IMBRECHTS ARCHITECTENBUREAU

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMBRECHTS ARCHITECTENBUREAU
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.013.660

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 04.07.2014 14275-0583-017
21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 09.08.2013 13428-0230-014
13/03/2013
ÿþ

Yoa H1xtl 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

.e,roelegd ter griffie der

i~. sjF-tlbLink van Koophandel

Leuvan, de Li ~~~i 2013 DEGR1FF1 ,

Griffie

31111111111p111111

bet



Be stal

Ondernemingsnr : 0474.013.660

Benaming

(volais): 1MBRECHTS ARCHITECTENBUREAU BV

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Mechelsesteenweg 446 te 3020 Herent

(volledig adres)

Onderw o akte ; Benoeming nieuwe zaakvoer+dere.

De buitengewone algemene vergadering van 31 december 2012 heeft met éénparigheld van stemmen beslist om de heer Willems Bart wonende te 3881 Kapellen (Glabbeek), Groenstraat 31 en mevrouw Uyttebroek Hedwig wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 10, te benoemen als nieuwe zaakvoerders In de vennootschap en dit vanaf 1 januari 2013.

Imbredits Paul

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 15.06.2012 12181-0456-013
14/12/2011
ÿþmod 11.1

t\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

L____1\

ilVergelegd ter griffie rbar

Rûchtbank van Koop~Ld~~~, ZO~R

te Leuven, de

DEefieFIER,

u

u

Ondernemingsnr : 0474.013.660

Benaming (voluit) : IMBRECHTS ARCHITECTENBUREAU

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 448

3020 Herent

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op 3 november 2011, geregistreerd te Haacht, 11 bladen 1 verzending, op 7 november daarna, boek N73 blad 02 vak 4, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMBRECHTS ARCHITECTENBUREAU" heeft besloten:

-om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen van "3020 Herent, Mechelsesteenweg 448" naar "3020 Herent, Mechelsesteenweg 446" en artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig te wijzigen.

-te stellen dat er noch op het verslag van de zaakvoerder, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten, zodat kan aangesloten worden bij de besluiten erin vervat.

-het doel van de vennootschap te wijzigen overeenkomstig punt "1" van de agenda en bijgevolg artikel 3. van de statuten in die zin te vervangen.

-om met ingang vanaf heden één van beide huidige zaakvoerders, met name voornoemde mevrouw IMBRECHTS Sara, voortaan statutair te benoemen en artikel 25 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

-de oude statuten te schrappen en nieuwe statuten aan te nemen om ze in overeenstemming te brengen met de Wet Laruelle en het Wetboek van vennootschappen, zonder evenwel aan de essentiële elementen van de statuten te raken.

De belangrijkste bepalingen van de nieuwe statuten van de vennootschap luiden voortaan als volgt: HOOFDSTUK I.- RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "IMBRECHTS ARCHITECTENBUREAU".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Mechelsesteenweg 446.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland:

Het uitoefenen van het beroep van architect evenals van alle met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines (architectuuropdrachten, ontwerpopdrachten, interieuropdrachten, expertiseopdrachten, opmetingen en topografie, stedenbouwkundige opdrachten, tuin- en landschapsontwerp, stabiliteitsstudie en studie aangaande bijzondere technieken inzake elektriciteit, verwarming, isolatie, verluchting, akoestiek, EPB-verslaggeving, sanitair, enzovoort, alsook het geven van lezingen, cursussen en onderwijs), met dien verstande dat de handelingen van architectuur in België enkel kunnen uitgeoefend worden door personen die in België gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Het verlenen van diensten de behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

E-- -IlíjTagén bij hei-Bélgisch Staatsblad=14/12/2011= Ánnexes du Monitenrielg

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch SÏaatsb ad :14/12/2011 -- Ànnéxës dn Moniteur bèlgë

mod 11.1

Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande niet-commerciële manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging.

Zij kan alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, doch uitsluitend onder de volgende voorwaarden:

-op een niet-commerciële wijze;

-volgens het beheer van een goed huisvader;

-de verrichtingen moetenhet doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of te stichten vennootschappen van professionele aard, zowel in België als in het buitenland, voor zover het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare en niet onverenigbaar is met de functie van architect. Zij zal tevens. de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnèn uitoefenen over, en advies verschaffen aan

. aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door dèrden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Zelf kan zij ook alle (al dan niet hypothecaire) leningen aangaan en hiertoe haar eigen goederen in pand geven. Het is haar toegestaan alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5,- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 186.

De aandelen zijn steeds op naam en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Alle zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd, en dit voor de duur van de vennootschap: mevrouw IMBRECHTS Sara, geboren te Leuven op 12 mei 1976, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Sneppenstraat 82.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

In geval van terugtreding, ontslag, uitsluiting, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een vennoot zullen de overige vennoten-zaakvoerders van rechtswege de nodige schikkingen kunnen nemen inzake de voortzetting van de lopende contracten. Is er slechts één vennoot-zaakvoerder, dan kan de Orde van de Architecten van de provincie daar waar de vennootschap haar zetel heeft, ambtshalve de nodige maatregelen nemen teneinde de belangen van derden te vrijwaren.

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, eenderde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder, Indien geen regularisatie Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Enkel die personen kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dewelke gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Artikel 27,- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en hoedanigheid van diegene die ondertekent vermeld worden.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Voor-

" hehauden

aai het

Belgisch Staatsblad

Voor-

'hehQudrn

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

-een bijzondere machtiging te verlenen aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

-een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Marc Casselman te 3020 Herent, Onze-Lieve-Vrouwstraat 36 om, met bevoegdheid tot indeplaatstelling, de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten. -aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten te verlenen om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 23.08.2011 11428-0415-013
05/11/2010 : LET001067
01/09/2010 : LET001067
26/08/2009 : LET001067
22/08/2008 : LET001067
06/08/2007 : LET001067
28/06/2006 : LET001067
13/07/2005 : LET001067
04/10/2004 : LET001067
14/07/2003 : LET001067
25/09/2002 : LET001067
16/02/2001 : LEA020183

Coordonnées
IMBRECHTS ARCHITECTENBUREAU

Adresse
MECHELSESTEENWEG 446 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande