INSURELIFE GRACES - DE KEGEL, AFGEKORT : INSURELIFE

Société en commandite simple


Dénomination : INSURELIFE GRACES - DE KEGEL, AFGEKORT : INSURELIFE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 508.733.821

Publication

09/01/2013
ÿþ MOA Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i



Vo beho

aan

Belg Staat

2 ? DEG. 2012

BRUSSEL

Griffie

0508 33 x,22

Ondernemingsnr : E3enaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 73 te 1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Insurelife Graces  De Kegel

Handelsvennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

(GCV)

te 1980 ZEMST, Brusselsesteenweg 73

In het jaar tweeduizend en twaalf,

op 15 juif zijn samengekomen :

-de heer Davy Graces, geboren te Vilvoorde op 27 november 1984 (NN 84.11.27-275-77.), wettelijk samenwonend, wonende te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 73;

-mevrouw Kelly De Kegel, geboren te Vilvoorde op 27 juli 1984 (NN 84.07.27-342.79), wettelijk samenwonend, wonende te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 73;

Voornoemde comparanten hebben besloten bij onderhandse akte over te gaan tot de oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap. Zij verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden.

Artikel 1 - Aard/Naam

De verschijners verklaren een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

" onder de volgende naam : Insurelife Graces -- De Kegel.

Artikel2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 73.

Hij kan naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de

" zaakvoerder, dle de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken, mits in achtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren of agentschappen oprichten zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft ais doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België: -Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen;

-De vennootschap heeft tot doel het beheer van het eigen vermogen en het vermogen van aanverwante vennootschappen, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, met uitsluiting van alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Insurelife Graces De Kegel

Insu relife

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

activiteiten bedoeld in het Koninklijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot

bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

-De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen met een gelijkaardig doel;

-De vennootschap mag optreden als volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in ander:

vennootschappen of ondernemingen;

-Zij zal zich ook kunnen borgstellen voor derden;

-De vennootschap mag alle verrichtingen , met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep.

-Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, opslorping, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan tiet hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Artikel4 - puur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5 - Kap'itaallvertegenwoordiging

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd euro (200,00 EUR) vertegenwoordigd door 50 aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van éénlvijftigste (1150ste) van het kapitaal.--

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

De oprichters hebben zich onvoorwaardelijk verbonden het kapitaal samen te brengen als volgt

-de heer Davy Graces : 100,00 EUR

-de heer Kelly De Kegel . 100,00 EUR

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend :

-de heer Davy Graces : vijfentwintig (25) aandelen

-de heer Kelly De Kegel vijfentwintig (25) aandelen

Samen vijftig (50) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen. De aandelen luiden op naam.

Artikel 6 - Opgave beherende en stille vennoten

De heer Davy Graces en Kelly De Kegel zijn beherend vennoot en staan bijgevolg hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 7 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten, die de titel van zaakvoerder dragen, benoemd door de algemene vergadering, die de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging

vaststelt. De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te

vertegenwoordigen.

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het éénparig akkoord van alle vennoten vereist.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Artikel 8 - Overdracht van aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand geschreven akkoord van aile vennoten.

Artikel 9 - Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien aile andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap.

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen een gerechtelijke inventaris te laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering,

Artikel 10 - Vereffening  ontbinding

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gekomen.

Artikel 11 - Toetreding, uittreding en afzetting van vennoten

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten toetreden. Zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamelijke beroepsuitoefening deel te nemen.

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle vennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamelijke beroepsuitoefening. De gevolgen bij overlijden van een vennoot, worden geregeld zoals bepaald in artikel 9

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten per aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van dit schrijven. Hetzelfde bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot, na goedkeuring door de overige vennoten.

Artikel 12 - Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, op de tweede vrijdag van de maand maart om 17u00, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

ledere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekend schrijven.

De oproepingen vermelden de agenda en worden aan de vennoten ten minste vijftien volle dagen vôôr de vergadering toegezonden.

Wanneer aile vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van de oproepingswijze.

Iedere vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het deel van het vertegenwoordigde kapitaal. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens

ti

voor de beslissingen waarvoor een andere meerderheid vereist is in het Wetboek van Vennootschappen of onderhavige statuten.

Artikel 13 - Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal starten op 15 juli van 2012 en eindigen op 31 december van 2013_

Artikel 14 - Winstverdeling

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de financiële staten, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks-en ontwikkelingskosten.

Artikel 15 - Overgangsbepalingen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen, gesteld voor de vennootschap en de oprichters tot heden, door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt, en dit te rekenen vanaf 15 juli 2012 onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap, voor de duur van de vennootschap, en met volledige externe vertegenwoordigheidsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 7 van onderhavige statuten, de : heer Davy Graces, geboren te Vilvoorde op 27 november 1984, wonende Brusselsesteenweg 73 te 1980 Zemst en mevrouw Kelly De Kegel, geboren te Vilvoorde op 27 juli 1984, wonende Brusselsesteenweg 73 te 1980 Zemst, voornoemd, die dit mandaat aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013,

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand maart 2014 om

vijftien uur.

De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Na voorlezing van deze statuten hebben de comparanten deze akte ondertekend.

Davy Graces Kelly De Kegel

Oprichter - zaakvoerder Oprichter - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij.van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
INSURELIFE GRACES - DE KEGEL, AFGEKORT : INS…

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 73 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande