INTERNATIONAL ART TRANSPORT SOLUTIONS, AFGEKORT : IAT-SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL ART TRANSPORT SOLUTIONS, AFGEKORT : IAT-SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.800.622

Publication

10/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

08-10-2014

Griffie

*14309226*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563800622

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

International Art Transport solutions

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden door Meester François Herinckx, geassocieerd notaris te Brussel, op acht oktober twee duizend veertien, blijkt dat de heer Claudiu VLAD, geboren te Moreni (Roemenië) op 12 augustus 1975 wonende te (1860) Meise, Kapittellaan 21, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, waarvan de statuten, onder anderen, volgende bepalingen bevatten :

BENAMING

De vennootschap draagt de benaming « International Art Transport solutions », afgekort in « IAT-solutions ». De volledige benaming en de afgekorte benaming zullen afzonderlijk kunnen gebruikt worden.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (1860) Meise, Kapittellaan 21.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft, zowel voor eigen rekening als voor rekening van enige derden dan wel in samenwerking met die derden, alle activiteiten tot doel die, hoe dan ook, betrekking hebben : - op het nationaal en internationaal vervoer via de weg, het spoor, het water of met het vliegtuig van alle koopwaar, los of verpakt ;

- op het vervoer, tegen werkelijke prijs of tegen forfaitaire prijs, van goederen, dieren en personen ; - op het verhuisbedrijf en op meubelopslag ;

- op de volgende activiteiten : hulp bij transport, commissionair inzake transport, commissionair inzake expeditie, makelaar, scheepsagent ;

- op de koop, verkoop, vertegenwoordiging, makelarij, in  en uitvoer in groot- zowel als in kleinhandel van alle producten, oliën, koopwaar en voorwerpen in de ruimste zin ;

- op de koop, de verkoop en de verhuur van containers ;

- op de verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur ;

- op de functie van handelstussenpersoon.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, zo roerende als onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke.

Zij kan door middel van inbreng, afstand, fusie, intekening, deelneming, financiële tussenkomst, of langs elke andere weg, deelnemen in elke andere onderneming of vennootschap die een maatschappelijk doel heeft dat gelijkaardig is aan het hare of die haar ontwikkeling ten goede komt. Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaande bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank.

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kapittellaan 21 1860 Meise

IAT-solutions

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, in geld en a pari onderschreven en volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kapitaal bij Belfius Bank overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen verricht werd.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden de tweede maandag van de maand maart om 18 uur, en voor de eerste maal in 2016.

Behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mag elke eigenaar van aandelen op de algemene vergadering, bij brief, telegram, telecopie, telex of elektronische post, door een gevolmachtigde vertegenwoordigd worden.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september van het jaar nadien. Het eerste maatschappelijk jaar begint op de dag van de neerlegging van een uittreksel van huidige statuten bij de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 30 september 2015. RESERVES - WINSTEN EN VEREFFENINGSSALDO

Na vorming van de wettelijke reserve, wordt de nettowinst van de vennootschap ter beschikking van de algemene vergadering gesteld. Wat de verdeling van het vereffeningssaldo betreft, worden er geen bijzondere voorschriften bepaald.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig de wettelijke voorschriften, zal er geen commissaris benoemd worden; de vennootschap vangt met haar activiteiten aan en er blijkt uit te goeder trouw verrichte schattingen dat, met betrekking tot haar eerste boekjaar, de vennootschap zal beantwoorden aan de wettelijke afwijkende criteria.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De algemene vergadering, gehouden na de oprichtingsakte, heeft als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, de heer Claudiu VLAD, voornoemd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel, vóór de registratie uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank.

(Get.) François HERINCKX, notaris

Samen neergelegd : een uitgifte.

Coordonnées
INTERNATIONAL ART TRANSPORT SOLUTIONS, AFGEK…

Adresse
KAPITTELLAAN 21 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande