INGRAM MICRO COORDINATION CENTER, AFGEKORT : I.M.C.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INGRAM MICRO COORDINATION CENTER, AFGEKORT : I.M.C.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.490.325

Publication

21/11/2013
ÿþ~~`-~~~ Mod Wued VIA

~~~ ..~~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~"

i u

*1317828 +

i'~~l~~~e ~~,

J~

08NOV2013

Griffie

Bijlagen bij het Relgisch_Staatshlad ,21/11/2013., Annexes_du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0444.490.325

Benaming

(voluit) : Ingram Micro Coordination Center BVBA

(verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Luchthavenlaan 25A, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : BenoeminglOntslag Zaakvoerders

De Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten neemt kennis van het ontslag van de Heer Alain Maquet als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 1 augustus 2013. De vergadering verleent kwijting aan de Heer Alain Maquet.

De Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten benoemt met unanimiteit van stemmen de Heer Gerhard Schulz als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 27 september 2013, Dit mandaat wordt uitgevoerd zonder bezoldiging.

De Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten neemt kennis van het ontslag van de Heer Johan Vandenbussche als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 18 October 2013. De vergadering veleent kwijting aan de Heer Johan Vandenbussche.

4

~

r

br'

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 17.07.2013 13321-0243-041
21/11/2012
ÿþmod 11.1



I Í = .1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





bel 111,111j119,11111~" 0 9 te Zon

az

Be Sta

Griffie



:;

Ondernemingsnr : 0444.490.325

Benaming (voluit) : INGRAM MICRO COORDINATION CENTER

(verkort) : 1.M.C.C.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luchthavenlaan, 25A

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA EN IN GELD -

i! WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 25 oktober~ 2012, veiór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met; ;; beperkte aansprakelijkheid "INGRAM MICRO COORDINATION CENTER", in het kort "1.M.C.0 " heeft besloten;

LEZING EN ONDERZOEK VAN IJE VERSLAGEN

a. Verslagvan de commissaris

De voorzitter overhandigt ondergetekende Notaris het rapport van de commissaris, de burgerlijke;

vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

"PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-

,; Weluwe, vertegenwoordigd door de Heer Koen Hens.

;l Dit verslag heeft inzonderheid betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethodes, het resultaat van deze methodes en de tegen de vergoeding die als tegenprestatie voor ,I de inbreng wordt verstrekt.

"6. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Ingram Micro Coordination Center ;l BVBA, bestaat uit vijf leningen met hun interesten per 24 oktober 2012 uitgedrukt in USD, en omgezet aan de ;! ECB fixing van 23 oktober om 14U15 waarbij 1 EUR _ 1,3055 USD. Thans worden deze leningen en bijhorende

intresten aangehouden door Ingram Micro Luxemburg S.a.r.l. en gewaardeerd aan de nominale waarde wat

betekent dat het totale bedrag van de inbreng gewaardeerd wordt aan EUR 113.790.949.

Als vergoeding voor de inbreng ontvangt de inbrenger, Ingram Micro Luxembourg S.a.r.l. 30.694.147; aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het; instituut der Bedrijfsrevisoren, waarin het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor dei waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te: geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

l: " de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng in nature door de parten weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering;

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de aandelen zodat de inbreng in nature;

: niet overgewaardeerd zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billrlkheid van de verrichting.

Brussel, 24 oktober 2012

PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren bcvba

vertegenwoordigd door

Koen Hens

Bedrijfsrevisor"

;, b. Verslagvan het bestuursorgaan

Op de laatste blz, ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het rapport besluit als volgt:

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

®eIgisch

'Staatsblad



De voorzitter geeft lezing van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan waarin wordt uiteengezet" waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de Vennootschap

c. Goedkeuring. van de verslagen

De vergadering stelt vast dat de verslagen geen aanleiding geven tot enige opmerking vanwege de vennoten en besluit zich aan te sluiten bij de aldaar geformuleerde conclusies.

De originelen van deze twee rapporten worden "ne varietur' getekend door de Notaris en de comparanten.

Zij zullen worden neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een ui oifte van dit proces-verbaal.

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderddertien miljoen zevenhonderdnegentigduizend negenhonderdnegenenveertig euro (¬ 113.790.949,00) te verhogen om het van drie miljoen zevenhonderdnegenenveertigduizend achthonderddrieënveertig euro drieënvijftig cent (¬ 3.749.843,53) te brengen op honderdzeventien miljoen vijfhonderdveertigduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro drieënvijftig cent (¬ 117,540.792,53) door inbreng door de vennootschap naar Luxemburgs recht "INGRAM MICRO LUXEMBOURG S.à.r.l.", voornoemd, van vijf vaststaande, zekere doch niet-opeisbare schuldvorderingen die zij heeft lastens de vennootschap naar het recht van Singapore "INGRAM MICRO ASIA" Ltd, met zetel te 205 Kallang Bahna #04-00, Singapore 339431, geregistreerd onder nummer 198302829C, en dit ten belope van honderddertien miljoen zevenhonderdnegentigduizend negenhonderdnegenenveertig euro (¬ 113.790.949,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van dertig minoen zeshonderdvierennegentigduizend honderdzevenenveertig (30.694.147) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens komt tussen de vennootschap naar Luxemburgs recht "INGRAM MICRO LUXEMBOURG S.à.r.l.", vertegenwoordigd door haar bijzondere lasthebber, de Heer Karel EVERAET, voornoemd, ingevolge één (1) onderhandse volmacht die hieraan gehecht zal blijven, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar schuldvorderingen ten belope van honderddertien miljoen zevenhonderdnegentigduizend negenhonderdnegenenveertig euro (¬ 113.790.949,00) in deze Vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

ondergetekende notaris te verzoeken vast te stellen te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is verwezenlijkt, waardoor het kapitaal daadwerkelijk op honderdzeventien miljoen vijfhonderdveertigduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro drieënvijftig cent (¬ 117,540.792,53) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door achtenvijftig miljoen tweehonderdzesenzeventigduizend vijfhonderdnegenenzestig (58.276.569) identieke aandelen, zonder nominale waarde.

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met zes miljoen tweehonderdennegenduizend eenenvijftig euro (¬ 6.209.051,00), om het te brengen van honderdzeventien miljoen vijfhonderdveertigduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro drieënvijftig cent (¬ 117.540.792,53) op honderddrieëntwintig miljoen zevenhonderdnegenenveertigduizend achthonderddrieënveertig euro drieënvijftig cent (¬ 123.749.843,53). dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van een miljoen zeshonderdvierenzeventigduizend achthonderdnegenendertig (1.674.839) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving,

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAAL-VERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de kapitaalverhoging in geld volledig werd onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderddrieëntwintig miljoen zevenhonderdnegenenveertigduizend achthonderddrieënveertig euro drieënvijftig cent (¬ 123.749.843,53), vertegenwoordigd door negenenvijftig miljoen negenhonderdeenenvijftigduizend vierhonderdenacht (59.951.408) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

STATUTENWIJZIGING

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen: "Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt honderddrieëntwintig miljoen zevenhonderdnegenenveertigduizend achthonderddrieënveertig euro drieënvijftig cent (¬ 123.749.843,53), vertegenwoordigd door negenenvijftig miljoen negenhonderdeenenvijftig-duizend vierhonderdenacht (59.95;,408) aandelen, zonder nominale waarde.

De maatschappelijke aandelen werden genummerd van 1 tot 59.951.408."

MACHTIGING VAN HET BESTUURSORGAAN

machtiging aan elk van de zaakvoerders te verlenen om de voorgaande besluiten uit te voeren, en in het bijzonder teneinde het aandelenregister van de Vennootschap aan te vullen.

39LMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

bijzondere volmacht te verlenen aan elk van de voornoemde zaakvoerders, aan mevrouw WILLEMS Karin en Mevrouw AELBRECHT Francine, elk kan afzonderlijk en alleen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om voor zoveel als nodig, de vereiste administratieve formaliteiten te vervullen ore de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de overige administraties in

overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen, volmachten, verslagen

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012
ÿþMod Word 11.1

nr\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude

aan he`

Belgisc

Staatsbl



*12136754*

2 5 JUIL. 2012

e...;)-t-.0

Griffie

Ondernemingsnr 0444.490.325

Benaming

(voluit) : Ingram Micro Coordination Center BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Luchthavenlaan 25A, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Bedrijfsrevisor

Eenparige en schriftelijke besluiten van de enige vennoot van de BVBA Ingram Micro Europe genomen op 27 juni 2012

Ige vennoten besluiten met eenparigheid van stemmen tot benoeming over te gaan van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Koen Hens, bedrijfsrevisor, woonstkeuze doende te Woluwedal 18, B-1932 St Stevens-Woluwe, voor een periode van drie jaar_ Het mandat neemt een einde na afloop van de Algemene Vergadering van 2015.

Bijldgéiï bij liét Bélgisëli Stáitsbl d - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 10.07.2012 12282-0009-039
28/07/2011 : BL547298
10/01/2011 : BL547298
03/09/2010 : BL547298
07/07/2010 : BL547298
30/10/2009 : BL547298
19/10/2009 : BL547298
29/07/2008 : BL547298
06/06/2008 : BL547298
11/10/2007 : BL547298
26/07/2007 : BL547298
13/07/2006 : BL547298
21/11/2005 : BL547298
28/06/2005 : BL547298
28/10/2004 : BL547298
06/07/2004 : BL547298
11/03/2004 : BL547298
07/07/2003 : BL547298
23/04/2003 : BL547298
17/02/2003 : BL547298
23/01/2003 : BL547298
20/12/2002 : BL547298
18/09/2002 : BL547298
02/09/2002 : BL547298
07/11/2001 : BL547298
07/10/1999 : BL547298
19/09/1998 : BL547298
28/10/1997 : BL547298
28/10/1997 : BL547298
14/06/1997 : BL547298
31/05/1997 : BL547298
31/05/1997 : BL547298
07/09/1996 : BL547298
04/05/1996 : BL547298
04/05/1996 : BL547298
19/05/1995 : BL547298
19/05/1995 : BL547298
06/12/1994 : BL547298
29/06/1994 : BL547298
03/03/1994 : BL547298
22/12/1992 : BL547298
06/08/1991 : BL547298
13/07/1991 : BL547298
13/07/1991 : BL547298

Coordonnées
INGRAM MICRO COORDINATION CENTER, AFGEKORT :…

Adresse
LUCHTHAVENLAAN 25A 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande