INNOMEDIQ INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNOMEDIQ INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.912.420

Publication

30/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG RECHTBANK VAN

2 3 -07 - 2015 KOOPHANDEL

:ELGISCH STAATSE 16 -07- 2015

LUMEN







OndeBenaming , c. 427

(voluit) : Innomediq International

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Betekomsesteenweg 47 C te 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting dd. 02/07/2015

Uit een akte ontvangen door Meester Benedikt CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg,

" ondergetekend, op 2 juli 2015

Blijkt er dat :

L 1, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AJY Holding, met zetel te 3200 Aarschot, Betekomsesteenweg 47, met ondernemingsnummer 0533,775.558, RPR Leuven en met BTW nummer BE533.775.558, opgericht bij akte verleden voor notaris Laurence Cuypers op 23 april 2013, waarvan de' statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 mei 2013 onder nummer 13072550.

Hier vertegenwoordigd door haar twee niet-statutair zaakvoerders:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YP Health, met zetel te 3130 Betekom, Seypstraat 27, met ondememingsnummer 0474.926.648, RPR Leuven, met BTW nummer BE474.926.648, opgericht bij akte verleden voor Meester Dirk Michiels te Aarschot op 23 mei 2001, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 juni 2001 onder nummer 20010614, waarvan de statuten werden gewijzigd en voor de laatste maal bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, van 15 december 2008, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door notaris Lieve Stroeykens op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 december 2008 onder nummer 08201910.

Op haar beurt hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer PAUWELS Yves Louis Emma [Rijksregister nummer 72.12.23-401.20], geboren te Leuven op drieëntwintig december negentien-ihonderd tweeënzeventig, wonende te 3130 Begijnendijk, Seypstraat 27, ongehuwd, handelend in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 mei 2013 onder nummer 13078240.

- de gewone commanditaire vennootschap VDB Consulting, met zetel te 3128 Tremelo, Beulkensstraat 6/A, met ondernemingsnummer 0821.639,785, RPR Leuven, met BTW nummer BE821.639.785, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 december 2009 onder nummer 09185313.

hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN DEN BERGH Jan [Rijksregister nummer 78.10.23-419.17], geboren te Bonheiden op drieëntwintig oktober negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3128 Tremelo (Baal), Beulkensstraat 6/A, ongehuwd, handelend in zijn hoedanigheid van vaste, vertegenwoordiger, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 mei 2015 onder nummer 13078239.

2, de heer LEMMENS Raoul Louis Albert [Rijksregistemummer 56.05.26-143.94], geboren te Hasselt op zesentwintig mei negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 1500 Halle, Termeeren 4, echtgenoot van mevrouw ROOSENS Ingrid Rosa Josephine.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij huwelijkscontract verleden voor notaris Jan Paul Talloen te Halle op 1 april 1981, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jos Muyshondt te Halle, met behoud van het stelsel.

onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

Ii. De vennootschap als naam heeft : lnnomediq International.

III. De zetel gevestigd is te 3200 Aarschot, Betekomsesteenweg 47 C. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen; rekening:

- Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, concessies, assistentie op gebied van management, Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

4--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

engineering, consulting, merchandising en franchising, logistiek, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, verkoop en marketing, financieel, bedrijfsorganisatie en informatica.

- Het leveren van commerciële diensten en vertegenwoordiging van allerlei aard voor derden met betrekking tot deze bovenstaande specifieke materies,

- De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende - en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de wereldwijde handel en trading van medische producten.

- Het verzorgen van intermediatie als logistiek en diensten-centrum voor buitenlandse ondernemingen.

- Het organiseren en geven van opleiding, seminaries en voordrachten met betrekking tot deze bovenstaande specifieke materies en opleidingen.

- De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- De uitwerking en het aanbieden van incentive pakketten en alles wat daarmede verband houdt.

- Het uitwerken van ICT-systemen en de daarmee gepaard gaande aan- en verkoop van hard- en software,

multimedia apparatuur, projectiesystemen en communicatie apparatuur

- Het opsporen, uitwerken van vastgoedprojecten met doel deze projecten voor eigen rekening of voor

rekening van derden te realiseren,

- Het aan- en verkopen of verhuren van vastgoed. In deze context kunnen ook renovatiewerken uitgevoerd

worden.

- Het in portefeuille nemen en houden van vastgoed.

- De verhuur van rollend materiaal op korte termijn.

- De verhuur van bedrijfsmaterieel.

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te

breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende

goederen.

Binnen dit kader:

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

- overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verbouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies, evenals het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, rechtspersonen en/of verenigingen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verkocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking han bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels ,{nanciële,roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder vermelding van waarde,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

1. aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AJY Holding, voornoemd, ten belope van tweeduizend (2.000) aandelen, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00);

2. aan de heer LEMMENS Raoul, voornoemd, ten belope van duizend (1.000) aandelen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Tesamen: drieduizend (3.000) aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk bezit en kapitaal van de vennootschap.

De aandelen werden volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd~

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niet uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de ; verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op heden en zal eindigen op 31 december2016,

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste vrijdag van de maand januari om 20:00 uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2017

XI. Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering ais niet statutaire zaakvoerder voor

onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AJY Holding, met zetel te 3200 Aarschot, Betekomsesteenweg 47, met ondernemingsnummer 0533.775.558, voornoemd, vertegenwoordigd zoals hierboven voornoemd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YP Health, met zetel te 3130 Betekom, Seypstraat 27, met ondememingsnummer 0474.926.648, en op haar beurt hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer PAUWELS Yves Louis Emma, voornoemd en de gewone commanditaire vennootschap VDB Consulting, met zetel te 3128 Tremelo, Beulkensstraat 6/A, met ondernemingsnummer 0821,639.785, RPR Leuven, met BTW nummer BE821.639.785, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN DEN BERGH Jan, voornoemd.

2. de Vennootschap Onder Firma RL MEDICAL, met zetel te 1500 Halle, Termeeren 4, met ondernemingsnummer 0838.498.484, onderhands opgericht op 10 augustus 2011, waarvan de statuten gepubliceerd werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 augustus 2011 onder nummer 11129413, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer LEMMENS Raoul Louis Albert [Rijksregisternummer 56.05.26-143.94], wonende te 1500 Halle, Termeeren 4, voornoemd.

Die verklaren hun functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is bezoldigd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Dries Cannaerts, accountant, Lostraat 35 te 2220 Heist-op-den-Berg, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in de Kruispuntenbank en het Ondernemingsloket en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om inschrijving als "B.T.W."-belastingplichtige te bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend: Benedikt Cuypers, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 02/07/2015

v

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INNOMEDIQ INTERNATIONAL

Adresse
BETEKOMSESTEENWEG 47C 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande