INSURARCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSURARCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.437.940

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 31.07.2014 14368-0234-013
19/08/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.07.2014, NGL 18.08.2014 14423-0370-013
04/12/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0867.437.940 Benaming (voluit) : InsurArch

(verkort)

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 2 NOV, 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

i *13 815 5*

V beh aa Bei Sta

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpstraat 176E

3060 Bertem

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: REGIME ARTIKEL 537 WIB KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS BRUTO DIVIDEND  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD TEN BELOPE VAN TUSSENTIJDS NETTO DIVIDEND DOOR DE DIVIDEND-GERECHTIGDE  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 115 november 2013, v6ôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "InsurArch" heeft besloten: ; -vast te stellen dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zeshonderd en achtduizend vierenvijftig euro (608.054 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 30 juni 2012.

-vast te stellen dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, zeshonderd en achtduizend vierenvijftig euro (608.054 EUR) bedraagt.

-kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 6 november 2013, waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend van zeshonderd en achtduizend vierenvijftig euro (608.054 EUR) en waarbij de enige vennoot vrijwillig y; de intentie heeft geuit om het hem uitgekeerde dividend  weliswaar na afhouding van tien procent =; (10%) roerende voorheffing  integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992. -na bevestiging door de enige vennoot dat hij het hem uitgekeerde dividend vrijwillig overeenkomstig E' artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk wil inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijfhonderd zevenenveertigduizend tweehonderd achtenveertig euro zestig cent (547.248,60 EUR) om het van dertigduizend euro (30.000 EUR) te brengen op vijfhonderd zevenenzeventigduizend tweehonderd achtenveertig euro zestig cent (577.248,60 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en volledig volgestort.

-dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de enige vennoot ;; van het hem bij hoger vermelde bijzondere algemene vergadering de dato 6 november 2013 uitgekeerde tussentijdse netto dividend.

-nadat de enige vennoot verklaard heeft dat hij volledig op de hoogte is van de statuten van de ; vennootschap en de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging en dat hij de totaliteit der aandelen van de vennootschap bezit, verklaarde hij negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, zijnde een bedrag van vijfhonderd zevenenveertigduizend tweehonderd achtenveertig euro zestig cent (547.248,60 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

,. ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

f

mod 11.1

Dit bedrag van vijfhonderd zevenenveertigduizend tweehonderd achtenveertig euro zestig cent (547.248,60 EUR) staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, en de kapitaalverhoging is aldus volledig volgestort, door stortingen in geld, die hij gedaan heeft op bijzondere rekeningnummers BE65 7440 3942 1496 (KBC Bank) en 979-6582127-03 (Argenta Spaarbank) op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek vennootschappen.

-dat de gelden, die bij voornoemde banken werden geplaatst, beschikbaar zijn.

-vast te stellen en de notaris te verzoeken bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld van vijfhonderd zevenenveertigduizend tweehonderd achtenveertig euro zestig cent (547.248,60 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd zevenenzeventigduizend tweehonderd achtenveertig euro zestig cent (577.248,60 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

-de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt

*Artikel 1. van de statuten wordt de derde zin vervangen als volgt:

"Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, vermelden: 1° de benaming van de vennootschap;

2° de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA'; 3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR , gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft; 6° in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

*Artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd zevenenzeventigduizend tweehonderd

achtenveertig euro zestig cent (577.248, 60 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van

nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 100.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 23 september 2004 met een maatschappelijk kapitaal van

dertigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen.

Op 15 november 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek

Inkomstenbelastingen verhoogd tot vijfhonderd zevenenzeventigduizend tweehonderd achtenveertig

euro zestig cent (577.248, 60 EUR)."

*Artikel 12. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 12.- OPROEPINGEN.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissarissen worden vijftien dagen váór de vergadering uitgenodigd. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief."

*Artikel 32. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 32.- ONTBINDING EN VEREFFENING,

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rood 11.1

Zij beschikken over alle machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

-een bijzondere machtiging te verlenen aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

-een bijzondere volmacht toe te kennen aan de CVBA SBB Leuven met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2 en houdende ondernemingsnummer 0459.609.556, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

-aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persato)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 15.07.2013 13303-0329-013
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.08.2012 12478-0510-013
09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.08.2011 11378-0236-013
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 01.07.2010 10265-0273-014
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.06.2009 09323-0217-014
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 22.05.2008, NGL 30.05.2008 08167-0139-014
07/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 03.05.2007 07131-0262-016
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.04.2006, NGL 02.05.2006 06125-4986-013
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.04.2016, NGL 19.07.2016 16331-0010-012

Coordonnées
INSURARCH

Adresse
DORPSTRAAT 176B 3060 BERTEM

Code postal : 3060
Localité : BERTEM
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande