INTERVAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERVAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.358.328

Publication

16/10/2012
ÿþt_ t,i'i( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

0 5 OCT. 2012

BRUSSEL

Griffie

111111111111111111111

*12170274*

fl

16/10/2012

"

Ondernemingsnr : o89 9 322

Benaming (voluit) : INTERVAL

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Populierenlaan 20

'1861 Meise (Wolverten)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 3 oktober 2012, dat er door 1.De heer VERBELEN Paul Ludovicus, geboren te Meise op 9/2/1959, wonende te 1850 Grimbergen, Achtbundersstraat 52, inbreng doende in geld van vierduizend zeshonderd euro waarvoor hem zesenveertig aandelen worden toegekend, elk volstort ten belope van één/derde; 2.Mevrouw DE MAEYER Ingrid Louise Norma, geboren te Vilvoorde op 10/10/1960, wonende te 1850 Grimbergen, Achtbundersstraat 52, inbreng doende in geld van vierduizend zevenhonderd euro, waarvoor haar zevenenveertig aandelen worden toegekend, elk volstort ten belope van éénlderde; 3.De heer LABAERE Peter Maurice Anton, geboren te Deinze op 26/3/1965, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Patatestraat 49 B, inbreng doende in geld van vierduizend zeshonderd euro, waarvoor hem zesenveertig aandelen worden toegekend, elk volstort ten belope van één/derde; 4.Mevrouw VAN DAMME Karina Maria Gilberte, geboren te Reet op 21511962, en wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Patatestraat 49 B, inbreng doende in geld van vierduizend zevenhonderd euro, waarvoor haar zevenenveertig aandelen worden toegekend, elk volstort ten belope van één/derde; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "INTERVAL", met zetel te 1861 Meise (Wolvertem), Populierenlaan 20, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van 6200,00¬ volstort.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één oktober tweeduizend en twaalf.

De statuten van de vennootschap luiden ais volgt :

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "INTERVAL". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden dcor de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1861 Meise (Wolverten), Populierenlaan 20. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland en zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden :

-Aankoop en verkoop van dranken. Bereiding en/of verkoop van kleine snacks. Het verzorgen van catering en de organisatie van feesten.

-Organisatie en ondersteuning van sportieve activiteiten en gemeentelijke evenementen.

-Organisatie van sociaal-culturele evenementen.

-De plaatsing, verhuur, aankoop, verkoop en uitbating van drank-, voedings-, niet-voedings- en tabaksautomaten; dit zowel in openbare als private ondernemingen en/of plaatsen.

-Groot-en kleinhandel in voedings- en niet voedingswaren, alsmede de import en export hiervan. -Het onderhouden en herstellen van verkoopsautomaten.

-De vennootschap kan eveneens de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- de vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

- de vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen ais Investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden niet het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschaps-wetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met

fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen.

ARTIKEL ZEVENTIEN - SALARIS.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering

" anders beslist.. .

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen,

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste maandag van juni om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij hët"Bëlgiscfi Staatsblad- ib1f672Ü12 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op twee januari van elk jaar en eindigt op één januari van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene Vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellén. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit..., Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de

ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer

vereffenaars benoemen of ontslaan...

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf drie oktober tweeduizend en twaalf tot één januari tweeduizend

veertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste

maandag van juni tweeduizend veertien om elf uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van

stemmen tot niet-statutaire zaakvoerders :

- De heer Paul VERBELEN voornoemd;

- Mevrouw Ingrid DE MAEYER voornoemd;

- De heer Peter LABAERE voornoemd;

- Mevrouw Karina VAN DAMME voornoemd;

VOLMACHT.

De zaakvoerder verleent een volmacht aan de heer Luc JADINON, accountant, kantoorhoudend te 1861 Meise (Wolvertem), Neromstraat 93, met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bijlièïBëlgisch Staatsblad -1b7IO72Oi2 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/08/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontunrl_ryra

3 0 1!11.1 2015

ter griffie van de Nederlandstalige Met.tc e.we5 *dei kei%ndel Brussel

Ondernemingsar: 0849.368.328

Benaming

(voluit) : INTERVAL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Populieren laan 20 te 1861 Meise (Wolvertem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE ZETEL  WIJZIGING VAN HET DOEL -- WIJZIGING DER STATUTEN  ONTSLAG EN BENOEMING -- VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Kim Lagae, te Brussel, op 15 juli 2015. De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de naam van de vennootschap te wijzigen in "AZ Design Construct" met ingang van 15 juli 2015.

2. om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1083 Ganshoren, Rusatiralaan 1, met ingang van 15 juli 2015 en een vestigingseenheid te openen op dat adres en de vestigingseenheid te 1861 Meise (Wolvertem), Populierenlaan 20 te sluiten.

3. het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, alle industriële, handels-, fmanciële, roerende of onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

 De aankoop en verkoop van dranken; bereiding en/of verkoop van kleine snacks. Het verzorgen van catering en de organisatie van feesten.

- Organisatie en ondersteuning van sportieve activiteiten en gemeentelijke evenementen.

- Organisatie van sociaal-culturele evenementen.

De plaatsing, verhuur, aankoop, verkoop en uitbating van drank-, voedings-, niet-voedings- en

tabaksautomaten; dit zowel in openbare als private ondernemingen en/of plaatsen.

- Groot- en kleinhandel in voedings- en niet voedingswaren, alsmede de import en export hiervan.

 Het onderhouden en herstellen van verkoopsautomaten.

- Alle bouw- en verbouwingswerkzaamheden.

 Alle voegwerken, isolatiewerkzaamheden, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, metaalschrijnwerk, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort.

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort.

- Het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, enzovoort, inclusief olietankers. Schrijnwerk van hout of van kunststof.

- Waterdichtingswerken van muren.

- Onderneming voor het bouwen van funderingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

 Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, het graven van mijnschachten.

 Onderneming voor het vlechten van ijzer en het aanbrengen van bekisting

-- Onderneming voor het aanbrengen van chape.

 Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens.

 Het verlenen van allerhande technische en administratieve dienstprestaties in de meest ruime zin van het woord.

 De uitbating van een schrijnwerkerij en meubelatelier, waaronder begrepen het uitvoeren van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, winkelinrichting en keukeninrichting, alsook de groot-en kleinhandel, de import en de export in deze sector van alle artikelen, materialen en gereedschappen, die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, dit alles in de ruimste zin,

De vennootschap heeft bovendien tot doel:

-- het oordeelkundig beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen, met het oog op hun beheer en opbrengst en tevens met het oog op de verkoop of de wederverkoop in eigen naam of met het oog op eender welke andere juridische verrichting hieromtrent, eventueel na verdeling, vernieuwing, restauratie, herstelling of verbouwing. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

 het optreden als vastgoedhandelaar en het aankopen en verkopen in eigen naam van onroerende goederen.

-- managementactiviteiten van vennootschappen en ondernemingen in het algemeen.

 het bestuur, toezicht en de controle op alle verbonden vennootschappen of waarmee en band van deelneming bestaat en hen alle leningen toekennen onder welke vorm en voor welke duur dan ook;

 zich alle roerende of onroerende goederen, exploitatie- of uitrustingsgoederen eigen maken, in huur geven of nemen, oprichten, vervreemden of ruilen; alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als er geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband bestaat met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

-. onroerende goederen en/of rechten in financieringshuur geven of nemen, alle investeringen verrichtingen in roerende of onroerende goederen en/of rechten;

het mandaat uitoefenen van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt blijken. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag optreden als tussenpersoon en in dit in de ruimste zin van het woord, dit eveneens voor zover hiervoor de nodige bekwaamheidsattesten werden bekomen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van aandelen, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag eveneens alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel kopen, in huur nemen, verhuren, oprichten, verkopen of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afslaan en in het algemeen alle commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die

.i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, aIle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of depots oprichten, er aankopen, ze overdragen aan andere vennootschappen of particulieren.

Op algemene wijze kan de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en alle industriële rechten en industriële of commerciële eigendom die daarop betrekking heeft uitoefenen.

De vennootschap kan ook waarborgen geven onder alle vormen, zelfs voor verbintenissen van derden indien dit van aard is om de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

4. akte te nemen van het ontslag van de heer Paul Verbelen, mevrouw Ingrid De Maeyer, de heer Peter Labaere en mevrouw Karina Van Damme als zaakvoerders, met ingang van 15 juli 2015.

5. als niet statutaire zaakvoerders te benoemen voor een onbeperkt duur; met ingang van 15 juli 2015: de heer Zuchetto Sebastian, wonende te 1300 Waver, Chaussée de Louvain 88; en mevrouw Miraux Ariane, wonende te 1300 Waver, Chaussée de Louvain 88.

Hun mandaat wordt niet bezoldigd.

6. de statuten te vervangen door volgende tekst (Volgt een uittreksel uit de statuten):

Artikel 1: Vorm - Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "AZ Design Construct".

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel gevestigd te Ganshoren (1083 BrusseI), Rusatiralaan 1, (...)

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor

rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, alle industriële, handels-, financiële,

roerende of onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De aankoop en verkoop van dranken; bereiding en/of verkoop van kleine snacks. Het verzorgen van catering en de organisatie van feesten.

 Organisatie en ondersteuning van sportieve activiteiten en gemeentelijke evenementen.

 Organisatie van sociaal-culturele evenementen.

- De plaatsing, verhuur, aankoop, verkoop en uitbating van drank-, voedings-, niet-voedings- en tabaksautomaten; dit zowel in openbare als private ondernemingen en/of plaatsen.

- Groot- en kleinhandel in voedings- en niet voedingswaren, alsmede de import en export hiervan.

- Het onderhouden en herstellen van verkoopsautomaten.

- Alle bouw- en verbouwingswerkzaamheden.

 Alle voegwerken, isolatiewerkzaamheden, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, metaalschrijnwerk, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

 De instaIIatie van aI dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort.

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort.

- Het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, enzovoort, inclusief olietankers.

 Schrijnwerk van hout of van kunststof.

 Waterdichtingswerken van muren.

- Onderneming voor het bouwen van funderingen.

 Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, het graven van mijnschachten.

- Onderneming voor het vlechten van ijzer en het aanbrengen van bekisting.

 Onderneming voor het aanbrengen van chape.

9

l ~ k ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge - Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens.

- Het verlenen van allerhande technische en administratieve dienstprestaties in de meest ruime zin van het woord.

- De uitbating van een schrijnwerkerij en meubelatelier, waaronder begrepen het uitvoeren van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, winkelinrichting en keukeninrichting, alsook de groot-en kleinhandel, de import en de export in deze sector van alle artikelen, materialen en gereedschappen, die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, dit alles m de ruimste zin.

De vennootschap heeft bovendien tot doel:

- het oordeelkundig beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen, met het oog op hun beheer en opbrengst en tevens met het oog op de verkoop of de wederverkoop in eigen naam of met het oog op eender welke andere juridische verrichting hieromtrent, eventueel na verdeling, vernieuwing, restauratie, herstelling of verbouwing. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

- het optreden als vastgoedhandelaar en het aankopen en verkopen in eigen naam van onroerende goederen.

- managementactiviteiten van vennootschappen en ondernemingen in het algemeen.

- het bestuur, toezicht en de controle op alle verbonden vennootschappen of waarmee en band van deelneming bestaat en hen alle leningen toekennen onder welke vorm en voor welke duur dan ook;

- zich alle roerende of onroerende goederen, exploitatie- of uitrustingsgoederen eigen maken, in huur geven of nemen, oprichten, vervreemden of ruilen; alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als er geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband bestaat met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

- onroerende goederen en/of rechten in financieringshuur geven of nemen, alle investeringen verrichtingen in roerende of onroerende goederen en/of rechten;

- het mandaat uitoefenen van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt blijken. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag optreden als tussenpersoon en in dit in de ruimste zin van het woord, dit eveneens voor zover hiervoor de nodige bekwaamheidsattesten werden bekomen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van aandelen, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

De vennootschap mag eveneens alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel kopen, in huur nemen, verhuren, oprichten, verkopen of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afslaan en in het algemeen alle commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of depots oprichten, er aankopen, ze overdragen aan andere vennootschappen of particulieren.

Op algemene wijze kan de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en alle industriële rechten en industriële of commerciële eigendom die daarop betrekking heeft uitoefenen.

De vennootschap kan ook waarborgen geven onder alle vormen, zelfs voor verbintenissen van derden indien dit van aard is om de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, Artikel 7 : Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt het aantal en de duur van hun mandaat.

Artikel 8 : Bevoegdheden van de zaakvoerders

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, kan alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Artikel 9: Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12: Bijeenkomsten van de algemene vergaderingen

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de l510 maandag van juni, om 11 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, een zaterdag of een zondag, dan wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via liet in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de 6a° dag vôôr de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 13 : Vertegenwoordiging op de algemene vergaderingen

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen. Bij splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, komt het stemrecht uitsluitend toe aan de blote eigenaar.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de vorm en inhoud van de volmachten opleggen en eisen dat ze worden neergelegd, op de door hem/hen bepaalde plaats, en dit vijf dagen voor de dag van de algemene vergadering.

Artikel 15 : Processen-verbaal

De processen-verbaal der algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom vragen.

De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen worden ondertekend door een zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" 1

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 16: Boekjaar

Het boekjaar sluit af op een januari van elk jaar.

Artikel 17 : Verdeling van de winst

De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet.

Van deze winst wordt vijf procent afgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afname is

niet meer verplicht zodra de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Plet saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te reserveren of te

bestemmen tot overdracht naar het volgende boekjaar of om tantièmes uit te keren aan de

zaakvoerders.

Artikel 18 : Verdeling

Na delging van alle schulden, lasten, kosten, van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten,

van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien al de aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over

te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van

fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke

terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn

Plet saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

7. de vertaling van deze statuten in het Frans goed te keuren.

De zaakvoerders verlenen volmacht aan de heer Luc Jadinon, accountant, met kantoor te 1861 Meise

(Wolvertem), Neromstraat 93, met macht tot indeplaatstelling, voor het vervullen van alle

administratieve formaliteiten die moeten worden vervuld ingevolge de genomen besluiten, en onder

meer met betrekking tot vestigingsattest, inschrijving en/of wijzigingen in de Kruispuntbank, BTW

en het uitvoeren van alle daarbij horende administratieve verrichtingen die de vennootschap moet

stellen,

Te dien einde kan hij de vennootschap vertegenwoordigen bij alle private en/of publiekrechtelijke

instellingen en alle belastingadministraties.

Deze volmacht houdt onder meer de bevoegdheid in om:

de sluiting en wijziging van vestigingseenheid aan te geven aan een ondernemingsloket;

de wijziging van het doel aan te geven aan een ondernemingsloket;

de BTW-identificatie van de vennootschap aan te passen aan de genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Kim Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte van het proces-verbaal met een volmacht, het verslag van de

zaakvoerder (art. 287 W,Venn.) en een coördinatie der statuten in het Nederlands en in het Frans.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INTERVAL

Adresse
POPULIERENLAAN 20 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande