IN-TENSION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IN-TENSION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.363.107

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 25.06.2014 14213-0017-010
07/11/2013
ÿþ Mcd Word 17.7

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 el OKT 2013

BRUSSEL

Griffie

111111111,t111111111 111

v<

bekt

aar

Belt Staal

Ondernemingsnr : 0458.363.107

Benaming

(voluit) : In-Tension bvba

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Bullenbergstraat 41 te 1703 Schepdaal (volledig adres)

©nderwem akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op 1 september 2013 wordt in de bijzondere algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist; de maatschappelijke zetel van In-Tension BVBA te verplaatsen van Bullenbergstraat 41 te 1703 Schepdaal naar Populierenlaan 31 te 1700 Dilbeek.

Dominique Vanassche

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 27.05.2013 13132-0067-011
16/08/2012
ÿþ Mod Wortl i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbloc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderriem ingsnr : 0458363/07

Benaming

(voluit) : IN-TENSION

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1703 Dilbeek (Schepdeal), Bullenbergstraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AAN DE STATUTEN - BOEKJAAR

Er blijkt uit een akte verleden voor Michel THYS, te Brussel, in datum van 29 JUNI 2012 geregistreerd wat volgt:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het lopend boekjaar te verlengen tot 31 december 2012

Tweede beslissing

De vergadering beslist dat voortaan het boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar en beslist de eerste zin van artikel 30 van de statuten te vervangen door volgende tekst: HHet maatschappelijk boekjaar gaat in op de eerste januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar."

Derde beslissing

De vergadering beslist de datum van cie jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de derde donderdag van de maand mei om 20 uur en de tweede zin van artikel 22 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de derde donderdag van de maand mei van ieder jaar om twintig uur."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(getekend) Notaris Michel THYS.

Neerlegging van een afschrift zonder bijlagen

BRUSSÈt:

osAOUT 2012

Griffie

*iaiaieas*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/02/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2011, APP 14.12.2011, DPT 20.02.2012 12039-0250-011
29/07/2011
ÿþrAo6 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,.-

L" ik o



Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Michel THYS, te Brussel, in datum van 6 juli 2011, geregistreerd ais volgt : "Geregistreerd twalf bladen twee renvooien op het 7 ste Registratiekantoor van Forest op 7/0712011, boek 74', blad 96 vak 02. Ontvangen : vijfentwintig Euro (25 E). De Ontvanger (getekend), de eerstaanwezend Inspecteur'; a.i. J. Moy.", wat volgt :

Qat de nederlandse tekst van de statuten als volgt luidt :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootryschap met beperkte aansprakelijkheid en, draagt de naam IN-TENSION".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1703 Dilbeek (Schepdeal), Bullenbergstraat 41

De vennootschap heeft tot doel :

Alles wat betrekking heeft met een binnenhuis architectenbureau, de vervaardiging van schermen voor bioscopen en decors voor toneel, de conceptie en de realisatie van stands, het kunstschilderen en decoratie op diverse grondstoffen, het ontwerpen en de creatie van hedendaags meubilair en verlichting, de onderneming voor de creatie van etalages en het plaatsen van décors voor bioscopen en theaters, het ontwerpen en de creatie van evenementen, commerciële tussenpersoon, het verwezenlijken van logo's, het ontwerpen en de verwezenlijking van maquettes of design artikels, de vormgeving en het ontwerpen van prototypes, het ontwerpen van voorwerpen in staal en aluminium, papier-en kartonindustrie, de vervaardiging van voorwerpen in papier en karton, de invoer van allerlei goederen, de kleinhandel in meubelartikels, luxeartikels, kunstvoorwerpen en fantasieartikels en diverse artikels, de vervaardiging van artikels dienstig voor de publiciteit en de etalages, de ondememing voor behanging en bekleding, de onderneming voor festiviteiten en tentoonstellingen, de burgerlijke vennootschap voor dienstverlening, consultant, publiciteit, de onderneming voor inrichtingen voor festiviteiten, markten en tentoonstellingen, de in- en uitvoer van alle materiaal, het meubilair met bettrekking tot die activiteiten, het ontwerpen, het plaatsen en de versiering van etalages en reclamestands.

De in -en uitvoer, de aankoop, de verkoop, de verwaardiging van meubels, keukenmeubels, wandkasten en allerlei meubilair.

De aankoop en verkoop, de in -en uitvoer van alle huishoud - sanitaire - en keukentoestellen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als voor rekening; van derden alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die:_ rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag, op elke wijze belang nemen in aile zaken, vennootschappen of ondernemingen die een, gelijksoortig, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van die aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen, van haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap mag tot bestuurder, zaakvoeder en vereffenaar benoemd worden.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastges-4eld op achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (18.592,00 euro) vertegenwoordigd door zeven honderd vijftig (750) aandelen, zonder vermelding van, nominale waarde, die elk één zevenhonderdvijftigste (1r150ste) van het vennootschapsvermogen; vertegenwoordigen, volledig volgestort

De zaakvoering van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of= meerdere zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking van duur, en in het laatste geval met de hoedanigheid van statutair zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~_.

111111 j111.111. j11711.ij

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Griffie

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel .

0458363107

"IN-TENSION"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

IQ "): tº%ES 5'ov1 IES 4'1 5-05? ca. El1;N-S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

rie' -.ma

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vergadering kan eveneens bij voorbaat de tijdsduur vaststellen, voor dewelke een zaakvoerder aangesteld wordt.

Wordt als statutaire zaakvoerder benoemd zonder beperking van duur: De heer Dominique Vanaasche voornoemd, in 1703 Dilbeek (Schepdaal), Bullenbergstraat, 41.

die aanvaardt.

De zaakvoering mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meerdere zaakvoerders, of nog aan een direkteur, vennoot of-niet, en aan elke mandataris bepaalde bijzondere machten opdragen.

Indien er slechts één zaakvoerder is, dan wordt het dagelijks bestuur hem opgedragen.

Elke zaakvoerder mag afzonderlijk handelend, het dagelijks bestuur uitoefenen.

Is er één zaakvoerder dan heeft hij alle machten om de vennootschap te verbinden.

Zijn er twee of meerdere zaakvoerders dan zullen twee zaakvoerders gezamenlijk handelend de

vennootschap geldig vertegenwoordigen en verbinden.

De vennootschap wordt in alle akten daarinbegrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd door een zaakvoerder, indien hij alleen is twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, indien er meerdere zijn.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaten.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, op de de derde vrijdag van de maand november van ieder jaar, om negentien uur.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgzonderd.

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moet elke vennoot, binnen een termijn van vijf vrije dagen vóór de datum van de vergadering, de zaakvoering door een geschrift (brief of volmacht) informeren nopens zijn inzicht aan de vergadering deel te nemen en te melden voor hoeveel aandelen hij aan de stemming wenst deel te nemen, indien de zaakvoering dit vereist.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de vergadering door een mandataris.

Echter, worden de minderjarigen, de onbekwaamver'klaar'den en de onbekwamen in het algemeen, vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegewoordigers ; elke echtgenoot kan zich laten vertegenwoordigen door zijn medeëchtgenoot.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en naakte-eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars moeten zich laten vertegenwoordigen door één en zelfde persoon.

De zaakvoering mag de formule der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de haar aangeduide plaats vijf volle dagen voor de vergadering.

Indien de vennootschap slechts een vennoot telt, dan mag deze laatste de machten door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering niet delegeren.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op de eerste juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De netto jaarlijkse winst van de vennootschap wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen. Van de netto-winst wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge







reserve te vormen.

Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de = bestemming van beslist mits naleving van de voorschriften gesteld door de wet met dien verstande dat elk aandeel recht heeft op een gelijk deel bij de winstverdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de sommen daartoe nodig, dient het netto aktief vooreerst tot terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbe-'taalde en niet afgeschreven bedrag van de vennootschaps-oaandelen.

Indien al de aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande-'lijke terugbetalingen in speciën tenvoordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(getekend) Notaris Michel Thys.

Neerlegging van een afschrift





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2011
ÿþ(en entier) : "IN TENSION"

Forme juridique : Société privée à Responsabilité Limitée

Siège : 5080 Emines (Namur), rue Trieux des Gouttes, 13.

Oblet de l'acte : Modification des statuts

Il résulte d'un procès-verbal dressé par le Notaire Michel THYS le 6 juillet 2011 et portant la mention

d'enregistrement: "Enregistré onze rôles deux renvois au ler bureau de l'Enregistrement de Forest le

07/07/2011, vol. 74 fol. 96 case 02. Reçu: 25 ¬ (vingt-cinq euros

Le Receveur (signé) L'inspecteur principal JMoy", ce qui suit:

Première résolution

L'assemblée décide de transférer le siège social à 1703 Dilbeek (Schepdaal),

Bullenbergstraat 41

Deuxième résolution

L'assemblée décide de convertir le capital qui est de sept cent cinquante mille francs belges (750.000) en

euros ce qui donne un capital de dix huit mille cinq cent nonante deux euros (18.592,00), de supprimer la valeur

nominale des parts pour les transformer en parts sociales sans désignation de valeur nominale et de numéroter

les parts sociales de 1 à 750.

Troisième résolution

L'assemblée décide de modifier l'article 5 comme suit : « Le capital social est fixé à dix huit mille cinq cent

nonante deux euros (18.592,00) représenté par sept cent cinquante (750) parts sociales sans désignation de

valeur nominale numérotées de 1 à 750 »

Quatrième résolution

L'assemblée décide de supprimer à l'article 15 des statuts les mots « et Madame Isabelle Coulonval »

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

(signé) Notaire Michel THYS.

Dépôt d'une expédition (procuration)

MW 2.0

:Y-fib ~1

~`O Î Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

lII II II II I III AI IIIIIIIIVI

*11117188*

N° d'entreprise : 0458363107 Dénomination

'

y Ire Gr ée, Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur ta dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter ta personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

29/04/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2010, APP 12.04.2011, DPT 28.04.2011 11091-0249-011
05/03/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2009, APP 20.11.2009, DPT 26.02.2010 10057-0080-013
30/01/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2008, APP 21.11.2008, DPT 22.01.2009 09021-0093-013
04/03/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2007, APP 14.12.2007, DPT 25.02.2008 08053-0319-012
02/10/2007 : NI081886
02/02/2007 : NI081886
15/02/2006 : NI081886
17/01/2005 : NI081886
13/01/2004 : NI081886
18/12/2002 : NI081886
14/12/1999 : NI081886
05/02/1999 : NI081886
21/02/1998 : NI81886

Coordonnées
IN-TENSION

Adresse
POPULIERENLAAN 31 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande