IMMO VAEYENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO VAEYENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.889.906

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 02.07.2013 13262-0055-012
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 23.08.2012 12444-0222-008
20/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300496*

Neergelegd

18-01-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, op 14.01.2011, neergelegd voor registratie, blijkt dat:

1) De heer VAEYENS Leopold Ferdinand, geboren te Liedekerke op vierentwintig april negentienhonderd veertig, en zijn echtgenote,

2) Mevrouw DE RIDDER Hermina Germana Ludovica, geboren te Asse op zesentwintig mei

negentienhonderd drieënveertig, wonende te Liedekerke, Vijfhoekstraat, 90.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

3) De heer VAEYENS Peter Marc, geboren te Asse op tweeëntwintig april negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van mevrouw Beerens Christel, wonende te Liedekerke, Vijfhoekstraat, 94. Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke op dertig maart negentienhonderd negentig,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  Immo Vaeyens met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Vijfhoekstraat, 90.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en/of als tussenpersoon:

- De aankoop, verkoop, huren en verhuren van alle onroerende goederen;

- Het bouwen en verbouwen van onroerende goederen;

- Het beheer van alle onroerende goederen, beleggen en herbeleggen van inkomsten hiervan en dit in de ruimste zin van het woord;

- De expertises met betrekking tot zowel onroerende als roerende goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- Makelaar in onroerende goederen, in de ruimste zin van zijn betekenis.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, on in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Immo Vaeyens

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 1770 Liedekerke, Vijfhoekstraat 90

0832889906

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

c) De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdvijfennegentigduizend euro (395.000 EUR), verdeeld in driehonderdvijfennegentig (395) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/driehonderdvijfennegentigste (1/395ste) van het kapitaal. Het kapitaal werd volledig geplaatst en volstort.

Door de oprichters werd ingetekend als volgt:

A. Inbreng in natura van onroerend goed

De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van het hierna beschreven onroerend goed.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «BVBA De Nul & C°», gevestigd te Lennik, Ninoofsesteenweg, 37, alhier vertegenwoordigd door de heer Roger De Nul, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 392 aandelen van de vennootschap BVBA

IMMO VAEYENS zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Lennik, 10 januari 2011

BVBA De Nul & C°, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Roger De Nul, Bedrijfsrevisor

Gemeente Liedekerke  eerste afdeling  ex-Liedekerke

Een loods met aanhorigheden, op en met grond gelegen, Nijverheidszone-Begijnenmeers 18,

gekadastreerd volgens titel sectie A nummer 63/C met een oppervlakte van achtenveertig aren

vijftien centiaren, en volgens huidig kadaster sectie A nummer 63/E met een oppervlakte van

vierenveertig aren zesenzestig centiaren.

Kadastraal inkomen: vierduizend tweehonderd drieënvijftig euro (4.253 ¬ )

Vergoeding voor de inbreng

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van driehonderdtweeënnegentigduizend euro (392.000 ¬ ), worden aan de echtgenoten Vaeyens-De Ridder, voornoemde oprichters sub 1 en 2, driehonderdtweeënnegentig (392) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld, de heer Vaeyens en mevrouw De Ridder, ieder voor honderdzesennegentig (196).

B. Inbreng in geld

Op de resterende drie (3) aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van drieduizend euro (3.000 ¬ ), als volgt:

 door de heer Vaeyens Peter ten belope van drie (3) aandelen;

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,

volgestort is ten belope van honderd ten honderd.

De vennootschap beschikt uit hoofde van de inbreng in speciën over een bedrag van drieduizend

euro (3.000 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder. De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de tweede zaterdag van de maand juni om achttien uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Peter VAEYENS, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO VAEYENS

Adresse
VIJFHOEKSTRAAT 90 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande