HOME TOUCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOME TOUCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.750.269

Publication

15/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

coördinatie bij aanwerving van onderaannemers;

- het uitvoeren van bouwwerken in de meest uitgebreide vorm, en dit zowel voor particuliere, industriële, commerciële als openbare opdrachtgevers;

- het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, splitsen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen al dan niet bemeubeld, de leasing en het beheer van alle onroerende goederen, alsook de coördinatie van bouwwerken en bouwprojecten, in het algemeen het doen van alle onroerende verrichtingen. De vennootschap mag:

* alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. * deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

* zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft, borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

4. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

5. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600,00-¬ en is vertegenwoordigd door 18.600 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/18.600ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld zijn volstort als volgt:

- door de heer Umberto LIMINA, voornoemd, 80% van de aandelen, hetzij 14.880 aandelen, ten belope van 4.960 ¬ ;

- door de heer Irinel CRISTEA, voornoemd, 20% van de aandelen, hetzij 3.720 aandelen, ten belope van 1.240 ¬ ;

Het kapitaal is aldus volstort ten belope van 6.200-¬ .

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE52 36314188 8509 bij ING bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HOME TOUCH BVBA in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 november 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Voor de zaken die de som of de waarde van 2.500 ¬ evenwel te boven gaan, wordt de vennootschap slechts gebonden voor zover de heer Umberto LIMINA alleen of samen met zijn mede-zaakvoerder optreedt.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste vrijdag van de maand april om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De zaakvoerders en in voorkomend geval decommissarissen, kunnen zowel een gewone algemene vergadering als bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel toestemmen om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

8. Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is

bepaald. Indien een effect (aandelen en andere) aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

10. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

en eindigt op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 30 april 2016 om 18 uur, op de plaats aangewezen in

de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerder, de heer Umberto

LIMINA, voornoemd, aangesteld en tot niet-statutaire zaakvoerder, de heer Cristea IRINEL,

voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichters verlenen aan de BVBA MEDAER, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.04.2016, NGL 23.08.2016 16463-0409-016

Coordonnées
HOME TOUCH

Adresse
BURCHTSTRAAT 15 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande