INFINLT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INFINLT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.516.284

Publication

20/09/2013
ÿþHad Word 11.1

L

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*13193850*

'c:3Hd!" LuD DG

1 SEP. 201e liann~~

lapuetidooN yt3eq?ijc%

lep ~a--}}nff~e p~aiac~iaeh

G

Ondernemingsnr : S 3 ó. S l G , 2-

Benaming

(voluit) : inFiniT Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onze Lieve Vrouwstraat 52 te 3130 Begijnendijk (Betekom) (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting dd. 30/08/2013

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 30 augustus 2013,

Blijkt er dat

I. 1. de heer VERHEYEN Kenneth, (rijksregister nummer: 75.08.20 343-09), geboren te Bonheiden op twintig augustus negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw Crab Marijke, wonende te 3130; Begijnendijk -- Betekom, Onze Lieve Vrouw straat 52

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd.

2, de heer VERHEYEN Sem, (rijksregister nummer : 78.08.07 347-70), geboren te Bonheiden op zeven augustus negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 127 bus

A.

Hier vertegenwoordigd door de heer Verheyen Kenneth, ingevolge onderhandse volmacht van 29 augustus' 2013, volmacht aan deze akte gehecht.

3. de heer VERHEVEN Wesley (rijksregister nummer : 78.08.07 345-72), geboren te Bonheiden op zevenaugustus negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Bredepleinstraat 19.

Hier vertegenwoordigd door de heer Verheyen Kenneth, ingevolge onderhandse volmacht van 29 augustus 2013, volmacht aan deze akte gehecht.

onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

Il. De vennootschap als naam heeft : inFinlT Consulting.

lll. De zetel gevestigd is te 3130 Begijnendijk (Betekom), Onze Lieve Vrouwstraat 52. De zetel kan zonder, statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

1V. De vennootschap als doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verrichten van handel en diensten als intern of extern consultant in het gebied van de Financiële dienstverlening, IT en management;

- het voeren van operationele consulting in uiteenlopende sectoren, waaronder banken en verzekeringen, in. de dienstensector in algemene zin;

- het kopen en verkopen van de nodige producten en diensten om voormelde diensten te kunnen; verwezenlijken.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te; breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

- het aankopen , verhuren en verkopen van onroerende goederen;

- alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van; roerende goederen, daarin begrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de. vennootschap zou bezitten;

- overgaan tot het aankopen, overschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen,; deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van' andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen , aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooïen in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële°

" transacties van de financiële markten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of' welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande uit of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen door' derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect' voor de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zevenhonderd eenenvijftig euro twintig cent (¬ 18.751,20) en wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd en twee (1.202) aandelen zonder vermelding van waarde.

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op aile aandelen is ingeschreven als volgt:

1, de heer Verheyen Kenneth, duizend tweehonderd (1.200) aandelen, hetzij achttien duizend zevenhonderd twintig (¬ 18.720,00) euro

2. de heer Verheyen Sem, één (1) aandeel, hetzij vijftien euro en zestig cent (¬ 15,60)

3. de heer Verheyen Wesley, één (1) aandeel, heizij vijftien euro en zestig cent (¬ 15,60)

Tesamen: duizend twee honderd en twee (1.202) aandelen, hetzij achttien duizend zevenhonderd een en vijftig euro en twintig cent (¬ 18.751,20) vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk bezit en kapitaal van , de vennootschap.

De aandelen werden volstort ten belope van één/derde, zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig euro veertig cent (6.250,40).

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Verheyen Kenneth hiervoor vernoemd, die verklaart zijn functie te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van statutaire zaakvoerder van de heer Verheyen Kenneth is bezoldigd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op heden en zal eindigen op een en dertig december tweeduizend veertien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BVBA Cannaerts Accountants, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in de Kruispuntenbank en het Ondernemingsloket en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om inschrijving als "B.T.W."-belastingplichtige te bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 30/08/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INFINLT CONSULTING

Adresse
ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 52 3130 BEGIJNENDIJK

Code postal : 3130
Localité : BEGIJNENDIJK
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande