IMMO JOSAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO JOSAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.887.967

Publication

19/08/2014
ÿþi iuiaii~ iuiiuu

*1415 469*

Moa ZO

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neem ij l/ortvanryart

0 7 AUG. 2014

ter grife van de Nederlandstalige rechtbank v Pophandel Brussel

-Bijlagen bij- ièt BélgisèTh Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming sn r : 0555. -,9e9

Benaming -

(voluit) : IMMO JOSAR

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Sint-Katherinastraat, 9

Onderwerp akte ; Oprichting van de vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing van Bvba Verzekeringskantoor Josar.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 30 juli 2014 dat als gevolg van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verzekeringskantoor Josas" met zetel te 1742 Temat (Sint-Katherina-Lombeek) , Sint-Katherinastraat, 9, (Ondernemingsnummer 0425 790; 903 - RPR Brussel), een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de, benaming "IMMO JOSAR" met de volgende kenmerken

!. OPRICHTER - Enig vennoot

De Heer Peter Van der Cruys, wonende te 1742 Temat (Sint-Katherina-Lombeek), Sint-Katherinastraat, 9,

die verklaart zevenhonderdvijftig aandelen te bezitten, 750,

zonder vermelding van nominale waarde, dewelke het ganse maatschappelijke kapitaal ten bedrage van negentienduizend Euro (19.000,00 EUR) vertegenwoordigen.

Il. KAPITAAL;,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENTIEN DUIZEND EURO (19.000,00 EUR), verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ill. STATUTEN

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO JOSAR" bevatten: volgende kenmerken

" Titel l - Aard  naam

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam : «IMMO JOSAR».

Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding «besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de beginletters «BVBA» en door de vermelding van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, en gebeurlijk het belasting over de toegévoegde waarde-identificatienummer,

Titel I l - Zetel

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te SINT-KATHERINA-LOMBEEK, Sint-Katherinastraat, 9,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,; filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Titel Ill - Doel

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

"Het bezitten en beheren van vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuille- waarden, meubilair en alle roerende goederen, speciën, alle intellectuele en onlichamelijke rechten, zowel in België als in het buitenland, en dit zowel voor eigen rekening' als voor rekening van derden, en/of tussenpersonen. ln het kader van die bedrijvigheid kan de vennootschap onroerende goederen aankopen en verkopen of op andere wijze vervreemden en met zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan, gebouwen oprichten of gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, vruchtgebruik of naakte eigendom afstaan.

De vennootschap kan eveneens roerende, lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen portefeuille- waarden en effecten, al dan niet ter beurze genoteerd, aankopen, invoeren, verhandelen of ruilen;: het optreden_ als. bestuurder .entof _vereffenaar irt andere vennootschappen; het verwerven_ en ,aanhoudenvan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de Techtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge 4 participaties in welke vorm, van alle bestaande of op te richten industriële, commerciële of immobiliënvennoot-schappen of  ondernemingen; het verstrekken van managementadvies.

De vennootschap mag eveneens leningen en voorschotten toestaan aan zowel derden zonder onderscheid als dochtervennootschappen, De vennootschap mag zich ook borg stellen en/of aval verlenen, ten voordele van derden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel zowel in België als in het buitenland het beheer van vermogens met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten toepassing van artikelen 159, 170, 179 en 249 lid 2 en 3 van Boek IV van de Wet van 4 december 1990 over de financiële verrichtingen en de financiële markt (verder uitgevoerd bij KB van 5 augustus 1991, verschenen in het Belgisch Staatsblad dd, 20 augustus daarna over het vermogens en beleggingsadvies) blijft, zo roerende als onroerende goederen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel." Titel IV - Kapitaal van de vennootschap _ vertegenwoordiging

Artikel 4

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENTIEN DUIZEND EURO (19.000,00 EUR), verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

Indien de rechten verbonden aan één of meer aandelen gesplitst zijn tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, zullen de bedragen die worden uitgekeerd ingevolge een kapitaalvermindering, toekomen aan de vruchtgebruiker.

Titel V - Duur

Artikel 5

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen duur zou overschrijden.

Titel VI - Aandelen en overdracht

Artikel 6

De aandelen luiden op naam.

Zij zijn onsplitsbaar, Indien verscheidene personen rechten hebben die verbonden zijn aan een aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van die rechten schorsen totdat één persoon is aangewezen als de houder van dat aandeel, dit onverminderd artikel 7,

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van aile aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen dat een inventaris van het vermogen van de vennootschap wordt opgemaakt.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 9

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en in voorkomend geval een register van obligaties gehouden,

De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen overeenkomstig artikel 235 Wetboek van vennootschappen.

Titel VII - Bestuur

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden,

N .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen.

Het mandaat van de zaakvoerders is al dan niet bezoldigd, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 11

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is,

Titel VIII - Controle

Artikel 12

De controle in vennootschappen, op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

De commissarissen worden benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, door de algemene vergadering.

Bij de aanvang van de opdracht van de commissarissen wordt een bezoldiging vastgesteld door de algemene vergadering. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag en kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen.

Moet met toepassing van artikel 141 Wetboek van vennootschappen geen commissaris worden benoemd, dan is het bestuursorgaan er niettemin toe verplicht het verzoek van één of meer vennoten tot benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 Wetboek van vennootschappen, voor te leggen aan het bevoegde orgaan.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant bedoeld in artikel 166 Wetboek van vennootschappen komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten faste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Titel IX - Algemene vergadering

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de derde vrijdag van de maand juni te 19 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

Tite! X - Boekjaar

Artikel 14

Het boekjaar begint op een januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar.

Door de zaakvoerder(s) word(t)en dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt

overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. Artikel 15

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen. "

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap "IMMO JOSAR" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend veertien (3111212014). De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni 2015.

- Benoeming van de zaakvoerder van de opgerichte vennootschap IMMO JOSAR bvba.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen' te benoemen in hoedanigheid van zaakvoerder van de opgerichte vennootschap "IMMO JOSAR" Bvba : de heer Peter Van der Cruys, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Sint- Katherinastraat, 9.

De benoemde zaakvoerder, die hier aanwezig is, verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat te aanvaarden. Het mandaat van deze zaakvoerder wordt voor onbepaalde tijd uitgeoefend. Zijn mandaat wordt al dan niet bezoldigd uitgeoefend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle

Te samen neergelegd : - expeditie van de notariële akte partiële splitsing met ais gevolg de oprichting van

de nieuwe vennootschap;

- verslag van de oprichter

- gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ri @ ~lecxd/on.iv. tnaetn op

J I1IJt llhI J I! IIJ1 11111 I1IJ 1111 1I1 JI1 J11

" 15017991*

?. 2 203

ter griffie

rechtbank Lrussel

~~rffre

Ondernemingsvr : 0558.887.967

Benaming

(voluit) : IMMO JOSAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Katherinastraat 9, 1742 Ternat (volledig adres)

Onderwerp akte : Inbreng in natura en inbreng in speciën

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor Notaris Yves De Ruyver te Liedekerke op 3011212014, geregistreerd ais volgt:"Geboekt te Asse I op 02/01/2015, 13 bladzijden, 0 verzendingen, register oba 5, boek 000, blad 000 vak 69, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de

vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd,

verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen

te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door BVBA Robrechts-Lenaerts - Mevr. Monika Lenaerts - Romeinsesteenweg 1022 bus 2 - 1780 Wemmel, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises, vertegenwoordigd door mevrouw Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, b.2 bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, worden hiema letterlijk weergegeven:

« Ondergetekende, de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises, vertegenwoordigd door mevrouw Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, b2, verklaart, in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van; Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het; Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de vooropgestelde inbreng in natura ten bedrage van ¬ 388.750,00 en de inbreng in speciën ten bedrage van ¬ 136.000,00 met de creatie van 2.607 nieuwe aandelen om het kapitaal te verhogen van ¬ 19.000,00 naar ¬ 543.750,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dal:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Institutuut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste, overeenkomen met het aantal (2.607) en de fractiewaarde (¬ 201,29) van de tegen de inbreng uit te geven, aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura en de inbreng in speciën bestaat uit 2.607 nieuwe te creëren aandelen van de BVBA IMMO JOSAR, zonder vermelding van de nominale waarde, die als volgt worden, toebedeeld:

-849 aandelen worden toegekend aan de huwgemeenschap van de heer Peter Van der Cruys en zijn echtgenote Karolien Claes voor de inbreng van het onroerend goed voor een bedrag van ¬ 171.000,00

-1.082 aandelen worden toegekend aan de heer Peter Van der Cruys voor de inbreng van zijn rekening= courant ten bedrage van ¬ 217.750,00

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekeniing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-676 nieuwe aandelen worden toegekend aan de heer Peter Van der Cruys voor de inbreng in speciën van ¬ 136.000,00

Tenslotte dient er aan te worden herinnerd dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat dit verslag geen

"faimess opinion" is.

Gedaan te goeder trouw

Wemmel, op 24 december 2014

Burg. BVBA. Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises

Vertegenwoordigd door Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor»

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 26 december 2014 overeenkomstig artikel 313

van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van

voornoemde revisor, in het dossier bewaard blijven, met het oog op

neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2_ Kapitaalverhoging

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het

maatschappelijk kapitaal met vijfhonderd vierentwintigduizend zevenhonderd vijftig euro (524.750 ¬ ) om het van negentienduizend euro (19.000 ¬ ) op vijfhonderd drieënveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (543.750 ¬ ) te brengen door inbreng van de hierna beschreven onroerende goederen door de heer Peter Van Der Cruys en Mevrouw Karolien Claes, hierna genoemd, ter waarde van honderd éénenzeventigduizend euro (171.000 euro), de inbreng door de heer Peter Van Der Cruys van een vordering ten belope van tweehonderd zeventienduizend zevenhonderd vijftig euro (217.750 euro) ten aanzien van Akses Financial Coaching, en de inbreng in speciën door de heer Van Der Cruys Peter ten belope van honderd zesendertigduizend euro (136.000 euro)

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van

tweeduizend zeshonderd zeven (2.607) nieuwe aandelen,

zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en

die in overeenstemming met de verhouding van hun respectievelijke inbreng toegekend worden aan Peter van Der Cruys (1.758 aandelen) en aan de huwgemeenschap Van De Cruys-Claes (849 aandelen) overeenkomstig het huwelijkscontract van 8 december 2011.

b) Verwezenlijking van de inbreng

t inbreng onroerend goed

Is hier tussengekomen :

Mevrouw CLAES Karolien Liesbeth, geboren te Herk-de-Stad op 5 november 1979, nationaal nummer

79110516464, echtgenote van de heer Peter Van Der Cruys, wonende te 1742Ternat, Sint-Katherinastraat 9

Zij verklaart gehuwd te zijn onder het regime van zuivere scheiding der goederen ingevolge

huwelijkscontract verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 2 juli 2002, gevolgd door een

contract na huwelijk verleden voor notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle op 8 december 2011 waarin een

beperkte gemeenschap werd toegevoegd.

Zij verklaart geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring

aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben,

dewelke na voorlezing van het voorafgaande, verklaart samen met de heer Van Der Cruys Peter,

voornoemd, de hiernabeschreven onroerende goederen in deze vennootschap in te brengen voor

negenennegentig procent (99%), nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de

statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze

vergadering zijn ingeschreven, zegge:

GEMEENTE TERNAT  derde afdeling  Sint-Katherian-Lombeek

Een woonhuis bestemd voor afbraak op en met grond gelegen Kerkstraat 26, gekadastreerd sectie C

nummer 834L met een oppervlakte van 6 aren 85 centiaren,

Kadastraal inkomen 917 euro

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van

achthonderd zesenzeventig (876) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend.

2.Inbreng van een schuldvordering door de heer Van Der Cruys Peter, voornoemd, ten aanzien van Akses Financial Coaching met een waarde van tweehonderd zeventienduizend zevenhonderd vijftig euro (217.750 euro). Deze vordering kwam tot stand door de verkoop van de aandelen Akses Ternat.

3. Inbreng in speciën door de heer Peter Van Der Cruys van een bedrag van honderd zesendertigduizend euro (136.000 euro)

c. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de

7

 kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat

ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging

definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijfhonderd drieënveertigduizend zevenhonderd vijftig euro

(543.750 ¬ ) wordt

gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd

zevenenvijftig (3.357) identieke en volledig volgestorte aandelen,

zonder nominale waarde, toegekend aan Peter Van Der Cruys (1.758 aandelen) en aan de ,

huwgemeenschap Van Der Cruys-Claes (849 aandelen) overeenkomstig het huwelijkscontract van 8 december

2011.

3. Wijziging van de artikel vier van de statuten overeenkomstig de

genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de artikel

vier ven de statuten als volgt te wijzigen:

"Het Kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd drieënveertigduizend zevenhonderd vijftig euro

(543.750 ¬ ) verdeeld in drieduizend driehonderd zevenenvijftig (3.357) aandelen zonder nominale waarde, elk

met een fractiewaarde van één! drieduizend driehonderd zevenenvijftigste (1!3.357ste) van het kapitaal en

dezelfde rechten en voordelen verlenend.

4. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de

voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de

statuten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om

de noodzakelijke wijzigingen bij het rechtspersonenregister te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift BAV + coördinatie der statuten + verslag bedrijfsrevisor + verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

.r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0327-010

Coordonnées
IMMO JOSAR

Adresse
SINT-KATHERINASTRAAT 9 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande