IMMOCARDICE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMOCARDICE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.726.521

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 28.08.2014 14563-0084-011
06/01/2014
ÿþ Mod 2.1

Un de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 4 DEC 2tne

Griffie





Ondernemingsnr : 0861/20J531

Benaming

(voluit) CARDICE

Reohtavonn: Burgerlijke vennootschap onderdeVornnvnDeenbenkotmnvmn met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (1850) Grimbergen, Jetsestraat, 54

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING VAN HET DOEL - AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN- MACHTEN

Uit een door notaris Paul DAUWE te Oudergem op negentien december

tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen genomen heeft:

1) beslissing om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van met

drieëntachtigduizend d enduizend zeshonderd euro

(18.600,00 E) te verhogen tot honderd en tweeduizend driehonderd (102.300,00 E) door opneming in het

kapitaal van dit bedra n drieëntachti duizend zevenhonderd euro E) Dit bedrag komt voort uit de

aan tien procent (10 %) belaste dividenden uitgekeerd op basis van de balans goedgekeurd op 19 juni 2012. Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2) Aangezien de vennootschap slechts één vennoot telt, dient het voorke rrecht niet te worden aangeboden noch te worden uitgeoefend.

Vervolgens heeft de heer FOADING DEFFO BerÜn, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap CARDICE.

De voorzitter verklaart dat de inbreng in geld ten belope van drieëntachtigduizend zevenhonderd euro (83.700,00 E) overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen volstort werd op een bijzondere rekening met nummer BE65 0882 6344 2796 op naam van de vennootschap bij de bank Belfius. Het attest van deze deponering gedateerd van 19 december 2013 zal door de notaris in zijn dossier bewaard worden.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons. Notohs, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging ten belope van drieëntachtigduizend zevenhonderd euro (83.700/00 <) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en tweeduizend

driehonderd euro 30000 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aando|on, die elk

éénlhonderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

3) Op de staat van activa en passiva en op het voormelde ve rden geen opmerkingen gemaakt door

de enige vennoot. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag, na "ne varietur" te zijn ondertekend door de notaris en de comparant, word~

aan de akte gehecht met als bijlage de staat van activa en passiva.

4) De vergadering beslist om met ingang van één januari tweeduizend veertien het doel van de vennootschap te wijzigen door artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekenin derden of als tussenpersoon of in

deelneming, in welke hoedanigheid ock, zowel in België als in het buitenfand;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan dwrdwn, het aankopen, warkopmn, m8nn, bnuwen, verbouwen, ondmrhwuden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende gondenan, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bwxonJeren, nlomededoh borg te stellen voor het goede Verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen voor zover deze activiteiten niet onder

de to | van het Koninkijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming

van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar vallen.

De vennootschap heeft verder als doel allerlei diensten te verlenen, vooral administratieve secretariaats-en assisentiediensten aan industriële en commerciële bædójvæn, aan dienstverlenende bedrijven en aan vrije of andere beroepen, inclusief de opleiding van personen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden :Recto : Naam em hoedanigheid van de instrumenterende notaris,perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend.

In algemene zin kan de vennootschap alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, participatie, fusie, inschrijving, koop, aandelen, obligaties of alle andere effecten of via om het even welke andere weg een belang nemen in alle al bestaande of nog op te richten vennootschappen, verenigingen, groeperingen of ondernemingen met een hoofd- of secundair doel dat vergelijkbaar, gelijklopend of verwant is aan het hare of die het realiseren van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen?

5) De vergadering beslist om ingevolge de wijziging van het maatschappelijk doel met ingang van één januari tweeduizend veertien, de maatschappelijke benaming te wijzigen in "IMMOCARDICE".

6) De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in overeenstemming te brengen met de hier-voor genomen beslissingen en ze te actualiseren conform de huidige wet-geving, door de zuivere en eenvoudige artikelsgewijze aanneming van de volgende tekst:

STATUTEN

"Artikel 1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2. Deze vennootschap is genaamd: "IMMOCARDICE", (...)

Artikel 3. (...) De maatschappelijke zetel is gevestigd te (1850) Grimbergen, Jetsestraat, 54.. (...).

Artikel 4. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon of in deelneming, in welke hoedanigheid ook, zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen voor zover deze activiteiten niet onder de toepassing van het Koninkijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar vallen.

De vennootschap heeft verder als doel allerlei diensten te verlenen, vooral administratieve secretariaats- en assisentiediensten aan industriële en commerciële bedrijven, aan dienstverlenende bedrijven en aan vrije of andere beroepen, inclusief de opleiding van personen.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend,

In algemene zin kan de vennootschap alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakke-ilijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, participatie, fusie, inschrijving, koop, aandelen, obligaties of aile andere effecten of via om het even welke andere weg een belang nemen in alle al bestaande of nog op te richten vennootschappen, verenigingen, groeperingen of ondernemingen met een hoofd- of secundair doel dat vergelijkbaar, gelijklopend of verwant is aan het hare of die het realiseren van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

Artikel 6. (.,.) , Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van honderd en tweeduizend driehonderd euro (102.300,00 ¬ ).

Het kan verhoogd (of verminderd) worden overeenkomstig de wettelijke en statutaire beschikkingen.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen (186) zonder vermelding van de nominale waande, elk aandeel vertegenwoordigende één/honderd zesentachtigste van het kapitaal en genummerd van 1 tot 186.

Het kapitaal is volledig geplaatst en is op datum van negentien december tweeduizend dertien gestort ten belope van zesennegentig-duizend honderd euro (96.100,00 ¬ ).

Artikel 15. (...) .De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur.

De vergadering stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval er meerdere zijn, hun machten. Als er maar één zaakvoerder is, zullen hem al de bestuursmachten toebedeeld worden.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen en behoudens organisatie door de algemene vergadering van een bestuurs-'oollege, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte. Hij mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos. (...)

Artikel 16. (...) Onafgezien de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de zaak-woerder(s), kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging betreffende dit bestuur, toegekend worden aan één of meerdere personen.

De zaakvoerder kan, als er maar één is, of de zaakvoerders samen handelende, als er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen hun machten, krachtens authentieke of onder-handse akte, voor één spe-cifieke handeling of een geheel van specifieke handelingen delegeren aan een lasthebber, al dan niet vennoot. Deze mandataris vertegenwoordigt en verbindt de ven-noot-schap binnen de perken van zijn mandaat. Zowel de zaakvoerder ais de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris, mogen bin-'nen de perken van' hun machten, subdelegeren of bijzondere machten verlenen aan andere man-'da-qarissen.

De zaakvoerder heeft de macht om ten alle tijde alle lastgevingen te herroepen overeenkomstig dit artikel.

Artikel 19. Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op de derde dinsdag van de maand juni van elk jaar om twintig uur dertig minuten, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen. (...)

Artikel 20  (...) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem, Een stem kan ook geldig uitgebracht worden door elk telecommunicatiemiddel zoals per brief, fax, e-mail. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de vergadering. Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht. In dit geval wordt de lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten vertegenwoordigen. (...)

Artikel 22. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. (...)

Artikel 23. Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening opgemaakt door het bestuursorgaan blijkt, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel van de zaakvoerder(s), overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Geen verdeling mag gebeuren wanneer, op datum van het afsluiten van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals het uit de jaarrekening blijkt, ingevolge zulke verdeling, kleiner is of zou worden dan het gestort bedrag van het kapitaal, of indien dit bedrag hoger is van het opgevraagde kapitaal verhoogd met al de reserves waarvan de verdeling niet door de wet of de statuten toegelaten is.

Artikel 26. (...) Na vereffening van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningkosten of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen.

Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen."

4') De vergadering verleent:

- elke machtiging aan de zaakvoerder om de hierboven genomen besluiten uit te voeren;

- volmacht aan de naamloze vennootschap "FISCAL'ASSISTANCE" te (6041) Gosselies, avenue Georges Lemaître, 57, met mogelijkheid tot inde-plaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het handels`'register, de BTW-administratie en alle andere diensten, voor zover als nodig,

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 19.06.2012, DPT 31.08.2012 12534-0064-011
11/10/2011
ÿþMad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUMe..1

6,

t. ). 41;

Griffie

8111111111111111111111111111111

*11152645*

E Ondernemingsnr 0861726521

Benaming

(vokiip " CARDICE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Jetsestraat 54 - 1853 Grimbergen

" Onderwerp akte : Hernieuwing van het mandaat van zaakvoerder "

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering:

e

e

" m :M

eq

et

et et

;41



1.

" 01

:DL

=11

1.0m het mandaat van de heer Foading Deffo Bertin als zaakvoerder te hernieuwen voor een periode van jaar en dit met ingang van vandaag. Zijn mandaat loopt onmiddellijk af na de gewone algemene vergadering in 2017.

2.0m alle handelingen die de heer Foading Deffo Bertin sinds 16/06/2009 tot vandaag als zaakvoerder heeft"

verricht, goed te keuren. "

"

3. Geen.

Voor eensluidend afschrift,

Opgemaakt te Grimbergen op 22/06/2011.

De Voorzitter,

. . . .

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/10/2011 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 21.06.2011, DPT 30.09.2011 11569-0121-011
06/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 21.06.2011, DPT 30.08.2011 11499-0572-011
06/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 15.06.2010, DPT 27.08.2010 10484-0408-011
04/09/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 16.06.2009, DPT 31.08.2009 09707-0090-011
03/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 17.06.2008, DPT 28.08.2008 08664-0060-011
10/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 19.06.2007, DPT 31.08.2007 07707-0007-011
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 31.08.2006 06754-2063-013
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.06.2005, NGL 27.10.2005 05840-3041-012

Coordonnées
IMMOCARDICE

Adresse
JETSESTRAAT 54 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande