INFANO

Association sans but lucratif


Dénomination : INFANO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 477.578.411

Publication

16/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van deTàktetfiatiffi igee

legaiontvangen op

7 JULI 2014

tor griffie van de Nederlandstalige

Met** le@Rniêandel Brussel

Voorbehouden aan het Belgisch  Staatsblad

111111111,1.11U111.11110

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0477.578.411

Benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR KINDEROPVANG 'T BREUGELKIND V.Z.W.

(verkort) : C.K.O. 't BREUGELKIND

Rechtsvorm: VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel: KEIZERSTRAAT 35 1740 TER NAT

Onderwerp akte: NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE LEDENVERGADERING GEHOUDEN IN DE ZETEL VAN DE VERENIGING OP 21.05.2014, STATUTENWIJZIGING - GECOORDINEERDE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene ledenvergadering gehouden in de zetel van de vereniging op heden, 21.05 2014 om 18.45 uur, alwaar verschenen zijn:

De Heer Fred DIELENS, Belg, wonende te 1742 Ternat, Veldstraat 26

De Heer Roland DE FEYTER, Belg, wonende te 1740 Ternat, Eikenlaan 28

De Heer Bert ACHE, Belg, wonende te 1740 Ternat, Hortensialaan 17

De Heer Eric WOUTERS, Belg, wonende te 1740 Ternat, Hortensialaan 58

De Heer Chris DE HOVRE, Belg, wonende te 1703 Schepdaal , Gijsenstreat 6 B

De Heer Yves DE BISSCHOP, Belg, te 1742 Sint-Katerina-Lombeek, Heidestraat 30

Mevrouw Ria MAES, Belg, wonende te 1740 Ternat, Opalfeneweg 3

De Heer Serge BROGNIET, Belg, wonende te 3150 Haacht, Houtheide 16

De Heer Stephan PLATTIAU, Belg, wonende te 1730 Asse, Ganzeweg 18A

en alwaar geldig vertegenwoordigd werden

De Heer Armand VAN MALDEREN, Belg, wonende te 1741 Ternat, Weurfstraat 14 A Mevrouw Dorette HEYMANS, Belg, wonende te 1770 Liedekerke, Bakkerijstraat17 Mevrouw Hilde VAN OVERSTRAETEN, Belg, wonende te 1742 Ternat, Fazantenlaan 122. Mevrouw Brenda FELIX, Belg, wonende te 1501 Buizingen, Narcissenlaan 10.

Mevrouw Heidi GELDOF, Belg, wonende te 1742 Ternat, Veldstraat 30

De Heer Frédéric VAN HELDERWEIRT, Belg, wonende te 1700 Dilbeek, Bodegemstraat 285 De Heer Jozef COPPENS, Belg, wonende te 9506 Zandbergen, Beekstraat 4.

en alwaar niet aanwezig was

De Heer Paul TEMMERMAN, Belg, wonende te 9255 Buggenhout, Molenstraat 60

Volgt dat de buitengewone algemene ledenvergadering beslist heeft om de statuten van de vereniging zoals laatst gewijzigd op 07,03.2006 te wijzigen zoals bij dit proces-verbaal bepaald.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid der stemmen. Met eenparigheid der stemmen werd beslist om de hierna volgende gecoördineerde statuten aan te nemen met ingang vanaf 21.05. 2014.

De gecoördineerde statuten van deze vereniging luiden als volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

G5COORDINEERDE STATUTEN

I.Naam, zetel, doel, duur,

Artikel 1  Naam.

De vereniging draagt als naam : "Centrum voor kinderopvang 't Breugelkind", vereniging zonder winstgevend oogmerk, kort "C.K.O., 't Breugelkind".

Zowel de volledige als de afgekorte benaming mogen afzonderlijk gebruikt worden.

Deze naam moet voorkomen in alle bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van de vereniging, met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vereniging samen met de vermelding " V.Z.W.", of "vereniging zonder winstoogmerk".

Alle activiteiten die verband houden met het operationeel implementeren van erkende naschoolse

kinderopvang (2,5 jaar tot 12 jaar) geschieden onder de benaming:

"'T MAANTJE".

Alle activiteiten die verband houden met de uitbating van kinderdagverblijven, te weten voorschoolse

kinderopvang (0 jaar tot 3 jaar) geschieden onder de benaming:

"'T ZONNETJE

Alle activiteiten die verband houden met andere kinderinitiatieven waaronder, doch niet limitatief, binnenschoolse kinderopvang, geschieden onder de benaming : "STERRETJES".

Alle activiteiten die verband houden met voorschoolse kinderopvang door middel van onthaalgezinnen, alsook thuiszorg zieke kinderen en flexibele opvang, geschieden onder de benaming: "ZONNEWIND",

Artikel 2 Duur.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Artikel 3  Zetel,

De zetel van de vereniging wordt gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Brussel, te 1740 TERNAT, Keizerstraat 35 en dit vanaf heden.

Bij beslissing van de Algemene Vergadering kan de zetel worden verplaatst binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur kunnen exploitatiezetels worden geopend die gevestigd worden op een ander adres dan het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 4 Doel.

De vereniging heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in samenwerking met derden, het operationeel implementeren van kinderinitiatieven, waaronder het organiseren en verzorgen van voorschoolse en naschoolse kinderopvang, het verlenen van medewerking en het organiseren van thuisopvang voor zieke kinderen, flexibele kinderopvang buiten de normale kantooruren, tienerinitiatieven, bedrijfsgerelateerde kinderinitiatieven. De vereniging heeft tevens tot doel de inrichting, het beheer, de aanmoediging en de bevordering van diensten van kinderzorg,

Deze opsomming is louter informatief en geenszins beperkend.

Ter verwezenlijking van het doel zal de vereniging één of meer diensten kunnen oprichten en beheren, de oprichting van dergelijke of gelijkaardige diensten kunnen in de hand werken, de goede organisatie en de samenwerking ervan kunnen bevorderen en in het algemeen alle initiatieven kunnen nemen of steunen die de gezondheid en het welzijn van het kind ten goede komen.

MOD 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor de verwezenlijking van het vooropgestelde doel zef zij alle handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan onder meer haar medewerking verlenen aan, belang stellen in en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt. Zij mag schenkingen en legaten ontvangen die aan haar worden gedaan met het oog op de verwezenlijking van het doel, Zij mag de onroerende goederen verwerven en bezitten die noodzakelijk zijn voor het verwezenlijken van het doel.

Illeden, toetreding, ontslag, vervanging.

Artikel 5 Leden.

De vereniging is samengesteld uit werkelijke leden en toegetreden leden.

Werkelijke leden zijn leden-stichters van de vereniging alsook de leden die later door de Algemene Vergadering worden aanvaard als werkelijk lid overeenkomstig de bepalingen van de statuten.

Het aantal werkelijke leden is vastgesteld op minstens 11, er wordt geen maximum aantal bepaald. Uitsluitend de werkelijke leden hebben recht op een stem in de Algemene Vergadering en uitsluitend werkelijke leden kunnen worden benoemd tot bestuurder van de vereniging.

Toegetreden leden zijn particulieren, die na zich tot de eerbiediging van de huidige statuten te hebben verbonden, door de Algemene Vergadering worden aanvaard volgens de procedure die bepaald wordt in artikel 6 van deze statuten.

Er bestaat geen beperking voor wat betreft het aantal toegetreden leden.

Toegetreden leden hebben geen recht op een stem in de Algemene Vergadering en kunnen niet tot bestuurder van de vereniging worden benoemd.

Toegetreden leden kunnen door de Raad van Bestuur worden uitgenodigd om hetzij de vergadering van de Raad van Bestuur bij te wonen, hetzij de Algemene Vergadering bij te wonen met raadgevende stem die kan bijdragen tot een adequate beraadslaging.

Toegetreden leden kunnen niet overgaan tot het voordragen, noch van kandidaat werkelijke leden, noch van Kandidaat - toegetreden leden.

De toegetreden leden kunnen alle rechten en verplichtingen uitoefenen die door deze statuten worden toegekend aan een toegetreden

De leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

Artikel 6 Toetreding.

Werkelijke leden.

Een meerderjarig persoon die voldoet aan de voorwaarden bepaald bij de artikelen 9 en 15 van de statuten, Kan, op voordracht van twee werkelijke leden, door de Algemene Vergadering worden aanvaard als werkelijk lid en dit ter vervanging van ontslagnemende, ontslagen of overleden werkelijke leden ofwel worden toegelaten als toegevoegd werkelijk !id. De Algemene

Vergadering is nooit verplicht om haar beslissing in dit verband te motiveren.

De Algemene Vergadering beslist hierover met een meerderheid van twee derden der aanwezige stemmen zonder dat een bijzonder aanwezigheidsquorum vereist is.

Toegetreden leden.

Een meerderjarige persoon, waaromtrent de raad van bestuur oordeelt dat deze een bepaalde band heeft met de werking van de vereniging, kan, op voordracht van twee werkelijke leden, door de Algemene Vergadering worden aanvaard als toegetreden lid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Algemene Vergadering is nooit verplicht om haar beslissing in dit verband te motiveren.

De Algemene Vergadering beslist hierover met de meerderheid van twee derden der aanwezige stemmen zonder dat een bijzonder aanwezigheidsquorum vereist is.

Artikel 7 Uittreding en ontslag.

Elk werkelijk lid of toegetreden lid kan ten alle tijde uit de vereniging treden, het ontslag moet schriftelijk ter kennis worden gebracht van de Raad van Bestuur.

De uitsluiting van een werkelijk of toegetreden lid kan door de Algemene Vergadering worden uitgesproken in de voorwaarden voorzien bij het artikel 12, lid 2 van de wet van 27.06.1921.

Ontslagen of ontslagnemende leden en hun rechthebbenden kunnen geen enkele aanspraak maken op het maatschappelijk bezit en kunnen geen teruggave vragen van hetgeen zij in de vereniging hebben ingebracht.

Het overlijden van een lid heeft van rechtswege zijn ontslag als lid voor gevolg.

Bestuur

Artikel B Raad van Bestuur.

De vereniging wordt bestuurd en vertegenwoordigd door een Raad van Bestuur die bestaat uit minstens 5 leden die door de Algemene Vergadering worden benoemd onder de werkelijke leden voor onbepaalde duur.

Hun mandaat is niet bezoldigd en is op ieder ogenblik herroepbaar door de Algemene Vergadering.

Bij uitsluiting of overlijden neemt hun mandaat onmiddellijk een einde.

Artikel 9 Dagelijks Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden, de voorzitter, de ondervoorzitter, de secretaris en de penningmeester die door de raad van bestuur benoemd worden om het dagelijks bestuur uit te oefenen op de wijze bepaald bij art. 12 van deze statuten.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden gedelegeerde bestuurders, die door de raad van bestuur benoemd worden om het dagelijks bestuur uit te oefenen op de wijze bepaald bij artikel 12 van deze statuten

Het mandaat van het orgaan van dagelijks bestuur is van onbepaalde duur en kan op ieder ogenblik door de raad van bestuur worden herroepen.

Artikel 10  Werking van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door de secretaris of op gezamenlijk verzoek van twee leden van de Raad van Bestuur.

De voorzitter zit de vergadering voor, en bij verhindering wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Hij kan slechts geldig beraadslagen en beslissingen nemen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig zijn.

De leden van de Raad van Bestuur mogen zich laten vertegenwoordigen dooreen ander bestuurder, houder van een schriftelijke volmacht, doch niemand mag meer dan één volmacht dragen.

Alle beslissingen worden genomen met een gewone meerderheid der aanwezige stemmen, ieder lid heeft één stem.

Bij staking der stemmen geeft de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt, de doorslag.

Toegetreden leden kunnen worden uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de vergadering van de Raad van Bestuur met raadgevende stem die kan bijdragen tot een adequate beraadslaging.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11  Notulen.

Van iedere vergadering worden notulen gemaakt. Deze worden ondertekend door de voorzitter en de seoretaris, en in een bijzonder register, genummerd en gerangschikt bewaard in de zetel van de vereniging, zij kunnen daarnaast ook op een digitale drager worden bewaard.

Afschriften of uittreksels, voor gebruik in en buiten rechte, worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee gedelegeerd bestuurders.

De notulen worden per e-mail of per gewone post verstuurd aan de leden van de Raad van Bestuur.

Artikel 12 Bevoegdheden van de Raad van Bestuur en delegatie van bevoegdheden,

Bestuur

De Raad van Bestuur is bevoegd elke handeling van beheer en beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk bij wet of bij de statuten aan de Algemene Vergadering is voorbehouden.

Hij vertegenwoordigt en verbindt de vereniging bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling, op de wijze zoals bepaald bij de artikelen 10 en 12 van deze statuten.

Hij kan onder meer in naam van de vereniging, zonder dat deze opsomming beperkend is, aile akten en contracten afsluiten en verlijden, dadingen aangaan, overeenkomsten sluiten, uitvoeren en beëindigen, alle roerende en onroerende goederen verkrijgen, ruilen, kopen, verkopen, vervreemden, bezwaren met een hypotheek, of andere zakelijke zekerheden of zakelijke rechten, leningen aangaan, huurovereenkomsten, rentingcontracten of leasingcontracten afsluiten zowel voor roerende als voor onroerende goederen ongeacht de duur van het huurcontract, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden, afstand doen van alle rechten, alle machten verlenen aan lasthebbers van zijn keuze, al dan niet lid, om in naam en voor rekening van de vereniging welbepaalde handelingen te stellen en/of de vereniging bij die welbepaalde handelingen te vertegenwoordigen ten aanzien van iedere derde.

Hij kan aile sommen en waarden in ontvangst nemen en aanvaarden, alle geconsigneerde bedragen en waarden terugtrekken, alle rekeningen bij banken en het bestuur der postcheques openen en er alle verrichtingen, bewerkingen en terugtrekkingen van gelden door middel van cheque, overschrijving of ieder ander betalingsmandaat doen, alle bankkluizen huren, alle door de vereniging verschuldigde sommen betalen, van de post, de douane of de dienst der spoorwegen de brieven, pakken en aangetekende verzendingen ontvangen.

Hij kan verzaken aan alle contractuele, persoonlijke of zakelijke rechten, evenals aan alle persoonlijke of zakelijke waarborgen, opheffing verlenen voor of na betaling, van aile bevoorrechte " of hypothecaire inschrijvingen, beslagen en beletselen, alle vonnissen uitvoeren, dadingen aangaan en overeenkomsten sluiten van alle aard,

Hij kan eveneens bijzondere volmachten verlenen aan één of meer hetzij werkelijke leden, hetzij toegetreden leden, hetzij derden, voor het stellen van welbepaalde en in de uitdrukkelijke schriftelijke volmacht opgegeven handelingen of daden, zelfs daden van dagelijks bestuur en daden van vertegenwoordiging van de vereniging.

Er wordt uitdrukkelijk voorzien dat het openen, beheren en afsluiten van financiële rekeningen gevoerd bij financiële instellingen, het opnemen van gelden van die rekeningen, het uitvoeren van aile betalingen van bedragen verschuldigd in uitvoering van arbeidsovereenkomsten ( lonen, vakantiegelden, eindejaarspremies, voordelen verbrekingsvergoedingen ,) , het afsluiten en uitvoeren van kredietovereenkomsten die verband houden met de dagelijkse werking van de vereniging, het afsluiten van huurcontracten, leasingcontracten en rentingcontraoten voor roerende en onroerende goederen, ongeacht het bedrag van de huurprijs of de duur van het contract, en het afsluiten, uitvoeren en beëindigen van arbeidsovereenkomsten van gelijk welke aard, die nodig zijn voor de uitbating van de verschillende vormen van kinderopvang en in het algemeen de uitbating en het beheer van de verschillende afdelingen van de V.Z.W. 't Breugelkind, beschoirwd worden als daden van dagelijks bestuur.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

De vereniging wordt voor wat deze handelingen betreft, geldig vertegenwoordigd en verbonden door personen belast tot het dagelijks bestuur op de wijze bepaald bij artikel 12 onder dagelijks bestuur, met mogelijkheid tot het verlenen van bijzondere volmachten aan een derde voor het stellen van deze handelingen en het vertegenwoordigen van de vereniging ten aanzien van aile derden.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vereniging alsook de vertegenwoordiging van de vereniging ten aanzien van aile derden in dit verband, wordt opgedragen aan de bij artikel 9 bedoelde leden van de Raad van Bestuur, op de hierna bepaalde wijze.

Onder het dagelijks bestuur wordt verstaan alle bestuurshandelingen, daden van beheer en van beschikking, die op een of andere wijze verband houden met de dagelijkse uitbating van de verschillende vormen van kinderopvang en in het algemeen de uitbating en het beheer van de verschillende afdelingen van

de 't Breugelkind en de handelingen die in artikel 12 uitdrukkelijk werden aangemerkt als handelingen

van dagelijks bestuur zonder beperking naar bedrag of duur.

Externe vertegenwoordiging van de vereniging in en buiten rechte en ten aanzien van aile derden

1.

De raad van bestuur en derhalve de vereniging, worden voor alle handelingen bedoeld bij art 12, ten aanzien van aile derden geldig verbonden en geldig vertegenwoordigd wanneer twee gedelegeerd bestuurders gezamenlijk optreden, wanneer een gedelegeerd bestuurder optreedt samen met hetzij de penningmeester, hetzij secretaris, tenzij voor handelingen waarvoor wettelijk een ander aantal vertegenwoordigers vereist is, in dat geval gelden de wettelijke vereisten.

Deze personen die aldus optreden vertegenwoordigen en verbinden de raad van bestuur ende vereniging ton aanzien van iedere derde wanneer zij gezamenlijk optredend rechtshandelingen stellen en akten ondertekenen als vertegenwoordigers van de raad van bestuur en op deze wijze de vereniging ten aanzien van derden vertegenwoordigen.

De Raad van Bestuur wordt in rechte als eiser of als verweerder in naam van de vereniging vertegenwoordigd bij monde van zijn Voorzitter of een gedelegeerd bestuurder.

Zij zijn, alleen handelend, bevoegd om de raad van bestuur en de vereniging ten aanzien van om het even welke derde te vertegenwoordigen als eiser of verweerder in rechte.

Bij gebrek aan de voorzitter of een gedelegeerd bestuurder, wordt de raad van bestuur en de vereniging geldig vertegenwoordigd wanneer twee bestuurders in rechte gezamenlijk optreden als eiser of verweerder.

2,

De vereniging wordt voor handelingen van dagelijks bestuur, ten aanzien van alle derden, zowel gerechtelijk als buitengerechtelijk, geldig verbonden en vertegenwoordigd door twee gedelegeerd bestuurders die gezamenlijk optreden, of wanneer een gedelegeerd bestuurder optreedt samen met hetzij de penningmeester, hetzij secretaris.

3.

Het orgaan van dagelijks bestuur, handelend zoals hierboven bepaald, kan bijzondere volmachten verlenen aan om het even welke derde om welbepaalde en in de volmacht opgenomen daden, zelfs van dagelijks bestuur te stellen, waaronder doch niet limitatief, het afsluiten en beëindigen van aile arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten, leasingcontracten en rentingcontracten voor roerende en onroerende goederen, ongeacht de duur van het contract of het bedrag van de huurprijs, en alle handelingen gesteld in uitvoering van contracten afgesloten met financiële instellingen, zonder uitzondering, het afsluiten en uitvoeren van kredietovereenkomsten, het uitvoeren van elle betalingen, met dien verstande dat het afsluiten, uitvoeren of beëindigen van deze contracten, kadert in de dagdagelijkse uitbating van de verschillende vormen van de kinderopvang en kinderinitiatieven zoals bepaald bij art. 12 van deze statuten.

Artikel 13  Aansprakelijkheid van de Bestuurders.

De bestuurders gaan geen persoonlijke verbintenissen aan als zij de vereniging verbinden. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de gegeven opdracht en tot de in hun beheer bedreven fouten, als onbezoldigd mandataris.

e,

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 Algemene Vergadering  Samenstelling.

De Algemene Vergadering is samengesteld uit de werkelijke leden - natuurlijke personen.

De Algemene Vergadering is representatief voor de onderscheiden geledingen die een bijdrage hebben geleverd bij de ontwikkeling en het behoud van de kinder- en tienerinitiatieven.

De werkelijke leden van de Algemene Vergadering zijn personen die door hun deskundigheid van de materie een nuttige bijdrage kunnen leveren bij de verdere ontwikkeling en de instandhouding van de kinder- en tienerinitiatieven.

De toegetreden leden kunnen door de Raad van Bestuur worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op de Algemene Vergadering doch zij beschikken nooit over stemrecht. In voorkomend geval kunnen zij een raadgevende stem uitbrengen die kan bijdragen tot het vormen van de adequate beraadslaging.

Artikel 15  Bevoegdheden.

De Algemene Vergadering is het hoogste gezagsorgaan van de vereniging dat aile machten bezit die haar door de wet of deze statuten zijn toegekend en die niet door de wet of door deze statuten werden toevertrouwd aan de Raad van Bestuur.

Behoren tot haar bevoegdheid:

-Wijzigen van de statuten,

-Wijzigen van het doel van de vereniging, -Benoemen en ontslaan van de bestuurders. -Benoemen en ontslaan van de commissarissen.

-Goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen, verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissarissen.

-Vrijwillige ontbinding van de vereniging.

-De uitsluiting van leden.

-Het aanvaarden van de toelating van werkelijke leden die worden voorgedragen volgens de bepalingen van

de statuten.

-Het aanvaarden van de toetreding van toegetreden leden die worden voorgedragen volgens de bepalingen

van de statuten.

-Het verlenen van een bestemming aan de goederen van de vereniging.

-Het bekrachtigen van beslissingen genomen door de Raad van Bestuur.

Deze opsomming is geenszins beperkend.

Artikel 16 Algemene Vergadering  Bijeenroeping.

Minstens eenmaal per jaar wordt een gewone Algemene Vergadering gehouden, meer bepaald in de eerste helft van het jaar voor de goedkeuring van de rekeningen en begroting, van het werkingsverslag en van de planning.

De bijeenroeping geschiedt tenminste 14 dagen vif* de vergadering bij gewone brief of elektronische post gericht aan elk werkend lid

De oproeping tot het bijwonen van de gewone Algemene Vergadering geschiedt alleen geldig onder de handtekening van de Voorzitter of van tenminste een derde van de leden van de Raad van Bestuur.

Een buitengewone Algemene Vergadering of een Bijzondere Algemene Vergadering kan door de Raad van Bestuur of op verzoek van tenminste één vijfde der 'werkelijke leden van de Algemene Vergadering worden bijeengeroepen.

De oproeping tot het bijwonen van de buitengewone Algemene Vergadering of de Bijzondere Algemene Vergadering geschiedt alleen geldig onder de handtekening van de Voorzitter of van tenminste één vijfde van de werkelijke leden van de Algemene Vergadering.

De Voorzitter van de Raad van Bestuur en bij diens belet de Ondervoorzitter, zit de Algemene Vergadering voor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering mag enkel beslissingen nemen over aangelegenheden die op de dagorde voorkomen.

Het lid dat een bijkomend punt aan de orde wenst te doen inschrijven, moet daartoe een schriftelijk verzoek indienen dat bij de Voorzitter van de Raad van Bestuur uiterlijk twee dagen v6c5r de vergadering moet toekomen. De Algemene Vergadering beest over de inschrijving.

Ieder werkelijk lid heeft het recht om de Algemene Vergadering bij te wonen en beschikt over één stem.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber-werkelijk lid die beschikt over een schriftelijke volmacht. Niemand mag meer dan één ander lid vertegenwoordigen.

Eenmaal per jaar, in de eerste helft van het jaar, zullen de toegetreden leden door de Raad van Bestuur worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op een vergadering waarop de Raad van Bestuur verslag zal doen over de activiteiten van het voorbije jaar en de voor het komende jaar geplande activiteiten.

Deze verslaggeving is louter ten informatieve titel en van deze vergadering zullen geen notulen, noch proces-verbaal worden opgesteld.

Artikel 17 Aanwezigheidsquorum  Quorum voor de stemming.

Onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 19, is de vergadering geldig samengesteld, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De beslissingen worden genomen met een gewone meerderheid der aanwezige stemmen behoudens hetgeen bepaald werd in de art. 6 en 7 van deze statuten waarvoor een meerderheid van twee derden der aanwezige stemmen vereist is.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt, doorslaggevend.

Iedere benoeming,afzetting, ontslag van een bestuurder, het toekennen van bijzondere volmachten en het herroepen ervan, moet binnen de maand van haar dagtekening worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsbiad.

Artikel 18 Notulen.

Van iedere vergadering worden notulen gemaakt. Deze worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris, en in een bijzonder register, genummerd en gerangschikt bewaard in de zetel van de vereniging, zij kunnen daarnaast ook op een digitale drager worden bewaard,

Aile werkende leden ontvangen een afschrift van de notulen per e-mail of gewone post. Elk lid alsmede elke persoon die aantoont dat hij er belang bij heeft, mag een afschrift van de notulen vragen.

Afschriften en uittreksels, voor gebruik in en buiten rechte worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of twee gedelegeerd bestuurders.

Artikel 19 Wijziging Statuten en ontbinding.

Elk voorstel tot wijziging van de statuten of tot ontbinding van de vereniging moet tenminste één maand vdlôr de bijeenroeping van de Algemene Vergadering waarop het zal behandeld worden, ter kennis van de leden worden gebracht

De Algemene Vergadering kan hierover slechts beslissen indien twee derden van de werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit quorum niet bereikt, dan moet binnen de periode tussen 15 dagen en twee maanden na deze vergadering, een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal kunnen beslissen ongeacht het aantal aanwezige leden.

De buitengewone Algemene Vergadering kan slechts geldig beslissen over de wijziging van de statuten of de ontbinding van de vereniging met een meerderheid van twee derden der aanwezige stemmen.

Voor de wijziging van het doel van de vereniging kan uitsluitend met eenparigheid van de aanwezige stemmen worden beslist,

MOD 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Iedere wijziging van de statuten moet binnen de maand van haar dagtekening worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 20  Boekjaar  Begroting  Rekening.

Het boekjaar van de vereniging gaat in telkens op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Per 31 december wordt elk jaar de rekening van het voorbije boekjaar afgesloten en wordt de jaarrekening en de begroting van het komende jaar opgesteld door de Raad van Bestuur,

Oe Raad van Bestuur stelt de inventaris op, samen met een verslag waarin hij rekenschap geeft van het bestuur en legt deze voor aan de Algemene Vergadering.

Al deze documenten moeten door de gewone jaarlijkse Algemene Vergadering worden goedgekeurd. Artikel 21  Controle  Commissarissen.

Oe Algemene Vergadering benoemt één of meer commissarissen, al dan niet lid van de vereniging, die worden benoemd voor een termijn van drie jaar, belast met de controle van de financiële toestand, van de jaarrekening en van de regelmatigheid in het licht van de wet en van de statuten, van de verrichtingen die in de jaarrekening moeten worden vastgesteld. Zij zullen voor de uitoefening van hun mandaat over de meest uitgebreide bevoegdheden beschikken.

Hun mandaat kan bij beslissing van de Algemene Vergadering worden bezoldigd.

Indien hiertoe zwaarwichtige redenen bestaan dan kan het mandaat bij beslissing van de Algemene Vergadering voortijdig worden herroepen.

Artikel 22  Inzagerecht.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen alsook alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van personen al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boeKhoudkundige stukken van de vereniging.

Een lid dat gebruik wenst te maken van dit inzagerecht, richt hiertoe een brief aan de Voorzitter met opgave van de stukken die hij wenst in te zien.

Artikel 23  Ontbinding.

In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging stelt de Algemene Vergadering, zo nodig, vereffenaars aan en bepaalt zij hun bevoegdheden en de vereffeningsvoorwaarden..

Zij bepaalt daarenboven de bestemming van de goederen en andere waarden die, na aanzuivering van de paseiva, het vermogen van de vereniging vormen. Deze zijn uitsluitend bestemd voor een vereniging die een gelijkaardig doel nastreeft, die vereniging wordt door de Algemene Vergadering aangeduid.

In geval van gerechtelijke ontbinding wordt de Algemene Vergadering bijeengeroepen door de daartoe aangestelde vereffenaars die aan het verenigingsvermogen een zelfde bestemming geven ais hiervoor bepaald.

Artikel 24 Overige bepalingen,

Voor zover door deze statuten niet uitdrukkelijk anders wordt bepaald, zijn de wetten van 27 juni 1921 en 2 mei 2002 inzake verenigingen zonder winstgevend doel, van toepassing.

I G

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Aldus opgemaakt te Ternat op 21.05.2014, in 5 exemplaren en aanvaard met eenparigheid van stemmen door de buitengewone algemene ledenvergadering alwaar 16 werkende leden aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd worden en waar 1 werkend lid afwezig is,

De gedelegeerde bestuurders worden gemachtigd om het proces-verbaal te ondertekenen en tevens alle stukken en documenten te ondertekenen nodig voor de bekendmaking van deze beslissing en hiertoe alle vereiste handelingen te stellen.

Aile agendapunten van de buitengewone algemene ledenvergadering zijn aldus behandeld en de vergadering wordt geheven om 21.00 uur.

Getekend,

Fred Dielens, Bert ACHE

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/07/2014
ÿþM002.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voo behou

aan

Belgis Staats

111).1!!1111

rie varigen op

07 RILI 2014

ter griffie van deMeeerlandstalige

1.881-14e1-1> *MH krw-Inhmtirlia_i_Rrussel

- -1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477.578.411

Benaming

(voluit): CENTRUM VOOR KINDEROPVANG 'T BREUGELKIND V.Z.W.

(verkort) : C.K.O. 't BREUGELKIND

Rechtsvorm: VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel: KEIZERSTRAAT 35 1740 TERNAT

Onderwerp akte: NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR, GEHOUDEN IN DE ZETEL VAN DE VERENIGING, OP 21.05.2014 - TOEKENNING VOLMACHTEN

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden in de zetel van de vereniging op 21.05.2014 blijkt dat

De bijzondere volmachten tot het stellen van bepaalde handelingen van dagelijks bestuur, zoals verleend op 31.01.2012, worden gewijzigd, aangevuld en uitgebreid als vole

1 Vaststelling van de grenzen van het dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur beslist dat zullen geacht worden handelingen van dagelijks bestuur te zijn, alle bestuurshandelingen die gesteld werden door de bij artikel 10 van de statuten bepaalde bestuurders op de wijze bepaald bij artikel 12 van de statuten, die het bedrag van 300.000 per handeling niet overtreffen indien zij eenmalige betalingsverbintenis voor gevolg hebben of die het bedrag van 300.000¬ per jaar niet overtreffen indien het handelingen betreft die periodieke betalingsverbintenissen voor gevolg hebben.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 12 van de statuten, wordt het openen, beheren en afsluiten van financiële rekeningen gevoerd bij financiële instellingen, het afsluiten en uitvoeren van kredietovereenkomsten, het afsluiten, uitvoeren en beëindigen van arbeidsovereenkomsten, die nodig zijn bij de uitbating van de verschillende vormen van kinderopvang en in het algemeen de uitbating en het beheer van de verschillende afdelingen van de V.Z.W. T BREUGELKIND, beschouwd als daden van dagelijks bestuur.

De bestuurders, gevolmachtigd tot het dagelijks bestuur zullen op regelmatige tijdstippen rekenschap afleggen van de door hen gestelde bestuurshandelingen.

Bestuurshandelingen die bij hoogdringendheid dienen te worden genomen mogen door de bij artikel 10 van de statuten bepaalde bestuurders worden gesteld op voorwaarde dat zij ter bekrachtiging door de Raad van Bestuur worden voorgelegd op de eerste daaropvolgende vergadering.

De betaling van de lonen en de daarop verschuldigde RSZ-bijdragen ( werknemer en werkgever) alsook de

betaling van aile bedragen verschuldigd uit hoofde van de arbeidsovereenkomsten worden

uitdrukkelijk als daden van dagelijks bestuur aangemerkt,

2 Delegatie van bevoegdheden ten voordele van volmachtdragers

Zonder afbreuk te doen aan het mandaat tot het dagelijks bestuur verleend aan de gedelegeerde bestuurders, beslist de Raad van Bestuur om de hierna vermelde personen aan te stellen als zijn bijzondere volmachtdragers of de bestaande mandaten uit te breiden met de hierna omschreven bevoegdheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2 A ALGEMENE DAGELIJKSE LEIDING:

- De Heer Stephan PLATT1AU, wonende te 1730 ASSE, Ganzeweg 18 A

Bevoegdheden

In naam en voor rekening van de vereniging:

- Alle handelingen stellen en akten opstellen en ondertekenen teneinde de vereniging te vertegenwoordigen ten aanzien van de diensten van het Belgisch Staatsblad, de diensten van de griffie bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel betreffende aile akten en documenten die dienen te worden gepubliceerd, neergelegd, gewijzigd of doorgehaald met mogelijkheid om te dien einde bijzondere volmacht te verlenen aan om het even welke andere persoon.

- De vereniging te vertegenwoordigen diensten van de telefoon, de post, de spoorwegen, en in dit laatste verband alle brieven, belaste of aangetekende briefwisseling, vrachtgoedpakketten en waarden af te geven of te ontvangen of terug te nemen, al dan niet tegen terugbetaling, aile documenten opstellen en ondertekenen.

- Om aile vrachtbrieven, cognossementen of andere transportdocunnenten te ontvangen en te ondertekenen voor ontvangst

- Om de vereniging te vertegenwoordigen ten aanzien van de diensten van de administratie van de belastingen, de instellingen inzake sociale zekerheid der werknemers, de subsidiërende en controlerende instanties, de douane, en in dit verband alle courante formaliteiten te vervullen.

- Om aile rechtsvorderingen in te stellen, de vereniging in rechte vertegenwoordigen, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, bij dagvaarding, beslag, klacht, verzet, aangifte van schuldvordering, hoger beroep, afstand van geding en berusting in een gerechtelijke beslissing, voor zover deze betrekking hebben op geschillen met financiële belangen die het bedrag van 100.000 E niet overtreffen.

- Het beheren van alle bankrekeningen of rekeningen bij financiële instellingen en het uitvoeren van aile courante verrichtingen op de rekeningen alsook het huren van kluizen, het afsluiten van kredietovereenkomsten en dit tot een bedrag van 100.000 per verrichting.

Alle courante betalingen doen inzake abonnementen en huurgelden van gas, water, elektriciteit, telefoon, en alle andere nutsvoorzieningen, voor zover het bedrag per handeling niet hoger is dan 50,000 E.

- Alle courante betalingen doen inzake lopende lonen van personeelsleden alsook de bedrijfsvoorheffing en de sociale bijdragen zonder beperking wat het bedrag ervan betreft doch op voorwaarde dat de betaling geschiedt in uitvoering van lopende contracten.

- Alle rechtshandelingen en akten stellen die de vereniging ten aanzien van om het even welke derde verbinden doch beperkt tot een bedrag van 100.000 E, onder meer betreffende doch niet limitatief: het kopen en verkopen van roerende goederen, het stellen van zakelijke zekerheden, het afsluiten van elle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten, het afsluiten van leasingcontracten, rentingcontracten, huurovereenkomsten voor roerende en onroerende goederen en

verzekeringscontracten, het toestaan en verzaken aan alle zakelijke rechten, het huren van roerende en onroerende goederen, het aangaan van kredieten of leningen met of zonder persoonlijke enfof zakelijke waarborgen, het vertegenwoordigen van de vereniging bij aile courante handelsbetrekkingen met leveranciers en relaties met klanten, het aangaan van dadingen.

- Alle rechtshandelingen stellen met betrekking tot het aanwerven en ontslaan van personeelsleden, doch uitsluitend ter vervanging van ontslagnennende werknemers, langdurige zieken of langdurig afwezigen en dit teneinde de goede werking van de dienstverlening te kunnen garanderen.

MOD 2.2

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

" " "

- De betalingen doen van de R.S.Z.-bijdragen verschuldigd op de lonen van de personeelsleden van de V,Z.W. 'T BREUGELKIND, alsook de betaling van aile bedragen verschuldigd uit hoofde van de arbeidsovereenkomsten, zonder dat voor deze specifieke betalingen numerieke limieten gelden.

2 B BIJZONDERE VOLMACHTEN

De bijzondere volmachten verleend aan de hierna vermelde personen worden herroepen met ingang van 31.03,2014

Mevrouw Saskia HERINCKX, wonende te 1651 Lot, Jozef Springaelstraat 73.

Mevrouw Ann DE RIDDER, wonende te 1700 Dilbeek, Brusselstraat 26.

Mevrouw Uirike SERVRANCKX, wonende te 1745 Opwijk, Dries 30.

Mevrouw Martien STRADIOT,wonende te 1740 Ternat, Wijmenieriaan 41.

Aan de hierna vermelde personen worden de hierna bepaalde volmachten verleend:

Mevrouw Karina WAUTERS, wonende te 1740 Ternat, Groenstraat 95.

Mevrouw Magda MEERT, wonende te 1740 Ternat, Hortensialaan 17.

Mevrouw Annik PLATTIAU, wonende te 1730 Asse, Cyriel Crappestraat 12.

Mijnheer Bernd SCHOTSAERT, wonende te 1731 Zellik, Nachtegaallaan 35 b.1 .

Mevrouw Ellen GHYOOT, wonende te 1760 ROOS DAAL, Tenzuivenestraat 35

De Heer Koen THYSENS, wonende te 8400 OOSTENDE, Louisastraat 35 bus 3

Mevrouw Dominique VAN HECKE, wonende te 8400 OOSTENDE, Louisaastraat 35 bus 3

Mevrouw Elke BROUNS, wonende te 1770 LIEDEKERKE, Bakkerijstraat 8

Mevrouw Tamarah WOUTERS, Wonende te 1740 TERNAT, Hortensialaan 58

Mevrouw Anja VAN MALDER, wonende te 1745 OPWIJK, Nieuwstraat 50

de vereniging te vertegenwoordigen ten aanzien van de diensten van de post, de spoorwegen, en in dit verband alle brieven, belaste of aangetekende briefwisseling, vrachtgoedpakketten en waarden af te geven en te ontvangen of terug te nemen, al dan niet tegen terugbetaling, alle documenten opstellen en ondertekenen voor ontvangst of voor verzending.

om alle vrachtbrieven, cognossementen of andere transportdocumenten in ontvangst te nemen en te ondertekenen voor ontvangst.

3 BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt volmacht verleend aan de advocaten Bart CROUX, Dorine GROSEMANS, Jens REDIERS, met kantoor te 1082 Brussel om alle formaliteiten te vervullen inzake neerleg ging ter griffie van de uittreksels van deze beslissing, het ondertekenen van alle nuttige en dienstige stukken in dit verband, het doen van de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de doorgevoerde wijzigingen.

Aile voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.,

Getekend,

De " I

voorzitter, De gedelegeerde bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

bia;l het

Belgisch ItleMen

Ondernemingsnr : 0477.578.411

Benaming

(voluit) CENTRUM VOOR KINDEROPVANG 'T BREUGELKIND V.Z.W.

(verkort) : C.K.O. 't BREUGELKIND

Rechtsvorm: VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel: Keizerstraat 35 te 1740 TERNAT

Onderwerp akte NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR, GEHOUDEN IN DE ZETEL VAN DE VERENIGING, OP 03.07.2014 - SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden in de zetel van de vereniging op 03.07.2014 blijkt dat

Dat de raad van bestuur beslist heeft om opgave te doen, ten behoeve van elke belanghebbende derde, van de huidige samenstelling van de raad van bestuur, rekening houdend met de ontslagen en benoemingen in het verleden door de algemene vergadering.

De raad van bestuur is ais volgt samengesteld

Fred DIELENS, bestuurder, voorzitter, gedelegeerd bestuurder, wonende te 1742 Ternat, Veldstraat26, RR 401001 305 90

Bert ACHE, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, wonende te 1740 Ternat, Hortensialaan 17, RR 411211 249 75

Eric WOUTERS, bestuurder, secretaris, wonende te 1740 Ternat, Hortensialaan 58, RR 680504 087 76

Chris DE HOVRE, bestuurder, penningmeester, wonende te 1703 Schepdaal, Gijsenstraat 6B, RR 690813 553 61

Hilde VAN OVERSTRAETEN, bestuurder, ondervoorzitter, wonende te 1742 Ternat, Fazantenlaan 122, RR 650501 628 66

Serge BROGN1ET, bestuurder, wonende te 3150 Haacht, Houtheide 6, RR 641121 429 71

Paul TEMMERMAN, bestuurder, wonende te 9255 Buggenhout, Molenstraat 60,

RR 610815 477 22

Dorette HEYMANS, bestuurder, wonende te 1770 Liedekerke, Bakkerijstraat 17,

RR 440903 342 70

Armand VAN MALDEREN, bestuurder, wonende te 1741 Ternat, Weuristraat 14A, RR 480326 463 77 Roland DE FEYTER, bestuurder, wonende te 1740 Ternat, Eikenlaan 28, RR 460624 389 72

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de aktertmettlegcliontvangen op

0 7 MU 2014

ter griffie van de Nederlandstalige freeel.likH koôphandel Brussel

Griffie

1 .40D 2.2

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

MOD 2.2

!..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur beslist om deze opgave te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de voorzitter te machtigen om alle daartoe vereiste documenten te ondertekenen.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de advocaten Bart CROUX, Dorine GROSEMANS, Jens REDIERS, met kantoor te 1082 Brussel, Basilieklaan 115 bus 1, om ieder afzonderlijk handelend, alle formaliteiten te vervullen inzake neerlegging ter griffie van het uittreksel van deze raad van bestuur, het ondertekenen van aile nuttige en dienstige stukken in dit verband, het stellen van aile handelingen en ondertekenen van alle akten nodig om de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de doorgevoerde wijzigingen te bekomen.

Getekend,

De Voorzitter, Gedelegeerd bestuurder,

Fred DIELENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2014
ÿþ~

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte neer ,gelegd/ontvangen op

1111,111j111 j1111!111111

0 1 DEC. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

iegne»i:$ %2tY" Mé-i>14-1 8i" feS011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

0477.578.411

CENTRUM VOOR KINDEROPVANG 'T BREUGELKIND V.Z.W.

C.K.O. 't BREUGELKIND

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

KEIZERSTRAAT 35 1740 TERNAT

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING, GEHOUDEN IN DE ZETEL VAN DE VERENIGING, OP 21.05.2014 WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm ;

Zetel

Onderwerp akte :

Uit de notulen van de buitengewone algemene ledenvergadering gehouden in de zetel van de vereniging op 21.05.2014 volgt dat

De algemene ledenvergadering beslist heeft om de maatschappelijke benaming van de vereniging te wijzigen in : INFANO en dit met ingang vanaf 1.01.2015.

Vanaf die datum zal de vereniging derhalve worden aangeduid als de V.Z.W. INFANO.

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt volmacht verleend aan de advocaten Bart CROUX, Dorine GROSEMANS, Jens REDIERS, met kantoor te 1082 Brussel om alle formaliteiten te vervullen inzake neerlegging ter griffie van de uittreksels van deze beslissing, het ondertekenen van alle nuttige en dienstige stukken in dit verband, het doen van de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de doorgevoerde wijzigingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Getekend,

De voorzitter, De gedelegeerde bestuurder,

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2014
ÿþMOD 2.2

I1-111ï ".t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter elegd/ontvangen op '

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatsbl

1111111 11111311111

1 DEC, 2011f

ter griffie van de Nederlandstalige

r `6geReic weu bsewki-iew>iEl 81-0§gël

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477.578.411

Benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR KINDEROPVANG 'T BREUGELKIND V.Z.W.

(verkort) : C.K.O. 't BREUGELKIND

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : KEIZERSTRAAT 35 1740 TERNAT

Onderwerp akte : NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING, GEHOUDEN IN DE ZETEL VAN DE VERENIGING, OP 21.05.2014 - JAARREKENING - KWIJTING BESTUURDERS - COMMISSARIS

Uit de notulen van de algemene ledenvergadering gehouden in de zetel van de

vereniging op 21.05.2014 volgt dat :

De algemene ledenvergadering keurt de jaarrekening over 2013 goed.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de bestuurders over het jaar 2013 en verleent kwijting aan de commissaris over het jaar 2013,

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt volmacht verleend aan de advocaten Bart CROUX, Dorine GROSEMANS, Jens REDIERS, met kantoor te 1082 Brussel om alle formaliteiten te vervullen inzake neerlegging ter griffie van de uittreksels van deze beslissing, het ondertekenen van alle nuttige en dienstige stukken in dit verband, het doen van de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de doorgevoerde wijzigingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Getekend,

De voorzitter, De gedelegeerde bestuurder,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2013
ÿþ MOD 2.2

)/ J ~.; iE--~~ ~~AS Î~~~~ .. _, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



2 4 JUN 2013

Elle,69SEL

i

Ondernemingsnr : 0477.578.411

Benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR KINDEROPVANG 'T BREUGELKIND V.Z.W.

(verkort) : C.K.O. `t BREUGELKIND

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Keizerstraat 35 te 1740 TERNAT

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING OP 21.06.2012 - BENOEMING COMMISSARIS.

De vergadering wordt voorgezeten door de Heer Fred DIELENS.

Aanwezig : Roland DE FEYTER, Chris DE HOVRE, Fred D1ELENS, Paul TEMMERMAN, Armand VAN MALDEREN, Eric WOUTERS, Bert ACHE, Serge BROGNIET, Hilde VAN OVERSTRAETEN, Jo COPPENS, Yves DE BISSCHOP en Stephan PLATTIAU

Afwezig en met volmacht vertegenwoordigd : Dorette HEYMANS, Frédéric HELDER WE1RT, Ria MAES en Heidi GELDHOF

Afwezig : Brenda FELIX

Eveneens aanwezig : Stephan PLATT1AU (als Algemeen Directeur vzw), Sigrid NECHELPUT (Financieel Manager), Bernd SCHOTSAERT (Contractmanager) en Jan HUYGENS (Bedrijfsrevisor)

Uit het proces-verbaal volgt

1. Goedkeuring verslag vorige vergadering 03 mei 2012.

Het verslag van de vorige vergadering dd. 03 mei 2012 werd unaniem goedgekeurd.

2. Bespreking jaarverslag 2011.

Stephan Plattiau, Algemeen Directeur en Sigrid Nechelput, Financieel Manager, gaven een toelichting

betreffende het jaarverslag 2011,

3. Toelichting bij en goedkeuring van de rekening 2011 na het verslag van de heer Jan Huygens, bedrijfsrevisor.

De bedrijfsrevisor lichtte de rekening 2011 toe, waarna de Algemeen Directeur en de Financieel Manager nog informatie gaven over de cijfers per vestigingsplaats. De Algemene Vergadering keurt unaniem de rekening 2011 goed.

4. Kwijting veriene aan leden RVB en aan de bedrijfsrevisor.

De Algemene Vergadering verleent kwijting aan de leden van de Raad van Bestuur en aan de Heer Jan HUYGENS, bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg



k 5. Benoeming A Audit cvba, Eikendreef 22, 2820 Bonheiden, vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens als commissaris voor de vzw.

De Algemene Vergadering gaat over tot de benoeming van de commissaris, met name

A.Audit cvba - Eikendreef 22 - 2820 Bonheiden, vertegenwoordigd door de Heer Jan Pieter Huygens. Dit mandaat is voor een looptijd van 3 jaar (boekjaren 2012-2013-2014) en neemt dus een einde bij de gewone algemene vergadering te houden in 2015, welke beslist over de jaarcijfers per 3111212014. Dit mandaat is bezoldigd. De vergoeding is bepaald als volgt : "een enige en vaste vergoeding per jaar van EUR 3.200 (excl. BTW). Deze vergoeding is jaarlijks geïndexeerd volgens de index van de consumptieprijzen en wordt verhoogd met de vaste en veranderlijke jaarlijkse bijdrage aan het IBR (op dit ogenblik respectievelijk 40 EUR en 1,35

%):1

6. Varia.

Stephan Plattiau, Algemeen Directeur, stelde de vraag om business seats bij basketbalploeg 'Port of Antwerp Giants' als commerciële investering met als bedoeling de cluser van kinderdagverblijven in Antwerpen uit te breiden, De Algemene Vergadering keurt unaniem de investering van 8.000 euro hieromtrent goed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge De vergadering wordt gesloten door de Voorzitter.

De Voorzitter, De Secretaris,

Fred DIELENS Eric WOUTERS



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/09/2012
ÿþ iNOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



" iais9a1 II

ber r 11

a~

Be Sta





_,0()

IBRUssa

Griffie

Ondernemingsnr : 0477.578.411

Benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR KINDEROPVANG 'T BREUGELKIND V.Z.W.

(verkort) : C.K.O. 't BREUGELKIND

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Keizerstraat 35 te 1740 TERNAT

Onderwerp akte : NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR, GEHOUDEN IN DE ZETEL VAN DE VERENIGING, OP 15.08.2012 - HERROEPING VAN VOLMACHTEN.

De bijzondere vomachten die bij beslissing van de raad van bestuur genomen op 31.01.2012 aan de hierna vermelde personen werden verleend :

Mevrouw Saskia HERINCKX, wonende te 1651 Lot, Jozef Springaelstraat 73.

Mevrouw Ulrike SERVRANCKX, wonende te 1745 Opwijk, Dries 30.

worden herroepen met onmiddellijke ingang vanaf 15.08.2012

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt volmacht verleend aan de advocaten Bart CROUX, Dorine GROSEMANS met kantoor te 1082 Brussel om alle formaliteiten te vervullen inzake neerlegging ter griffie van de uittreksels van deze beslissing, het ondertekenen van alle nuttige en dienstige stukken in dit verband, het doen van de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de doorgevoerde wijzigingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Getekend,

De voorzitter, De gedelegeerde bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2012
ÿþMoD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

1' 6 MRT 2012

Griffie

A IIIVIAIIIIIIIIIIII

~iaoeassi~

b

i

Ondernemingsnr : 0477.578.411

Benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR KINDEROPVANG 'T BREUGELKIND V.Z.W.

(verkort) : C.K.O. 't BREUGELKIND

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Keizerstraat 35 te 1740 TERNAT

Onderwerp akte : NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR, GEHOUDEN IN DE ZETEL VAN DE VERENIGING, OP 31.01.2012 - TOEKENNING VAN VOLMACHTEN.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden in de zetel van de vereniging op 31.01.2012 blijkt dat

De bijzondere volmachten tot het stellen van bepaalde handelingen van dagelijks bestuur, zoals verleend op 04.12.2008, worden gewijzigd, aangevuld en uitgebreid als volgt.

1 Vaststelling van de grenzen van het dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur beslist dat zullen geacht worden handelingen van dagelijks bestuur te zijn, alle bestuurshandelingen die gesteld werden door de bij artikel 10 van de statuten bepaalde bestuurders op de wijze bepaald bij artikel 13 van de statuten, die het bedrag van 100.000 ¬ per handeling niet overtreffen indien zij eenmalige betalingsverbintenis voor gevolg hebben of die het bedrag van 100.000 ¬ per jaar niet overtreffen indien het handelingen betreft die periodieke betalingsverbintenissen voor gevolg hebben.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 13 van de statuten, wordt het openen, beheren en afsluiten van financiële rekeningen gevoerd bij financiële instellingen, die nodig zijn bij de uitbating van de verschillende vormen van kinderopvang en in het algemeen de uitbating en het beheer van de verschillende afdelingen van de V.Z.W. 'T BREUGELKIND, beschouwd als daden van dagelijks bestuur.

De bestuurders, gevolmachtigd tot het dagelijks bestuur zullen op regelmatige tijdstippen rekenschap afleggen van de door hen gestelde bestuurshandelingen.

Bestuurshandelingen die bij hoogdringendheid dienen te worden genomen mogen door de bij artikel 10 van de statuten bepaalde bestuurders worden gesteld op voorwaarde dat zij ter bekrachtiging door de Raad van Bestuur worden voorgelegd op de eerste daaropvolgende vergadering,

De betaling van de lonen en de daarop verschuldigde RSZ-bijdragen ( werknemer en werkgever) worden uitdrukkelijk als daden van dagelijks bestuur aangemerkt.

2 Delegatie van bevoegdheden ten voordele van volmachtdragers

Zonder afbreuk te doen aan het mandaat tot het dagelijks bestuur verleend aan de gedelegeerde bestuurders, beslist de Raad van Bestuur om de hierna vermelde personen aan te stellen als zijn bijzondere volmachtdragers of de bestaande mandaten uit te breiden met de hierna omschreven bevoegdheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

4, 4e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r f Y

Luik B - Vervolg

2 A ALGEMENE DAGELIJKSE LEIDING:

- De Heer Stephan PLATTIAU, wonende te 1730 ASSE, Ganzeweg 18 A

Bevoegdheden:

ln naam en voor rekening van de vereniging

- Alle handelingen stellen en akten opstellen en ondertekenen teneinde de vereniging te vertegenwoordigen ten aanzien van de diensten van het Belgisch Staatsblad, de diensten van de griffie bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel betreffende alle akten en documenten die dienen te worden gepubliceerd, neergelegd, gewijzigd of doorgehaald met mogelijkheid om te dien einde bijzondere volmacht te verlenen aan om het even welke andere persoon.

- De vereniging te vertegenwoordigen diensten van de telefoon, de post, de spoorwegen, en in dit laatste verband alle brieven, belaste of aangetekende briefwisseling, vrachtgoed pakketten en waarden af te geven of te ontvangen of terug te nemen, al dan niet tegen terugbetaling, alle documenten opstellen en ondertekenen.

- Om alle vrachtbrieven, cognossementen of andere transportdocumenten te ontvangen en te ondertekenen voor ontvangst .

- Om de vereniging te vertegenwoordigen ten aanzien van de diensten van de administratie van de belastingen, de instellingen inzake sociale zekerheid der werknemers, de subsidiërende en controlerende instanties, de douane, en in dit verband alle courante formaliteiten te vervullen.

- Om alle rechtsvorderingen in te stellen, de vereniging in rechte vertegenwoordigen, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, bij dagvaarding, beslag, klacht, verzet, aangifte van schuldvordering, hoger beroep, afstand van geding en berusting in een gerechtelijke beslissing, voor zover deze betrekking hebben op geschillen met financiële belangen die het bedrag van 25.000 ¬ niet overtreffen.

- Het beheren van aile bankrekeningen of rekeningen bij financiële instellingen en het uitvoeren van alle

courante verrichtingen op de rekeningen alsook het huren van kluizen en dit tot een bedrag van 25.000 ¬ per verrichting,

- Alle courante betalingen doen inzake abonnementen en huurgelden van gas, water, elektriciteit, telefoon, en alle andere nutsvoorzieningen, voor zover het bedrag per handeling niet hoger is dan 25.000 ¬ ,

- Alle courante betalingen doen inzake lopende lonen van personeelsleden alsook de bedrijfsvoorheffing en

de sociale bijdragen zonder beperking wat het bedrag ervan betreft doch op voorwaarde dat de betaling geschiedt in uitvoering van lopende contracten.

- Aile rechtshandelingen en akten stellen die de vereniging ten aanzien van om het even welke derde verbinden doch beperkt tot een bedrag van 25.000 ¬ , onder meer betreffende doch niet limitatief : het kopen en verkopen van roerende goederen, het stellen van zakelijke zekerheden, het afsluiten van alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten, het afsluiten van leasingcontracten en verzekeringscontracten, het toestaan en verzaken aan alle zakelijke rechten, het huren van roerende goederen, het aangaan van kredieten of leningen met of zonder persoonlijke en/of zakelijke waarborgen, het vertegenwoordigen van de vereniging bij alle courante handelsbetrekkingen met leveranciers en relaties met klanten, het aangaan van dadingen.

- Alle rechtshandelingen stellen met betrekking tot het aanwerven en ontslaan van personeelsleden, doch uitsluitend ter vervanging van ontslagnemende werknemers, langdurige zieken of langdurig afwezigen en dit teneinde de goede werking van de dienstverlening te kunnen garanderen.

- De betalingen doen van de R.S.Z.-bijdragen verschuldigd op de lonen van de personeelsleden van de V.Z.W. 'T BREUGELKIND, zonder dat voor deze specifieke betalingen numerieke limieten gelden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Z- " i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4 " !

Luik B - Vervolg

2 B BIJZONDERE VOLMACHTEN

Aan de hierna vermelde personen worden de hierna bepaalde volmachten verleend

Mevrouw Saskia HERINCKX, wonende te 1651 Lot, Jozef Springaelstraat 73.

Mevrouw Mn DE RIDDER, wonende te 1700 Dilbeek, Brusselstraat 26.

Mevrouw Karina WAUTERS, wonende te 1740 Ternat, Groenstraat 95.

Mevrouw Ulrike SERVRANCKX, wonende te 1745 Opwijk, Dries 30.

Mevrouw Martine STRADIOT, wonende te 1740 Ternat, Wijmenierlaan 41.

Mevrouw Magda MEERT, wonende te 1740 Ternat, Hortensialaan 17.

Mevrouw Annik PLATTIAU, wonende te 1730 Asse, Cyriel Crappestraat 12,

Mijnheer Bernd SCHOTSAERT, wonende te 1731 Zellik, Nachtegaallaan 35 b.1.

de vereniging te vertegenwoordigen ten aanzien van de diensten van de post, de spoorwegen, en in dit verband aile brieven, belaste of aangetekende briefwisseling, vrachtgoedpakketten en waarden af te geven en te ontvangen of terug te nemen, al dan niet tegen terugbetaling, alle documenten opstellen en ondertekenen voor ontvangst of voor verzending.

om alle vrachtbrieven, cognossementen of andere transportdocumenten in ontvangst te nemen en te ondertekenen voor ontvangst.

3 BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt volmacht verleend aan de advocaten Bart CROUX, Dorine GROSEMANS, Maarten BENTEIN, met kantoor te 1082 Brussel om alle formaliteiten te vervullen inzake neerlegging ter griffie van de uittreksels van deze beslissing, het ondertekenen van alle nuttige en dienstige stukken in dit verband, het doen van de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de doorgevoerde wijzigingen.

Aile voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen,

Getekend,

De voorzitter, De gedelegeerde bestuurder,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M0D22

28/03/2012
ÿþt

ti

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

i

1111112 ii la II ilIIl u~iiii II

u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondemerningsnr : 0477.578.411

benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR KINDEROPVANG 'T BREUGELKIND V.Z.W.

(verkort) : C.K.O. 't BREUGELKIND

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Keizerstraat 35 te 1740 TERNAT

Onderwerp akte : NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING GEHOUDEN OP 15.06.2011 GOEDKEURING REKENINGEN 2010 - KWIJTING BESTUURDERS

Uit het proces-verbaal van algemene ledenvergadering gehouden op 15.06.2011 volgt dat de rekening over het jaar 2010 met eenparigheid der stemmen werd goedgekeurd

en dat met eenparigheid der stemmen kwijting werd verleend aan de leden van de raad van bestuur voor de uitoefening van een bestuursmandaat en aan de bedrijfsrevisor voor de uitoefening van zijn controletaak.

Getekend,

Eric WOUTERS, Bert ACHE

Secretaris, bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

be

B+ sti

BRUSSEL

1 6 MRT 2012

Griffie

Coordonnées
INFANO

Adresse
KEIZERSTRAAT 35 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande