HOUT - ZAGERIJ - BEYENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOUT - ZAGERIJ - BEYENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 408.384.252

Publication

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 06.11.2012 12630-0601-009
31/08/2012
ÿþM mod 11,1

(verkort) : H.Z.B.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Peetersstraat 16

3290 Diest

Onderwerp akte :NV: wijziging

Weirt

ele, t-

i1111011111u1111111MMNH

*12148920*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

reêrgeregd ter

Rechtbank van

t~

Leuven, , de ~~~~GG, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : BE0408.384.252

_? Benaming (voluit) : Hout-Zagerij-Beyens

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 28 december 2011, geregistreerd vier bladen geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 6 januari 2012, boek 160 blad 85 nummer 10. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvanger a.i. (getekend) J.MARTENS, dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap HOUT ZAGERIJ-BEYENS, met volgende agendapunten:

;, 1. Bevestiging van de vasttelling door de voorzitter

i De vaststellingen die de voorzitter van de vergadering heeft gedaan met betrekking tot de oproeping en de

geldige samenstelling van deze vergadering, worden door deze vergadering bevestigd zodat rechtsgeldig kan

vergaderd worden en besluiten kunnen genomen worden betreffende de overige voorgestelde agendapunten, ;E 2. Afschaffing van aandelen aan toonder

Ingevolge de wet van 14 december 2005 zullen de aandelen aan toonder afgeschaft worden en dienen de ;: statuten aangepast te worden aan deze wijziging voor 31 december 2013,

De raad van bestuur heeft voorgesteld om de uiterste datum niet af te wachten en thans reeds de aandelen aanj toonder om te zetten in aandelen op naam, Elke aandeelhouder bekomt voor een aandeel aan toonder één aandeel op naam. Hiertoe zal hij/zij zijn/haar aandeel aan de raad van bestuur of een aangestelde lasthebber: aanbieden. Deze zal instaan voor de inschrijving in het register van aandelen. De handtekening van de; aandeelhouder geldt als bewijs van afgifte van het aandeel aan toonder en als ontvangstbewijs van het aandeel; op naam, De uitoefening van de rechten welke verbonden zijn aan de aandelen aan toonder wordt opgeschorte totdat een persoon aanvraagt en verkrijgt dan zijn/haar aandelen op zijn/haar naam worden ingeschreven. Artikel 7 van de statuten wordt aangepast aan het voorgaande besluit.

Artikel 7.- Aandelen op naam

De aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is; l in het Wetboek van vennootschappen vermeldt per vennoot onder meer het aantal aandelen, met hun; volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door; overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register; ;; wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik dan worden de; vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven met vermelding van hun respectievelijke; rechten.

De aandeelhouder kan een certificaat bekomen van de inschrijving in het register van aandelen.

3. Afschaffing van aandelen aan toonder - gevolgen

Ingevolge het voorgaande besluit dienen ook de bepalingen met betrekking tot de overdracht en overgang van; aandelen, alsook met betrekking tot de uitnodiging voor en de toelating tot de algemene vergaderingen

aangepast te worden. j

Dit zal geschieden ais volgt:

Er wordt een nieuw artikel 7 bis ingelast met betrekking tot de overdracht van aandelen:

Artikel 7. Bis - Overdracht en overgang van aandelen De aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de; overdracht wordt overeengekomen.

Voor aandelen op naam geschiedt de levering door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register; van aandelen, met vermelding van datum en ondertekend door de overdrager of de ovememer of hun; lasthebbers.

Bij overlijden gaan de aandelen over op de erfopvolgers op het moment dat zij er het bezit van bekomen. j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het l3elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor aandelen op naam geschiedt de levering door de vermelding van de erfopvolging in het register van aandelen op naam, ondertekend door de erfopvolger(s) of de lasthebber(s).

De overdracht en overgang van aandelen wordt beperkt door een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders.

Hiertoe zal de kandidaat-overdrager bij aangetekende brief de raad van bestuur inlichten betreffende het aantal en de prijs van de over te dragen aandelen, alsook van de identiteit van de kandidaat-koper. De raad van bestuur zal dan de andere aandeelhouders inlichten betreffende de mogelijkheid om hun voorkooprecht uit te oefenen naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Elke aandeelhouder heeft te rekenen vanaf dit verzoek door de raad van bestuur, maximaal drie maanden de tijd om de aandelen te kopen. Indien hij hiervan gebruik wenst te maken, zal hij dit binnen de twee maanden meedelen aan de raad van bestuur.

Indien een aandeelhouder geen gebruik wenst te maken van dit voorkooprecht, wat onder meer kan blijken uit het feit dat hij of zij niets heeft laten weten binnen de voormelde termijn van twee maanden, zal de raad van bestuur de aan deze aandeelhouder aangeboden aandelen opnieuw aanbieden, ditmaal aan de aandeelhouders die wel gebruik gemaakt hebben van hun voorkooprecht, naar evenredigheid van hun aandelenbezit op dat ogenblik. De aandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen om al dan niet hun voorkooprecht uit te oefenen.

De over te dragen aandelen die dan nog niet overgenomen zouden zijn kunnen overgedragen worden aan de kandidaat-koper. Indien deze het aangeboden pakket te klein vindt en geen participatie wenst te nemen zullen de aandeelhouders die wel aandelen hebben overgenomen, het resterend aantal moeten overnemen of een andere kandidaat-koper aanduiden. De uiteindelijke koper dient ook aangewezen te zijn binnen de veertien dagen.

Eens al de over te dragen aandelen aan kandidaat-kopers zijn toegewezen hebben deze allemaal nog dertig dagen voor de betaling van de prijs.

Iedere aandeelhouder die, alleen of in onderling overleg handelend, vijfennegentig procent van de aandelen bezit, kan een uitkcopbod doen om het geheel van de aandelen te bekomen. De procedure verloopt en de waarde wordt bepaald volgens artikel 513 van het Wetboek van vennootschappen.

Daarnaast kunnen een of meer aandeelhouders die aandelen bezitten die dertig procent van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, om gegronde redenen in rechte vorderen dat een aandeelhouder zijn effecten zou overdragen. Elke aandeelhouder kan tevens in rechte vorderen dat zijn aandelen zouden worden overgenomen. De procedure verloopt volgens artikel 635 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De tekst van artikel 18 wordt integraal vervangen door de volgende tekst:

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. De regelmatig genomen beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezigen en hen die tegenstemden.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De oproeping vermeldt de agenda en wordt vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de aandeelhouders, maar ook de andere personen die opgesomd zijn in artikel 533 van het Wetboek, onder meer de bestuurders en de commissaris(sen). De mededeling geschiedt bij ter post aangetekende brief. leder kan individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemmen om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De persoon die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Deze lijst vermeldt per aandeelhouder zijn of haar naam, voorna(a)m(en), woonplaats en het aantal aandelen waarmee hij of zij deelneemt aan de vergadering. De aandeelhouder ondertekent deze vermelding.

Wordt de aandeelhouder vertegenwoordigd door een volmachtdrager, wordt hiervan melding gemaakt met de identiteit van de volmachtdrager. De volmachtdrager ondertekent deze vermelding en zijn volmacht wordt bij de aanwezigheidslijst gevoegd.

4. Opsplitsing van eigendomsrecht van een aandeel in vruchtgebruik en blote eigendom - gevolgen

Er wordt een uitdrukkelijke regeling voorzien voor het geval het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst wordt in vruchtgebruik en blote eigendom. Ieders rechten worden vastgelegd als volgt door het schrappen van de laatste alinea van artikel 8 der statuten te vervangen door de volgende tekst: Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen alle rechten (rechten op dividend en lidmaatschapsrechten) toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken, komt echter toe aan de blote eigenaar.

Het voorkeurrecht om in te schrijven op nieuwe aandelen bij een kapitaalverhoging komt, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, eveneens toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zullen met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard zijn als de oude, zonder dat de vruchtgebruiker hiervoor een vergoeding verschuldigd is. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur echter onbenut, dan kan de vruchtgebruiker dit recht uitoefenen met dien verstande dat de aandelen welke laatstgenoemde alleen verkrijgt, hem in volle eigendom zullen toekomen.

Het bestuur zal daarom zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening worden gehouden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

S mod 11.1

i Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

5. Coördinatie van de statuten

Bijzondere bevoegdheden worden toegekend aan ondergetekende notaris voor de coordinatie van

de statuten.

6. Herbenoeming van bestuurders

De heer DE BUSSER Kris, voormeld, wordt ontslagen uit zijn ambt van bestuurder en gedelegeerd bestuurder met ingang van vandaag er wordt hem.kwijting verleend over het gevoerde bestuur.

Mevrouw JANSSENS Beatrijs, voormeld, wordt (her)benoemd tot bestuurder van de vennootschap. . De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DB KWADRAAT" in het kort "DB2", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 182, rechtspersonenregister Antwerpen 0807.115.818, wordt met ingang vanaf heden benoemd tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder telkens tot aan de jaarvergadering, te houden in het jaar 2017. Als vaste vertegenwoordiger van de voormende vennootschap wordt de heer De Busser Kris, voormeld, aangesteld.

Ieders ambt zal op dezelfde wijze bezoldigd of onbezoldigd zijn zoals voorheen. Zij verklaren ieder deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging dat er geen enkele wettelijke of gerechtelijke maatregel zich verzet tegen deze benoeming.

7. Volmacht

De heer Kris De Busser, wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap,

- om al het nodige te doen voor de omwisseling van aandelen aan toonder in aandelen op naam. Hiertoe zal hij de aandelen aan toonder in ontvangst kunnen nemen, zorgen voor de inschrijving van de aandeelhouder in het register van aandelen op naam, deze de inschrijving laten tekenen en zorgen voor de vernietiging van de aandelen aan toonder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van de akte

Coordinatie van de statuten



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.06.2010, NGL 10.02.2011 11030-0390-009
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 30.06.2008 08306-0231-009
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 13.06.2007 07213-0221-009
01/03/2006 : HA053644
10/06/2005 : HA053644
11/08/2004 : HA053644
21/06/2004 : HA053644
07/07/2003 : HA053644
26/08/1998 : HA53644
24/07/1997 : HA53644
01/01/1988 : HA53644
01/01/1986 : HA53644

Coordonnées
HOUT - ZAGERIJ - BEYENS

Adresse
PEETERSSTRAAT 16 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande