IPCOS MANAGEMENT (VERKORT) IM

Divers


Dénomination : IPCOS MANAGEMENT (VERKORT) IM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 508.556.053

Publication

08/10/2014
ÿþx mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou aan Y Belgi:

Staatst

flh1I QII~IVIIIIIIIIIII

<19183231*

Ondernemingsnr : 0508.556.053

ELEGD

2 9 SEP, 201/1

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Griffie

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : IPCOS Management

(verkort) : 1M

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Geldenaaksebaan 329

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding - sluiting van de vereffening

Uit de akte verleden voor notaris isabelle MOSTAERT te Leuven op negen september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Vaststelling van de volstorting van het niet-volgestort kapitaal.

2) Lezing en onderzoek van het verslag van de raad van bestuur de dato zesentwintig augustus tweeduizend veertien, waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

Verslag door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Bisschopssingel 36-3, vertegenwoordigd door de heer MARIS Gert, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV IPCOS MANAGEMENT met zetel te 3001 Leuven, Geldenaaksebaan 329, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 986.705,20 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 976,399,10 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 84 kEUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV IPCOS MANAGEMENT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 4 september 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert MARIS"

3) De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat alle activa gerealiseerd zijn en alle schulden werden aangezuiverd en dit mede op basis van een staat van actief en passief de dato dertig juni tweeduizend veertien. De raad van bestuur heeft in haar verslag de dato zesentwintig augustus tweeduizend veertien verklaard dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en heden, met uitzondering van de kosten van vereffening voor accountant/boekhouder, notaris en bedrijfsrevisor, alsook de voorafbetaling aan roerende voorheffing op de liquidatiebonus welke inmiddels betaald blijken te zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De algemene vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend is, en dat er volgens haar geen bezwaar bestaat dit ook ais dusdanig te laten akteren. Zijn hier dan tussengekomen, de heer VAN OVERSCHEE Peter, de bvba DenX, de BV EWMC Beheer, de heer STROOBANT Filip, de BV L.Ariaans Beheer, en de heren DHALIWAL Simarjit Singh, FALKUS Heinz en GERLINGS Peter, allen voornoemd, aanwezig of vertegenwoordigd ingevolge volmacht, die er zich toe verbinden persoonlijk te zorgen voor de betaling van de eventuele op heden nog niet bekende schulden die zouden kunnen opduiken.

De algemene vergadering stelt dan dat het volgens haar geen zin heeft nog een vereffenaar te benoemen, en adviseert de vergadering dadelijk de definitieve sluiting van de vereffening uit te spreken, daar voldaan is aan alle voorwaarden van artikel 184§5 W. Venn.

Het bestuursorgaan verklaart op de hoogte te zijn dat bij gebreke aan benoeming van vereffenaars het bestuursorgaan bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd worden.

Na beraadslaging verzaakt de vergadering aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 van het" Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige en definitieve sluiting van de vereffening vast.

Tevens stelt zij vast dat er geen waarden of gelden meer dienen te worden geconsigneerd.

4) Ontslag van de voltallige raad van bestuur zijnde:

1. De heer DHALIWAL Simarjit Singh, wonende te UK-CB21 5JA Cambridge, Great Wilbraham, 5 Station Road, Rookery House;

2. De heer WEETINK Edwin, wonende te NL-5709 ME Helmond, De Kromme Geer 23; tevens gedelegeerd bestuurder;

3. De heer AR1AANS Leonardus, wonende te NL-5051 GN Goirie, Carel Vosmaerdreef 8;

4. De heer VAN OVERSCHEE Peter, wonende te 3001 Heverlee, Leo Dartelaan 13;

5, De heer STROOBANT Filip, wonende te 2260 Westerlo, Wimpstraat 53;

6. De bvba 'DenX', met zetel te 2845 Niel, Abel Janssenslaan 55, RPR Antwerpen, B.T.W. BE 0880.565.010, met ais vaste vertegenwoordiger, de heer MOONS Christiaan, wonende te 2845 Niel, Abel Janssenslaan 55.

5) Décharge over het mandaat van de bestuurders;

6) Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaár bewaard zullen worden op het adres te 3001 Leuven (Heverlee), Geldenaaksebaan 329,

7) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de heer VAN OVERSCHEE Peter tot uitvoering van alle voorafgaande genomen beslissingen, meer bepaald, vernietiging van aandelenregister van de vennootschap, machtiging tot inschrijving van de wijziging in het aandelenregister van de NV IPCOS (dochter van de vennootschap), uitbetaling liquidatiebonus,

8) Tot slot besluit de algemene vergadering een bijzondere administratieve volmacht te verlenen aan boekhoudkantoor "Accounting & Tax Partners" BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3001 Heverlee, Industrieweg 4 bus 5 en haar werknemers, alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen die zich opdringen ingevolge deze beslissingen, zoals o.m. de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de KBO, bij de B,T.W.-administratie, het sociaal verzekeringsfonds, en om daartoe alles te ondertekenen en te verklaren wat nodig of nuttig is.

Stemming

Alle voorstellen worden aanvaard met eenparigheid van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

Isabelle MOSTAERT, notaris

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte met ais bijlage 5 onderhandse volmachten;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de raad van bestuur.

I '

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013
ÿþ.1.!+d 2.0

F - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

4

Vc behc aar Beft Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neerge!e » ter Greffe der Rechtbank van Koophanden

te Leuven, de 1} I1 2013

ri IFF

N 11 111111 I] III IIIII W

*13121519*

i N



Ondernemingsnr : 0508.556.053

Benaming

(voluit) : Ipcos Management

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Technologielaan 11/101 - 3001 Heverlee

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur dd.3 juli 2013 heeft beslist om de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel te verplaatsen naar Geldenaaksebaan 329 te 3001 Leuven en dit vanaf 11 juli 2013

Er wordt volmacht gegeven aan de bvba Accounting & Tax Partners, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, evenals aan haar bedienden, teneinde voor de eventuele noodzakelijke wijzigingen te zorgen

Edwin Weetink

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van ruik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

Réértaitée tér` griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 ~, FEB. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

i IV



*130393A9*

Ondernemingsnr : 0508.556.053

Benaming

(voluit) : IPCOS Management - in het kort "IM"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Technologielaan 11 bus 101

Onderwerp akte ; NV: Kapitaalverhoging door inbreng in speciën - statutenwijziging - benoeming

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven, op 19 februari 2013 geregistreerd blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen

1)wijziging van artikel 5bis, §§ 1 en 2 van de statuten

2)toevoeging van een artikel 5quater in de statuten

3) wijziging van artikel 6, inzake de volstorting van het kapitaal

4) Wijziging van artikel 14 van de statuten dat zal luiden als volgt:

"Artikel 14, Directiecomité

De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap (zoals de definitie van de strategische krachtlijnen, de goedkeuring van de projecten en begrotingen en belangrijke structuurhervormingen) of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden (zoals de bijeenroeping van de algemene vergadering, kapitaalverhoging in het kader van toegestaan kapitaal, interimdividenden en bijzondere verslagen)

De raad van bestuur stelt de voorwaarden vast van de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze, en is belast met de controle op de uitoefening van deze functies.

5) Wijziging artikel 15 van de statuten dat zal luiden als volgt:

"Artikel 15, Algemene vergadering

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproeping vermeld op de tweede maandag van de maand mei om twintig uur (20.00 uur), Indien dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven warden, vijftien (15) dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke E uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel (zoals fax of e-mail) vermeldt de agenda.

" De oproeping bevat de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De houders van aandelen op naam bekomen samen met de oproeping de bij wet bepaalde stukken. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

(" )

Op de raatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordrgen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

6) Wijziging van artikel 16 van de statuten

7) Verplaatsing van artikelen 21 en 22 van de statuten onder de titel "Bestuur en Controle" tussen het artikel 14 en 15 van de statuten.

8) Schrapping van artikel 19 van de statuten

9) Wijziging van artikel 25 van de statuten zodoende dit zal luiden als volgt:

"Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding,"

10) Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

a) Verhoging van het kapitaal met VIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 95 000,00), om het te brengen

van ZEVENHONDERDTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 780 000,00) op

ACHTHONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 875 000,00), door de creatie van negenhonderdvijftig (950) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen.

b) Verzaking aan hun voorkeurrecht door de huidige aandeelhouders en inschrijving door:

- de heer DHALIWAL Simarjit Singh, van Britse nationaliteit, wonende te Rookery House, 5 Station Road, Great Wilbraham, Cambridge, CB21 5JA (Verenigd Koninkrijk);

die een som heeft gestort van DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30 000,00), waarvoor hem VIERHONDERDVIJFTIG (450) aandelen werden toegekend, gedeeltelijk volstort

Vertegenwoordigd door de heer Peter VAN OVERSCHEE, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 11 februari 2013, welke volmacht aan de akte gehecht bleef,

- de heer FALKUS Heinz Manfred, van Duitse nationaliteit, wonende te 5685 GD Best (Nederland), lmkerhei 25;

die een som heeft gestort van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25 000.00), waarvoor hem TWEEHONDERDVIJFTIG (250) aandelen werden toegekend, volledig volstort;

- de heer GERLINGS Peter Henricus Maria, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 6027 NB Soerendonk (Nederland), Goorstraat 3;

die een som heeft gestort van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25 000,00), waarvoor hem TWEEHONDERDVIJFTIG (250) aandelen werden toegekend, volledig volstort;

Vertegenwoordigd door de heer VAN OVERSCHEE Peter ingevolge onderhandse volmacht de dato 17 februari 2013, welke volmacht aan de akte gehecht bleef

Genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE52 7340 3612 2809 bij KBC Bank, geopend op naam van de vennootschap, blijkens bankattest, afgegeven door deze instelling op acht februari tweeduizend dertien, welk attest door ondergetekende notaris in het dossier wordt bewaard.

c) De vergadering erkent vervolgens dat op alle aandelen waarop werd ingeschreven, de stortingen volledig gebeurden in overeenstemming met wat hierboven werd toegezegd. ,

11) hernummering van de statuten in het licht van de voorgaande wijzigingen.

12) benoeming van de heer DHALIWAL Simarjit Singh tot bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van de akte statutenwijziging, met als bijlage: 5 onderhandse volmaohten

- historiek en gecoördineerde statuten

Voor- " a'belouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2013
ÿþMod Word 11 1

~ *!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111,111!

1 111

i

A

Voc

l'ens,t .1ari Belg

S t aatG

,, s 'BEC. 2012 9

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad = 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ so~3.S~E .off

1PCOS Management - in het kort "1M"

Re htÇ..s,nti naamloze vennootschap

Z.e' 3001 Leuven (Heverlee), Technologielaan 11 bus 101

Onderwerp akte . NV: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 18 december 2012,

aangeboden ter registratie, dat een naamloze vennootschap werd opgericht door:

1, De heer VAN OVERSCHEE Peter Stefaan Lutgard, wonende te 3001 Heverlee, Leo Dartelaan 13

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DenX", met maatschappelijke zetel te 2845 Niel, Abel Janssenslaan 55, ondernemingsnummer 0880.565.010, rechtspersonenregister Antwerpen.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Christiaan MOONS, wonende te 2845 Niel, Abel Janssenslaan 55 .

3. De heer WEETINK Edwin Maria Christiaan Josephus, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5709 ME Helmond (Nederland), De Kromme Geer 23.

4. De heer STROOBANT Filip Noël, wonende te 2260 Westerlo, Wimpstraat 53;

5. De heer ARIAANS Leonardus Johannes Jacobus Marie, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5051 GN Goirle (Nederland), Carel Vosmaerdreef 8.

1) onder de naam "!PCOS Management", in het kort "IM" met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Technologielaan 11 bus 101 en met een onbeperkte duur;

2) waarvan het kapitaal ZEVENHONDERDTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 780 000,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst werd, volstort is ten belope van ZEVENHONDERDDUIZEND EURO (¬ 700 000,00) en vertegenwoordigd is door ZEVENDUIZEND ACHTHONDERD ( 7 800,00) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop is ingeschreven door:

a) de heer VAN OVERSCHEE Peter, voornoemd, die een som gestort heeft van TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250 000,00), waarvoor hem TWEEDUIZEND VIJFHONDERD (2 500) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DenX", voornoemd, die een som gestort heeft

van TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250 000,00), waarvoor haar TWEEDUIZEND VIJFHONDERD (2 500) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

c) de heer WEET1NK Edwin, voornoemd, die een som gestort heeft van HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100 000,00), waarvoor hem DUIZEND DRIEHONDERD (1 300) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

d) de heer STROOBANT Filip, voornoemd, die een som gestort heeft van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00), waarvoor hem ACHTHONDERDVIJFENDERTIG (835) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

e) de heer ARIAANS Leonardus, voornoemd, die een som gestort heeft van VIJFTIGDUIZEND EURO

(¬ 50.000,00), waarvoor hem ZESHONDERDVIJFENZESTIG (665) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk

volstort;

- zonder toegestaan kapitaal;

- zonder commissaris: ;

- met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde

kalenderjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

-

niet de jaarvergadering op de tweede maandag van de maand mei om twintig uur (2O OOuur). De eerste

jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend veertien.

- met ais bestuurders:

- de heer Van Overschee Peter, voornoemd;

- DenX BVBA met als vaste vertegenwoordiger Christiaan Moons, beide voornoemd;

- de heer Weetink Edwin, voornoemd;

- de heer Stroobant Filip, voornoemd;

- de heer Ariaans Leonardus, voornoemd;

- met als gedelegeerd bestuurder: de heer Weetink Edwin.

sr, dra r ,itA'e biz. van Recto Nis-rn en hoedarlignes:i , i I trotals hetzi van de perso(o}nÍv n}

bevoegd de rechtsper_n»  1.10 °1 .,r1 ,a, ,I r;3 r te ve-tegenrroordigen

Verso 1,1.-t-in1 en handteken,' n

Ondernem'r~c~~ Eenamang

~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Interne bestuursbevoegdheid

De Raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niet uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan zal hij de titel van `gedelegeerd bestuurder' dragen. Wordt een niet-bestuurder met het dagelijks bestuur belast dan zal hij de titel van `directeur' dragen. Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk.

De vennootschap is bovendien binnen het kader van het dagelijks bestuur rechtsgeldig verbonden door de persoon belast met het dagelijks bestuur en binnen het kader van hun volmacht door een bijzonder gevolmachtigde. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZEVENHONDERDDUIZEND EURO (¬ 700 000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE19 73403586 1212 bij de KBC BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 december 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

11 Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan evenals vertegenwoordiging van vennootschappen, publiek- en privaatrechtelijke ondernemingen, verenigingen en instellingen op het gebied van doch niet beperkt tot management. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de vennootschap.

2/Het verwerven van participaties in vennootschappen met een gelijkaardig of aanvullend doel of waarvan het doel van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen en dit bij wijze van overname, inbreng in speciën of in natura, overdracht, fusie en splitsing, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins en het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze participaties.

3/Het waarnemen van een mandaat van bestuurder (inclusief dagelijks bestuurder), zaakvoerder, vereffenaar of lid van een directiecomité; het uitvoeren van leidinggevende taken in verscheidene ondernemingen, het aangaan van consultancyovereenkomsten en het uitvoeren van de taken van een adviseur op zelfstandige basis.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

4/1-let voeren van activiteiten op het vlak van huur en verhuur, verkoop en aankoop, restauratie, bouw, onderhoud, ruil, uitbating, beheer, tegeldemaking, opdeling en verbouwing van alle mogelijke onroerende goederen en van alle mogelijke afzonderlijke of in mede-eigendom zijnde delen van onroerende goederen van welke aard ook in het algemeen, samen met de verwerving en toekenning van alle mogelijke onroerende zakelijke rechten.

5/Tussenpersoon in de handel.

6/Het verstrekken en opnemen van leningen, voorschotten en waarborgen onder eender welke vorm of voor om het even welke duur. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in ondernemingen of vennootschappen welke hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of welke de ontwikkeling van haar onderneming rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen.

De aandelen zijn op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Van de inschrijving worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders. Elke overdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen op naam van de verklaring van de overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers.

In het register van aandelen op naam alsmede op aile certificaten die zullen uitgegeven worden, zal vermeld worden dat elke overdracht onderworpen is aan de overdrachtsbeperkingen opgenomen in de statuten van de vennootschap.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet is gebeurd worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, geschorst, Conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap overgaan tot het verkrijgen van haar eigen effecten.

De raad van bestuur kan zijn een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap (zoals de definitie van de strategische krachtlijnen, de goedkeuring van de projecten en begrotingen en belangrijke structuurhervormingen) of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden (zoals de bijeenroeping van de algemene vergadering, kapitaalverhoging in het kader van toegestaan kapitaal, interimdividenden en bijzondere verslagen)

De raad van bestuur stelt de voorwaarden vast van de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze, en is belast met de controle op de uitoefening van deze functies.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden, behoudens in het geval van de in artikel 15 bepaalde procedure van schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere inforrnatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Zij zal tevens, samen met dit rondschrijven, aan de aandeelhouders op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wet, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van het reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoaktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding. (einde van de statuten)

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

l a.ct~ biz van t :9 ~ irf" Rcetn ' . " en hoedanip'- . ,- ,-,r, .,~ ,r~ , de per-, "

,rAi.qd de rechtsrF" +-, i 1" ." -ir i''t vel{Pgf3n`.`!f'ClrCilgen

Verso n'ai,rr" en handtekerec

Coordonnées
IPCOS MANAGEMENT (VERKORT) IM

Adresse
3001 Leuven (Heverlee)

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande