INTERNATIONAL ASSOCIATION OF AUTO THEFT INVESTIGATORS, AFGEKORT : I.A.A.T.I-E.B.

Association sans but lucratif


Dénomination : INTERNATIONAL ASSOCIATION OF AUTO THEFT INVESTIGATORS, AFGEKORT : I.A.A.T.I-E.B.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 862.389.485

Publication

12/09/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r

"

behi aas

snn

: 862.389.485

r.3nli;1g

wo,,,,{) INTERNATIONAL ASSOCATION OF AUTO THEFT

INVESTIGATORS

ilel~;" "; I.A.A.T.I-E.B

: VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zat& - 1860 MEISE, Vinkenlaan 19

: VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING MACHTEN EN VERGOEDING  ONTSLAG EN KWIJTING VEREFFENAAR  SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van de werkende leden der Vereniging Zonder Winstoogmerkt "International Association of Auto Theft Investigaors", afgekort "f.A.A.T.I-E.8" met zetel te 1860 Meise, Vinkenlaan 19, dat de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING : VERVROEGDE ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING.

De Vereniging Zonder Winstoogmerk "International Association of Auto Theft Investigators", afgekort IAATI-EB" wordt met ingang op heden vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld. Zij bestaat vanaf heden nog enkel om redenen van haar vereffening.

De beslissing, die voorafgaat, wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. TWEEDE BESLISSING : BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR.

De vereffening van de Vereniging Zonder Winstoogmerk wordt toevertrouwd aan één (1) vereffenaar.

Wordt als vereffenaar aangesteld : de heer VAN VLASSELAER Prosper Walter, van Belgische nationaliteit, geboren te Schaarbeek op 5 augustus 1945, wonende te 1860 Meise, Vinkenlaan 19, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De beslissing, die voorafgaat, wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. DERDE BESLIISING : BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide bevoegdheden hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, voor of na betaling, van alle inschrijvingen, voorrechten, hypotheken, overschrijvingen, bevel of beslag, verzet of beletsel en de hypotheekbewaarders te ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Onder zijn verantwoordelijkheid zal hij, voor bepaalde verrichtingen, lasthebbers mogen aanstellen en hen daartoe alle bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, zullen alle akten die de vereniging zonder winstoogmerk in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend zijn door de vereffenaar, zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren en hypotheekbewaarders.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en geschriften van de vereniging zonder winstoogmerk houden.

De opdracht van vereffenaar is onbezoldigd.

De beslissing, die voorafgaat, wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. VIERDE BESLISSING : ONTSLAG EN KWIJTING VAN DE BESTUURDERS.

Aan de thans in functie zijnde bestuurders worden eervol ontslag verleend met kwijting omtrent hun mandaat.

De beslissing, die voorafgaat, wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. VIJFDE BESLISSING.

Nadat de voornoemde vereffenaar verslag heeft uitgebracht over de vereffening en de rekeningen,

bescheiden en bewijsstukken op het bureau heeft neergelegd besluit de algemene vergadering tot:

[~Fl ,~p ~f3.i%i!. i)~ _. 3~l I_.,f'" __i /3~,11.-~.I:j _" li }t~riíS7 ~ ~...^3Yil .^ 7 ~; . _~ ~'li'd,ll,~l!.a. '+?~l .. In...fi! , aY" ,+.:,i~ .~ J`~1', hh.-.'f:a. ,f'2.il

1:" :.' i.y.~ '' ~.1: ..., . , ,I., .. . 'J'~ j ~ ~ " ,~i ~..,. . ,_ . . '+11 2 ' ...r " D:.i

t MOD 2.2

a) goedkeuring van de vereffeningsrekeningen waaruit blijkt dat er geen gelden of waarden zijn, toekomende aan schuldeisers of waarvan de afgifte niet kon worden gedaan en dat de vereniging zonder winstoogmerk bijgevolg noch bezittingen noch schulden heeft.

b) het nog aanwezige netto-actief, zijnde 51.064.78 ¬ , wordt overgedragen aan de Internationale Vereniging Zonder Winstoormerk "International Association of Autotheft Investigators", afgekort ondememingsnummer 0894.251.908, met zetel te 9820 Merelbeke, Bergstraat 50.

c) vaststelling van de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap welke zodoende volledig

heeft opgehouden te bestaan.

De beslissing, die voorafgaat, wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING : KWIJTING VAN DE VEREFFENAAR.

Aan de vereffenaar wordt volledige en onvoorwaardelijke kwijting omtrent zijn mandaat verleend.





B.A1V. 1 augustus 2011

.:n:,. :u. ~: :i , ~u,;: .. :!._ i .:r,,,.. :, : :i- :,~ ,. .st ~:,. r ~ ,z._i_~~v~ri~~.!i.>

.~

! f,í.: ~, _ tin_ ,.-~" ,'..~~ ! :" I

) . .:r;,...

Coordonnées
INTERNATIONAL ASS. OF AUTO THEFT INVESTIGATO…

Adresse
VINKENLAAN 19 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande