IMMO ARCADIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO ARCADIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.050.117

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 22.08.2014 14462-0430-009
22/12/2014
ÿþ~

Mod Weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 1 DEC. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te IGnertee

I

h

Ondernemingsar : 0837.050.117

Benaming

(voluit) : Immo Arcadia

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuurbemde 35 te 3380 Glabbeek

(volledig adres)

Onderwerp aK : ONTSLAG & BENOEMING ZAAKVOERDER - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VOLMACHT

ui de bijzondere algemene vergadering d.d. 26/08/2014 werden volgende besluiten met éénparigheid van stemmen genomen :

1, ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van Mevr. Ann Lannoye als zaakvoerder van de

vennootschap, en dit met ingang van 26/08/2014.

2. benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om EB-Management BVBA (0479.516.233), met als vaste

vertegenwoordiger Dhr. Eddy Bruyninckx, te benoemen als zaakvoerder vanaf 26/0812014.

3, verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar :

Hoge Mauw 460 te 2370 Arendonk,

4. volmacht

De algemene vergadering beslist om volmacht te verlenen aan de zaakvoerder van de

vennootschap, evenals aan Notaris Coppens te Vosselaar, elk van hen alleen handelend en met het

recht van indeplaatsstelling, om alle handeling te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor

publicatie van de inhoud van de voorgaande bestluiten in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad en voor de bijwerking van de Kruispuntbank voor onderneming naar aanleiding

ervan evenals alle andere formaliteiten te vervullen met het oog op de openbaarmaking

van voornoemde besluiten.

EB Management BVBA

via Dhr, Eddy Bruyninckx

zaakvoerder.

29/06/2011
ÿþr Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11111!11(0jUNIII

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 7 JUNI 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : IMMO ARCADIA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuurbemde 35 te 2280 Glabbeek

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Marc Verhoeven, notaris met standplaats te Antwerpen, district Deurne, op 10

juni 2011, nog te registreren, blijkt dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Immo Arcadia", met zetel te 3380 Glabbeek, Zuurbemde 35, tussen:

1° De heer STAMMEN Luc Jozef, wonende te 3380 Glabbeek, Zuurbemde 35.

2° Mevrouw LANNOYE Ann Elvire Germaine, wonende te 3380 Glabbeek, Zuurbemde 35.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel

uit de oprichtingsakte op de griffe van de rechtbank van koophandel.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in als buiten België, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van anderen:

(a) aile onroerende verrichtingen, namelijk: het huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen, zowel in binnen- als in buitenland, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniersbedrijven, alle beheer van onroerende goederen;

(b) het optreden als bouwpromotor: het ontwikkelen en laten bouwen van alle onroerende goederen in de ruimste zin van het woord; het mede-oprichten, inrichten, bouwen en verbouwen voor zover er de vereiste attesten voorhanden en/of aanwezig zijn;

(c) het verlenen van adviezen, zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied, de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag, In België en in het buitenland, alle industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan leningen toestaan aan alle andere vennootschappen, zich borg stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen (door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen) nemen in alle verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen en alle andere diensten ten behoeve van derden leveren.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1 /100ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven door beide oprichters als volgt :

-door voornoemde heer Luc Stammen, ten belope van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR), waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend:

-door voornoemde mevrouw Ann Lannoye, ten belope van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR), waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen wordt toegekend;

Alle aandelen werden ten belope van één/derde (1/3de) volstort, zijnde in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Het bewijsattest hiervan, afgeleverd door KBC Bank op 10 juni 2011, werd overhandigd aan de instrumenterende notaris.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Indien er twee zaakvoerders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

. nSo, 411-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: voornoemde mevrouw Ann Lannoye. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 15 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2012.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ontbinding - Vereffening - Verdeling: Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Volmacht: Volmacht werd gegeven aan voomoemde heer Luc Stammen tot het vervullen van alle formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties, en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingattest, de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket en/of wijziging van deze inschrijving en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, volmacht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen UT hët Bëlgi'seh Staátsbl d - 29/0612011- Annexes du Mon téür bëIgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO ARCADIA

Adresse
ZUURBEMDE 35 3380 GLABBEEK(ZUURBEMDE)

Code postal : 3380
Localité : GLABBEEK
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande