IMMO VDH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO VDH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.891.838

Publication

20/08/2013
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap me Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1750 Lennik, Donkerstraat 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door Overneming

Er blijkt uit een akte verleden op zes augustus tweeduizend dertien, voor mij, Paul Van Holen, notaris met standplaats te Galmaarden, vervangende mijn ambtgenoot Dirk Van Den Haute, geassocieerd notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO VDH, met maatschappelijke zetel te 1750 Lennik, Donkerstraat 37, ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het ondememingsnummer 0891.891.838 en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE, met maatschappelijke zetel te 1750 Lennik, Gustaaf Van der Steenstraat 10, ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0889.141.986.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 8 AUG 20b

Griffie

Ondernemingsnr : 0891.891.838

Benaming

(voluit) IMMO VDH

(verkort) :

Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen:

§ 1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed, Zij besluiten aldus dat op de BV owe BVBA IMMO VDH, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de vennootschap BV owe BVBA NOTARIS VAN DEN HAUTE, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel,

De voorwaarden gesteld in het fusievoorstel, bepalen onder meer:

a, De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgti

duizend zeshonderd drieënnegentig (1.693) volstorte nieuwe aandelen van de BV ovve BVBA IMMO VDH worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de BV owe BVBA NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE, hetzij duizend zeshonderd drieënnegentig (1,693) aandelen van den vennootschap BV owe BVBA IMMO VDH tegen honderd zesentachtig (186) aandelen van de vennootschap BV owe BVBA NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap BV owe BVBA IMMO VDH, wordt vastgesteld op één januari tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in rekening van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, os bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

§ 2. Kapitaalverhoging

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal met achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) verhoogd wordt, om het aldus te brengen van vijfhonderd vijftigduizend euro (550.000,00 EUR) op vijfhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (568.600,00 EUR), door uitgifte van duizend zeshonderd drieënnegentig nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de BV owe BVBA NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE op de wijze zoals hierboven gezegd.

§ 3. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het hele vermogen van de vennootschap BV owe BVBA NOTARIS

DIRK VAN DEN HAUTE ten algemene titel over op de overnemende vennootschap BV ovve BVBA IMMO VDH.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

yo,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vote-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het vermogen van de BV owe BVBA NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE is uit-voerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door Luc CALLAERT BV owe EBVBA, vertegenwoordigd door de heer Luc CIIlaert, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 132.

Voor een uitvoerige beschrijving van het aktief en passief van voormelde ven-pootschap wordt verwezen naar voormeld verslag.

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgang

De overgang van het vermogen van de BV owe BVBA NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE op de overnemende vennootschap BV owe BVBA IMMO VDH geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1, Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden verbinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. de overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, aire belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan,

3, De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn,

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in aile rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

5, Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

§ 5, Wijziging van de statuten van de ovememende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende vennootschap als volgt te wijzigen:

Artikel 5: dit artikel wordt integraal vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op vijfhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (568.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd drieënnegentig (2.693) aandelen op naam die elk één/tweeduizend zeshonderd drieënnegentigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen

§ 6 Kwijting en ontslag

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergaderingen van aandeelhouders van de ovememende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

Tevens worden hij ontslagen van zijn mandaat in de overgenomen vennootschap vanaf heden.

§ 7. Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, en meer specifiek met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten,

Stemming

Alle besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND U1TTREKSEL Notaris Paul Van Holen

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 10.06.2013 13170-0545-010
11/06/2013
ÿþMW 2.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

13 8~A2

1 I R

lietelte

3 1 met 201,5

Griffie

Ondernemingsnr : 0891.891.838

Benaming

(voluit) : IMMO VDH

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Donkerstraat 37 -1750 Lennik

Onderwerp akte : Fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming van BVIBVBA "Notaris Dirk van den Haute" door BVIBVBA "Immo VDH" (art. 671 en 693 W. Venn.)

Identificatie van de betrokken vennootschappen

De overnemende vennootschap:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. naar Belgisch Recht IMMO V131-I" met maatschappelijke zetel te Donkerstraat 37,1750 Lennik.

De overgenomen vennootschap:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' naar ' Belgisch Recht "NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE" met maatschappelijke zetel te Gustaaf Vandersteenstraat 10, 1750 Lennik.

Ruilverhouding van de aandelen

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van 1.693 nieuwe aandelen van de overnemende: vennootschap BV/BVBA "IMMO VDH" op vertoon van de 186 aandelen van de BV/BVBA "NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE". Elk aandeel in de overgenomen vennootschap geeft aldus recht op afgerond 9,1 nieuw uit te: geven aandelen in de overnemende vennootschap.

Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst

De ter gelegenheid van de fusie door BVIBVBA "IMMO VDH" nieuw uit te geven aandelen zullen deelnemen, in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2013. Er wordt geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

Boekhoudkundige peildatum

De handelingen van de overgenomen vennootschap BV/BVBA "NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE" zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap BVIBVBA

" "IMMO VDH" vanaf 1 januari 2013. Als peildatum wordt aldus de boekhoudkundige situatie per 31 december, 2012 genomen.

Bijzondere rechten

Er zullen geen bijzondere rechten worden toegekend aan de nieuw uit te geven aandelen BV/BVBA "IMMO

VDH", noch aan de zaakvoerder van de beide vennootschappen_ ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en)

bevoegd dc rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Statutenwijziging

. bsh,;4den aan hei Belgisch Staatsblad



Na het besluit tot fusie zullen de statuten van BV/BVBA "IMMO VDH" gewijzigd worden, onder meer ingevolge de verhoging van het maatschappelijk kapitaal en de uitgifte van nieuwe aandelen in het kader van de fusie.

Gezien BV/BVBA "NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE" zijn activiteit heeft stopgezet en de exploitatie van het notariskantoor heeft overgedragen naar een nieuwe associatie vanaf 4 januari 2013, zijn er voor het overige geen wijzigingen in de statuten nodigt Het doel van BV/BVBA "IMMO VDH" is heden reeds ruim genoeg en zal de activiteiten van de vennootschap ook na de fusie nog steeds volledig omschrijven.

Opgesteld te Lennik op 22 mei 2013

De zaakvoerder van BV/BVBA "IMMO VDH"

Dirk Van den Haute

De zaakvoerder van BVIBVBA" NOTARIS DIRK VAN DEN HAUTE"

Dirk Van den Haute

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevocgd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Biflageffûf f lirt'Bulgiscli StaatsbTà-d - I17067ZOI3 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 27.06.2012 12227-0556-011
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 23.06.2011 11218-0510-011
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 23.06.2010 10208-0525-009
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 30.06.2009 09343-0269-009
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.09.2015 15624-0227-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.08.2016 16543-0180-010

Coordonnées
IMMO VDH

Adresse
DONKERSTRAAT 37 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande