HUIZE LEVENSLUST

Association sans but lucratif


Dénomination : HUIZE LEVENSLUST
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 453.978.806

Publication

29/01/2013
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 016878*

Ondernemingsar : 0453.978.806 Benaming

(voluit) : Huize Levenslust

Ne'zz ri-M^

Rec!'.i.ia'  cal r.~CNi i~' " uG~

te Leuven, de ~~ JAm 2013

DE 6~i~F1 ,

VV

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 3350 Linter, Sint-Truidensesteenweg 190

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur

Op de buitengewone algemene vergadering van de vereniging, gehouden op 9 januari 2013 werden de

volgende wijzigingen aan de Raad van Bestuur aangebracht en goedgekeurd.

1.Ontslag bestuurder:

- Mevrouw Ann Neyskens, geboren op 1 april 1971, wonende te 3401 Landen, Waasmontstraat 258, heeft op eigen verzoek ontslag genomen uit de raad van bestuur. De algemene vergadering heeft haar ontslag aanvaard.

2.Benoeming nieuwe bestuurders:

-Mevrouw Heidi Dewil, geboren te Tienen op 22 mei 1975, wonende te 3300 Tienen, Potterijstraat 63 en Mevrouw Anne Huybrighs, geboren te Sint-Truiden op 12 januari 1970, wonende te 3380 Bunsbeek, Hoeledensesteenweg 7, worden benoemd door de algemene vergadering als bestuurders van de vereniging .

3. Nieuwe samenstelling raad van bestuur vanaf 9 januari 2013:

- Van den Brande Daniël, geboren te Deinze op 25 februari 1955, Broekstraat 1 3400 Landen - Peremans Elisa, geboren te Wolvertem op 19 oktober 1943, Sint-Truidensesteenweg 188 A 3350 Linier

- Huybrighs Anne, geboren te Sint- Truiden op 12 januari 1970, Hoeledensesteenweg 7 3380 Bunsbeek - Dewil Heidi, geboren te Tienen op 22 mei 1975, Potterijstraat 63 3300 Tienen

Linter, 9 januari 2013

Daniël Van den Brande Elisa Peremans

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/03/2012
ÿþ MOI) 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande te Leuven, de 2 2 FEB. 2012

DE CjjjkIER,

ijIWIN111118

Vc behc aar Belt Staa'

Ondernemingsnr : 453.978.806

Benaming

(voluit) : Huize Levenslust

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Sint- Truidensesteenweg 190 3350 Linter

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur

Op de vergadering van de raad van bestuur van 2 februari 2011 werd beslist dat mevrouw Elisa Peremans, met rijksregistemummer 43.10.19 282-24, ontslag neemt als voorzitter van de raad van bestuur van de: vereniging. Tezelfdertijd wordt mevrouw Peremans Elisa benoemd ais penningmeester van de vereniging.

De heer Danlël Van den Brande, met rijksregistemummer 55.02.25 473-43, neemt ontslag als; penningmeester van de vereniging en wordt benoemd als voorzitter van de raad van bestuur van de. verènlging.

De heer Guido Goris, met rijksregistemummer 38.07.06 209-70 neemt ontslag als secretaris van de, vereniging.

Mevrouw Anne F eyskens, met rijksregistemummer 71.04.01 182-46 wordt benoemd als secretaris van de: vereniging.

Linter, 2 februari 2011

Daniël Van den Brande

Voorzitter VZW Huize Levenslust

ili lagenïiij lié Bëlgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2011
ÿþ MoD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Nesrgelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

Leuven, ven, de 1 0 MARI 2011

egeFER,

11111,Iiillq111111.111

bah

aa

Be Ste

Ondernemingsnr : 453.978.806

Benaming

(voluit) : Huize Levenslust

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwen akte Vereniging zonder winstoogmerk

3350 Linter, Sint-Truidensesteenweg 190

Gecoördineerde statuten van V.Z.W. Huize Levenslust,

Ondernemingsnummer: 453.978.806 met maatschappelijke zetel te 3350 Linter, Sint- Truidensesteenweg 190 + Benoeming en Ambtsbeëindiging van Bestuurders.



Titel I. Naam, Zetel, Doel, Duur

Art.1. De vereniging draagt de naam: "Huize Levenslust".

Art.2. De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 3350 Linter, Sint- Truidensesteenweg 190, gelegen in het gerechtelijke arrondissement Leuven.

Art.3. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, vanuit een christelijke mens- en maatschappijvisie, de oprichting, de inrichting, het beheer en de exploitatie van instellingen voor opvang en begeleiding van jongeren, die zich in een problematische opvoedingssituatie bevinden of een als misdaad omschreven feit hebben gepleegd, in een residentiële, semi- ambulante, ambulante of elke wettelijke voorziene werkvorm.

De vereniging kan aile activiteiten ontplooien, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële, niet- winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële, niet-winstgevende doelstellingen.

Art 4. De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

Titel Il. Leden

Art.5. Het aantal leden is onbeperkt maar moet tenminste vier bedragen.

Art.6. Ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon kan tot de vereniging toetreden en dit op voorstel van de Raad van Bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat- lid moet schriftelijk worden ingediend bij de Raad van Bestuur. Het aanvaarden van nieuwe leden wordt door de Algemene Vergadering beslist, bij gewone meerderheid.

Art.7. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag dient schriftelijk aan de voorzitter van de Raad van Bestuur ter kennis gebracht, die hiervan ontvangst meldt. De uitsluiting van een lid kan enkel worden uitgesproken door de algemene vergadering, met een twee derde meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Titel III. Algemene Vergadering

Art.8. De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger mag echter niet meer dan over één volmacht beschikken.

Art.9. De Algemene vergadering is bevoegd voor de wijziging van de statuten; de benoeming en afzetting van bestuurders; de benoeming en de afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend; de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen; de goedkeuring van de begroting en van de rekening; de ontbinding van de vereniging; de aanvaarding of uitsluiting van een lid; de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk; alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Alles wat in de wet of de statuten niet is toegekend aan de algemene vergadering, ressorteert onder de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Art.10. - §1. In de loop van het eerst semester van elk kalenderjaar wordt tenminste een gewone Algemene Vergadering gehouden voor de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen van het volgend jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

h ,

. , MOP 2.2

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge §2. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de Raad van bestuur of op verzoek van tenminste 1/5 van de leden van de vereniging.

§3. Elke oproeping tot een algemene vergadering dient schriftelijk te gebeuren tenminste 8 dagen op voorhand. Zij kan alleen geldig gedaan worden onder handtekening van de voorzitter van de Raad van Bestuur of van twee bestuurders.

§4. Alle leden moeten opgeroepen worden. De oproeping vermeldt dag, uur, plaats van de vergadering, alsook de agenda.

§5. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij diens afwezigheid door een aangeduide vervanger.

§6. De algemene vergadering kan enkel geldige besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

§7. In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met een gewone meerderheid van stemmen, mits tenminste de helft der leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8,12 en 20 en 26 quater van de wet van 27 juni 1921 en gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003, in acht worden genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minstens de helft van de aanwezige leden hierom verzoekt, gebeurt de stemming geheim.

§8. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter

en aan alle leden bezorgd wordt, uiterlijk tegen de bijeenroeping tot de volgende algemene vergadering.

Titel IV. Raad van Bestuur

Art.11. - §1. De Raad van Bestuur bestaat uit minstens 3 leden, benoemd door de Algemene Vergadering

en te allen tijde door deze afzetbaar.

§2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§3. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon is.

§4. De bestuurders worden verkozen voor onbepaalde duur. Indien het bestuursmandaat eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien. Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de Raad van Bestuur uit.

§5. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter en een secretaris aan.

Art.12. - §1. De Raad van Bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

§2. Alle bevoegdheden, die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

§3. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan een of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

§4. Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en te verbinden, is nodig en volstaan de gezamelijke handtekeningen van twee bestuurders, behoudens wanneer de Raad een afgevaardigde-bestuurder, wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

§5. De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit, die hij nodig oordeelt. Art.13. §1. De Raad van Bestuur vergadert minstens tweemaal per jaar.

§2. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproeping gebeurt schriftelijk, tenminste acht dagen op voorhand en vermeldt dag, uur, plaats en agenda.

§3. De Raad van Bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van het aantal bestuurders aanwezig zijn. Iedere bestuurder beschikt over een stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet meer dan over een volmacht beschikken. De besluiten van de Raad van Bestuur moeten goedgekeurd worden door tenminste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

§4. Van elke Raad van Bestuur wordt een verslag opgemaakt, dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan de bestuurders bezorgd wordt, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

Titel V. Diverse bepalingen

Art.14. Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen af dan niet met een bestuursfunctie die bij de vereniging, of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Art.15. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Elk jaar moet de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De Raad stelt de rekening vast van het vorig boekjaar en maakt de begroting op voor het volgend jaar. Beide worden elk jaar en ten laatste zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, onderworpen aan goedkeuring van de Algemene Vergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Art.16. In geval van ontbinding wordt het netto- actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren van de lasten, overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel als de vereniging, aan te duiden door de Algemene Vergadering.

Art.17. Voor alles wat niet is geregeld door de statuten, is de wet van 27 juni 1921 en de wijzigingen ervan, door de wet van 2 mei 2002 en 16 januari 2003, van toepassing.

Op de Algemene Vergadering van 2 februari 2011 werd tevens het volgende beslist. De heer Goris Guido, wonende 3° Regiment Lansiersstraat 64 te 3350 Linter, geboren op 6 juli 1938, neemt ontslag als bestuurder van de VZW Huize Levenslust. Mevrouw Neyskens Ann, wonende Waasmontstraat 258 te 3401 Landen, geboren te Tienen op 1 april 1971, wordt benoemd als bestuurder van de VZW Huize Levenslust.

Linter, 2 februari 2011

Peremans Elisa Van den Brande Daniël

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015
ÿþOndernemingsnr : 0453.978.806

Benaming

(voluit) : Huize Levenslust

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Sint-Truidensesteenweg 190 3350 Linter

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur

Op de algemene vergadering van 3 juni 2015 werden de volgende beslissingen genomen in verband met de samenstelling van de raad van bestuur.

1.Ambtsbeëindiging: Mevrouw Peremans Elisa, geboren te Wolvertem op 19 oktober 1943, wonend te 3350 Linter, Oude Kerkstraat 5 bus 1, neemt ontslag als bestuurder van de vereniging.

2.Nieuwe benoemingen: De volgende personen zijn op de algemene vergadering van 3 juni 2015 lid geworden van de vereniging en werden meteen benoemd tot bestuurders.De heer Ulens Herman, geboren te Sint-Truiden op 5 juli 1964, wonend te 3350 Linier, Nieuwstraat 33; De heer Müller Matthias, geboren te Heimstedt (Duitsland) op 28 augustus 1973, wonend te 3300 Tienen, Moespikstraat 32; Mevrouw Ulens Inge, geboren te Sint-Truiden op 2 oktober 1982, wonend te 3350 Linier, Galgenstraat 3, Mevrouw Concetta Gallo, geboren te Genk op 29 april 1974, wonend te 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 1361C, was al lid van de vereniging maar werd op de algemene vergadering van 3 juni 2015 eveneens benoemd tot bestuurder.

3.Nieuwe samenstelling raad van bestuur vanaf 3 juni 2015:

- Van den Brande Daniël, geboren te Deinze op 25/02/1955, Broekstraat 1 3400 Landen

- Huybrighs Anne, geboren te Sint-Truiden op 12/01/1970, Hoeledensesteenweg 7 3380 Bunsbeek

- Dewil Heidi, geboren te Tienen op 22/05/1975, Potterijstraat 63 3300 Tienen

- Müller Matthias, geboren te Heimstedt (Duitsland) op 2810811973, Moespikstraat 32 3300 Tienen

Ulens Herman, geboren te Sint-Truiden op 5/0711964, Nieuwstraat 33 3350 Linter

- Ulens Inge, geboren te Sint-Truiden op 2/10/1982, Galgenstraat 3 3350 Linter

- Gallo Concetta, geboren te Genk op 29/04/1974, Lutselusstraat 136/C 3590 Diepenbeek.

Linier, 25 juni 2015

Daniël Van den Brande Huybrighs Anne

Moo 2.2

sn de bijsagen bij het Belgisch t aa sbiad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte er griffiffCHTBANK VAN

IIii~iuuijAw

~151123~ "

i

i

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HUIZE LEVENSLUST

Adresse
SINT-TRUIDENSESTEENWEG 190 3350 LINTER

Code postal : 3350
Localité : LINTER
Commune : LINTER
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande