IMMO CATOON

Divers


Dénomination : IMMO CATOON
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 812.013.130

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 24.06.2014 14214-0456-012
30/09/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R1.14117 171201 lI

rechtbank van koophar l Brussel

neergendiontvertgen op

19 SEP. 2014

ter griffie van de Rgt1.,-klandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernem ingsnr 0812.013.130

Benaming

(voluit) IMMO Catoon

(verkort):

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: 1850 Grimbergen, Molenbeekvoetweg 1

(volledig adres)

; Onderwerp akte: statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Bénédicte BOES, geassocieerd Notaris te Grimbergen, op zeventien september tweeduizend veertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing : Bevestiging aanstelling nieuw statutair zaakvoerder.

De vergadering bevestigt dat door het overlijden van de heer GAUDAEN Joseph, voormalig statutair zaakvoerder en beherend vennoot, op 4 december 2012, mevrouw DE CUYPER Christiane van rechtswege statutair zaakvoerder en beherend vennoot is geworden van de vennootschap en dit overeenkomstig het, bepaalde in artikel 8 van de statuten.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd door de aandeelhouders en de beherende vennoten.

Tweede beslissing: Aanduiding nieuwe opvolger statutair zaakvoerder.

De vergadering beslist om artikel 8 van de statuten aan te passen en een nieuwe opvolger statutair zaakvoerder aan te duiden namelijk de heer Koen Gaudaen, voornoemd, die hier tussenkomt en verklaart te aanvaarden. Zijn mandaat zal in werking treden na het overlijden van de huidige statutair zaakvoerder. Hij zef, tevens vanaf dit ogenblik beherend vennoot worden.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 8 van de statuten aan te passen teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat.

Het luidt nu als volgt:

"Artikel 8

Mevrouw Katja GAUDAEN en de heer Koen GAUDAEN, beiden voornoemd, zijn stille vennoot, die slechts hun inbreng verbinden.

Mevrouw DE CUYPER Christiane, voornoemd, is beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk en statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, wordt zij van rechtswege opgevolgd door de heer Koen GAUDAEN, voornoemd, benoemd tot opvolger statutair zaakvoerder bij buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Bénédicte Boes te Grimbergen op 17 september 2014. Hij zal tevens vanaf het overlijden van de statutaire zaakvoerder beherende vennoot worden. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt door neerlegging van een verklaring in het vennootschapsdossier.

De beherende vennoten die aandelen bezitten, kunnen elle rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, zoals de aandeelhouders-stille vennoten."

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd door de aandeelhouders en de beherende vennoten.

Derde beslissing: Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderd tweeënzestigduizend (162.000) euro om het van een miljoen honderd tweeënzestigduizend (1.162.000) euro terug te brengen op een miljoen (1.000.000) euro, zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering uitsluitend zal aangerekend worden op het werkelijk fiscaal gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling op elk aandeel van een som in speciën.

Toelichting van de instrumenterende notaris

Op de laatste blz vin Lu vermelden' Recto (13am h,.)..ctanigheid van de instrurrienternde notaris hetzij van de perso(o)n(ent

be," " 2E-2, I - antspersoon ten aanzien vac de+ den te vertegenwoorci!gen

Verso Naa,..1 en lar'Llekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de -inhoud van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen dat inzake de reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd door de aandeelhouders en de beherende vennoten.

Vierde beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen dat de: kapitaalvermindering daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op een miljoen (1.000.000) euro, vertegenwoordigd door duizend honderd tweeënzestig (1.162) aandelen, zonder nominale waarde.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd door de aandeelhouders en de beherende vennoten.

Vijfde beslissing: Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalvermindering die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen euro (E 1.000.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend honderd tweeënzestig (1.162) aandelen, zonder nominale waarde.

Op dit kapitaal wordt door de verschijners voor zijn volledig bedrag ingeschreven."

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd door de aandeelhouders" en de beherende vennoten.

Zesde beslissing: Machtiging aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd door de aandeelhouders en de beherende vennoten.

Zevende beslissing: Volmacht voor neerlegging proces-verbaal en coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen, evenals om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd door de aandeelhouders en de beherende vennoten.

Achtste beslissing: Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA Ravert, Stevens & C°, kantoor houdende te 1860 Meise, Hendrik Van Dievoetlaan 1, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd door de aandeelhouders en de beherende vennoten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten

Notaris Bénédicte BOES

Op de laatste blz van 14.iik B vermelden Recto Ntaarn en hoedanigheid van de instrumet,teree'notans, hetzij van de pe,solollien) o,:voegd de techtspersoon ten aanzien r dercien te vertegenwoordigen

Verso 1\;,-zdin en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 04.09.2012 12555-0446-012
16/05/2011
ÿþVoo behou aan Belgi: Staats

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1110111111111111011

*11072936*

111

~~ rt.

A 4 gile 20111

Ondernemingsnr : 0812.013.130

Benaming

(voluit) : Immo Catoon

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 1850 Grimbergen, Molenbeekvoetweg 1

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op zevenentwintig april tweeduizend en elf, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de zaakvoerder en van Bvba "Luc RAVERT & Co", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, hier vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het besluit van de Bedrijfsrevisor de dato 20 april 2011 luidt als volgt :

« Tot besluit verklaart ondergetekende, Bvba "Luc RAVERT & Co", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbrengen in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de COMM. VA IMMO CATOON is gebleken dat :

1.de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 1.000.000,00 EURO in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3.de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal

" en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbrengen in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 1.000 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 162 bestaande aandelen.

Het in te brengen onroerend goed te Grimbergen is bezwaard met een hypothecaire inschrijving van 24.789,35 EUR in het voordeel van de NV KBC Bank. De betreffende lening wordt niet ingebracht, zodat de inbrengers persoonlijk verder zullen instaan voor de aflossing van intresten en kapitaal. Bijgevolg bestaat er een latent risico voor de inbreng-ontvangende vennootschap, waarvoor voorbehoud wordt geformuleerd.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de COMM. VA IMMO CATOON is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise op 20 april 2011 door het bedrijfsrevisorenkantoor Bvba "LUC RAVERT & C°", vertegenwoordigd door :

Luc RAVERT Bedrijfsrevisor»

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal. De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van 1.000.000,00 euro door een inbreng in natura, teneinde het te brengen van 162.000,00 euro op 1.162.000,00, door de creatie van 1,000 nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist dat 1.000 nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan:

-tàekenning van 500 nieuwe aandelen aan de heer GAUDAEN Joseph, voornoemd, als tegenprestatie voor

de inbreng in natura met een waarde van 500.000,00.

-toekenning van 500 nieuwe aandelen aan mevrouw DE CUYPER Christiane voornoemd, als tegenprestatie

voor de inbreng in natura met een waarde van 500.000,00.

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

Op dit ogenblik zijn tussengekomen de heer Joseph GAUDAEN en zijn echtgenote mevrouw Christiane DE

CUYPER, beiden voornoemd.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten

en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van het hierna beschreven onroerend

goed.

Als tegenprestatie voor de inbreng wordt aan de heer GAUDAEN, die hierbij aanvaardt, 500 nieuwe

aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden en aan mevrouw DE CUYPER,

die hierbij aanvaardt, 500 nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn,

aangeboden.

Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De algemene vergadering beslist tot inbreng van volgend onroerend goed:

1) GEMEENTE GRIMBERGEN, tweede afdeling

Een handelshuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Prinsenstraat nummer 26, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie E, nummer 420/P, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van twee are tweeënzestig centiare.

Kadastraal inkomen: tweeduizend vierenvijftig euro (¬ 2.054,00).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed hoorde toe aan de naamloze vennootschap 'HOLDING DEGA" te Grimbergen en aan de heer en mevrouw GAUDAEN  DE CUYPER, voornoemd, om het aangekocht te hebben te weten:

- de nv "HOLDING DEGA" voor het tijdelijk vruchtgebruik van dertien jaar te rekenen van dertig maart 1998,

- de heer en mevrouw GAUDAEN  DE CUYPER voor de blote eigendom, voor rekening van het gemeenschappelijk vermogen, om erbij het vruchtgebruik te verenigen na verloop van dertien jaar, te rekenen van 30 maart 1998, van mevrouw Lucienne Marie Louise Françoise Willems, echtgenote van de heer Guillaume Gustave Caroline François Van Hulse, te Sint-Niklaas, ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris, in dato 30 maart 1998, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel, op 3 april daarna, boek 8546 nummer 9.

Bij proces-verbaal opgesteld door notaris Andrée Vereist te Grimbergen op drie juni 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 8 juli 2009 onder nummer 20090708-094474, werd de nv "HOLDING DEGA" ontbonden en in vereffening gesteld. Bijgevolg hoort voormeld goed toe aan de echtgenoten GAUDAEN  DE CUYPER voor de geheelheid in volle eigendom.

2) GEMEENTE GRIMBERGEN, tweede afdeling

ln een handelshuis met woning op en met grond en aanhorigheden gelegen Lagesteenweg nummer 10, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie E, nummer 237/G, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van twee are vijftig centiare.

A) DE WINKELRUIMTE:

omvattende in privatieve eigendom:

- Op de gelijkvloerse verdieping: De winkelruimte zelf.

- In de kelderverdieping: De kelder zelf bestaande uit 1 ruimte.

en in gedwongen onverdeeldheid:

zevenhonderd veertig / duizendsten (740/1000sten) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw,

waaronder de grond.

B) EEN APPARTEMENT op de eerste verdieping:

omvattende in privatieve eigendom:

- inkomhal, een badkamer, kamer 1 en kamer 2, de leefruimte.

en in gedwongen onverdeeldheid:

tweehonderd zestig /duizendsten (260/1000sten) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

Zoals beschreven in de basisakte opgemaakt door ondergetekende notaris Andrée Vereist, op heden voorafgaand deze.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De Heer en Mevrouw Gaudaen-De Cuyper voornoemd verklaren eigenaars te zijn van voorschreven goed, om het aangekocht te hebben van de echtgenoten Lucien Frans Gaudaen - Hortensia Maria Mertens, beiden gepensioneerd, te Grimbergen, ingevolge akte verleden voor Notaris Grootjans voornoemd, in dato vierentwintig februari negentienhonderd zevenen-tachtig, overgeschreven ten zesde kantore van hypotheken te Brussel, op zesentwintig februari daarna, boek 6499 nummer 19.

Bij akte verleden voor Notaris Paul Grootjans voornoemd, in dato vierentwintigste maart negentienhonderd tweeënnegentig, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel, op dertig maart daarna, boek 7431 nummer 10, hebben de Heer en Mevrouw Gaudaen - De Cuyper een tijdelijk vruchtgebruik van tien jaar verkocht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dekoratie Gaudaen met zetel te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Grimbergen, Molenbeekvoetweg 1, van het rechtse gedeelte van het gelijkvloers van voorschreven goed, zijnde één grote winkelruimte die kan beschouwd worden als een galerie tussen de Lage Steenweg nummer 10 en de Bakkerstraat, hebbende een bouwoppervlakte van ongeveer honderd vijfenveertig vierkante meter. Deze eigendom is in zijn totaliteit gekend onder wijk E nummer 2371g voor een totale oppervlakte van: twee are, vijftig -centiare.

De Heer en Mevrouw Gaudaen-Mertens voornoemd waren er eigenaars van sedert meer dan dertig jaar. VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

Eigendom - Ingenottreding

De vennootschap verkrijgt de eigendom en het genot van het ingebrachte goed vanaf heden.

Lasten

De vennootschap draagt, voor wat het lopend fiscaal dienstjaar betreft, haar deel in de onroerende voorheffing, alsook in de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen gemeentebelastingen vanaf heden. Zij neemt nadien alle belastingen voor haar rekening. De inbrengers verklaren geen achterstallige gemeentebelastingen te hebben. Aangaande de voorliggende straat of het voetpad verklaren de inbrengers verder dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zullen zij ze te hunnen laste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuurwerken.

Erfdienstbaarheden

Het goed wordt ingebracht in zijn huidige toestand, met al zijn erfdienstbaarheden.

De inbrengers verklaren sedert hun verkrijging geen erfdienstbaarheden te hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader. Het goed wordt ingebracht met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

Oppervlakte

Het goed wordt ingebracht zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan éénentwintigste met de werkelijke grootte.

Gebreken

Het wordt ingebracht met al zijn zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de inbrengers tot vrijwaring zouden gehouden zijn. Het wordt bijgevolg ingebracht zonder verhaal van de vennootschap tegen de inbrengers wegens de gesteldheid van de bodem, toestand van de gebouwen, en mogelijke burenhinder.

De vennootschap treedt evenwel in de rechten van de inbrengers voor mogelijke vorderingen inzake productenaansprakelijkheid of vorderingen tegen architect en aannemers.

STEDENBOUW

De inbrengers verklaren dat, voor zover zij dit kunnen weten, de bestaande constructies werden opgericht met naleving van de van toepassing zijnde stedenbouwkundige reglementering.

Ingeval van bouwen op de niet bebouwde gedeelten of verbouwen van de bebouwde gedeelten van de goederen zal comparant zich moeten gedragen naar en onderwerpen aan alle bestaande en uit te vaardigen wetten, besluiten en verordeningen der bevoegde overheden, zonder voor verlies van grond, weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal te hebben tegen mij notaris.

Ondergetekende notaris wijst erop dat geen constructie, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt, op deze goederen mogen worden opgericht zolang de stedenbouwkundige vergunning niet werd verkregen.

De inbrengers verklaren dat de verkochte goederen bij hun weten niet vallen onder de wetgeving op de ruilverkaveling, noch het voorwerp uitmaken van een geplande onteigening of van een planbatenheffing en er evenmin een as-builtattest werd uitgereikt en gevalideerd noch werd geweigerd.

Wat betreft goed sub 1A:

De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, in toepassing van artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, hierna "de Codex" genoemd, dat, zoals blijkt uit 1° een inlichtingenformulier van de Gemeente Grimbergen van 8 juli 2010 (dat de koper erkent voorafgaandelijk te hebben ontvangen), 2° verklaringen van de comparant en 3° het hypothecair getuigschrift

- het goed volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse, de dato 7/03/1977 gelegen is in woongebied;

- voor het goed volgende stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt: verbouwing BA/73/01 dd. 9/04/2001.

- er met betrekking tot het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Codex noch enige beslissing werd gewezen;

- het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

Ondergetekende notaris deelt mee dat geen werken of handelingen vermeld in artikel 4.2.1 van de Codex mogen worden opgericht of uitgevoerd zolang er geen stedenbouwkundige vergunning is verkregen ; in bepaalde gevallen is de vergunningsplicht vervangen door een meldingsplicht.

De verkoper verklaart dat de woning werd opgericht vôôr 22 april 1962 en, conform artikel 4.2.14 § 1 van de Codex, geacht wordt een vergunde woning te zijn.

Wat betreft goed sub 2A en 2B:

De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, in toepassing van artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, hierna "de Codex" genoemd, dat, zoals blijkt uit 1° een inlichtingenformulier van de Gemeente Grimbergen van 8 juli 2010 (dat de koper erkent voorafgaandelijk te hebben ontvangen), 2° verklaringen van de comparant en 3° het hypothecair getuigschrift :

het goed volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse, de dato 7/03/1977 gelegen is in woongebied;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- voor het goed volgende stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt: BAU17/90  BAU43/87 19; BAU78/74  BAU7/73; BAU57/72: werken geringe aanvang + verbouwing; BA/15/64 dd, 20.01.1964.

- er met betrekking tot het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Codex noch enige beslissing werd gewezen;

- het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

Ondergetekende notaris deelt mee dat geen werken of handelingen vermeld in artikel 4.2.1 van de Codex mogen worden opgericht of uitgevoerd zolang er geen stedenbouwkundige vergunning is verkregen ; in bepaalde gevallen is de vergunningsplicht vervangen door een meldingsplicht.

De verkoper verklaart dat de woning werd opgericht vóór 22 april 1962 en, conform artikel 4.2.14 § 1 van de Codex, geacht wordt een vergunde woning te zijn.

Wat betreft al de voomoemde onroerende goederen:

De verkoper verklaart voor alle vergunningsplichtige werken die hij gebeurlijk heeft uitgevoerd of laten uitvoeren aan het hierbij ingebrachte goed de vereiste vergunningen te hebben verkregen. Hij verklaart bovendien, te goeder trouw, geen kennis te hebben van onwettige constructies die dateren van vóór hij eigenaar was.

BODEMDECREET

De inbrengers verklaren :

1. Bij hun weten is of was op de goederen geen inrichting gevestigd of wordt of werd op de goederen geen activiteit uitgeoefend die is opgenomen in de lijst van de inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3 §1 van het Bodemsaneringsdecreet.

Datzelfde blijkt uit de gemeentelijke inlichtingenbrief.

2. de inbrengers bevestigen vóór deze akteverlijding in het bezit te zijn gesteld van de door de OVAM op 2

juli 2010 afgeleverde bodemattesten met als inhoud:

"Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De hierboven beschreven onroerende goederen wordt voor vrij en onbelast van gelijk welke inschrijving of

nadelige overschrijving ingebracht, met uitzondering wat betreft goed sub 1, belast met een inschrijving ten

voordele van KBC BANK, voor een bedrag van 24.789,35 euro in hoofdsom, ingevolge akte verleden voor

ondergetekende notaris Vereist op 7 december 2001, ingeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel

op 10 januari 2002, referte 53-1-10/01/2002-00148.

Deze inschrijving wordt gedogen door IMMO CATOON, Comm. V.A., zonder enige verplichting voor de

verdere aflossing ervan in kapitaal, intresten en aanhorigheden, dewelke verder gedragen wordt door de

echtgenoten GAUDAEN  DE CUYPER.

Bij schrijven van 18 maart 2010 heeft KBC zich akkoord verklaard met de onderhavige inbreng in IMMO

CATOON Comm. V.A. Deze brief blijft bewaard in het dossier.

VIERDE BESLISSING

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging

volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal

werd aldus daadwerkelijk

gebracht op één miljoen honderd tweeënzestig duizend euro (¬ 1.162.000,00) en is vertegenwoordigd door

duizend honderd tweeënzestig (1.162) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

Artikel 5 : dit artikel wordt door de volgende tekst vervangen :

"Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd tweeënzestig duizend euro (¬ 1.162.000,00) en

wordt vertegenwoordigd door duizend honderd tweeënzestig (1.162) aandelen, zonder nominale waarde.

Op dit kapitaal wordt door de verschijners voor zijn volledig bedrag ingeschreven."

Stemming : deze beslissing, gestemd artikel per artikel, wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Zesde beslissing

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Outcome bvba,

Dorpsplein 2, 1830 Machelen vertegenwoordigd door Ilse Getteman, Kamelialaan 10, 1150 Brussel, of Patrick

De Smet, Populierendreef 5, 1982 Zemst, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke

formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en

Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De vergadering machtigt ondergetekende Notaris tot:

- uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap;

- neerlegging van onderhavig proces-verbaal en de gecoördineerde tekst van de statuten op de griffie van

de rechtbank van koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisoren de gecoördineerde statuten.

Notaris Andrée VERELST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16555-0206-013

Coordonnées
IMMO CATOON

Adresse
MOLENBEEKVOETWEG 1 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande