HPPE PROCESS CONTROL SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : HPPE PROCESS CONTROL SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.606.777

Publication

18/07/2011
ÿþMed 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Ï111.1!!!1(q1)1111!1111

1 b3houdsn

aan hot

ezaaasbiad

Ondernemingsnr : Benaming

HPPE Process Control Services

7:rcY" svnrn . Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetei Nieuwstraat 21, 3290 Diest

Or eicvscrjp °ige : Oprichting

Tussen:

Dhr. Decoster Martin, geboren te Kortrijk op 18 juli 1949, wonende te 3290 Diest, Nieuwstraat 21, hierna genoemd partij enerzijds;

en

Mevr. Billen Imelda, geboren te Tienen op 5 juli 1951, wonende te 3290 Diest, Nieuwstraat 21, hierna genoemd partij anderzijds;

wordt overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan de statuten als volgt worden bepaald:

Art. 1 : Er wordt een vennootschap gevormd tussen partij enerzijds en partij anderzijds waarbij partij enerzijds zal optreden als beherende vennoot en partij anderzijds als stille vennoot.

De beherende vennoot, die tevens als zaakvoerder zat optreden, heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die kaderen binnen het maatschappelijke doel.

Art. 2 : Doel van de vennootschap:

Het doel van de vennootschap omvat wat volgt:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verstrekken van advies, het uitvoeren van studies op het gebied van engineering.

Het assisteren bij het uittesten van digitale regelsystemen alsook het opstarten van fabrieken.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan ook participeren in, of op om het even welke wijze deelnemen aan of samenwerken met andere bestaande of op te richten maatschappijen, vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek of gelijkend is aan of samenhangend is met dit van de vennootschap.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, binnen de perken van de wet, alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken

Op de 4aatste blz. van Luik B vermekier . Recto : Naam en hoedar;eeid van de insirumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

hevoegd de rech:spersoon ter aanzien van dender te vertegenwoordigen

Moro Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Art. 3 : De vennootschap wordt opgericht op 15 juni 2011. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Uitzonderlijk loopt het eerste werkjaar van 15(06/2011 tot 3111212012.

Art. 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Art. 5 : Het overlijden, de wettelijke onbekwaamheid of de verhindering van de zaakvoerder brengt in afwijking van art. 1865 B.W. niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee. De vennootschap zal worden verder gezet met de erfgenamen van de betrokken vennoot.

Art. 6 : De aandelen zijn slechts overdraagbaar mits unanimiteit en mits de pleegvormen van het burgerlijke wetboek betreffende de overdracht van schuldvorderingen worden nageleefd.

Art. 7 : De maatschappelijke zetel van de vennootschap zal worden gevestigd te 3290 Diest, Nieuwstraat 21. Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in het Nederlandse taalgebied van België.

Art. 8 : Benaming

De vennootschap zal worden aangeduid met de volgende benaming: gewone commanditaire vennootschap "HPPE Process Control Services".

Art, 9 : Kapitaal :

Dhr. Decoster Martin, voornoemd, brengt in de vennootschap een in geld gestort kapitaal in van 450,00 Euro. In gemeen overleg worden hem hiervoor 45 van de 50 aandelen toegekend.

Mevr, Billen Imelda , voornoemd, brengt in de vennootschap een in geld gestort kapitaal in van 50,00 Euro. ln gemeen overleg worden haar hiervoor 5 van de 50 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 500,00 Euro, vertegenwoordigd door 50 aandelen, volledig volgestort.

Art. 10 : Winstverdeling:

Over de winstverdeling zal beslist worden door alle vennoten in unanimiteit. In afwijking van het voorgaande zal echter jaarlijks 5% van de winst toegewezen worden aan de wettelijke reserve, tot deze 10 % van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de Algemene Vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

Art. 11: Bezoldiging van beherende vennoten en zaakvoerders:

Hun mandaat is onbezoldigd. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de Algemene Vergadering van de vennoten bevoegd is,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Art. 12 : Wijziging van de statuten

Tot wijziging van de statuten kan enkel worden beslist door alle vennoten mits unanimiteit.

yY " , Voor- Art. 13 : De Algemene Vergadering vindt steeds plaats de laatste vrijdag van de maand juni om 11 uur, op de zetel van de vennootschap. Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

behouden Art. 14 : Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zat de vereffening gedaan worden door een vereffenaar, aangesteld door de Algemene Vergadering met unanimiteit.

aan tot

Beleirjch

5taateblzd



Aldus opgemaakt te Diest op 15 juni 2011.

Decoster Martin

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

op de'saisie biz. van Luile 13 vermeiden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0266-009

Coordonnées
HPPE PROCESS CONTROL SERVICES

Adresse
NIEUWSTRAAT 21 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande