HP BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HP BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.618.285

Publication

13/02/2015
ÿþmod 11.1

,_ In de bijlagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

J 9 g ~

na neerlegging ter griffie van de akte

noergologd/ordunrtgtall rap

*15029 4*

Ondernemingsnr : p 5 j 7. ~1g.

Benaming (voluit) : HP Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hermeslaan, 1 a

1831 Machelen (Diegem)

Onderwerp akte :OPRICHTINGSAKTE  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 29 januari 2015, váér registratie dat :

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Perseus Holding" B.V., met maatschappelijke zetei te' 1187XR Amstelveen, Startbaan 16 (Nederland), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 62093177.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Alpha Holding One" B.V., met maatschappelijke zetel te; :1 1187XR Amstelveen, Startbaan 16 (Nederland), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer; 62046357.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen;

"

:! Naam : HP BELGILJM

!Zetel : 1831 Diegem, Hermeslaan 1a

:1 Duur : onbepaalde duur,

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro;

(¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen zonder aanduiding;

van nominale waarde.

De aandelen werden genummerd van één (1) tot achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550).

Op deze achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

Elk aandeel werd volledig werd volgestort. .

Boekjaar : Het boekjaar begint op één november en eindigt op éénendertig oktober van elk jaar.

"

Op het einde van elk boekjaar, maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening van de! vennootschap bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 oktober 2015, ; Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Van de nettowinst wordt elk jaar tenminste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze; afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal;

; bedraagt. "

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering jaarlijks over de bestemming van het ;? overschot.

;; Geen verdeling mag worden gedaan indien op de afsluitingsdatum van het laatste boekjaar, het netto-actief; zoals dat blijkt uit de jaarrekeningen, lager is of naar aanleiding van dergelijke verdeling lager wordt dan het; gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves waarvan de wet of de statuten de verdeling niet toelaat,

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die: beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.De vereniging van aile aandelen in de hand : van één enkele vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. De enige vennoot blijft: slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoude aan hel Belgisc Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Perseus Holding" B.V., voornoemd.

Dewelke verklaart in te schrijven op honderdvijfentachtig (185) aandelen. 185

2, De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Alpha Holding

One" B.V., voornoemd. ,

Dewelke verklaart in te schrijven op achttienduizend 18.365

driehonderdvijfenzestig (18.365) aandelen.

; TOTAAL: achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen. 18.550

i

0 3 FEB. 2015

ter griffie van(egfeederlanclstalige

1bd:i vail h.00j"SliWriu6l 'sr.,

Imak

mod 11.1

Voor t~

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Indieéz de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een termijn van één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding. Wanneer, tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zisn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de eventuele ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

De bepalingen van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen moeten warden nageleefd.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ONTI3INDING EN VEREFFEN1NG

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en dit niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over aile bevoegdheden voorzien in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden beperken of uitbreiden,

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar(s). Neemt de algemene vergadering geen beslissing terzake, dan wordt het mandaat van vereffenaar geacht onbezoldigd te zijn.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Indien de aandelen niet allemaal ln dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, voor de door haar vast te stellen tijdsduur (die onbeperkt kan zijn) en op elk moment herroepbaar zonder dat zij dergelijke beslissing moet rechtvaardigen, In huidige statuten verwijst het begrip "bestuursorgaan" ofwel (i) naar de gezamenlijke zaakvoerders, ofwel, in voorkomend geval, (ii) naar de enige zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangesteld wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Behoudens indien de vergadering besloten heeft de zaakvoerder(s) voor een onbepaalde duur te benoemen, neemt hun mandaat onmiddellijk einde na de algemene vergadering van het jaar tijdens hetwelk hun mandaat eindigt- indien de vergadering geen beslissing neemt over de duur van het mandaat, worden zij verondersteld voor een onbeperkte duurte zijn benoemd.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder niet bezoldigd.

BESTUURSCOLLEGE

Wanneer de algemene vergadering meerdere zaakvoerders heeft benoemd, kan zij beslissen dat zij gezamenlijk een bestuurscollege moeten vormen dat beraadslaagt en beslist volgens de regels vastgelegd in huidige statuten. Neemt de vergadering ter zake geen beslissing dan worden de zaakvoerders geacht geen college te vormen.

Het bestuurscollege kan onder zijn leden een voorzitter verkiezen en, indien het dit nodig acht, een ondervoorzitter, waarvan het de bevoegdheden zal bepalen.

BELANGENCONFLICTEN

In het geval de zaakvoerders een college vormen, dient het lid van het bestuurscollege dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het bestuurscollege behoort, de voorschriften van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen.

Is er geen bestuurscollege, dan moet elke zaakvoerder of de enige zaakvoerder die geplaatst wordt voor een belangenconflict, hiervan melding doen aan de algemene vergadering, en zal de beslissing slechts mogen worden genomen of de verrichting slechts mogen worden uitgevoerd voor rekening van de vennootschap door een andere zaakvoerder of door een lasthebber ad hoc.

BEVOEGDHEDEN -

ledere zaakvoerder afzonderlijk, of, indien er een college is, het bestuurscollege optredend als college, kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens die handelingen die door de wet uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

In het geval de zaakvoerders een college vormen, kunnen zij, zonder afbreuk te doen aan de regel volgens dewelke de beslissingen aangenomen door het bestuurscollege te beschouwen zijn als aangenomen door het college in zijn geheel, onder hen verschillende specifieke taken verdelen. Dit is ook het geval indien de zaakvoerders afzonderlijk kunnen handelen.

Iedere afzonderlijk optredend zaakvoerder of, indien er een college is, het bestuurscollege, kan bijzondere bevoegdheden toekennen aan één of meer personen van hun keuze.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vooe,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De personen die In het bezit zijn van dergelijke bevoegdheden, kunnen de vennootschap verbinden binnen de' perken van hun mandaat, met dien verstande dat de persoon die zijn bevoegdheden delegeert verantwoordelijk blijft voor het geval dat deze delegatie zijn bevoegdheden zou overstijgen.

VERTEGENWOORDIGING

Zelfs indien de algemene vergadering een bestuurscollege zou hebben ingericht, is de vennootsclyap geldig vertegenwoordigd door elke afzonderlijk optredende zaakvoerder. Dit is ook het gevat voor elk rechtscollege, voor elke welkdanige overheid en in elke rechtszaak.

Daarenboven kan de vennootschap tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door enige andere persoon handelend binnen de perken van een delegatie van bevoegdheid toegestaan door of ingevolge een beslissing van een zaakvoerder alleen optredend of, indien er een college is, van het bestuurscollege.

Benoeming zaakvoerder(s) : De oprichters benoemen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

- De heer Sergio Erik LETELIER, geboren op 22 januari 1979 te Parijs (Frankrijk), paspoortnummer 13CY71495, bisnummer 794122-169.50 wonende te 165, Chemin de Chênes, Collonges-sous-Salève, 74160 Frankrijk.

- De heer Bas VAN DER GOORBERGH, geboren op 15 augustus 1973 te Leidschendam (Nederland),

paspoortnummer NNC2P4RB7, bisnummer 734815-149.09, wonende te Simon Vestdijklaan 9, 1187 WH Amstelveen, Nederland.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Benoeming commissaris : De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren" gevestigd te 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Vincent Etienne,

Hij aanvaardt zijn opdracht.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland; de levering van producten en systemen van informatie en communicatie en van Interneten intranetoplossingen, alsook de levering van aile mogelijke diensten die daarop rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van zaakvoerder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernerpingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk dcel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Jaarvergadering -- toelating -- stemrecht : De gewone algemene vergadering van vennoten wordt jaarlijks op de zetel gehouden worden op de derde dinsdag van de maand maart om elf uur `s morgens.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2016,

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en in zoverre ze niet strijdig zijn met de regels betreffende de eenhoofdige vennootschap.

OVERDRACHT VAN AANDELEN

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 7 van deze statuten niet van toepassing. ZAAKVOERDER BENOEMING

Indien geen enkele zaakvoerder benoemd is, zal de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder uitoefenen, Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

CONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit, zoals bepaald in artikel 19 en volgende van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

\Cooper behoudbn aan het Belgisch Staatsblad



worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel - aan Susanne LUI}MANN en Carine BRIOT, beiden woonstkeuze doende te 1831 Diegem, Hermeslaan 1a,met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; volmachten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2015
ÿþIº%~w\ /4 Med POF 11.1

Y~ º% I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ri\

`tele 1X1  M

-+-r-." .

~ 2 1- _ll1ü1 2016

ter van de NEeklandstritio

Ondememingsnr : 0597.618.285

Benaming (voluit) : Hp Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hermeslaan la -1831 Machelen (Brab.)

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 17/06/2015 Na beraadslaging wordt het volgende unaniem door de Vergadering besloten:

1. De Vergadering neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van Dhr. Sergio Letelier, wonende te 74160 Collonges sous Salève, 88 Chemin du Paray, Frankrijk, met ingang van 6 juli 2015.

2. De Vergadering neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van Dhr. Bas van der Goorbergh, wonende te 1187 DC Amstelveen, Cannenburgh 3, Nederland, met ingang van 6 juli 2015

3, De Vergadering noemt Dhr, Dirk Slachmuylder, wonende te 1860 Meise, Naessensfaan 2, België, als zaakvoerder met onmiddellijke werking na de buitengewone algemene vergadering van vandaag.

Het mandaat van Dhr, Dirk Slachmuylder is onbezoldigd en van een onbepaalde duur.

4. De Vergadering noemt Mevr. Geneviève François, wonende te 1630 Linkebeek, Oude Weg 20, België, als zaakvoerder met onmiddellijke werking na de buitengewone algemene vergadering van vandaag.

Het mandaat van Mevr. Geneviève François is onbezoldigd en van een onbepaalde duur.

5. De Vergadering beslist volmacht te geven aan Mevr. Carine Briot om alle akten, registers en notulen te tekenen om deze beslissingen uit te voeren.

Tegelijk neergelegd: PV dd 17/06/2015

Carine Briot

lasthebber

Op de laatste biz.van Lulk B vermelden : -Recto : Naam enhoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vin de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2015
ÿþMod For

[pieffi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deaktplegdfontvangen op

r

i~Wu~muu~u~~~u

1 4 2015

tcr criele van de Nederiandztaüge

rï~~!`v1#r4~wit3 "~~sGri"ff~~~tº%~~I~f Brusá: l

Ondememingsnr : 0597.618.285

Benaming (voluit) : HP Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hermeslaan la -1831 Machelen (Brab.)

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Delegatie van bevoegdheden

Tekst.

Uittreksel uit de notulen van de beslissingen van de zaakvoerders dd 08/07/2015

De heer Dirk Slachmuylder en mevrouw Geneviève François, elk handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap (de Zaakvoerders), nemen hierbij de volgende beslissingen in overeenstemming met artikel 17 van de statuten van de Vennootschap:

1. DELEGATIE VAN VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEDEN VAN DE VENNOOTSCHAP INZAKE OFFERTES EN OVEREENKOMSTEN.

De delegatie van vertegenwoordigingsbevoegdheden betreffende offertes en overeenkomsten, met inbegrip van offertes in het kader van aanbestedingen door de Staat of openbare overheden, wordt met ingang van 8 juli 2015 als volgt beslist:

1. Zijn bevoegd om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen door de ondertekening van iedere offerte en iedere overeenkomst, ongeacht de waarde van de overeenkomst:

a) Met één handtekening alleen:

- De heer Dirk SLACHMUYLDER, wonende te Naessenslaan 2, 1860 Meise, België.

- Mevrouw Geneviève FRANCOIS, wonende te Oude Weg 20, 1630 Linkebeek, België.

b) Met twee handtekeningen samen:

- De heer Vincent CLAUS, wonende te Barbarastraat 52, 3120 Tremelo, België.

- De heer Koen VAN BENEDEN, wonende te Lierbaan 204, 2580 Putte, België.

- De heer Sven VERGHOTE, wonende te Zwaluwenlaan 59, 2610 Wilrijk, België.

- De heer Wim VANDEBERGEN, wonende te Slagbaan 4, 3053 Haasrode, België.

- De heer Tim VAN ISTERDAEL, wonende te Weggevoerdenlaan 185, 3012 Wilsele, België.

- Mevrouw Martine VAN CAMP, wonende te Heidestraat 26, 2590 Berlaar, België.

Mevrouw Cindy STALMANS, wonende te Elzenlaan 6, 2960 Brecht, België.

- Mevrouw Zoi TSAKITSIDIS, wonende te Keuzelingsstraat 6, 9690 Kluisbergen, België.

2. Zijn bevoegd om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen door de ondertekening van iedere offerte en iedere overeenkomst, tot en met EUR 1.000.000, met één handtekening alleen: - De heer Vincent CLAUS, wonende te Barbarastraat 52, 3120 Tremelo, België.

- De heer Koen VAN BENEDEN, wonende te Lierbaan 204, 2580 Putte, België.

3. Zijn bevoegd om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen door de ondertekening van

iedere offerte en iedere overeenkomst, tot en met EUR 250.000, met één handtekening alleen:

- De heer Vincent CLAUS, wonende te Barbarastraat 52, 3120 Tremelo, België.

- De heer Koen VAN BENEDEN, wonende te Lierbaan 204, 2580 Putte, België.

- De heer Sven VERGHOTE, wonende te Zwaluwenlaan 59, 2610 Wilrijk, België.

- De heer Wim VANDEBERGEN, wonende te Slagbaan 4, 3053 Haasrode, België.

- De heer Tim VAN ISTERDAEL, wonende te Weggevoerdenlaan 185, 3012 Wilsele, België,

- Mevrouw Martine VAN CAMP, wonende te Heidestraat 26, 2590 Bedaar, België.

- Mevrouw Cindy STALMANS, wonende te Elzenlaan 6, 2960 Brecht, België.

- Mevrouw Zoi TSAKITSIDIS, wonende te Keuzelingsstraat 6, 9690 Kluisbergen, België.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : biaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persd(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Catz Q - vervolg

Motl PDF 11.1

2. DELEGATIE VAN VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEDEN VAN DE VENNOOTSCHAP

INZAKE BANKVERRICHTINGEN.

De delegatie van vertegenwoordigingsbevoegdheden betreffende (i) banken, (ii) bankwaarborgen

en garanties en (iii) postcheque-rekeningen, wordt met ingang van 8 juli 2015 als volgt beslist:

1, Zijn bevoegd om de Vennootschap geldig te vertegenwoordigen, met twee handtekeningen

samen, voor alle bankverrichtingen, met inbegrip van bankwaarborgen en garanties, met

uitzondering van de bevoegdheden vermeld onder 3 hierna:

- De heer Dirk SLACHMUYLDER, wonende te Naessenslaan 2, 1860 Meise, België.

- Mevrouw Geneviève FRANCOIS, wonende te Oude Weg 20, 1630 Linkebeek, België.

- Mevrouw Martine VAN CAMP, wonende te Heidestraat 26, 2590 Berlaar, België.

- Mevrouw Cindy STALMANS, wonende te Elzenlaan 6, 2960 Brecht, België.

2. Zijn bevoegd om de Vennootschap geldig te vertegenwoordigen, met één handtekening alleen,

voor alle bankverrichtingen, met inbegrip van bankwaarborgen en garanties, met uitzondering van

de bevoegdheden vermeld onder 3 hierna:

- De heer Dirk SLACHMUYLDER, wonende te Naessenslaan 2, 1860 Meise, België.

- Mevrouw Geneviève FRANCOIS, wonende te Oude Weg 20, 1630 Linkebeek, België

Beiden behalve voor alle verrichtingen onder 5.000 USD of equivalent in Euro waarvoor de enige

handtekening van de volgende personen voldoende is:

- De heer Dirk SLACHMUYLDER, wonende te Naessenslaan 2, 1860 Meise, België.

- Mevrouw Geneviève FRANCOIS, wonende te Oude Weg 20, 1630 Linkebeek, België.

- Mevrouw Martine VAN CAMP, wonende te Heidestraat 26, 2590 Berlaar, België.

- Mevrouw Cindy STALMANS, wonende te Elzenlaan 6, 2960 Brecht, België.

3. Zijn bevoegd om de Vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor de volgende verrichtingen:

a. Opening en afsluiting van bankrekeningen, met één enkele handtekening:

- De heer Dirk SLACHMUYLDER, wonende te Naessenslaan 2, 1860 Meise, België.

- Mevrouw Geneviève FRANCOIS, wonende te Oude Weg 20, 1630 Linkebeek, België.

b. Betalingen met betrekking tot lonen, met twee handtekeningen:

- De heer Dirk SLACHMUYLDER, wonende te Naessenslaan 2, 1860 Meise, België.

- Mevrouw Geneviève FRANCOIS, wonende te Oude Weg 20, 1630 Linkebeek, België.

Mevrouw Martine VAN CAMP, wonende te Heidestraat 26, 2590 Berlaar, België.

- Mevrouw Cindy STALMANS, wonende te Elzenlaan 6, 2960 Brecht, België.

- Mevrouw Ruth STASSEN, wonende te Dorpsstraat 21, 3370 Boutersem, België.

3, DELEGATIE VAN VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEDEN VAN DE VENNOOTSCHAP INZAKE OVEREENKOMSTEN MET LEVERANCIERS.

De delegatie van vertegenwoordigingsbevoegdheden betreffende offertes of overeenkomsten met leveranciers, wordt met ingang van 8 juli 2015 als volgt beslist:

1. Zijn bevoegd om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen door de ondertekening van

iedere offerte en iedere overeenkomst boven EUR 250.000, met één handtekening alleen:

- De heer Dirk SLACHMUYLDER, wonende te Naessenslaan 2, 1860 Meise, België.

- Mevrouw Geneviève FRANCOIS, wonende te Oude Weg 20,1630 Linkebeek, België.

2. Zijn bevoegd om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen door de ondertekening van iedere offerte en iedere overeenkomst, tot en met EUR 250.000, met twee handtekening samen: - De heer Vincent CLAUS, wonende te Barbarastraat 52, 3120 Tremelo, België.

- De heer Koen VAN BENEDEN, wonende te wonende te Lierbaan 204, 2580 Putte, België.

De haakvoerders machtigen mevrouw Cindy Stalmans met het vervullen van de vereiste formaliteiten en het ondertekenen van de nodige documenten voor de publicatie en mededeling van onderhavige besluiten.

De bovenvermelde besluiten worden bindend vanaf de datum die bovenaan werd vermeld en worden toegevoegd aan de besluiten van de Zaakvoerders.

Opgemaakt te Diegem, op 8 juli 2015

Tegelijk neergelegd PV dd 08/07/2015

Dirk SLACHMUYLDER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van )ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HP BELGIUM

Adresse
HERMESLAAN 1A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande