HOLDING ACCO R.V.

Divers


Dénomination : HOLDING ACCO R.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 474.706.716

Publication

09/07/2014
ÿþVo beho aan Belg Staat

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

neergelegceur 'Wengen op

11413111,1.111111111

30 JU N1 2014

ter griffie van cleriliejeriancistafige

P.X1Pre:).1

nol Bruss

Ondememingsnr : 0474,706.716

Benaming (voluit) HOLDING ACCO R.V.

(verkort)

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET ALS RECHTSVORM EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel KATTESTRAAT 33

1741 TERNAT

Onderwerp akte :BAV

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy BRACKE, geassocieerd notaris te ! Ninove Meerbeke, Halsesteenweg 17, op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, neergelegd ter publicatie, véKir registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HOLDING ACCO R.V,", met maatschappelijke zetel te 1741 Ternat, Kattestraat 33, hebbende het ondernemingsnummer 0474.706.716 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0474.706.716, is bijeengekomen en dat met eenparigheid van stemmen de

=1

volgende besluiten werden genomen:

Voorafgaande uiteenzetting

De vergadering verklaart dat dient te worden verstaan onder 'vennootschap A', ook genoemd 'overgenomen vennootschap' en 'over te nemen vennootschap':

;.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Be-

perkte Aansprakelijkheid "HOLDING ACCO R.V.", met maatschappelijke zetel te 1741 Ternat, Kattestraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, hebbende als ondernemingsnummer 0474.706.716 en als BTW-nummer BE0474.706.716.

Opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat, op twintig april tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op elf meij nadien, onder nummer 2001-05-11 / 031, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigdi ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat, op vierentwintig februari tweeduizend en drie, bekendgemaakt ini de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op achttien maart nadien, onder nummer 03032072.

" ,

De vergadering verklaart dat dient te worden verstaan onder 'vennootschap B', ook !: genoemd 'overnemende vennootschap':

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap me Beperkte Aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY R.V.", met maatschappelijke zetel te 1741' ,1Ternat, Kattestraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, hebbende als ondememingsnummer 0431.647,723 en als BTW-nummer BE0431.647.723,

Opgericht ingevolge onderhandse akte op vijftien juli negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op achttien september nadien, onder nummer 1987-09-18 / 133, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat, op één april tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op twee juni nadien, onder nummer 04080852.

Vaststellingen

Op de laatste blz. van Luik B vernielden;Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Omtrent de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de vergadering vooraf het volgende vast:

a) De bestuursorganen van de beide vennootschappen hebben op datum van vijfentwintig maart tweeduizend veertien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door elke vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, meer bepaald op zesentwintig maart tweeduizend veertien.

b) Vervolgens heeft op datum van elf april tweeduizend veertien het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap A, meer bepaald de zaakvoerder, de heer Vyverman René, een omstandig verslag opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VANDABLE & PARTNERS, bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 1140 Brussel (Evere), Kolonel Bourgstraat 123-125 Bus 14, vertegenwoordigd door de heer Jean-Pierre Vandaele, heeft een schriftelijk verslag opgemaakt op datum van dertien juni tweeduizend veertien, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag van de over te nemen vennootschap A luiden als volgt;

"5, BESLUIT

Na onze opdracht uitgevoerd te hebben overeenkomstig de wettelijke voorschriften en controlenormen zoals uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij besluiten dat, in het kader van de fusie door overneming van de BVBA HOLDING ACCO, overgenomen vennootschap, door de CVBA ACCOUNTANCY R E, overnemende vennootschap:

hetfttsievoorstel, opgesteld op 25 maart 2014 en neergelegd op 26 maart 2014 door beide betrokken vennootschappen bij de grele van de rechtbank van koophandel te Brussel, de vereiste en correcte inlichtingen bevat;

- de waardebepaling van het vermogen der beide vennootschappen per 31 december 2013 economisch verantwoord is;

- de ruilverhouding zoals voorgesteld door beide bestuursorganen van de betreffende vennootschappen, hetzij de uitgifte van 409 nieuwe aandelen van CVBA ACCOUNTARCYR E, in ruil voor de 186 aandelen van de BVBA HOLDING ACCO, op redelijke wijze is vastgesteld op basis van passende waarderingsmethoden, In detail hiervoor beschreven.

Deze verklaring mag enkel aangewend worden in het kader van de voorziene fusie door overneming.

Aldus opgesteld te Brussel, 13 juni 2014.

Jean-Pierre Vandaele - Zaakvoerder

Burg. BVBA J-P VANDAELE & PARTNERS

Bedrijfsrevisoren"

d) Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap heeft er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering in de activa en passiva van het vermogen van de over te nemen vennootschap zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan hebben.

e) De voorzitter vestigt de aandacht van de vergadering op het feit dat het fusievoorstel van de over te nemen vennootschap A, daterend van vijfentwintig maart tweeduizend veertien, werd opgemaakt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, hetgeen gebeurde op dertig juni tweeduizend dertien.

Om te voldoen aan artikel 697 § 2, 50 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende de verplichting tot overmaking van tussentijdse cijfers zo het fusievoorstel volgt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, werd een staat van actief en passief op datum van eenendertig december tweeduizend dertien voorgelegd, in overeenstemming met voormeld artikel.

De voorzitter vestigt de aandacht van de vergadering daarnaast op het feit dat het fusievoorstel van de overnemende vennootschap B, daterend van vijfentwintig maart tweeduizend veertien, werd opgemaakt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, hetgeen gebeurde op eenendertig maart tweeduizend dertien.

Om te voldoen aan artikel 697 § 2, 5° van het Wetboek van Vennootschappen, houdende de verplichting tot overmaking van tussentijdse cijfers zo het fusievoorstel volgt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, werd een staat van actief en passief op datum van eenendertig december tweeduizend dertien voorgelegd, in overeenstemming met voormeld artikel.

Besluiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouclen aan het Belgisch StaatsbIad

mod 11.1

Voor-be,houlen aan het Belgisch Staatsblad



ç. Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, aangezien de aanwezige vennoot erkent en de vertegenwoordigde vennoot in voormelde onderhandse volmacht uitdrukkelijk heeft verklaard dat zij hiervan volledig in kennis zijn gesteld, zoals hierboven reeds werd uiteengezet.

De voorzitter geeft evenwel een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat vennootschap A door fusie overgenomen wordt door vennootschap B.

2. De vergadering van de overgenomen vennootschap A besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de overnemende vennootschap B tot eenzelfde besluit komt.

3. Bijgevolg zal gans het vermogen van vennootschap A, met alle rechten en plichten, overgaan op vennootschap B.

De overgang geschiedt op basis van een toestand van een tussentijdse balans afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B.

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de overgenomen vennootschap A worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap B.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende vennootschap B geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. De verkrijgende vennootschap B zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de overgenomen vennootschap A overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde dag.

2. De verkrijgende vennootschap B zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen aile lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap B zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap A voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap A zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap B, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap A.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap A voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap A ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap B zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en . welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap A werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap B worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de Openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap A tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap A tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschap B om ze te bewaren.

- Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voort-

vloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap B.

- De vergadering bevestigt tenslotte dat er in de over te nemen vennootschap A geen onroerende goederen en industriële en intellectuele eigendomsrechten aanwezig zijn.

- Krachtens artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen wordt er, indien tot fusie wordt besloten, besloten dat het doel van de overnemende vennootschap behouden blijft.

Het maatschappelijk doel luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van accountant: l° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken; 2° zowel privé als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse niet boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's; 3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten by ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden; 5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waar hij de opdracht zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht; 6' het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers I° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants. De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant. Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van Internationale bepalingen ter zake. Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met har doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard."

Tweede besluit: Uitreiking aandelen  ruilverkonding  vernietiging aandelen

I. Er zullen aan de vennoten van de over te nemen vennootschap A vierhonderd en negen (409) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap 13 worden uitgereikt, naar verhouding van vierhonderd en negen (409) nieuwe aandelen tegen honderd zesentachtig (186) oude aandelen, die vernietigd worden, en dit alles zonder enige opleg.

2. De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf voornoemde datum van één januari tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behourlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1,

.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zal instaan voor de uitvoering van deze besluiten.

Zo zal dit bestuursorgaan zorgen voor de vernietiging van de honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen in vennootschap A en het aandelenregister aftekenen.

Het bestuursorgaan zal in ruil voor de vernietigde aandelen zorgen voor de bijwerking van het aandelenregister, wat betreft de nieuwe aandelen.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap B. De over te nemen vennootschap A bezit zeshonderd tweeënzeventig (672) aandelen in de overnemende vennootschap B. Alle zeshonderd tweeënzeventig (672) aandelen die de over te nemen vennootschap A bezit in de overnemende vennootschap B zullen ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de tegenwoordige vennootschap A worden vernietigd, zoals wordt bepaald in de voornoemde verslagen, indien door de overnemende vennootschap B eveneens wordt besloten tot de voorgestelde fusie.

Derde besluit: ontslag en kwijting zaakvoerder

De vergadering beslist over te gaan tot het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap A, de heer Vyverman René, en de kwijting voor alle handelingen door hem gesteld tot op heden, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de ovememende vennootschap B beslist over te gaan tot de fusie.

Vierde besluit: bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van de voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden, met mogelijkheid tot subdelegatie, verleend aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap B, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) Om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) Als vergoeding voor de overdracht nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap B te aanvaarden, zonder enige opleg;

c) De nieuwe aandelen te verdelen onder de vennoten van de overgenomen vennootschap A, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap B;

d) In het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te

ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering.

D. BRACKE, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e. 1

Voor-,,behougen

aan het

Belgisch Staatsblad

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/04/2014
ÿþVoor-behoude

aan het

Belgisot Staatsble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0474.706.716

Benaming

(voluit): Holding Acco R.V.

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Kattestraat 33, 1741 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen hebben samen dit fusievoorstel opgesteld volgens artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel dient ter informatie voorgelegd te worden aan onder andere de algemene vergaderingen van aandeelhouders en vennoten van de volgende vennootschappen, die over de voorgestelde fusie beslissen.

VOORGENOMEN VERRICHTING

Wij stellen voor om een fusie door overneming uit te voeren, waarbij de algemeenheid van activa en passiva, alsook de rechten en verplichtingen, van de burgerlijke vennootschap met als rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (afgekort: BVBA) HOLDING ACCO R.V., overgenomen vennootschap, door de burgerlijke vennootschap met als rechtsvorm Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (afgekort CVBA) ACCOUNTANCY R.V., overnemende vennootschap, wordt overgenomen.

RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

1.0vernemende vennootschap: ACCOUNTANCY R.V. CVBA

Rechtsvorm

Burgerlijke vennootschap met ais rechtsvorm een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (afgekort: CVBA)

Ondernemingsnummer: 0431.647.723

BTW-nummer: BE 0431.647,723

De vennootschap werd opgericht op 15.07.1987 volgens onderhandse akte met als rechtsvorm een coöperatieve vennootschap (BBS met referentie 1987-09-18 /133).

De statuten werden een laatste maal gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat, op 01,04.2004 (BBS met referentie 2004-06-02/ 0080852),

0 MRT

Griffie

11111111j1j101.11111117,1111111

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.592,01 EUR en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

....... "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten, Behoren met name tot de functie van accountant: 1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken; 2° zowel privé als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's; 30 het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden ; 5° het verstrekken van advies in alie belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van beiastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waar hij de opdracht zoals bedoeld in nr, 60 of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht ; 6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden,

De vennootschap mag aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants. De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant. Zij mag haar doel zowel in Beigie ais ln het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake. Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met har doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Maatschappelijke zetel

Kattestraat 33, 1741 TERNAT

Bestuursorgaan

Bestuurder: BVBA Holding Acco R.V ondernemingsnummer 0474.706.716, gevestigd te 1741 Ternat, Kattestraat 33, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. René Vyverman, wonende te 1741 Ternat, Kattestraat 33.

Boekjaar en algemene vergadering

Het beekjaar begint op één april en eindigt op éenendertig maart van elk jaar.

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste vrijdag van september om 18.00 uur.

2.0vergenomen vennootschap: HOLDING ACCO R.V. BVBA

Rechtsvorm

Burgerlijke vennootschap met als rechtsvorm een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (afgekort: BVBA)

Ondernemingsnummer: 0474.706.716

137W-nummer: BE 0474,706.716

De vennootschap werd opgericht op 20.04.2001 volgens akte verleden voor Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat (BI3S met referentie 2001-05-11 / 031).

De statuten werden een laatste maal gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat, op 26.02.2003 (BBS met referentie 2003-03-18 / 0032072),

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

1. De investering, de onderschrijving, de vaste opname, de plaatsing, de koop, de verkoop en de verhandeling van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, kredieten, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen die al dan niet de de rechtsvorm hebben van een handelsvennootschap, een instelling of vereniging en die al dan niet een (serni-) openbaar bestuur hebben;

2. Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, het uitoefenen van beheersmandaten, het verstrekken van advies, management en andere diensten van dezelfde aard. Deze diensten kunnen zowel op contractuele als op statutaire basis worden verstrekt, zowel als extern adviseur als in de hoedanigheid van orgaan;

3. de koop, verkoop, de ontwikkeling, het beheer en de verwezenlijking van onroerende goederen, de verwerving, en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

4. het nemen van participaties in andere vennootschappen, rechtsreeks en onrechtstreeks; het beheren van bedrijven en vennootschappen in de ruimste zin van het woord, waarin begrepen het uitoefenen van mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar; het beheer van en deelname in projecten in roerende en onroerende goederen.

5. de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent; het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen; het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekeningen in de door de wet bepaalde vorm; het uitwerken van een financieel plan voor een bedrijf; advies inzake sociale wetgeving, inzake de administratieve en boekhoudkundige organisatie an een bedrijf alsmede in verband met de computer-organisatie van een zelfstandige of van een kleine/middelgrote onderneming.

Dit alles in de meest ruime zin.

Maatschappelijke zetel

Kattestraat 33, 1741 TERNAT

Bestuursorgaan

Zaakvoerder: Dhr, René Vyverman, wonende te 1741 Temat, Kattestraat 33.

Boekjaar en algemene vergadering

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van september om 20.00 uur.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN EVENTUELE OPLEG

De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen als volgt omgeruild worden tegen de aandelen van de overnemende vennootschap,

De 186 aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA HOLDING ACCO R.V. geven recht op 409 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap CVBA ACCOUNTANCY R.V..

Gezien de overnemende vennootschap CVBA ACCOUNTANCY R.V. niet in het bezit is van aandelen van de BVBA HOLDING ACCO R.V., overgenomen vennootschap, worden alle aandelen omgeruild van de overgenomen vennootschap.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De bestuurder van de overnemende vennootschap CVBA ACCOUNTANCY R.V. wordt belast ,met de ornruiling van de aandelen, hetgeen betekent inschrijving in het register van aandeelhouders.

Voorbehouden  aanliet Belgisch Staatsbiad

DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

Vanaf 1 januari 2014.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Vanaf 1 januari 2014.

RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Dit onderwerp is zonder voorwerp.

BIJZONDERE BEZOLDIGING AAN BEDRIJFSREVISOR DIE BELAST IS MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 BEDOELD VERSLAG

Een bedrag van 3.000,00 EUR (exclusief BTW) wordt voorzien,

IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Dit onderwerp is zonder voorwerp.

Aldus opgesteld te Ternat, 25 maart 2014.

Door de bestuursorganen van

ACCOUNTANCY R.V. CVBA

Holding Acco R.V. BVBA, vertegenwoordigd door

René Vyverman

Bestuurder

HOLDING ACCO R.V. BVBA

René Vyverman

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso, Naam en handtekening

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.09.2013, NGL 27.11.2013 13669-0036-014
08/10/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111!11191111111111

Ondernemingsnr : 0474.706.716

Benam ing

(voluit) : Holding Acco R.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Burgert. vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kattestraat 33, 1741 Ternat

(volledig adres)

Onderwejp akte : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen hebben samen dit fusievoorstel opgesteld volgens artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel dient ter informatie voorgelegd te worden aan onder andere de algemene vergaderingen van aandeelhouders en vennoten van de volgende vennootschappen, die over de voorgestelde fusie beslissen.

VOORGENOMEN VERRICHTING

Wij stellen voor om een fusie door overneming uit te voeren, waarbij de algemeenheid van activa en passiva, alsook de rechten en verplichtingen, van de burgerlijke vennootschap met als rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (afgekort: BVBA) HOLDING ACCO R.V., overgenomen vennootschap, door de burgerlijke vennootschap met als rechtsvorm Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (afgekort CVBA) ACCOUNTANCY R.V., overnemende vennootschap, wordt overgenomen.

RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

1.Overnemende vennootschap: ACCOUNTANCY R.V. CVBA

Rechtsvorm

Burgerlijke vennootschap met ais rechtsvorm een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (afgekort: CVBA)

Ondernemingsnummer: 0431.647.723

BTW-nummer: BE 0431,647.723

De vennootschap werd opgericht op 15.07.1987 volgens onderhandse akte met als rechtsvorm een coöperatieve vennootschap (BBS met referentie 1987-18-09 1 133).

De statuten werden een laatste maal gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat, op 01.04.2004 (BBS met referentie 2004-06-0210080852).

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Baiser

29SEP 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.592,01 EUR en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven In artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. Behoren met name tot de functie van accountant: 1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken; 2° zowel privé als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's; 3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen ; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden ; 5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waar hij de opdracht zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht ; 6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants. De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant. Zij mag haar doel zowel in Belgie als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake. Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Maatschappelijke zetel

Kattestraat 33, 1741 TERNAT

Bestuursorgaan

Bestuurder: BVBA Holding Acco R.V., ondernemingsnummer 0474.706.716, gevestigd te 1741 Ternat, Kattestraat 33, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. René Vyverman, wonende te 1741 Ternat, Kattestraat 33.

Boekjaar en algemene vergadering

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste vrijdag van september om 18.00 uur.

2.Overgenomen vennootschap: HOLDING ACCO R.V. BVBA

Rechtsvorm

Burgerlijke vennootschap met ais rechtsvorm een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (afgekort: BVBA)

Ondernemingsnummer: 0474.706.716

BTW-nummer: BE 0474.706.716

De vennootschap werd opgericht op 20.04.2001 volgens akte verleden voor Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat (BBS met referentie 2001-05-11 1031).

De statuten werden een laatste maal gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat, op 26.02.2003 (BBS met referentie 2003-03-18 / 0032072).

CJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland,

1. De investering, de onderschrijving, de vaste opname, de plaatsing, de koop, de verkoop en de verhandeling van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, kredieten, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen die al dan niet de de rechtsvorm hebben van een handelsvennootschap, een instelling of vereniging en die al dan niet een (semi-) openbaar bestuur hebben;

2. Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, het uitoefenen van beheersmandaten, het verstrekken van advies, management en andere diensten van dezelfde aard. Deze diensten kunnen zowel op contractuele als op statutaire basis worden verstrekt, zowel als extern adviseur als in de hoedanigheid van orgaan;

3. de koop, verkoop, de ontwikkeling, het beheer en de verwezenlijking van onroerende goederen, de verwerving, en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

4, het nemen van participaties in andere vennootschappen, rechtsreeks en onrechtstreeks; het beheren van bedrijven en vennootschappen in de ruimste zin van het woord, waarin begrepen het uitoefenen van mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar; het beheer van en deelname in projecten in roerende en onroerende goederen.

5. de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent; het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen; het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekeningen in de door de wet bepaalde vorm; het uitwerken van een financieel plan voor een bedrijf; advies inzake sociale wetgeving, inzake de administratieve en boekhoudkundige organisatie an een bedrijf alsmede in verband met de computer-organisatie van een zelfstandige of van een kleine/middelgrote onderneming,

Dit alles in de meest ruime zin.

(...)

Maatschappelijke zetel

Kattestraat 33, 1741 TERNAT

Bestuursorgaan

Zaakvoerder; Dhr. René Vyverman, wonende te 1741 Temat, Kattestraat 33.

Boekjaar en algemene vergadering

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van september om 20.00 uur.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN EVENTUELE OPLEG

De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen als volgt omgeruild worden tegen de aandelen van de overnemende vennootschap.

Eén aandeel van de overgenomen vennootschap BVBA HOLDING ACCO R V, geeft recht op één nieuw aandeel van de overnemende vennootschap CVBA ACCOUNTANCY

Gezien de overnemende vennootschap CVBA ACCOUNTANCY R.V. niet in het bezit is van aandelen van de BVBA HOLDING ACCO R.V., overgenomen vennootschap, worden alle aandelen omgeruild van de overgenomen vennootschap.

7 V4

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

1

Iiehouden

Belgisch

aan het

Voor-

omruiling van de aandelen, hetgeen betekent inschrijving in het register van aandeelhouders.

De bestuurder van de overnemende vennootschap CVBA ACCOUNTANCY R.V, wordt belast met de

Staatsblad

DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN 1N DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

Vanaf 1 juli 2013,

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Vanaf 1 juli 2013.

RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Dit onderwerp is zonder voorwerp.

BIJZONDERE BEZOLDIGING AAN BEDRIJFSREVISOR DIE BELAST IS MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 BEDOELD VERSLAG

Een bedrag van 3.000,00 EUR (exclusief BTW) wordt voorzien.

IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Dit onderwerp is zonder voorwerp.

Aldus opgesteld te Brussel, 26 september 2013.

Door de bestuursorganen van

ACCOUNTANCY R.V. CVBA

Holding Acco R.V. BVBA, vertegenwoordigd door

René Vyverman

Bestuurder

HOLDING ACCO R,V. BVBA

René Vyverman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik E vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2012 : BLA113921
14/02/2012 : BLA113921
10/12/2010 : BLA113921
08/12/2009 : BLA113921
29/12/2008 : BLA113921
07/12/2007 : BLA113921
29/01/2007 : BLA113921
18/11/2005 : BLA113921
21/12/2004 : BLA113921
17/03/2004 : BLA113921
18/03/2003 : BLA113921
11/05/2001 : BLA113921

Coordonnées
HOLDING ACCO R.V.

Adresse
1741 TERNAT

Code postal : 1741
Localité : Wambeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande