IMMO WEVERSSTRAAT


Dénomination : IMMO WEVERSSTRAAT
Forme juridique :
N° entreprise : 460.574.806

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 30.06.2014 14250-0461-015
09/10/2014
ÿþ1~.

~ ri: FAXE Wcfd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na ÿrifFi~~~l e égeerlegging te:~~~ldiOn#vanllen op e v

1" -



11011111111111693*

~... .

3 0 SEP. 2011t

l' griffie van de Nederlandstalige eltnig> URN tefeakirlel Brussel

I 11

r:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0460.574.806

Benaming

(voluit) : IMMO WEVERSSTRAAT in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Belgicastraat 11, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

(Uittreksel uit de Notulen van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 20: augustus 2014 om 9.00 uur op de maatschappelijke zetel)

1, Onderzoek van het verslag van de vereffenaar met het oog op de sluiting van de vereffening.

De voorzitter legt het verslag van de vereffenaar voor samen met de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving in het kader van de vereffening van de vennootschap. De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk dat zij dit verslag en de rekeningen hebben kunnen nakijken. De vergadering heeft geen opmerkingen op dit verslag.

2. Kwijting aan de vereffenaar

Bij afzonderlijke stemming en met unanimiteit beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de vereffenaar, de naamloze vennootschap BUY OUT FUND BEHEER, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnummer BTW BE 0465.737.580, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Geert VANDERSTAPPEN, wonende te 1790 Affligem, Molenberg 44, voor de uitoefening van haar mandaat van vereffenaar.

3, Sluiting van de vereffening

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en dat de vennootschap met ingang vanaf heden

heeft opgehouden te bestaan,

De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen

worden bewaard op het volgend adres: 1930 Zaventem, Belgicastraat 11,

De vergadering verklaart dat er geen gelden of waarden dienen te worden geconsigneerd bij de Deposito en

Consignatiekas.

4, Volmacht ter vervulling van de formaliteiten t.o.v, het Rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondememingsloketten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Geert Vanderstappen, met mogelijkheid van indepfaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Buy Out Fund Beheer NV

vereffenaar

vertegenwoordigd door

de heer Geert Vanderstappen

vaste vertegenwoordiger

Tegelijk hiermee neergelegd: beschikking Rechtbank van Koophandel te Brussel de dato 10 juli 2014 inzake goedkeuring verdelingsplan

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2014
ÿþ Mod Word tt.t

Rrral ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tllaN





i1!v;

MUSSE.

Griffie

Ondernemingsnr : 0460.574.806

Benaming

(voluit) : IMMO WEVERSSTRAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Belgicastraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING MACHTEN EN VERGOEDING

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 23 december 2013, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot het voorstel tot ontbinding en in vereffeningstelling van onderhavige naamloze vennootschap, waarbij gevoegd een staat van het actief en passief afgesloten per 30 september 2013, hetzij minder dan drie maanden geleden.

2) De algemene vergadering ontslaat tevens de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG", met kantoren te 1831 Dieem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Marnix Van Dooren, bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, van welk verslag, de besluiten luiden ais volgt:

5, besluiten

In het kader van de voorgenomen ontbinding van de naamloze vennootschap Immo Weversstraat heeft de raad van bestuur van de vennootschap een boekhoudkundige staat van activa en passiva opgesteld per 30 september 2013 die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap. Deze staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013 toont een balanstotaal van ¬ 138.119 en een negatief eigen vermogen van ¬ 64.328.

Gezien de Vennootschap zich in een netto-passiefsituatie bevindt, zal de Vennootschap deficitair dienen vereffend te worden. Bijgevolg zal de schuld aan de moeder van de Vennootschap, Buy Out Fund CVA (in vereffening) ten bedrage van ¬ 93.550 niet in totaliteit kunnen terugbetaald worden.

Op basis van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij stellen dat deze staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe, en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Gent, 18 december 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door Marnix Van Dooren, vennoot. (getekend)

3) De naamloze vennootschap "IMMO WEVERSSTRAAT" wordt met ingang op 23 december 2013 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld. Zij bestaat vanaf heden nog enkel om redenen van haar vereffening.

4) De vereffening van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één (1) vereffenaar.

Wordt als vereffenaar aangesteld

De naamloze vennootschap BUY OUT FUND BEHEER, met zetel te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11.

Ingeschreven in het register der rechtspersonen te Brussel onder nummer 0465.737.580, en bij de belasting

over de toegevoegde waarde onder nummer BE 465.737.580. Vast vertegenwoodigd door de heer Geert

VANDERSTAPPEN, wonende te 1790 Affligem, Molenberg 44.

Die deze opdracht aanvaardt.

De opdracht van vereffenaar zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Deze aanstelling gebeurt onder opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van

Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Voor-

behouden aan het eeigisch

Staatsblad

5) De algemene vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap BUY OUT' FUND BEHEER, voornoemd, vast vertegenwoordigd als gezegd, voornoemde vereffenaar, om het verzoekschrift tot homologatie bij de Rechtbank van Koophandel in te dienen.

6) De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet,

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, voor of na betaling, van alle inschrijvingen, voorrechten, hypotheken, overschrijvingen, bevel of beslag, verzet of beletsel en de hypotheekbewaarders te ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Onder zijn verantwoordelijkheid zal hij, voor bepaalde verrichtingen, lasthebbers mogen aanstellen en hen daartoe aile bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, zullen alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend zijn door de vereffenaar, zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren en hypotheekbewaarders.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en geschriften van de vennootschap houden..

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd,

7) Aan de thans in functie zijnde bestuurders, zijnde :

1. De commanditaire vennootschap op aandelen BUY OUT FUND, met zetel te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, vennootschap in vereffening, voormeld op gezegde aanwezigheidslijst

2. De naamloze vennootschap BUY OUT FUND BEHEER, met zetel te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11,

voormeld op gezegde aanwezigheidslijst

Evenals hun voormelde vaste vertegenwoordigers

worden eervol ontslag verleend met décharge omtrent hun opdracht.

8) De vergadering beslist de statuten van onderhavige vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten.

1) In artikel 1 van de statuten worden de woorden "in vereffening" toegevoegd na de maatschappelijke benaming.

2) Doorheen de statuten worden de woorden "raad van bestuur", "bestuurder", "afgevaardigd bestuurders", "gedelegeerd bestuurder" vervangen door het woord "vereffenaar".

3) In hoofdstuk pl -- Bestuur en Vertegenwoordiging worden de artikel 11 tot en met 14 vervangen door de

hierna volgende artikelen

Artikel 11. Bestuur,

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één vereffenaar door de algemene vergadering

voor onbepaalde duur benoemd, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

Artikel 12. Bevoegdheid.

De vereffenaar afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de

meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

De vereffenaar vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of

als verweerder.

De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van zijn

keuze.

De vereffenaar die bij een verrichting, een reeks van verrichtingen, een te nemen beslissing of bij de

uitvoering ervan, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de

vennootschap, is gehouden zich te gedragen naar de bepalingen van de desbetreffende artikelen van het

Wetboek van vennootschappen.

Artikel 13

Opgeheven

Artikel 14

Opgeheven

9) De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

10) De algemene vergadering gelast de vereffenaar met de uitvoering van voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde statuten, verslag

bedrijfsrevisor, verslag raad van bestuur en staat van actief en passief



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 II 11111 lllI 1 iii 11111 11111 liii L 1lt

*iaie~oeo*

't.,

~J Iüt4:~r1A

OKT 1°11

Griffie

Ondernemingsnr : 0460.574.806

Benaming

(voluit) : IMMO WEVERSSTRAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Belgicastraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : 1. PARTIËLE SPLITSING VAN EEN GEDEELTE VAN HET VERMOGEN VAN IMMO WEVERSSTRAAT NV, MET OVERDRACHT VAN HET AFGESPLITSTE VERMOGEN AAN WAREHOUSES DE PAUW COMM. VA, 2. WIJZIGING VAN DE STATUTEN, 3. DIVERSEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt op 21 september 2012, ""Geregistreerd achttien bladen, geen renvooien, Te GRIMBERGEN op vierentwintig september 2012 Boek 190 blad 22 vak 9 Ontvangen Vijfentwintig Euro (25,00 Eur.) (getekend) De Ontvanger ai, H. DENTENEER", door Meester Toon Bieseman, notaris te Grimbergen, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap IMMO WEVERSSTRAAT, met zetel te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Brussel onder ondememingsnummer 0460.574.806 , BTW-nummer BE 460.574.806, de volgende besluiten heeft genomen:

"VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

De voorzitter nodigt de vergadering uit het volgende vast te stellen:

1) Het voorstel tot partiële splitsing de dato 20 juli 2012, opgesteld door de bestuursorganen van de partieel te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschap, in toepassing van artikel 728, laatste lid, van het Wetboek van vennootschappen (het "Splitsingsvoorstel") werd neergelegd op de Griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, zijnde voor Inmo Wever (hierna ook, "de Partieel te splitsen Vennootschap") op de rechtbank van koophandel te Brussel op 23 juli 2012 en voor WDP (hierna ook, de "Verkrijgende Vennootschap") op de rechtbank van koophandel te Brussel eveneens op 23 juli 2012.

2) De neerlegging van het Splitsingsvoorstel werd integraal bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 2012 onder nummer 12135326 voor wat Immo Wever betreft, en werd, per mededeling bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 2012 onder nummer 12135325 voor wat WDP betreft.

3) De raad van bestuur van de Partieel te splitsen Vennootschap heeft op 31 juli 2012 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 677 iuncto artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de partiële splitsing.

4) De bedrijfsrevisor van de Partieel te splitsen Vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Jan De Luyck, heeft daarenboven op 31 juli 2012 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de partiële splitsing.

De conclusies van het verslag van 31 juli 2012 luiden ais volgt:

""6. Besluiten

Op basis van onze controles, uitgevoerd conform de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren met= betrekking tot fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, kunnen wij besluiten dat:

'de door de statutaire zaakvoerder van Warehouses De Pauw Comm. VA. en de raad van bestuur van: Immo Weversstraat NV voorgestelde transactie, met name een partiële splitsing van Immo Weversstraat NV met inbreng in natura van een onroerend goed in Warehouses De Pauw Comm. VA. door uitgifte van nieuwe: aandelen in Warehouses De Pauw Comm. VA. duidelijk beschreven wordt in het conform artikel 728 van het' Wetboek van Vennootschappen opgestelde splitsingsvoorstel;

.de enige toegepaste methode van waardering van de onroerende goederen, die voornamelijk gebaseerd isi op de grondwaarde, en leidt tot een waarde van de afgesplitste activa van E 3.400.000, is in fijn met de waardering door een externe vastgoeddeskundige In het licht van de op een vastgoedbevak toepasselijke: wettelijke en reglementaire bepalingen, en Is passend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

" de door de raad van bestuur voorgestelde ruilverhouding, mede gezien de specificiteit van de partiële splitsing, redelijk is. Deze ruilverhouding bepaalt dat in ruil voor de afgesplitste vermogensbestanddelen met een inbrengwaarde van ¬ 3.400.000, nieuwe aandelen zullen uitgegeven worden op basis van het gemiddelde van de volume-gewogen gemiddelde beurskoers van het aandeel Warehouses De Pauw Comm. VA. op Euronext Brussels gedurende 30 kalenderdagen onmiddellijk voorafgaand aan de datum van de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap die de partiële splitsing zal goedkeuren , met dien verstande dat de uitgifteprijs nooit lager mag zijn dan (i) de netto-inventariswaarde zoals gedefinieerd in het Koninklijk Besluit van 7 december 2010 met betrekking tot vastgoedbevaks van ten hoogste vier maanden v66r de datum van de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap die de partiële splitsing zal goedkeuren en (ii) de gemiddelde slotkoers van het aandeel Warehouses De Pauw Comm. VA. op Euronext Brussel van de dertig (30) kalenderdagen voorafgaand aan de datum van de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap die de partiële splitsing zal goedkeuren. Desgevallend zal de uitgifteprijs gelijk zijn aan de laagste van de onder (I) en (ii) vermelde bedragen;

.gezien het exact aantal nieuw uit te geven aandelen pas kan bepaald worden op de datum van de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap die de partiële splitsing zal goedkeuren, is het echter niet mogelijk om nu reeds het aantal nieuw uit te geven aandelen en de exacte ruilverhouding te bepalen;

" er geen bijzondere moeilijkheden zijn geweest bij de waardering ter bepaling van de ruilverhouding.

Onderhavig verslag werd uitsluitend opgesteld voor het gebruik door de aandeelhouders van immo

Weversstraat NV, in het kader van de bovenvermelde partiële splitsing zoals hierboven beschreven en kan

derhalve voor geen ander doel gebruikt worden.

Gent, 31 juli 2012

(getekend)

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door Jan De Luyck, Vennoot.""

5) Een exemplaar van het verslag van de raad van bestuur, vermeld sub 3), en van het verslag van de bedrijfsrevisor, vernield sub 4), worden aan de instrumenterende notaris overhandigd met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6) De zaakvoerder van de Verkrijgende Vennootschap heeft op 31 juli 2012 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 677 iuncto artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de partiële splitsing.

7) De commissaris van de Verkrijgende Vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperaüeve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck, heeft daarenboven op 31 juli 2012 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de partiële splitsing.

De conclusies van het verslag van 31 juli 2012 luiden als volgt:

""9. CONCLUSIE

Op basis van onze controles, uitgevoerd conform de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren met betrekking tot fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, verklaren wij hetgeen volgt:

*De door de bestuursorganen voorgestelde ruilverhouding houdt in dat het aantal in ruil voor de ingebrachte vermogensbestanddelen met een inbrengwaarde van 3.400.000 EUR, nieuw uit te geven aandelen zal worden bepaald op basis van het gemiddelde van de volume-gewogen gemiddelde beurskoers (`VWAP' 1 Volume-Weighted Average Price) van het WDP-aandeel op Euronext Brussels gedurende 30 kalenderdagen onmiddellijk voorafgaand aan de datum van de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing zal stemmen (de "Uitgifteprijs"). Indien de Uitgifteprijs zoals hoger bepaald lager zou zijn dan (i) de netto-inventariswaarde (zoals gedefinieerd in het "Vastgoedbevak-KB") van ten hoogste vier maanden vóór de datum van de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing zal stemmen en (ii) de gemiddelde slotkoers van het WDP-aandeel op Euronext Brussels van de dertig (30) kalenderdagen voorafgaand aan de datum van de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing zal stemmen, zal de Uitgifteprijs gelijk zijn aan het laagste van de bedragen vermeld onder (i) en (ii). Zo is de bepaling van de Uitgifteprijs van de Nieuwe Aandelen steeds in overeenstemming met het Vastgoedbevak-KB. Deze voorgestelde ruilverhouding is redelijk.

-De weerhouden waarderingsmethode voor het bepalen van de ruilverhouding is passend en verantwoord. Er zijn geen moeilijkheden opgetreden bij het bepalen van de ruilverhouding.

Noch de netto-inventariswaarde per 30 juni 2012, noch de gemiddelde slotkoers gedurende de dertig kalenderdagen voorafgaand aan de datum van de akte van kapitaalverhoging zijn thans gekend. Wij verzoeken de instrumenterende notaris om na te gaan op de datum van de akte van kapitaalverhoging of aan de voorwaarden van artikel 13, §2, 2° en §3 van het KB op de vastgoedbevaks is voldaan.

Met betrekking tot de zekerheden die gevestigd zijn op het onroerend goed zal de transactie slechts plaatsvinden indien er een onvoorwaardelijk akkoord tot vrijgave van deze zekerheden door de begunstigde partijen wordt bekomen ten laatste op de dag van de buitengewone algemene vergadering die over deze partiële splitsing zal beraadslagen en beslissen. Deze opschortende voorwaarde geldt ten gunste van WDP, die er (voor zover toegelaten) afstand kan van doen. We verzoeken de instrumenterende notaris om de vrijgave van deze zekerheden na te gaan (of het afstand daarvan, zoals hierboven aangegeven, door WDP) op het ogenblik van het verlijden van de akte tot partiële splitsing.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doei gebruikt worden.

t Diegem, 31 juli 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge De commissaris

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Rik Neckebroeck. "

8) Het Splitsingsvoorstel, zoals vermeld hiervoor sub 1), en de verslagen, zoals vermeld hiervoor sub 3), 4), fi) en 7), werden in de agenda van deze algemene vergadering opgenomen (artikel 733, §1, eerste alinea van het Wetboek van vennootschappen).

9) Een afschrift van het Splitsingsvoorstel, alsook van de verslagen zoals vermeld hiervoor sub 3), 4), 6) en 7), werd uiterlijk één maand voor de datum van de algemene vergadering toegezonden aan de houders van de aandelen op naam (artikel 733, §1, van het Wetboek van vennootschappen).

10) Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 733, §2, van het Wetboek van vennootschappen, uiterlijk één maand vóór de datum van de algemene vergadering In de zetel van de Vennootschap voor kennisneming ter beschik-'king gesteld van de aandeelhouders: (i) het splitsingsvoorstel; (ii) de splitsingsverslagen van de zaakvoerder en de raad van bestuur van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen; (iii) de splitsingsverslagen van de commissaris resp. bedrijfsrevisor van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen; (iv) de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen dle bij de partiële splitsing is betrokken; (v) de verslagen van de zaakvoerder resp. raad van bestuur en de commissaris resp. revisor met betrekking tot die jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren; en (vi) indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel (d.i. 20 juli 2012) is afgesloten: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld. Elke houder van aandelen op naam heeft het recht om een afschrift van de documenten vermeld onder (1), (ii) en (iii) toegezonden te krijgen uiterlijk één maand vóór de datum van de buitengewone algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder kon op zijn verzoek kosteloos een afschrift krijgen van de documenten vermeld onder (i) tot en met (vi), met uitzondering van de stukken die hem werden toegezonden.

BERAADSLAGING  BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN, de volgende besluiten.

1. PARTIËLE SPLITSING VAN EEN GEDEELTE VAN HET VERMOGEN VAN IMMO WEVERSSTRAAT NV, MET OVERDRACHT VAN HET AFGESPLITSTE VERMOGEN AAN WAREHOUSES DE PAUW COMM. VA

EERSTE BESLUIT

- De vergadering neemt kennis van het voorstel tot partiële splitsing door overneming opgesteld overeenkomstig artikel 677 iuncto artikel 728 Wetboek van vennootschappen, door de zaakvoerder van Warehouses De Pauw Comm. VA, met zetel te 1861 Meise/Wolvertem, Blakebergen 15, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de rechtbank van koophandel van Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0417.199.869, BTW-nummer BE 417.199.869, en de raad van bestuur van lmmo Weversstraat NV op 20 juli 2012 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel op 23 juli 2012.

- De vergadering neemt kennis van de omstandige verslagen met betrekking tot de partiële splitsing opgesteld overeenkomstig artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen door de zaakvoerder van Warehouses De Pauw Comm. VA en de raad van bestuur van Immo Weversstraat NV op 31 juli 2012.

- De vergadering neemt kennis van het versiag met betrekking tot het voorstel tot partiële splitsing opgesteld overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor van Immo Weversstraat NV, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door de heer Jan De Luyck op 31 juli 2012.

- De vergadering neemt kennis van het verslag met betrekking tot het voorstel tot partiële splitsing opgesteld overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen door de commissaris van Warehouses De Pauw Comm. VA, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck.

De vergadering verklaart de inhoud van al deze documenten en verslagen te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. Een kopie van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de recht-'bank van koophandel te Brussel, een kopie van het verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en een kopie van het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld conform artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen worden "ne varietur" ondertekend door de voorzitter en door de instrumenterende notaris en zullen in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven.

TWEEDE BESLUIT

- Is vervolgens tussengekomen: de raad van bestuur, vertegenwoordigd door de Naamloze Vennootschap BUY OUT FUND BEHEER en de Commanditaire Vennootschap op Aandelen BUY OUT FUND in vereffening, beiden vertegenwoordigd zoals gezegd, die verklaart, overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen, dat er zich tussen de datum van de opstelling van het Splitsingsvoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

passiva van het vermogen van WDP (anders dan moge blijken uit de geconsolideerde halfjaarcijfers van WDP gepubliceerd op 22 augustus 2012), noch in de activa en passiva van het vermogen van IMMO WEVER, behoudens de wijzigingen die blijken uit het proces-verbaal opgesteld door notaris Toon Bieseman te Grimbergen op vier september 2012, en waarvan de raad van bestuur van IMMO WEVER de zaakvoerder van WDP, voorafgaandelijk de ondertekening dezer, op de hoogte heeft gesteld.

DERDE BESLUIT

A. GOEDKEURING VAN DE PARTIELE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering besluit haar instemming te betuigen met de partiële splitsing door overneming van IMMO WEVER door, en de resulterende inbreng in natura in, WDP, waarbij een gedeelte van het vermogen van IMMO WEVER zal worden ingebracht in WDP (meer bepaald het Afgesplitste Vermogen (zoals gedefinieerd onder "B. BESCHRIJVING VAN HET AFGESPLITSTE VERMOGEN" hierna) en dit vanaf het ogenblik waarop de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen; alle voorafgaande verrichtingen gesteld door IMMO WEVER met betrekking tot het Afgesplitste Vermogen blijven voor rekening van IMMO WEVER.

B. BESCHRIJVING VAN HET AFGESPLITSTE VERMOGEN

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris te notuleren dat slechts de hierna beschreven

vermogensbestanddelen van het vermogen van IMMO WEVER onder algemene titel overgaan nar WDP,

zijnde de Verkrijgende Vennootschap.

Eigendomsovergang  elementen van het Afgesplitste Vermogen

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het Afgesplitste Vermogen van IMMO WEVER goed.

1) Algemene omschrijving van het Afgesplitste Vermogen

1) Overeenkomstig het Splitsingsvoorstel omvat het Afgesplitste Vermogen van IMMO WEVER de hierna vermelde vermogensbestanddelen, die met uitsluiting van alle andere, zullen worden afgesplitst en overgaan naar WDP.

Geen enkel actief van IMMO WEVER, andere dan het Onroerend Goed beschreven in punt 9 van het Splitsingsvoorstel (het "Onroerend Goed"), en geen enkel passief (met inbegrip van de Exit Tax) van IMMO WEVER zullen ingevolge de partiële splitsing aan WDP worden overgedragen (naar deze activa zal in deze akte worden verwezen als het "Afgesplitste Vermogen").

2) De overgang van het Afgesplitste Vermogen van IMMO WEVER op WDP geschiedt onder algemene titel.

2) Bijzondere omschrijving van het Afgesplitste Vermogen

De partiële splitsing heeft enkel betrekking op de overdracht en de resulterende inbreng in natura van de

volle eigendom van het Onroerend Goed krachtens de goedkeuring van het Splitsingsvoorstel.

Beschrijving van het Afgesplitste Vermogen

IMMO WEVER is eigenaar voor de geheelheid in volle eigendom van het hierna beschreven Onroerend

Goed.

GEMEENTE LONDERZEEL / EERSTE AFDELING 1 VOORHEEN LONDERZEEL

GEMEENTENUMMER 23045  ARTIKELNUMMER 10688

Een bedrijfssite, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te 1840 Londerzeel,

Industriepark, Weversstraat 2, thans ten kadaster gekend als "werkplaats 1.1.0000", onder sectie D, nummer

99/N, voor een oppervlakte van drie hectare vijf are één centiare (3ha 05a 01ca).

C. TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE VENNOOTSCHAP WDP COMM. VA.

Ruilverhouding en toekenning van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap  geen opleg in geld De vergadering besluit wat hierna volgt:

De waarde van het Onroerend Goed, dat door de partieel te splitsen vennootschap IMMO WEVER in de verkrijgende vennootschap WDP wordt Ingebracht, wordt bepaald op drie miljoen vierhonderd duizend euro (EUR 3.400.000) (de "inbrengwaarde"). Gelet op het feit dat het Onroerend Goed een oudere industriële site betreft en na beëindiging van het korte termijn huurcontract op 30 juni 2013 de bestaande gebouwen zullen worden afgebroken om de gronden te herontwikkelen, is deze waardering voornamelijk gebaseerd op de grondwaarde van het Onroerend Goed. De Inbrengwaarde ligt in lijn met de fair value waardering die de vastgoeddeskundige van WDP, Stadim CVBA, overeenkomstig artikel 31 van het Koninklijk Besluit van 7 december 2010 met betrekking tot vastgoedbevaks (het "Vastgoedbevak-KB") heeft uitgevoerd op 17 juli 2012.

De inbreng van het Onroerend Goed in het kader van de partiële splitsing zal uitsluitend worden vergoed door de uitgifte door WDP van nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten (d.i. inclusief dividendrechten (m.i.v. deelname in de resultaten van het lopende boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012, alsook enige andere uitkeringen die zouden worden gedaan naar aanleiding van resultaten uit eerdere periodes)) ais de bestaande WDP-aandelen (de "Nieuwe Aandelen"). WDP zal geen enkele opleg in cash betalen in het kader van de partiële splitsing.

Het aantal Nieuwe Aandelen uit te geven door WDP naar aanleiding van de partiële splitsing is gebaseerd op (i) de Inbrengwaarde van het Onroerend Goed ten belope van EUR 3.400.000, en (il) het gemiddelde van de volume-gewogen gemiddelde beursko ers ('VWAP' 1 Volume-Weighted Average Price) van het WDP-aandeel op Euronext Brussels gedurende 30 kalenderdagen onmiddellijk voorafgaand aan de Closing Dàtum (de "Uitgifteprijs").

Het aantal Nieuwe Aandelen uit te geven door de verkrijgende vennootschap naar aanleiding van de partiële splitsing wordt bepaald door de Inbrengwaarde te delen door de Uitgifteprijs. Indien de uitkomst van de breuk voor het berekenen van het aantal Nieuwe Aandelen geen geheel getal is, zal het aantal aandelen worden bepaald door afronding naar de lagere eenheid.

De vergadering stelt vast dat het gemiddelde van de volume-gewogen gemiddelde beurskoers (`VWAP' 1 Volume-Weighted Average Price) van het WDP-aandeel op Euronext Brussels gedurende 30 kalenderdagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

onmiddellijk voorafgaand aan de Closing Datum, (afgerond) EUR 40,36723766 bedraagt. Na het bedrag van de lnbrengwaarde te delen door voormeld bedrag, en afronding van het aldus bekomen aantal Nieuwe Aandelen

naar de lagere eenheid, zoals hiervoor vermeld, bedraagt de uitgifteprijs aldus (afgerond) EUR 40,36758246, welk bedrag niet lager is dan het laagste van: (i) de netto-inventaris waarde (zoals gedefinieerd in het Vastgoedbevak-KB) die dateert van ten hoogste vier maanden voor de Closing Datum (meer bepaald de netto-inventariswaarde per 30 juni 2012 die EUR 27,93 bedroeg); en (il) de gemiddelde slotkoers van het WDP-

aandeel op Euronext Brussels van de 30 kalenderdagen voorafgaand aan de Closing Datum (die afgerond EUR 40,33 bedroeg). Bijgevolg is aan de voorwaarden van artikel 13, §2, 2° en §3 van het Vastgoedbevak-KB voldaan.

Het aantal Nieuwe Aandelen wordt aldus bepaald op 84.226.

De zaakvoerder van WDP zal de Nieuwe Aandelen uitgegeven in WDP toewijzen aan de aandeelhouders van IMMO WEVER, in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van IMMO WEVER op de datum van de partiële splitsing.

Toekenningswijze

Onmiddellijk na deze vergadering zal de zaakvoerder van WDP, zo spoedig als redelijkerwijze mogelijk, de Nieuwe Aandelen in gedematerialiseerde vorm laten inschrijven op de effectenrekening van de tussenkomende bank van de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap op datum van de partiële splitsing. De timing hiervan hangt af van de medewerking van Euroclear; indien de dematerialisatie niet op de datum van uitgifte kan worden doorgevoerd, zullen de aandelen initieel op naam luiden.

Is vervolgens tussengekomen:

De raad van bestuur, vertegenwoordigd door de Naamloze Vennootschap BUY OUT FUND BEHEER en de Commanditaire Vennootschap op Aandelen BUY OUT FUND in vereffening, beiden vertegenwoordigd zoals gezegd, die verklaart dat de verdeling van de Nieuwe Aandelen onder de aandeelhouders van IMMO WEVER niet neerkwam op een geheel getal en dat deze aandeelhouders hebben besloten dat ene aandeel toe te wijzen aan BUY OUT FUND BEHEER NV, zodat de verdeling (onder hun verantwoordelijkheid) neerkomt op:

-84.225 aandelen voor BUY OUT FUND COMM. VA, in vereffening; en

-1 aandeel voor BUY OUT FUND BEHEER NV.

Gelet op het bestaande aantal aandelen in IMMO WEVER, kan de ruilverhouding worden bepaald op (afgerond) 0,0015..Dit betekent dat elk aandeel IMMO WEVER, recht geeft op (afgerond) 0,0015 aandelen WDP.

Deelname in de winst

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het Splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van WDP gewone aandelen zijn die dezelfde rechten zullen hebben als de bestaande aandelen. Derhalve geven zij de houder ervan recht op deelname in de resultaten van het lopende boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012 alsook enige andere uitkeringen die zouden worden gedaan naar aanleiding van resultaten uit eerdere periodes.

Boekhoudkundige datum

De vergadering besluit dat de partiële splitsing verwezenlijkt wordt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, en derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking treedt op de dag van de juridische verwezenlijking ervan overeenkomstig artikel 677 iuncto 738 W. Venn., zijnde op heden 21 september 2012.

De vergadering besluit dat bijgevolg geen enkele verrichting, gesteld door Immo Wever met betrekking tot het door WDP in het kader van de partiële splitsing verworven Onroerend Goed in de periode v66r de juridische verwezenlijking van de partiële splitsing, wordt beschouwd als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van WDP.

Rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te. .splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten zijn toegekend. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de partieel te splitsen vennootschap.

VIERDE BESLUIT

Op basis van de cijfers van Immo Weversstraat NV per 30 juni 2012, gecorrigeerd naar aanleiding van de kapitaalverhogingen in hoofde van immo Weversstraat NV de dato 4 september 2012, zoals die op de datum van deze vergadering gekend zijn, besluit de vergadering, als gevolg van de partiële splitsing en de daarmee gepaard gaande vermogensafstand in het voordeel van WDP, in het kader van de voormelde partiële splitsing, tot de vermindering van het kapitaal van de Vennootschap met vijfhonderd zevenendertig duizend zevenhonderd dertien euro zestig eurocent (EUR 537.713,60), zodat het kapitaal zal worden teruggebracht op tweehonderd vijftig duizend negenhonderd vijfentwintig euro éénentwintig eurocent (EUR 250.925,21), zonder vernietiging van aandelen, en aldus vertegenwoordigd door zesenvijftig duizend negenhonderd dertig éénennegentig (56.930.091) aandelen.

De boekhoudkundige verwerking van de partiële splitsing wordt voorlopig uitgewerkt op basis van de staat van activa en passiva per 30 juni 2012, rekening houdend met de kapitaalverhogingen dd. 4 september 2012, zoals blijkt uit het bijzonder verslag van de raad van bestuur van Immo Weversstraat NV, opgesteld overeenkomstig artikel 677 juncto 730 van het Wetboek van vennootschappen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.Kapitaal : wordt afgeboekt met vijfhonderd zevenendertigduizend zevenhonderd dertien euro zestig cent (EUR 537.713,60) tot tweehonderd vijftigduizend negenhonderd vijfentwintig euro eenentwintig cent (EUR 250.825,21)

2.Reserves : wordt afgeboekt met achthonderd eenentwintigduizend tweehonderd tweeënzestig euro negenentwintig cent (EUR 821.262,29) tot driehonderd drieëntachtigduizend tweehonderd drieënveertig euro tweeëntachtig cent (EUR 383.243,82)

3.Overgedragen winst : wordt afgeboekt met zevenenzeventigduizend driehonderd vijfentwintig euro zesenvijftig cent (EUR 77.325,56) tot zesendertigduizend vierentachtig euro veertien cent (EUR 36.084,14).

Echter, zodra de definitieve staat van activa en passiva op 20 september 2012 beschikbaar is, zullen de noodzakelijke aanpassingen van de boekhoudkundige verwerking en meer in het bijzonder het kapitaal gebeuren door middel van een rectificerende notariële akte voor immo Weversstraat NV en voor Warehouses De Pauw Comm. VA, Indien van toepassing.

Aangezien de vermindering van het eigen vermogen van immo Weversstraat NV met betrekking tot de boekhoudkundige verwerking (met inbegrip van de kapitaalvermindering), slechts definitief kan berekend worden eens de definitieve cijfers per 20 september 2012 gekend zijn, zal het gecorrigeerde bedrag van de kapitaalvermindering alsook de daaruit voortvloeiende statutenwijziging, met terugwerkende kracht per 20 september 2012, moeten worden vastgesteld voor de instrumenterende notaris. Indien geen rectificerende notariële akte wordt verleden tegen uiterlijk 20 november 2012, dan dient de boekhoudkundige verwerking die blijkt uit deze akte en uit het bijzonder verslag van de raad van bestuur van immo Weversstraat NV, opgesteld overeenkomstig artikel 677 juncto 730 van het Wetboek van vennootschappen ais bevestigd te worden beschouwd.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de algemene voorwaarden van de partiële splitsing, zoals vermeld of waarnaar wordt verwezen in het splitsingsvoorstel en het splitsingsverslag van de raad van bestuur van Immo Weversstraat NV, en in deze akte, te bekrachtigen.

2. WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de tekst van artikel 5 (Kapitaal) van de statuten als volgt te vervangen:

"Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend negenhonderd vijfentwintig euro éénentwintig eurocent (¬ 250.925,21) en volledig geplaatst,

Het is vertegen-,woor'digd door zesenvijftig miljoen negenhonderd dertig duizend éénennegentig (56.930.091) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénzesenvijftig miljoen negenhonderd dertig duizend eenennegentigste (1i56.930.091ste) van het kapitaal vertegen-iwoordigen, onderschreven in geidspeciën en volledig volgestort."

3. DIVERSEN

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de raad van bestuur alle bijzondere machten teneinde de genomen beslùiten uit te voeren.

Tevens verleent de vergadering aan raad van bestuur aile bijzondere machten teneinde in één of meerdere verbeterende of bijkomende authentieke akten vergissingen of weglatingen met betrekking tot de in onderhavig proces-verbaal voorkomende vastgoedbeschrijving te laten vaststellen en in dat verband alle verklaringen af te leggen, keuze van woonst te doen, de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving en alles te doen wat nuttig of noodzakelijk kan zijn, in het kader van cie hypothecaire publiciteit.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de instrumenterende notaris of aan een medewerker van zijn kantoor, om, individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, deze tekst te ondertekenen en neer te leggen op de Griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan notaris Bieseman en aan notaris Boel of aan een medewerker van hun kantoor om de nodige formaliteiten te vervullen in verband met de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de neerlegging van de akte of aktes houdende vaststelling van de besluiten tot partiële splitsing en de publicaties in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

VERKLARINGEN PRO FISCO

De vergadering bevestigt en verzoekt de instrumenterende notaris vast te stellen:

- dat de gevolgen inzake vennootschapsbelasting van de partiële splitsing geregeld worden door artikel 210, paragraaf 1, 1°bis, artikel 211, paragraaf 1, lid 6 en artikel 217, 1° van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 en de partiële splitsing dus niet gerealiseerd wordt onder het stelsel van fiscale neutraliteit ln de vennootschapsbelasting voorzien door artikel 211, paragraaf 1, lid 1 van het Wetboek van de

Inkomstenbelastingen 1992. " dat voormelde partiële splitsing niet valt onder het toepassingsgebied van artikel 120 van het Wetboek van

Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten vermits de inbreng van het Onroerend Goed volledig vergoed wordt door de toekenning van maatschappelijke rechten""

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS TOON BIESEMAN

Vooî-behouden ` aan het Belgisch Staatsblad

...

,

Tegelijk neergelegd:

- Een uitgifte van de akte van 21 september 2012;

- Het schriftelijk verslag opgesteld door de raad van bestuur op 31 juli 2012 overeenkomstig artikel 677

iuncto artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de partiële splitsing.

- Het schriftelijk verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor op 31 juli 2012 overeenkomstig artikel 731 van het

Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de partiële splitsing;

- De gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2012
ÿþMod Word 11.1

Fe i" ] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111 I IIII IIIl I III UII

*12161420*





BRUSSEI.

Griffie 1,9sae

12

Ondernemingsrir : 0460.574.806

Benaming

(voluit) : IMMO WEVERSSTRAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Belgicastraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - aanpassing statuten

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bleseman te Grimbergen op 4 september 2012, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van

a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur waarin uiteengezet wordt waarom zowel de nieuwe inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap, en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag van de bedrijfsrevisor, nagenoemd, voor wat betreft de inbreng in natura;

b) het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetstraat 2, kantoorhoudend te 9000 Gent, Moutstraat 54 vertegenwoordigd door de heer Jan DE LUYCK, bedrijfsrevisor.

2) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met ¬ 28.328,86 om het te brengen van ¬ 63.638,81 op ¬ 91.967,67 door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van 16.620.507 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Deze 16.620.507 nieuwe aandelen worden toegekend worden aan de vennootschap Buy Out Fund Comm. VA, voormeld op de aanwezigheidslijst als vergoeding voor de inbreng in natura van een deel van een rekening-courantvordering jegens de vennootschap, en dit ten belope van ¬ 615.000,00.

¬ 28.328,86 zal geboekt worden als kapitaal en ¬ 586.671,14 zal geboekt worden als uitgiftepremie. De nieuwe aandelen zullen volledig volgestort worden.

3) a) Verslag van de bedrijfsrevisor.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, kantoorhoudend te 9000 Gent, Moutstraat 54 vertegenwoordigd door de heer Jan DE LUYCK, bedrijfsrevisor, heeft, bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag, opgesteld naar aanleiding van voorschreven inbreng in natura waarvan de conclusies als volgt luiden:

5 Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap Immo Weversstaat, bestaat uit een zekere en vaststaande opeisbare schuldvordering van ¬ 615.000 verstrekt door de aandeelhouder van de onderneming, Buy out Fund Comm. VA., in vereffening.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura:

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomen met de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 16.620.507 aandelen van de naamloze vennootschap Jrnmo Weversstraat,, zonder ven eldirlg_yan,nomirtale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

Wijwillen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de voorgestelde verrichting.

Gent, 31 augustus 2012

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door Jan De Luyck, Vennoot (getekend).

b) Verslag van de raad van bestuur.

Overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen werd door de raad van bestuur verslag uitgebracht met betrekking tot hogergemelde inbreng in natura, in welk verslag uiteengezet wordt waarom gezegde inbreng van belang is voor de vennootschap en waarom, desgevallend, afgeweken wordt van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Een exemplaar van het rapport van de bedrijfsrevisor, zowel als een rapport van de raad van bestuur, zullen tergelijkertijd met een expeditie dezer neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4) De algemene vergadering beslist de voormelde uitgiftepremie van ¬ 586.671,14 te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies».

5) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een tweeds maai te verhogen met ¬ 586.671,14 om het te brengen van ¬ 91.967,67 op ¬ 678.638,81, door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van ¬ 586.671,14.

Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

6) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een derde maa! te verhogen met ¬ 37.389,55, om het te brengen van ¬ 678.638,81 op ¬ 716.028,36 door het creëren van 2.972.774 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op deze 2,972.774 nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van ¬ 110,000.00, waarvan ¬ 37.389,55 za! geboekt worden als kapitaal en ¬ 72.610,45 als uitgiftepremie.

leder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie wordt volledig volgestort,

7) De algemene vergadering beslist de voormelde uitgiftepremie van ¬ 72.610,45 te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies».

8) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een vierde maal te verhogen met

¬ 72.610,45, om het te brengen van ¬ 716.028,36 op ¬ 788.638,81, door Incorporatie bij het kapitaal van de

voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van ¬ 72.610,45.

Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

9) De vergadering beslist de statuten van onderhavige vennootschap aan te passen aan de voormelde

besluiten.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bïeseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde tekst der statuten,

verslag bedrijfsrevisor, verslag raad van bestuur

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch fitaatsblad

01/08/2012
ÿþ ModWad11.1

IIL t `Ï=s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

' BRUS«

2 3 JUIL. 1.012

Griffie

11.1M131U6111.

i

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0460.574.806

Benaming

(voluit) : IMMO WEVERSSTRAAT

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Belgicastraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot partiële splitsing

(Voorstel tot partiële splitsing, opgesteld overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming van een, deel van Immo Weversstraat NV)

De raad van bestuur van Immo Weversstraat NV, met maatschappelijke zetel te Belgicastraat 11, 1950 Zaventem, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0460.574.806 (RPR Brussel), partieel te splitsen vennootschap (hierna "Immo Wever" of de "partieel te splitsen vennootschap" genoemd), en de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen die het statuut heeft van een openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Warehouses De Pauw, met maatschappelijke zetel te Blakebergen 15, 1861 Wolverten, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0417.199.869 (RPR Brussel), verkrijgende vennootschap (hierna '1NDP", of de "verkrijgende vennootschap" genoemd), hebben elk op 20 juli 2012 dit gezamenlijk voorstel tot partiële splitsing door overneming goedgekeurd, overeenkomstig artikel 677 iuncto 728 van het Wetboek van vennootschappen ('W.Venn.") (evenals van de artikelen waarnaar deze bepalingen verwijzen), en verklaren dat ze dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring aan hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit voorstel tot partiële splitsing strekt ertoe een partiële splitsing, en resulterende inbreng in natura in WOP, door te voeren van een gedeelte van het vermogen van Immo Wever, meer bepaald de eigendom van een bedrijfssite op en met grond, staande en gelegen te 1840 Londerzeel, Industriepark, Weversstraat 2, waarop een industrieel complex is voorzien, bestaande uit een productie/opslagruimte, kantoorruimte en sociale ruimte (evenals de goederen die er deel van uitmaken en die onroerend zijn uit hun aard, door incorporatie of hun bestemming, voor zover deze eigendom zijn van Immo Wever) en de bijhorende technische installaties, inclusief de pompinstallatie met toebehoren in dienst voor de sanering (die WDP niet buiten werking zal stellen zolang de sanering op kosten van Immo Wever wordt uitgevoerd), zoals nader en op limitatieve wijze is beschreven in punt 9 van dit partiële splitsingsvoorstel (al het voorgaande wordt hierna samen het "Onroerend Goed" genoemd).

Geen enkel actief van de partieel te splitsen vennootschap andere dan het Onroerend Goed beschreven in punt 9 van dit partiële splitsingsvoorstel, en geen enkel passief van de partieel te splitsen vennootschap, zullen ingevolge de partiële splitsing aan de verkrijgende vennootschap worden overgedragen.

Het Onroerend Goed zal worden ingebracht voor vrij, onbelast, zuiver en onbezwaard van aile schulden, voorrechten, rechten van hypotheek en andere rechten van derden, waarbij WDP het Onroerend Goed verhuurt aan Immo Wever optrekkende de huurgelden vanaf 1 januari 2011 en eindigend op 30 juni 2013 (dit is eveneens de einddatum van de lopende huurovereenkomst tussen Immo Wever en Crown Baele, zoals hierna vernield). Immo Wever heeft in het verlengde van deze huurovereenkomst een onderhuur, tegen dezelfde maandelijkse huurprijs, gesloten met Crown-Baele NV, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Weversstraat 2, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0.829.617,838 ("Crown-Baele").

WDP erkent het bestaan (met de inhoud die deze overeenkomst op datum van dit voorstel heeft) van de onderhuurovereenkomst tussen Immo Wever en Crown Baele en aanvaardt dat Immo Wever, op basis daarvan, het Onroerend Goed na de Closing Datum zal onderverhuren aan Crown-Baele., Gelet op het voorgaande,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

wordt voor een goed begrip verduidelijkt dat de huurovereenkomst tussen Immo Wever en Crown Baele dus niet wordt ingebracht in de verkrijgende vennootschap in het kader van de partiële splitsing.

De raad van bestuur van Immo Wever en de zaakvoerder van WDP verbinden zich er wederzijds toe om al hetgeen in hun macht ligt te doen met het oog op de verwezenlijking van de partiële splitsing.

De partiële splitsing kan slechts plaatsvinden voor zover de handlichting en schrapping werd bekomen van de wettelijke hypotheek op het Onroerend Goed en het pand op het handelsfonds van Immo Wever; deze opschortende voorwaarde geldt ten gunste van WDP, die er (voor zover toegelaten) afstand van kan doen.

Met "Closing Datum" wordt in dit voorstel bedoeld, de datum van de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap die de partiële splitsing zal goedkeuren.

De voorwaarden en modaliteiten van de overdracht zijn verder omschreven in een "Princiepsovereenkomst" van 8 juli 2011 tussen WDP enerzijds en Immo Wever anderzijds.

1Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

1.1De partieel te splitsen vennootschap: Immo Weversstraat NV

Maatschappelijke benaming: Immo Weversstraat

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Belgicastraat 11, 1930 Zaventem

Ondernemingsnummer: 0460.574.806 (Rechtspersonenregister Brussel)

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, alle industriële en commerciële verrichtingen met betrekking tot het ontwikkelen, vervaardigen, verdelen en verkopen van alle apparaten, machines en onderdelen voor de vervaardiging, behandeling en verpakking van producten bestemd voor gebruik in de industrie, met inbegrip van, doch zonder daartoe beperkt te zijn, de drank- en voedingsindustrie en de elektronische industrie.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 70bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen."

1.2De verkrijgende vennootschap: Warehouses De Pauw

Maatschappelijke benaming: Warehouses De Pauw

Rechtsvorm: Commanditaire vennootschap op aandelen, die het statuut heeft van een Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht en die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan

Maatschappelijke zetel: Blakebergen 15,1861 Wolvertem

Ondernemingsnummer: 0417.199.869 (Rechtspersonenregister Brussel) Maatschappelijk doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot uitsluitend doe! het collectief beleggen van financiële middelen in vastgoed, dit in

overeenstemming met de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks.

Onder vastgoed wordt begrepen:

1. onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en

zakelijke rechten op onroerende goederen;

2, aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen die exclusief of gezamenlijk worden

gecontroleerd door de vastgoedbevak;

3. optierechten op vastgoed;

4. aandelen van openbare of institutionele vastgoedbevaks, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend;

5. rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die zijn ingeschreven op de door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten ("FSMA") opgestelde lijst;

6. rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de door de FSMA opgestelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

7. vastgoedcertificaten zoals omschreven in de toepasselijke financiële wetgeving;

8. rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de vastgoedbevak één of meer goederen in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

9, alsook alle andere goederen, aandelen of rechten die door de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks als vastgoed worden gedefinieerd.

Binnen de grenzen van het beleggingsbeleid, zoals omschreven in artikel 5 van de statuten, en met inachtneming van de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks, mag de vennootschap zich inlaten met:

" de verwerving, aankoop, de bouw (zonder afbreuk te doen aan het verbod om op te treden als bouwpromotor, behoudens wanneer het occasionele verrichtingen betreft), de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de Inbreng, de overdracht, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom of onverdeeldheid van vastgoed zoals hierboven beschreven, het verlenen of verkrijgen van opstalrechten, vruchtgebruik, erfpacht of andere zakelijke of persoonlijke rechten op vastgoed zoals hierboven beschreven;

het verwerven, overdragen en uitlenen van effecten;

onroerende goederen, met of zander koopoptie, in leasing nemen; en

ª% ten bijkomende titel, onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing geven;

de vennootschap mag niet optreden als bouwpromotor in de zin van de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks, tenzij het occasionele verrichtingen betreft.

De vennootschap mag tevens in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks.

. ten bijkomende of tijdelijke titel, beleggen in effecten, die geen vastgoed zijn en niet-toegewezen liquide middelen bezitten. Het in bezit houden van effecten moet verenigbaar zijn met het nastreven op korte of middellange termijn van het beleggingsbeleid zoals beschreven in artikel 5 van de statuten.

De effecten moeten toegelaten zijn tot een Belgische of buitenlandse gereglementeerde markt zoals omschreven in de toepasselijke financiële wetgeving. De liquide middelen kunnen in alle munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op termijn of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke mobilisatie;

. hypotheken of andere zekerheden stellen of garanties geven in het kader van de financiering van de vastgoedactiviteiten van de bevak of haar groep, binnen de daartoe door de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks bepaalde grenzen;

. kredieten verstrekken ten gunste van een dochtervennootschap (hierbij worden de bedragen die aan de vennootschap verschuldigd zijn ingevolge de vervreemding van vastgoed, niet in aanmerking genomen voor zover zij binnen de gebruikelijke termijnen worden betaald);

verrichtingen op toegelaten afdekkingsinstrumenten (zoals gedefinieerd in het Vastgoedbevak-KB) uitvoeren, voor zover deze verrichtingen deel uitmaken van een door de openbare vastgoedbevak vastgelegd beleid ter dekking van financiële risico's, met uitzondering van speculatieve verrichtingen.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële of finan-ciële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Met inachtneming van de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks, kan de vennootschap door middel van inbreng in geld of in natura, van fusie, splitsing of een andere vennootschapsrechtelijke herstructurering, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is aan het hare, of van aard is de verwezenlijking van haar doel na te streven of te vergemakkelijken.

Voor elke statutenwijziging van de vennootschap is de voorafgaande goedkeuring van de FSMA vereist. "

2Ruilverhouding en toekenning van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap  Geen opleg in geld

De waarde van het Onroerend Goed dat door de partieel te splitsen vennootschap in de verkrijgende vennootschap zal worden ingebracht, zoals omschreven onder punt 9 van dit partiële splitsingsvoorstel, wordt bepaald op EUR 3.400.000 (de "Inbrengwaarde"). Gelet op het feit dat het Onroerend Goed een oudere industriële site betreft en na beëindiging van het korte termijn huurcontract op 30 juni 2013 de bestaande

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

gebouwen zullen worden afgebroken om de gronden te herontwikkelen, is deze waardering voornamelijk gebaseerd op de grondwaarde van het Onroerend Goed, De Inbrengwaarde ligt in lijn met de fair value waardering die de vastgoeddeskundige, Stadim CVBA, overeenkomstig artikel 31 van het Koninklijk Besluit van 7 december 2010 met betrekking tot vastgoedbevaks ("Vastgoedbevak-KB") heeft uitgevoerd op 17 juli 2012.

De inbreng van het Onroerend Goed in het kader van de partiële splitsing zal uitsluitend worden vergoed door de uitgifte door de verkrijgende vennootschap van nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten (d.i. inclusief dividendrechten) als de bestaande WDP-aandelen (de "Nieuwe Aandelen"). De verkrijgende vennootschap zal geen enkele opleg in cash betalen in het kader van de partiële splitsing.

De raad van bestuur van Immo Wever en de zaakvoerder van WDP hebben besloten om, bij het bepalen van het aantal Nieuwe Aandelen in WDP dat zal worden toegekend aan de vennoten van Immo Wever, zich te baseren op (i) de Inbrengwaarde van het Onroerend Goed ten belope van EUR 3.400.000, en (ii).het gemiddelde van de volume-gewogen gemiddelde beurskoers ('VWAP' / Volume-Weighted Average Price) van het WDP-aandeel op Euronext Brussels gedurende 30 kalenderdagen onmiddellijk voorafgaand aan de Closing Datum (de "Uitgifteprijs").

Indien de Uitgifteprijs zoals hoger bepaald lager zou zijn dan (i) de netto-inventariswaarde (zoals gedefinieerd in het Vastgoedbevak-KB") van ten hoogste vier maanden vôôr de Closing Datum en (ii) de gemiddelde slotkoers van het WDP-aandeel op Euronext Brussels van de dertig (30) kalenderdagen voorafgaand aan de Closing Datum, zal de Uitgifteprijs echter gelijk zijn aan het laagste van de bedragen vermeld onder (i) en (ii). Zo is de bepaling van de Uitgifteprijs van de Nieuwe Aandelen steeds in overeenstemming met het Vastgoedbevak-KB.

Het aantal Nieuwe Aandelen uit te geven door de verkrijgende vennootschap naar aanleiding van de partiële splitsing zal worden bepaald door de Inbrengwaarde te delen door de Uitgifteprijs.

Indien de uitkomst van de breuk voor het berekenen van het aantal Nieuwe Aandelen geen geheel getal is, zal het aantal aandelen worden bepaald door afronding naar de lagere eenheid.

Op basis van het aantal Nieuwe Aandelen en het bestaande aantal aandelen in Immo Wever, zal de ruilverhouding kunnen worden bepaald door het aantal Nieuwe Aandelen te delen door het aantal bestaande aandelen in Immo Wever. De uitkomst van deze breuk is de ruilverhouding, en geeft aan op hoeveel aandelen WDP iedere aandeelhouder van Immo Wever recht heeft per gehouden aandeel Immo Wever (waarbij verduidelijkt wordt dat de Immo Wever-aandelen ook na de Closing Datum allen zullen blijven bestaan).

3Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

Onmiddellijk na de goedkeuring van de partiële splitsing door de algemene vergadering van aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap, zal de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap zo spoedig ais redelijkerwijze mogelijk de Nieuwe Aandelen in gedematerialiseerde vorm laten inschrijven op de effectenrekening van de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap op datum van de partiële splitsing. De timing hiervan hangt af van de medewerking van Euroclear; indien de dematerialisatie niet op de datum van uitgifte kan worden doorgevoerd, zullen de aandelen initieel op naam luiden.

4Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De Nieuwe Aandelen van WDP zijn dividendgerechtigd met ingang van 1 januari 2012. De Nieuwe Aandelen zullen dezelfde rechten (d.i. inclusief dividendrechten) hebben als de bestaande aandelen in WDP.

5Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De partiële splitsing zal worden verwezenlijkt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, en treedt derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking op de dag van de juridische verwezenlijking ervan overeenkomstig artikel 677 iuncto 738 W. Venn.

Bijgevolg wordt geen enkele verrichting, gesteld door Immo Wever m.b.t. het door WDP in het kader van de partiële splitsing verworven Onroerend Goed in de periode vôôr de juridische verwezenlijking van de partiële splitsing, beschouwd als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van WDP.

6Rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aart de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten zijn toegekend. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de partieel te splitsen vennootschap.

7Bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris of revisor voor het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen voorgestelde verslag

Ter vergoeding van het opstellen van het verslag door de commissaris van WDP over het voorstel tot partiële splitsing, zoals bedoeld in artikel 731 W.Venn., zal een bezoldiging worden toegekend van EUR 5.440 excl. BTW.

Ter vergoeding van het opstellen van het verslag door de revisor van immo Wever over het voorstel tot partiële splitsing, zoals bedoeld in artikel 731 W.Venn., zal een bezoldiging worden toegekend van EUR 3.150.

BBijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raad van bestuur van Immo Wever enerzijds en aan (de leden van de raad van bestuur van) de zaakvoerder van WDP anderzijds.

9Nauwkeurige beschrijving van het afgesplitste vermogen

Ten gevolge van de partiële splitsing, zal de partieel te splitsen vennootschap het Onroerend Goed inbrengen in de verkrijgende vennootschap, voor vrij, onbelast, zuiver en onbezwaard van aile schulden, voorrechten, rechten van hypotheek en rechten van derden. Hierbij wordt gepreciseerd dat WDP het Onroerend Goed verhuurt aan immo Wever optrekkende de huurgelden vanaf 1 januari 2011 en eindigend op 30 juni 2013 (dit is eveneens de einddatum van de lopende huurovereenkomst tussen Immo Wever en Crown Baele, zoals hierna vermeld), en dat Immo Wever in het verlengde van deze huurovereenkomst een onderhuur, tegen dezelfde maandelijkse huurprijs, heeft gesloten met Crown-Baele. WDP erkent het bestaan (met de inhoud die deze overeenkomst op datum van dit voorstel heeft) van de onderhuurovereenkomst tussen Immo Wever en Crown Baele en aanvaardt dat Immo Wever, op basis daarvan, het Onroerend Goed na de Closing Datum zal onderverhuren aan Crown-Baele. Gelet op het voorgaande, wordt voor een goed begrip verduidelijkt dat de huurovereenkomst tussen Immo Wever en Crown Baele dus niet wordt ingebracht in de verkrijgende vennootschap in het kader van de partiële splitsing.

Het afgesplitste vermogen, zijnde het Onroerend Goed, bestaat uit de bedrijfssite op en met grond, staande en gelegen te 1840 Londerzeel, Industriepark, Weversstraat 2, waarop een industrieel complex is voorzien, bestaande uit een productie/opslagruimte, kantoorruimte en sociale ruimte (evenals de goederen die er deel van uitmaken en die onroerend zijn uit hun aard, door incorporatie of hun bestemming, voor zover deze eigendom zijn van Immo Wever) en de bijhorende technische installaties, inclusief de pompinstallatie met toebehoren in dienst voor de sanering (die WDP niet buiten werking zal stellen zolang de sanering op kosten van immo Wever wordt uitgevoerd).

Het Onroerend Goed kan nader worden omschreven als volgt:

De grond en gebouwen op en met grond, thans eigendom van IMMO WEVER, gelegen en staande te 1840

Londerzeel, Industriepark, Weversstraat 2 met volgende kadastrale gegevens:

-afdeling: 23045 LONDERZEEL 1 AFD/LONDERZEEL/

-sectie: D

-nummer, 0099 N

-oppervlakte: 3 ha 5 a 1 ca

Waarop het onderstaande bestaande industriecomplex is voorzien:

-Productie/opslagruimte: 8.200 (achtduizend tweehonderd) mz

-Kantoorruimte: 1.512 (duizend vijfhonderd twaalf) m2 (zijnde 3 (drie) x 504 (vijfhonderd vier) m2)

-Sociale ruimte (kleedkamer/refter): 792 (zevenhonderd tweeënnegentig) m2

Tesamen met de technische installaties die moeten beschouwd worden als integraal deel uitmakend van voornoemd industrieel complex en inclusief de pompinstallatie met toebehoren (zoals leidingen en filters) in dienst voor de sanering van de olieverontreiniging.

In het kader van artikel 729 W.Venn. wordt verduidelijkt dat geen enkel actief van de partieel te splitsen vennootschap, andere dan het Onroerend Goed, zoals op limitatieve wijze opgesomd in dit punt 9, en geen enkel passief (met inbegrip van de Exit Tax), ingevolge de partiële splitsing aan de verkrijgende vennootschap zullen worden overgedragen. De bestaande huurovereenkomst tussen Immo Wever en Crown-Baele wordt niet" overgedragen aan de verkrijgende vennootschap. Met toestemming van WDP zal Immo Wever het Onroerend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Goed na de Closing Datum onderverhuren aan Crown-Baele middels de bestaande huurovereenkomst. De overdracht van het Onroerend Goed zal ten algemene titel geschieden.

De modaliteiten van de overdracht zijn verder omschreven in een "Princiepsovereenkomst" van 8 juli 2011 tussen WDP en Immo Wever, waar eveneens naar zal worden verwezen in de notulen van de aandeelhoudersvergaderingen van de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap.

10Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Zoals uiteengezet onder punt 3, zal de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap de nieuwe aandelen uitreiken aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap op datum van de partiële splitsing.

Bodemdecreet

De inbreng van het Onroerend Goed omvat de hierboven onder punt 9 nader omschreven gronden en gebouwen, welke allen zijn gelegen in het Vlaamse Gewest, en waarvan de overdracht in het kader van de partiële splitsing onder de toepassing valt van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (het "Bodemdecreet").

Bijgevolg wordt krachtens artikel 2, 18° f) van het Bodemdecreet, de partiële splitsing als een "overdracht van gronden" beschouwd voor doeleinden van het Bodemdecreet, en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden.

De inhoud van het bodemattest, nr. k 20120233323  D: 1952, afgeleverd door de OVAM op 1 juni 2012 voor wat betreft het Onroerend Goed dat ten gevolge van de partiële splitsing zal worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap WDP, luidt als volgt:

"2 inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond nog verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er een bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het beschrijvend bodemonderzoek van 21.04.1997 en op het hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

In overeenstemming met het Bodemdecreet is voldaan aan de volgende verplichtingen:

-Het bodemsaneringsproject van 30.03.2000 werd bij de OVAM ingediend op 16.01.2001. Hierop werd door

de OVAM een conformiteitsattest afgeleverd.

-Tegenover de OVAM werd de verbintenis aangegaan de bodemsaneringswerken uit te voeren en werden

er hiervoor financiële zekerheden gesteld.

2.1.2 Gemengd overwegend historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het verslag van oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek van

02.04.2012 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

Datum: 21.02.1996

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Nader Bodemonderzoek van een Terrein van Crown Cork Company Belgium NV te 1840 Londerzeel

(Ref.95.299)

Auteur: SGS-Ecocare Consultants NV

Datum: 21.04.1997

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL. Beschrijvend Bodemonderzoek: Crown Cork Company  Machinery Division, Weverstraat 2 -1840

Londerzeel

Auteur: ERM NV

Datum: 30.03.2000

TYPE: Bodemsaneringsproject

TITEL: Bodemsaneringsproject Crown Simplimatic NV, Weversstraat 2  B-1840 Londerzeel

Auteur: Geotogica NV

Datum: 18.01.2001

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Crown Simplimatic NV, Weverstraat 2- 005314/A2167 -1840

Londerzeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Auteur: Geologica NV

Datum: 30.05.2001

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijvend Bodemonderzoek Crown Simplimatic NV, Weverstraat 2- 1840 Londerzeel --

101061A2225 + Aanvullende Fax D.D. 03.08.2001

Auteur: Géologica NV

Datum: 10.05.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Crown Baele NV, Weverstraat 2- 1840 Londerzeel (Projectnummer:

M3086)

Auteur: SGS Belgium NV

Datum: 26.092006

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijvend Bodemonderzoek Crown Baele NV, Weverstraat 2 te 1840 Londerzeel

(Projectnummer: M3105)

Auteur: SGS Belgium NV

Datum: 02.04.2012

TYPE: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek, Crown Baele, Weverstraat 2, 1840 Londerzeel

Auteur: Arcadis Belgium NV

2.2.2 Gemengd overwegend historische verontreiniging

Datum: 02.04.2012

TYPE: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek, Crown Baele, Weverstraat 2, 1840 Londerzeel

Auteur: Arcadis Belgium NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,"

Bepalingen inzake aansprakelijkheid

De beherende vennoot van de verkrijgende vennootschap is ten opzichte van derden niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de partieel te splitsen vennootschap die zijn ontstaan vóór de partiële splitsing en die overeenkomstig dit voorstel tot partiële splitsing op de verkrijgende vennootschap zouden overgaan.

Bovendien bevestigen de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen voor aile duidelijkheid dat er in het kader van de partiële splitsing geen overdracht plaatsvindt naar de verkrijgende vennootschap, noch van verbintenissen van de partieel te splitsen vennootschap in het algemeen noch van (zekere en opeisbare, of andere) schulden van de partieel te splitsen vennootschap die (zouden) bestaan op de dag dat de akten houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de partiële splitsing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad worden bekendgemaakt of enige andere dag.

De bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap en de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap verklaren kennis te hebben genomen van de bepaling die betrekking heeft op de specifieke aansprakelijkheid van de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap tegenover elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap, met betrekking tot het nadeel dat deze aandeelhouders zouden hebben geleden ten gevolge van een bij de voorbereiding en de totstandkoming van de partiële splitsing begane fout (artikel 687 W.Venn.).

De aansprakelijkheid voor de sanering van de bestaande bodemverontreiniging op het Onroerend Goed tot de eindverklaring van OVAM, eventueel te verlengen met de termijn die door OVAM wordt opgelegd voor nazorg, blijft ten laste van Immo Wever, Immo Wever verbindt zich ertoe de sanering te doen die, conform de eisen die OVAM oplegt, toelaat de bodem te gebruiken voor de actuele bestemming die de grond heeft,

Opgemaakt te Brussel op 20 juli 2012, in vier (4) originele exemplaren, Immo Wever en WDP verklaren elk twee (2) originele exemplaren ontvangen te hebben.

Immo Wever en WDP zullen elk één origineel exemplaar van dit partiële splitsingsvoorstel neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel en dit uiterlijk op 23 juli 2012. De overige originelen zullen bewaard worden in de vennootschapsboeken van Immo Wever en WDP.

De raad van bestuur van Immo Wever en de zaakvoerder van WDP zullen de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap resp. de verkrijgende vennootschap in algemene vergadering bijeenroepen teneinde te beraadslagen en te besluiten omtrent dit voorstel tot partiële splitsing,

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

De statutenwijziging van de verkrijgende vennootschap WDP die uit de hierin beschreven verrichting zal voortvloeien, dient nog de voorafgaande goedkeuring van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) te krijgen,





de heer Karel Gielen

Bijzonder gevolmachtigde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 27.06.2012 12227-0517-018
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11490-0458-039
19/05/2011
ÿþMoa 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~~~

t

o s Malt 2®n

111 NI I 11IIII IUINVGIIuflI

*11075231*

Ondernemingsnr : 0460.574.806

Benaming

(voluit) : Immo Weversstraat

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Belgicastraat 11

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - aanpassing statuten

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 3 mei 2011, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer beslist: heeft

1) het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met ¬ 2.840.000,00 om het te` herleiden van ¬ 2.903.638,81 tot ¬ 63.638,81, door terugbetaling aan de aandeelhouders van ¬ 0,076064345, per aandeel, teneinde het kapitaal te herleiden tot de werkelijke behoeften en mits behoud van hetzelfde aantal' aandelen.

Deze kapitaalvermindering moet uitsluitend aangerekend worden op volstort en nog terugbetaalbaar kapitaal. De vennootschap heeft sinds haar oprichting een vermogen opgebouwd, dat datgene wat nodig is voor de dagelijks werking, ruim overschrijdt.

2) de statuten van onderhavige vennootschap aan te passen aan de voormelde besluit.

3) beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de heer Gaetan: Eechaudt, wonende te 9052 Zwijnaarde, Grote Steenweg Zuid 39, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk op te reden, en met recht van in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle; belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de: kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de; kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen,; schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde tekst der statuten volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam men hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" 11071496*

BRU

0 2 M a l 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0460 574 806

Benaming

(voluit) : Immo Weversstraat

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriepark, Weverstraat 2, 1840 Londerzeel

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de vergadering van de Raad van Bestuur van 8/04/2011 werd beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1930 Zaventem, Belgicastraat 11. Deze wijziging gaat in op heden.

Buy Out Fund Beheer NV Buy Out Fund CVA in vereffening

vertegenwoordigd door haar vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger vereffenaar Buy Out Fund Beheer NV

Geert Vanderstappen vertegenwoordigd door Karel Gielen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,-hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/10/2010 : BL613247
10/06/2010 : BL613247
02/04/2010 : BL613247
21/10/2009 : BL613247
29/05/2009 : BL613247
18/03/2009 : BL613247
08/07/2008 : BL613247
27/12/2007 : BL613247
14/06/2007 : BL613247
12/06/2007 : BL613247
17/06/2005 : BL613247
23/05/2005 : BL613247
09/06/2004 : BL613247
05/06/2003 : BL613247
03/06/2003 : BL613247
17/04/2003 : BL613247
12/03/2003 : BL613247
18/07/2002 : BL613247
19/12/2001 : BL613247
20/09/2001 : BL613247
31/01/2001 : BL613247
28/04/2000 : BL613247
17/03/1999 : BL613247
17/03/1999 : BL613247
17/03/1999 : BL613247
13/11/1997 : BL613247
13/11/1997 : BL613247
10/07/1997 : BL613247

Coordonnées
IMMO WEVERSSTRAAT

Adresse
BELGICASTRAAT 11 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande