IMMO WAUTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO WAUTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.192.781

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 28.08.2014 14562-0368-010
04/11/2014
ÿþ MW Wn[d 71.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIY I1mVIVIINV~INI~V1Wm

" 19201459

Ondernemingsnr : 4887.12.781 Benaming

(voluit) : IMMO WAUTERS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1840 Londerzeel, Koeisteert 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - in vereffeningstelling - benoeming vereffenaar - machten - coördinatie van statuten

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Lucas Neirinckx, geassocieerd notaris te Temse, op 16 september 2014, geregistereerd te Sint-Niklaas 1 op 22/09/2014, register 5 boek 602 blad 76 vak 15, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO WAUTERS", met maatschappelijke zetel te 11840 Londerzeel, Koeisteert 47, hebbende ondememingsnummer 0887,182.781.

Opgericht bij akte verleden notaris François Leconte te Mortsel op 6 februari 2007, gepubliceerd in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 21 februari 2007 onder nummer 07029491, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist om het boekjaar te wijzigen en het voortaan te laten aanvangen op 1 oktober en af te sluiten op 30 september van ieder jaar.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de vierde vrijdag van de maand maart om 19.00 uur.

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014 te verlengen tot en af te sluiten op 30 september 2015.

De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 september 2015, zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand maart van het jaar 2016 om 19.00 uur.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders waarin zij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelichten, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2014.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van mevrouw Ann Willekens, vennoot-bedrijfsrevisor in de BVBA Ann Willekens, Bedrijfsrevisor, te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27, de dato 5 september 2014, over gemelde staat van activa en passiva.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende bewoordingen

"7, BESLUIT

De staat van activa en passiva van de B V,B.A. IMMO WAUTERS met zetel te Koeisteert 47,1840 Londerzeel, dewelke werd opgesteld, in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschapsrecht, door het bestuursorgaan van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2014, zijnde minder dan drie maanden, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal weer van 318.087,83 EUR en een positief eigen vermogen van 225.399,84 EUR.

Uit de controle, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke controlenormen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw, en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen., en onder voorbehoud van schulden ontstaan door eventuele -fiscale, sociale cf andere controles met betrekking tot de periode vanaf de oprichting tot op datum van 30 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

nesrgelegdiontvangen op

2 4 OX Î, 2014

ter griffie vafirNederlandstaligp roc iti,ank.van_ koophandël-Brussel

Pl 3 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Ik heb op het ogenblik van ondertekening van dit verslag nog geen gegevens ontvangen met betrekking tot mogelijke BTW-herzieningen die in rekening zullen moeten worden gebracht met betrekking tot het onroerend goed bestemd voor verkoop, opgenomen op het actief van de staat van actief en passief en doe geen uitspraak over de mogelijke BTW-schuld die nog zal ontstaan.

ik werd op het ogenblik van ondertekening van dit verslag nog niet in het bezit gesteld van een recente hypothecaire staat met betrekking op het bovenvermelde onroerend goed. De conclusies van dit verslag zijn dan ook geldig onder voorbehoud dat het onroerend goed vrij en onbelast is en op 30 juni 2014 nog steeds in het bezit is van de B.V.B.A. IMMO WAUTERS,

Ik werd nog niet in het bezit gesteld van de goedkeuring door de Algemene Vergadering van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013, Deze werd nog niet neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Opgemaakt te Kampenhout, 5 september 2014

Ann Willekens Bedrijfsrevisor BVBA,

Vertegenwoordigd door

Ann Willekens,

Bedrijfsrevisor."

Wettigheidsverkiaring.

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek der Vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Ontbinding.

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van Brussel van de benoeming van pagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 2-4) van onderhavige buitengewone algemene vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeid besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 184 paragraaf 2 van het Wetboek der Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT,

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerders voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur te weten:

-de heer WAUTERS Adelin en mevrouw VERSTAPPEN Nicole, beiden voornoemd.

Voor zoveel ais nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerders is genomen onder de onder besluit 1 vermelde opschortende voorwaarde, de zaakvoerders tot aan de vervulling van deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerders zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van hun mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen

- 'WAUTERS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ondernemingsnummer 0882.810.460 en zetel te 1840 Londerzeel, Koeisteert 47, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Verstappen Nicole, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

"WAUTERS BVBA, vast vertegenwoordigd door mevrouw Verstappen Nicole voornoemd, bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod,

Indien de aanstelling van 'WAUTERS" BVBA niet wordt aanvaard door de rechtbank, besluit de vergadering om mevrouw VERSTAPPEN Nicole, voornoemd, als vereffenaar aan te stellen.

Ondergetekende notaris wordt uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Aan de vereffenaar worden derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft,

Zij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij kan aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; zij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagleggingen, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het mandaat van vereffenaar is bezoldigd. De vergadering besluit de bezoldiging vast te stellen op honderd

vijftig euro per uur (150,00 EUR/uur).

ZEVENDE BESLUIT,

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te

passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Artikel 1.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in

vereffening, Haar naam luidt "IMMO WAUTERS, in vereffening".

Artikel 4.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. Met ingang van heden, 16 september 2014, bestaat

de vennootschap enkel nog voor haar vereffening.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is

toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechten en jegens derden.

Aan de vereffenaar worden derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende

van het Wetboek der Vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat

zij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

Zij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij kan aan alle zakelijke rechten,

voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; zij kan handlichting geven met of zonder

betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagleggingen, verzet of andere

beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere

mandatarissen een welbepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Artikel 13. wordt geschrapt.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

TIENDE BESLUIT.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Boekhoud- & advieskantoor Olivier Saint-Remy BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Saint-Remy Olivier, kantoor houdende te 2820 Rijmenam, Streepkensdreef 4 om,

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te

verzekeren.STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Fine Heck, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea 2 van de

organieke wet op het Notarisambt.

Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte

- volmacht

- verstag zaakvoerder f staat van actief en passief

- gecoordineerde statuten

- Beschikking Voorzitter Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel inzake de bevestiging van

de benoeming van de vereffenaar.

11/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 31.08.2013 13574-0446-009
28/02/2013
ÿþ~

Mad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIVVI~IIII82III~I1181111111111*1303 6

Ondernemingsnr : 0887.192.781

Benaming (voluit) : Immo Wauters

(verkort) : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm :

Zetel : Koeisteert 47 - 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28/09/2012

De vergadering neemt akte van de benoeming van mevrouw Nicole Verstappen, wonende Koeisteert 47 te 1840 Londerzeel, als zaakvoerder vanaf 01/10/2012 voor een duur van zes jaar. Het mandaat is onbezoldigd.

Tegelijk neergelegd: PV dd 28/09/2012

Adelin Wauters

Zaakvoerder

..Russ*

1 8 FEB 201b

Griffie

Op de laatste blz. varttuTk B vermelden : Recto : t\laam en hoedanieéld van de rnstrumenterende notaris, hetzij van de persd(0)rï(ëR)--

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.09.2011 11569-0418-009
30/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 24.11.2010 10613-0189-010
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 02.12.2009 09875-0034-010

Coordonnées
IMMO WAUTERS

Adresse
KOEISTEERT 47 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande