IMMO LIMA

NV


Dénomination : IMMO LIMA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 436.956.690

Publication

30/04/2014
ÿþr , r

Mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grfffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 7 APR, 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

uiuuiiuui~iuiu

*190919 5*

Ondernemingsnr : 0436956690

Benaming (voluit) : Immo Lima

(verkort): *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Vital Decosterstraat 87 bus 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Sluiting vereffening - verslagoevinq - ontslaq en kwiitinq vereffenaar - toebedelinq vermogen en onroerend goed

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op eenendertig maart tweeduizend veertien, geregistreerd "Geregistreerd 7 bladen geen verzending, te Leuven, Eerste kantoor der Registratie Leuven 2 op 4 april 2014. Boek 1380 Blad 69 Vak 3. Ontvangen: 19.300,00¬ . De ontvanger (getekend) DE CLERCQ G.", dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "Immo Lima", vennootschap in vereffening, met ondernemingsnummer 0436.956.690 Rechtspersonenregister Leuven en met maatschappelijke zetel gevestigd te 3000 Leuven, Vital Decosterstraat 87 bus 9.

De vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en besluiten te nemen aangaande volgende AGENDA:

1. Verslaggeving, toelichting bij de afrekening en verantwoording door de vereffenaar met betrekking tot:

de vereffeningsactiviteiten en de toestand van de vereffening;

- de inkomsten genoten, de uitgaven gedaan en de verdelingen/voorschotten gedaan/uitgekeerd in de loop van de vereffening;

- het verdelingsplan ter afsluiting van de vereffening;

2 Goedkeuring van de vereffeningsbalans, de vereffenings-rekeningen en het voorgestelde verdelingsplan.

3 Kennisname van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel houdende goedkeuring van voormeld verdelingsplan.

4. Sluiting van de vereffening en vaststelling toebedeling vermogen in het algemeen en het onroerend goed in het bijzonder.

5. Vaststelling einde mandaat vereffenaar; Kwijting.

6. Beslissing met betrekking tot de bewaring van de boeken, bescheiden en documenten van de Vennootschap en eventuele consignatie.

7. Volmachten en verklaringen.

Op uitdrukkelijke vraag van ondergetekende notaris verklaarden de

aandeelhouders:

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e gist

Staatsblad

binnen de wettelijk voorziene termijnen een afschrift van de op de agenda aangekondigde stukken en verslagen, ontvangen te hebben;

de inhoud en de draagwijdte van zelfde verslagen volledig te begrijpen, en:

de instrumenterende notaris er dan ook van te ontslaan gezegde verslagen voor te lezen of nader toe te lichten.

Nadat de algemene vergadering verzaakt heeft aan de termijnen zoals voorzien bij artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen, werden vervolgens volgende besluiten genomen met éénparigheid van stemmen en met onmiddellijke ingang:

EERSTE BESLUIT

De vergadering nam kennis van de verslaggeving, verantwoording en toelichting vanwege van de vereffenaar, de stavingsstukken die hierop betrekking hebben en de vereffeningsrekeningen, en -balans afgesloten per 30 september 2013.

De vereffenaar deelde aan de algemene vergadering mee dat:

a) er zich geen relevante wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum van afsluiting van de vereffeningsbalans per 30 september 2013 en heden.

b) zoals blijkt uit voormelde vereffeningsbalans en behoudens het eigen vermogen alsmede een geraamde belastingschuld er geen "eigenlijke" passiva meer zijn; de vennootschap beschikt over voldoende liquiditeiten om gezegde belastingschuld alsmede alle kosten verbonden aan de sluiting van de vereffening te regelen.

c) er geen latente verplichtingen zijn of redelijkerwijze te verwachten zijn inzake eventuele (directe of indirecte) fiscale, para-fiscale of sociale verplichtingen behoudens de afdoende geprovisioneerde vennootschapsbelasting verschuldigd over de gerealiseerde of vastgestelde meerwaarde op het resterende toe te bedelen vastgoed en de roerende voorheffing in te houden op de uit te keren liquidatiebonus.

d) er verder geen thans onbekende en zodoende ook niet vereffende activa of passiva zijn;

e) er zich geen enkel materieel probleem stelt om alle nog beschikbare activa te verrekenen of te verdelen onder de huidige aandeelhouders en dat er zodoende geen enkel beletsel meer is voor de sluiting van de vereffening gelet op de eensgezindheid daaromtrent tussen de aandeelhouders.

e) er reeds een voorschot op het liquidatieprovenu werd verstrekt ten bedrage van twintigduizend Euro (20.000,00 E).

f) er geen hangende geschillen of rechtsgedingen zijn noch redelijkerwijze te verwachten zijn.

g) er geen aanleiding is tot consignatie van gelden en/of waarden toekomende aan .de aandeelhouders en/of schuldeisers en waarvan aan laatstgenoemden de afgifte niet kon worden gedaan.

Mits inhouding van de nodige fondsen ter dekking van de liquidatiekosten en de verschuldigde" roerende voorheffing op de liquidatiebonus toe te kennen aan de aandeelhouders, kan het saldo eenvoudigweg verdeeld worden tussen de huidige aandeelhouders pro rata naar hun aandelenbezit.

Voor zoveel als nodig wees de vereffenaar er de aandeelhouders nog op dat, na de sluiting van de vereffening en het daaraan verbonden ophouden van de (actieve) rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, desgevallend ook nog een toestand van onverdeeldheid kan ontstaan tussen de huidige aandeelhouders met betrekking tot eventuele thans onbekende en zodoende ook niet vereffende activa of passiva, welke



+

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

aldus in onverdeeldheid zullen toebehoren of worden toegewezen aan zelfde aandeelhouders in hun hoedanigheid van rechtsopvolgers van de bij ontbonden en vereffende rechts-persoon.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de door de vereffenaar voorgelegde vereffeningsrekeningen en -balans alsmede de voorgestelde vereffeningswijze goed te keuren zoals eveneens weergegeven in het goedgekeurde verdelingplan waar niet van afgeweken wordt.

Voor zoveel als nodig erkende de vergadering:

- de nodige aanvullende informatie gevraagd en bekomen te hebben vanwege de vereffenaar;

-- verkozen te hebben de vereffeningsrekeningen zelf na te zien en daarmee verzaakt te hebben aan het recht, haar toegekend krachtens artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, om zich te dien einde te laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of extern accountant;

DERDE BESLUIT

De vergadering nam kennis van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Leuvèn de dato 23 januari 2014 houdende goedkeuring van het voorgestelde plan van verdeling van activa confofm artikel 190 § 1 derde en vierde lid van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

Vervolgens werd in het kader van de sluiting van de vereffening en de uitvoering van het verdelingsplan een onroerend goed gelegen te Leuven, Vaartstraat, 48, in onverdeeldheid en in verhouding tot het respectievelijke huidige aandelenbezit van iedere aandeelhouder overdragen aan de gezamenlijke aandeelhouders welke dienaanaande onder elkaar de' nodige schikkingen zullen treffen en de instrumenterde notaris dienaangaande ontslaan van alle om het even welke verdere informatieplicht.

De vergadering stelde vervolgens vast dat:

- de vereffening als definitief afgesloten kan worden beschouwd;

- er geen aanleiding is tot consignatie van gelden en/of waarden toekomende aan de aandeelhouders en/of schuldeisers en waarvan aan laatstgenoemden de -afgifte niet kon worden gedaan.

De vergadering besloot dan ook tot de sluiting van de vereffening en stelde vast dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening (onder voorbehoud evenwel van het - passief - behoud van haar rechtspersoonlijkheid gedurende een termijn van 5 jaar).

VIJFDE BESLUIT

De vergadering:

- stelde vast dat het mandaat van de vereffenaar aldus een einde genomen heeft, en:

- besloot om volledige en onvoorwaardelijke kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, te verlenen aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat in het kader van de vereffening van de vennootschap.

be vergadering bevestigde dat de vereffenaar zijn mandaat op onbezoldigde wijze heeft uitgeoefend.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat de maatschappelijke boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard worden op het privé-adres van de gewezen vereffenaar, te weten: 3000 Leuven, Vital Decosterstraat, 87 bus 9.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleende volmacht met recht van in de plaatsstelling en met de bevoegdheid om individueel te handelen, aan:

Luik B vervolg

- de heer Michel Edouard Marie JAUCOT, geboren te Etterbeek op 2 april 1941, met rijksregisternummer 41.04.02-245.02 en wonende te 3000 Leuven, Vital Decosterstraat, 87 bus 9, en mevrouw Lucie Marie Victorine Emilienne DE PAUW, geboren te Leuven op 4 oktober 1941, met rijksregisternummer 41.10.04-176.53 en wonende te 3000 Leuven, Vital

Decosterstraat, 87 bus 9, en: .,

- de burgerlijke vennootschap welk de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoud- en Fiskaal Advieskantoor Van Daele" te Sint-Niklaas, Heidebaan 78, teneinde:

a) alle formaliteiten met betrekking tot de sluiting van de vereffening te vervullen, in het bijzonder voor de publicatie van de beslissing tot sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 195 § 1 van het Wetboek van vennootschappen; voor de doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde-administratie alsmede alle eventuele andere vergunnings-nummers te laten schrappen, en:

b) het register van aandelen buiten gebruik te stellen binnen de acht dagen te rekenen vanaf heden door op alle gebruikte bladzijden op duidelijk en niet verwijderbare wijze de melding "geannuleerd" aan te brengen.

c) al het nodige te doen met het oog op de indiening van de belastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en/of indirecte belastingen.

Onverminderd de rechten van derden lastens de vereffenaar zoals bepaald in artikel 196 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de algemene vergadering bovendien aan te stellen als bijzondere lasthebbers met de bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van in de plaatsstelling: de heer Michel JAUCOT en mevrouw Lucie DE PAUW, beiden voornoemd, teneinde in haar naam en voor haar rekening:

a) zich alle thans nog in België beschikbare activa te doen overhandigen en daarover te beschikken in het kader van de verdeling;

b) met betrekking tot alle eventuele activa of passiva toebehorende aan de ontbonden vennootschap op heden, dag van afsluiting van de vereffening, en die, om welke reden ook, op heden niet (voldoende) bekend zijn:

- alle om het even welke maatregelen te nemen tot vrijwaring van haar rechten en eventuele verplichtingen evenals van deze van haar rechthebbenden;

- op te treden als eiser of verweerder in rechte.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(zegel en handtekening van notaris Arthur Lenaerts op rugzijde)

Wordt tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden

- uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/06/2014 : LE075591
16/07/2013 : LE075591
01/07/2013 : LE075591
23/07/2012 : LE075591
22/06/2012 : LE075591
07/07/2011 : LE075591
09/07/2009 : LE075591
19/06/2008 : LE075591
18/06/2007 : LE075591
27/07/2006 : LE075591
16/06/2005 : LE075591
02/07/2004 : LE075591
11/07/2003 : LE075591
05/07/2002 : LE075591
26/06/2001 : LE075591
11/04/2001 : LE075591
21/09/2000 : LE075591

Coordonnées
IMMO LIMA

Adresse
VITAL DECOSTERSTRAAT 87 9 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande