en het investeren in bedrijven in België en het buitenland;

2)het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3)het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbinte¬nissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn acti¬viteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

III. PATRIMONIUMBEHEER

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht als¬mede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

IV. ADVIES, MANAGEMENT EN CONSULTANCY-ACTIVITEITEN

1) Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven, instellingen en verenigingen i.v.m. public relations en communicatie, organisatie en bedrijfsprocessen;

2) Het verlenen van managementprestaties, managementadvies en zakelijke dienstverlening, het waarnemen van leidinggevende functies in ondernemingen;

3) Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht;

4) Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enz...;

5) Algemene auditacitiviteiten

6) Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en bedkendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten;

7) De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

8) Alle gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten;

9) Het geven van opleidingen en allerlei onderwijs; het organiseren van conferenties en trainingen (zowel op medisch vlak als op vlak van management);

10) Alle andere vormen van arbeidsbemiddeling en zakelijke dienstverlening.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussen¬komst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han¬delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap dient vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen te worden meegedeeld.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ÉÉN MILJOEN VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (1.450.000,00 EURO). Het is vertegenwoordigd door duizend vierhonderdvijftig (1.450) gelijke aandelen, met een nominale waarde van duizend euro (1.000,00 euro), die elk één/duizendvierhonderdvijftigste (1/1.450ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Tot verhoging van het kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris.

Daarbij moeten evenwel, voor geldelijke inbrengen, onverminderd de bepalingen terzake in het Wetboek van vennootschappen, de hierna volgende regels betreffende het voorkeurrecht inachtgenomen worden:

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, de converteerbare obligaties en de warrants, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt het recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel 510 van het wetboek van Vennootschappen, gelden de hierna volgende regels met betrekking tot de overdracht van aandelen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

§ 1. Overgang van aandelen onder levenden

Een aandeelhouder kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder levenden aan een

mede-aandeelhouder of aan een derde, onder voorbehoud van hetgeen onder § 4 staat vermeld.

§ 2. Vorm van de overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het

Burgerlijk Wetboek.

§ 3. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden aandeelhouder gaan over op zijn erfgenamen of

rechtverkrijgenden, onder voorbehoud van hetgeen onder § 4 staat vermeld.

§ 4. Voorkeurrecht van de aandeelhouders

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle aandeelhouders. Daartoe moeten volgende regels worden nageleefd: De aandeelhouder die één of meer aandelen wil overlaten aan een andere aandeelhouder of een derde, moet de bestuurder of de raad van bestuur hierover schriftelijk inlichten. In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, de voornamen, beroep en woonplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemende aandeelhouder of aanvaarde kandidaat-aandeelhouder. Binnen de vijftien dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de bestuurder of de raad van bestuur de inhoud van dit schrijven aan de andere aandeelhouders bekend.

In geval van overlijden van een aandeelhouder maakt de bestuurder op eigen initiatief, vijftien dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de aandeelhouders bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmakingen wordt aan de bestaande aandeelhouders de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten. Indien één of meer aandeelhouders het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere aandeelhouders. Het overblijvende aandeel of aantal aandelen wordt, indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde aandeelhouders, gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen wordt gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen even zoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen. De aandeelhouder die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken, moet er, op straf van verval, de bestuurder over inlichten binnen de vijftien dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de bestuurder. Indien geen van de aandeelhouders zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater voorgestelde overnemer(s)/kandidaat-veno(o)t(en) of de rechtverkrijgende(n) van de overleden aandeelhouder eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid door deze statuten opgelegd deze overnemer(s) of rechtverkrijgende(n) afwijst als vennoten.

Daartoe moet de bestuurder of de aandeelhouder(s) het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de drie weken na ontvangst van de kennisgeving door de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen of van de kennisgeving door de bestuurder van het overlijden. Indien de vergadering de voorgestelde overnemers of rechtverkrijgenden van de overleden aandeelhouder afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende aandeelhouder of de rechthebbenden van de overleden aandeelhouder definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals dit hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft de uittredende aandeelhouder of diens vertegenwoordiger(s) of rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van deze aandelen wordt door de betrokken partijen bepaald op basis van de gecorrigeerde intrinsieke waarde van het aandeel vastgesteld op basis van de laatste goedgekeurde balans, nadat de voorzieningen, afschrijvingen en/of economisch verantwoordbare herwaarderingsmeerwaarden ingeboekt zijn, alsook op de waarde van het rendement over de volgende vijf jaar op basis van de bestaande contracten en toekomstige cash-flow. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld door twee deskundigen, van wie er één wordt aangewezen door de vennootschap en één door de uittredende aandeelhouder of de rechtverkrijgende(n) van de overleden aandeelhouder. Komen de twee deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat. Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft. De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste zes maanden na de uittreding vastgesteld zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan de beslissing nemen, hierbij steeds rekening houdende met de belangen van de vennootschap en onverminderd de bepalingen van de vennootschapswetgeving, om over te gaan tot een  ongelijke dividenduitkering tussen de aandeelhouders en dus niet evenredig met het aantal aandelen dat zij bezitten in het kapitaal van onderhavige vennootschap. De aandelen blijven steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste het minimum aantal bestuurders door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering.

Zolang het Wetboek van vennootschappen dit bepaalt, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering vóór het verstrijken van deze termijn.

Een bestuurder moet na ontslag zijn opdracht verder vervullen tot redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De Raad van Bestuur bepaalt de vergoedingen toekomend aan de gedelegeerd-bestuurders en aan de bestuurders die met speciale taken worden gelast.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid toe om een vaste vertegenwoordiger te benoemen aan het bestuursorgaan. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde bestuurder(s), natuurlijke personen, waarvan thans één rechtspersoon, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De bestuurder(s) moeten samen steeds minimum 75 % van het stemgerechtigd kapitaal bezitten. De bestuurders of zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap  Verzekeringskantoor Omer Beelen BVBA . Elke voordracht tot bestuurder dient vooraf goedgekeurd worden door KBC Verzekeringen. De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De Raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De Raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk.

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproeping vermeld op de derde maandag van de maand juni; indien dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Deze persoon oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden, behoudens in het geval van de in artikel 15 bepaalde procedure van schriftelijke besluitvorming.

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit, overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, meedelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt

Voor zover de vennootschap niet behoort tot de vennootschappen vermeld in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van het Wetboek en de statuten, van de in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

de jaarrekening weergegeven verrichtingen, opgedragen aan één of meer commissarissen.

Wordt, in toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van het reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding. Alle wijzigingen aan de structuur van de vennootschap dienen te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.

De vennootschap verbindt er zich toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst door het verzekeringsagentschap  Verzekeringskantoor Omer Beelen BVBA te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten. Benoemingen

Worden benoemd tot bestuurders:

1.De heer Omer Beelen voornoemd;

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Management SIEM voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Van Mellaerts Siem voornoemd, wonende te 3000 Leuven, Bondgenotenlaan 56 bus 102.

Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering hiertoe anders beslist, en zal een einde nemen op de jaarvergadering van 2021.

Elke voornoemde bestuurder heeft vervolgens verklaard dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf één januari tweeduizend vijftien. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht voor verdere formaliteiten

Door voornoemde bestuurders wordt hierbij volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & T Partners, te 3001 Leuven (Heverlee), Industrieweg 4 bus 5 met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, ENKEL UITGEREIKT MET OOG OP

NEERLEGGING TER GRIFFIE

gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de akte

- verslag revisor (inbreng in natura)

- verslag oprichter (inbreng in natura)

Meester Carl MAERE, geassocieerd notaris te Leuven

Coordonnées
HOLDCO VERZEKERINGSKANTOOR OMER BEELEN

Adresse
KASTEELSTRAAT 8 3350 LINTER

Code postal : 3350
Localité : LINTER
Commune : LINTER
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande