IO'S INTERIOR

Société en commandite simple


Dénomination : IO'S INTERIOR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 628.689.068

Publication

21/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit onderhandse akte d.d. 16 april 2015 blijkt dat :

1. Olivia Dewitte, woonachtig te 3090 Overijse, Katleendreef 11 en Isabelle Braun, woonachtig te 3090 Overijse, Notelarenstraat 42 samen met 2 stille vennoten een gewone commanditaire vennootschap met als maatschappelijke benaming  IO s Interior hebben opgericht.

2. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.000 Eur, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde. Op het kapitaal wordt als volgt ingeschreven : Olivia Dewitte 4.990 Euro waarvoor ze 499 aandelen ontvangt, Isabelle Braun 4.990 Euro waarvoor ze 499 aandelen ontvangt; 20 Euro door de 2 stille vennoten voor de overige 2 aandelen.

3. Naam - Vorm : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, welke zal handelen onder de benaming "IO s Interior".

4. Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3090 Overijse, Katleendreef 11.

5. Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en voor gemeenschappelijke rekening, (1) kleinhandel in artikelen voor woninginrichting, decoratieartikelen en geschenkartikelen, detailhandel in meubelen en andere klein meubilair, niet-elektrische huishoudelijke artikelen, gespecialiseerde detailhandel in geschenken met betrekking tot de woninginrichting, kleinhandel in huishoudtextiel zoals tafelkleden, handdoeken, dekens, lakens, kleinhandel in tapijt en vloermatten, kleinhandel in artikelen in hout, kurk of vlechtwerk, kleinhandel in vaat-en glaswerk, verlichtingsapparatuur, kleinhandel in consumentenartikelen niet eerder vernoemd; (2) het verschaffen van advies en het begeleiden op het gebied van wooninrichting en decoratie in de meeste uitgebreide zin; (3) het verwerven en het beheren en exploiteren van een patrimonium, samengesteld uit roerende (bv. intellectuele rechten zoals patenten) en/of onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap; daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke andere onroerende handelingen in de meest brede zin; alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen; (4) het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

Dit alles voor zover de wet dit toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : IO's Interior

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Katleendreef 11

*15306729*

Luik B

3090

België

0628689068

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Overijse

Griffie

Neergelegd

17-04-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Zij kan daartoe samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

6. Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van heden.

7. Vennoten

De beherende vennoten houden zich bezig met het beleid van de vennootschap. De stille vennoten zijn louter

geldschieters en kunnen niet tussenkomen in het beleid.

Enkel de beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

8. Zaakvoerders  vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennootschap. De bezoldiging van de zaakvoerder wordt door de algemene vergadering beslist en door de goedkeuring van de jaarcijfers goedgekeurd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrich¬ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Als zaakvoerder werd aangesteld Olivia Dewitte.

9. Algemene vergadering

De jaarvergadering zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van de maand juni, om 18 uur, op de

maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering omvat de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming

van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

10. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot één en dertig december van ieder

jaar, behalve het eerste boekjaar dat begint op 16 april 2015 en eindigt op 31 december 2016.

Opgemaakt te Overijse op 16 april 2015 in vier exemplaren waarvan elke partij erkent er één ontvangen te

hebben.

Olivia Dewitte

zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
IO'S INTERIOR

Adresse
KATLEENDREEF 11 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande