ILVERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ILVERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.692.902

Publication

28/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303101*

Neergelegd

24-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534692902

Benaming (voluit): Ilvero

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3128 Tremelo, Stijn Streuvelslaan 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op drieëntwintig mei tweeduizend dertien, hebben:

Mevrouw HOOYBERGHS Veronique Martha Louis, rijksregister nummer 71.09.27-126.36, geboren te Mol op 27 september 1971 en haar echtgenote mevrouw MESTDAGH Ilse, rijksregister nummer 71.11.19-158.64, geboren te Bonheiden op 19 november 1971, wonende te 3128 Tremelo, Stijn Streuvelslaan 2.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Ilvero, en met zetel te 3128 Tremelo, Stijn Streuvelslaan 2 opgericht.

De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Elke oprichter heeft negenduizend zeshonderd euro geplaatst en heeft drieduizend honderd euro volgestort. Elke oprichter ontvangt 93 aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 6.200,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap BNP Paribas Fortis Bank.

De vennootschap heeft tot doel :

a) Schilderen van gebouwen; schilderen van binnenmuren en gevels, van deuren en ramen; schilderen van binnen- en buitenschrijnwerk; plaatsen van behang, plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding in hout en andere materialen; installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden en plafonds, in hout en kunststof; schilderen van metalen constructies;

b) Kleinhandel en groothandel in decoratiemateriaal, verf, behang en toebehoren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

c) Het waarnemen van bestuursopdrachten in andere rechtspersonen.

d) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerend zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

e) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

f) Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw-of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder mee door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één benoemd is.

b. door elk zaakvoerder afzonderlijk, indien er meerdere benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Luik B - Vervolg

De oprichtersvergadering benoemt eenparig tot niet - statutaire zaakvoerders mevrouw Mestdagh Ilse en mevrouw Hooyberghs Veronique, beiden voornoemd. Zij zijn afzonderlijk bevoegd de vennootschap de vennootschap te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op 19 november om 20u00.

Het boekjaar loopt elk jaar van 01 juli van elk kalenderjaar tot en met dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering:

De oprichtingsvergadering beslist dat het 1ste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend veertien en dat de 1ste jaarvergadering wordt gehouden op 19 november 2014.

Volmacht

De zaakvoerders verlenen volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Van Damme met zetel te 3128 Tremelo, Jef Van Horicklaan 12, teneinde alle formaliteiten inzake BTW en Kruispuntenbank te vervullen.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.11.2015, NGL 14.01.2016 16012-0243-015

Coordonnées
ILVERO

Adresse
STIJN STREUVELSLAAN 2 3128 BAAL

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande