INVENGIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVENGIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.421.273

Publication

22/08/2013
ÿþ Mpd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Il 2 Ale 208

Gnffle' y "m

IRI1II IN311 7*INGlI II

*31

111 11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

5 '21

invEngin

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem, Leerlooierijstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 30 juli 2013, geregistreerd 7 bladen,0 renvooien, te Grimbergen op acht augustus 2013. Boek 199, blad 15, vak 14. Ontvangen : vijftig euro. De ontvanger ai. (get) C. Van Schel, dat

1. De heer DAELEMANS Johan Pierre, geboren te Mechelen op 16 april 1961, echtgenoot van mevrouw Muyldermans Monique Theresia, wonende te 3051 Oud-Heverlee, Molenstraat 35.

2. De heer ROTTEY Eric Rudy Roger, geboren te Leuven op 15 september 1964, echtgenoot van mevrouw Carlier Pascale Florence Julia, wonende te 3071 Kortenberg, Haaggatstraat 21;

3. 17e gewone commanditaire vennootschap IMPVER CONSULT", met maatschappelijke zetel te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 86, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0844.652.838 en met BTW-nummer BE 844.652.838.

Opgericht bij onderhandse akte de dato 14 maart 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 april nadien, onder nummer 12067872 en waarvan de statuten werden gewijzigd bij onderhandse akte de dato 20 maart 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 mei nadien, onder nummer 13077475.

4. De heer SUYS Tim Philippe Louis, geboren te Vilvoorde op 11 april 1972, ongehuwd, wonende te 1851 Grimbergen (Rumbeek), Benedestraat 218.

5. De heer CARLIER Serge François Madeleine, geboren te Watermaal-Bosvoorde op 11 juli 1968, wettelijk samenwonend met mevrouw Gybels Karoline Sofie, wonende te 1930 Zaventem, Leerlooierijstraat 20.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "invEngin"", met zetel te 1930 Zaventem, Leerlooierijstraat 20.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor derden, of door deelname van dezen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

-het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van motoren voor lucht-, grond-, water- en alle andere mogelijke voertuigen.

-het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van onderdelen (chassis, ophanging, carrosserie en alle andere mogelijke onderdelen) voor lucht-, grond-, water- en alle andere mogelijke voertuigen.

-het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van lucht-, grond-, water- en alle andere mogelijke voertuigen.

-3D ontwerp, digitaal ontwerp en alle andere vormen van ontwerp met betrekking tot bijvoorbeeld (doch zonder enige beperking) mechanica, elektro, bouwkunde, gebruiksvoorwerpen, voertuigen of andere gebieden waarvoor ontwerp kan worden gedaan.

-het uitvoeren van studie-, productie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake technologische-, informatica-, handels- en managementaangelegenheden voor ondernemingen, instellingen en organisaties in de ruimste zin, alsmede allerhande consultancy-, en onderzoeksopdrachten van zowel technische als niet technische aard;

-het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder of gemandateerde, het optreden als vereffenaar;

-het participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van bedrijven, al dan niet met een verschillend doel;

-de vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procedés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen;

-het ontwikkelen en commercialiseren van technologische en andere producten of diensten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de organisatie van evenementen, beurzen, congressen, conferenties, lezingen en andere manifestaties, inbegrepen de verhuur van alle roerende en onroerende goederen en uitrusting die hiermede verband houden;

-inrichting van privaat- of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, technische of wetenschappelijke vorming;

-invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, distributie, ontvangst, expeditie, opslag, vervoer, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, producten en diensten;

-tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, promotie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

e Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook

kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking, de uitbreiding of het vergemakkelijken ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

e+~ De aandelen zijn verdeeld als volgt:

-tachtig (80) aandelen van categorie A, met stemrecht;

-twintig (20) aandelen van categorie B, zonder stemrecht.

Onder voorbehoud van hetgeen is bepaald voor de aandelen zonder stemrecht, geeft ieder aandeel een

gelijk recht in de winstverdeling en in het overschot na vereffening.

Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, et

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

et De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 30 juli 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014. De jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief ni via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen véór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

et

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

pq één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden

aangetast is.

Over de vaststelling van de uitkeerbare winst en de bestemming ervan wordt besloten door de algemene vergadering.

Ingeval van uitkeerbare winst in de zin van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen geven de aandelen zonder stemrecht recht op een preferent niet overdraagbaar dividend waarvan het bedrag één euro per aandeel zonder stemrecht bedraagt.

" " Voor"

'behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De aandelen zonder stemrecht geven daarenboven een recht op hun deel in de uitkering van het winstoverschot zonder dat dit lager mag zijn dan de uitkering van het winstoverschot dat aan de houders van aandelen met stemrecht toekomt,

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerders van de vennootschap aan te stellen

- De hear Eric Rottey, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AuthenticC", met zetel te 1930 Zaventem, Lee rlooierijstraat 20, ondernemingsnummer 0825.851.961, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Serge Carlier, voornoemd, wiens aanstelling als vaste vertegenwoordiger nog dient gepubliceerd te worden in het Belgisch Staatsblad;

die elk aanvaarden. Hun mandaat is van onbeperkte duur en is onbezoldigd, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Er werd bijzondere volmacht verleend aan de bvba De Vetter Accountants & Belastingconsulenten te Zemst, Hoogstraat 3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd

- afschrift akte d.d, 30 juli 2013 ;



Op de laatste blz. van Luik F vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0450-009

Coordonnées
INVENGIN

Adresse
LEERLOOIERIJSTRAAT 20 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande