IANEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IANEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.564.008

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14234-0229-011
16/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12305348*

Neergelegd

12-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849564008

Benaming (voluit): Ianeering

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, Dr. R. Lambrechtslaan 33

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van negen oktober tweeduizend twaalf, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNER : De heer VLEKKEN Michaël Tonny Frans Bruno Luk, geboren te Jette op 8 februari 1986, nationaal nummer 86.02.08-237.82, ongehuwd, wonende te 1700 Dilbeek, Dokter Roger Lambrechtslaan 51.

2. NAAM-VORM : Ianeering  Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3.. ZETEL : 1700 Dilbeek, Dr. R. Lambrechtslaan, 33.

4. DOEL : De vennootschap heeft als doel, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Technische, commerciële en financiële activiteiten toegespitst op technologie en design in de meest ruime betekenis. In het bijzonder wordt de nadruk gelegd op het ontwerpen, aannemen, controleren, adviseren, coördineren, geven van opleiding, advies en leiding.

- Zij mag eveneens participaties nemen of bijhuizen stichten, zowel in België als in het buitenland, in eender welke commerciële, burgerlijke of industriële vennootschappen.

- De vennootschap zich bezighouden met het plaatsen en beheren van roerende en onroerende patrimonia, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap mag bovendien mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar vervullen in eender welke vennootschap of vereniging.

- De vennootschap mag alle mogelijke verrichtingen doen op commercieel, industrieel, financieel, burgerrechtelijke, roerende en onroerend vlak, met inbegrip van het verhuren een aankopen van alle roerende en onroerende goederen als investering, zelfs indien deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag deelnemen aan, belangen nemen in andere zaken, of vennootschappen dewelke een gelijkaardig doel hebben of er betrekking op hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen. 5. voor een onbeperkte duur

6.KAPITAAL : ¬ 18.550 vert door duizend (1000) aandelen zavnw.Onderschreven en volstort voor ¬ 12.400,00 als volgt: Door de enige comparant in specien voor ¬ 12.400,00.

7. BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten;De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

8. JAARVERGADERING : de laatste vrijdag van de mei om 19 uur - elk aandeel geeft recht op 1 stem. 9.BOEKJAAR : een januari - eenendertig december

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Vereffening : De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid

der stemmen.

Overgangsmaatregelen:

3) het eerste boekjaar aanvangt op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op de laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur, in het jaar 2014.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V. BENOEMINGEN

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op één te bepalen en benoemt tot die functie:

De Heer VLEKKEN Michaël, geboren op acht februari duizend negenhonderdzesentachtig, te Jette, nationaal nummer 860208-237-82, wonende te 1700 Dilbeek Dr. R. Lambrechtslaan 51,die aanvaardt.

De duur van zijn mandaat is onbeperkt, en zijn afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publikatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

1 uittreksel

1 expediti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 24.06.2016 16217-0087-010

Coordonnées
IANEERING

Adresse
DR. R. LAMBRECHTSLAAN 33 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande