INSTITUTE FOR TREND RESEARCH, INC., AFGEKORT : ITR ECONOMICS INTERNATIONAL

BUIV


Dénomination : INSTITUTE FOR TREND RESEARCH, INC., AFGEKORT : ITR ECONOMICS INTERNATIONAL
Forme juridique : BUIV
N° entreprise : 553.863.961

Publication

26/06/2014
ÿþilL_ ,,

~yí:{

Mnd Word 11.1

h

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbláe?eend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte 9pfjp

h

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): INSTITUTE FOR TREND RESEARCH, INC. (verkort) : ITR ECONOMICS

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP NAAR AMERIKAANS RECHT

Zetel : VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA : 900 Elm Street, P.O, Box 326, Manchester, New Hampshire 03105-0326

BELGIE : GRENSSTRAAT 7 1831 DIEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPENING BELGISCH BIJKANTOOR

(uittreksel uit verklaring van de secretaris betreffende een bijzondere vergadering van de raad van bestuur van 14 april 2014)

BESLOTEN: Gelet op het feit dat de Vennootschap beslist heeft om een Belgisch filiaal op te richten zal de naam van het Belgisch filiaal de volgende zijn: "1TR ECONOMICS International".

BESLOTEN: Het Belgisch filiaal van de Vennootschap zal opgericht worden voor een onbepaalde duurtijd vanaf 1 juni 2014.

BESLOTEN: Het adres van het Belgisch filiaal zal gevestigd zijn te B-1831 Diegem (Machelen), Grensstraat

7.

BESLOTEN: Het Belgisch filiaal zal betrokken worden in economische analyses en prognoses voor private bedrijven. De specifieke activiteiten van het bovengenoemde filiaal zullen bestaan uit het gebruiken van tijdreeksen over algemene economieën, markten en industrieën om deze te vergelijken met specifieke bedrijfsgegevens om prognoses te maken. Voorspellingen over de algemene economieën, markten en industrieën kunnen in het werk inbegrepen worden.

ITR Economics International zal tevens abonnementsdiensten verkopen waarin onze conjunctuur voor bovenvermelde algemene economieën, markten en industrieën voorgesteld worden.

BESLOTEN: De activiteiten van het Belgisch filiaal zullen vallen binnen het kader van, en uitgevoerd worden overeenkomstig met, de doelen van de Vennootschap zoals uiteengezet in het ZESDE ARTIKEL van de GERECTIFICEERDE STATUTEN TER OPRICHTING van de vennootschap, te weten: het verlenen van conjuncturele analyses en prognoses voor het bedrijfsleven; concepten van conjuncturele analyses en prognoses voorstellen en anderszins gebruiken in de ontwikkeling van de bedrijfsprogramma's, seminaries en andere educatieve media, en deze geformuleerde concepten te gebruiken voor zakelijke klanten.

BESLOTEN: Dat Jacqueline Marie (Jackie) GREENE (paspoortnummer 500671997), geboren op 8 januari 1983 in Concord, NH (VS), momenteel woonachtig te 39 Intervale Road, Canterbury, NH (VS), aangeduid is als de wettelijke vertegenwoordiger van het filiaal van de Vennootschap in België.

BESLOTEN: Jackie GREENE is verantwoordelijk voor de dagelijkse vertegenwoordiging van het Belgisch filiaal. Zij heeft de bevoegdheid om de dagelijkse activiteiten van het Belgisch filiaal te behandelen en zij wordt te dien einde gemachtigd om hiertoe zelfstandig alle nodige maatregelen te nemen,

BESLOTEN: Voorts keurt de raad alle maatregelen goed die nodig zijn om het Belgisch kantoor op te richten, met inbegrip van de huur van een kantoorruimte en het aangaan van contractuele afspraken met Belgische dienstverleners.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Vo

beha

aan Belg Staat

II II



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

553,863.e64

r~cr9rl~e /,~U~ hebdh~ j;~h ae ~ 2014

" /? /ro Neaer'a Gri~~ee/?4,, has~

rCiS`çe/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

BESLOTEN: De Raad verleent een volmacht aan TAXPATRIA, vertegenwoordigd door Gregory GOOSSENS, advocaat met kantoor gelegen te B-1831 Diegem (Machelen), Culliganlaan 1B, ondememingsnummer 834.703.113, met het recht van subdelegatie, om alle nodige maatregelen te nemen om de beslissingen van de Raad te publiceren ln de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en om de registratie van de Vennootschap te wijzigen in het handelsregister, om hiertoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, een "Zetel" van de Vennootschap naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde al het nodige te doen.

(uittreksel uit de gecoördineerde statuten)

GECOORDINEERDE STATUTEN VAN INSTITUTE FOR TREND RESEARCH, INC.

TEN EERSTE: De vennootschapsnaam is Institute for Trend Research, Inc.

TEN TWEEDE: De vennootschap wordt gemachtigd zijn om driehonderd (300) gewone aandelen zonder nominale waarde uit te geven.

De raad van bestuur heeft het recht om alle verdere voorkeuren, beperkingen en de overeenkomstige rechten van elke klasse van aandelen te bepalen voorafgaand aan de uitgifte van alle aandelen van die klasse of serie binnen een klasse voorafgaand aan de uitgifte van alle aandelen van die serie.

TEN DERDE: Het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 900 Elm Street, P.O. Box 326, Manchester, New Hampshire 03105-0326 en de naam van de geregistreerde vertegenwoordiger op dit adres is Mark A. Wright, Esq,

TEN VIERDE: De naam en het adres van elke oprichter:

Naam Adres

Helen Langwasser Contoocook, NH 03229 P.O. Box 278

George Langwasser Contoocook, NH 03229 P.O. Box 278

Douglas S. Hatfield, Jr. P.O. Box 13

Hillsborough, NH 03229

TEN VIJFDE: Het kapitaal zal verkocht of te koop aangeboden worden in de zin van de New Hampshire RSA Hoofdstuk 421 B, (Uniform Securities Act)

TEN ZESDE: De vennootschap is bevoegd om alle wettelijke zaken te verrichten waarvoor vennootschappen kunnen opgericht worden krachtens RSA 293-A en het hoofddoel of doelen waarvoor de vennootschap werd opgericht zijn:

Het verlenen van conjuncturele analyses en prognoses voor het bedrijfsleven; concepten van conjuncturele analyses en prognoses voorstellen en anderszins gebruiken in de ontwikkeling van de bedrijfsprogramma's, seminaries en andere educatieve media, en deze geformuleerde concepten gebruiken voor zakelijke klanten.

TEN ZEVENDE: Voor zover als dat nu of later wordt toegestaan door de wet, zal geen bestuurder of bedrijfsfunctionaris van de vennootschap persoonlijk aansprakelijk zijn ten opzichte van de vennootschap of haar aandeelhouders voor schadevergoedingen voor om het even welk handelen of nalaten te handelen in hun hoedanigheid van bestuurder of bedrijfsfunctionaris, Geen enkele wijziging of herroeping van het huidige artikel zal een invloed hebben op eender welk recht of bescherming van eender welke bestuurder of bedrijfsfunctionaris voor of met betrekking tot handelen of nalaten te handelen voorafgaand aan deze wijziging of herroeping.

TEN ACHTSTE: De namen en adressen van de personen die momenteel de funoties van bestuurders uitoefenen zijn:

Naam Adres

Brian Beau lieu 11 Depot Street, 3rd Floor Concord, NH 03301

Alan Beaulieu 11 Depot Street, 3rd Floor Concord, NH 03301

; L s -3.

TEN NEGENDE: Voor zover als dat nu of later wordt toegestaan door de wet kan elke verrichting die genomen kan worden op een aandeelhoudersvergadering ook genomen worden zonder een vergadering, zonder voorafgaandelijke kennisgeving en zonder stemming indien de verrichting wordt aangenomen in de vorm van één of meerdere schriftelijke toestemming(en) door het totale aantal aandeelhouders die niet minder stemrechten hebben dat het minimum aantal stemmen die nodig zouden zijn om de verrichting aan te nemen op een vergadering waarop alle voor deze verrichting stemgerechtigde aandeelhouders aanwezig zouden zijn en gestemd zouden hebben.

Gregory Goossens

Advocaat - Volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-i Sibuddin aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.02.2014, NGL 11.08.2014 14429-0025-007

Coordonnées
INSTITUTE FOR TREND RESEARCH, INC., AFGEKORT…

Adresse
GRENSSTRAAT 7 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande