ISINE PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISINE PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.230.977

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 03.07.2014 14267-0128-009
25/04/2012
ÿþmod 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

11111111111[111111111 11 1111 NI

*12079153*



13 -04- 2012

Griffie





Ondernemingsnr: `-15 " 9.BQ-

Benaming (voluit) : (sine Projects

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terholstdreef 49

3090 Overijse

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 4 april 2012, dat een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer DE MEESTER DE" HEYNDONCK Cedric, en mevrouw DE BRUYN Patricia, beide wonende te 3090 Overijse, Terholstdreef 49, met volgende standregelen:

a) Naam

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: ISINE PROJECTS.

b) Zetel

De zetel is gevestigd te 3090 Overijse, Terholstdreef 49.

c) Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, , als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Consulting en adiesverlening op allerlei vlak en het begeleiden van diepsonderingen voor geothermische toepassingen.

Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, en administratief beheer en advies, opleidingen op de meest diverse domeinen, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel;

Creatie, koop en verkcop van artistieke werken in de meest ruime zin van het woord;

Het inrichten, decoreren, uittekenen van interieurs en het begeleiden van binnenhuisrenovaties en inrichtingen; Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedmakelaar.

Overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, obligaties, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen van eender welke, alsmede van andere onroerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen.

Overgaan tot aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, vertegenwoordiging en opslag van ors het even welke goederen, in het kort: de handel en tussenpersoon in de handel en alle dienstverlening in dit verband, zowel ' voor eigen rekening als voor rekening en in naam van derden en in deelneming met derden. Dit veronderstelt ook de omvorming, herstelling en constructie van deze roerende goederen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruimste zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposite's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies als bedoeld in Art 3, ten eerste en : ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig, op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanighesd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" -»" ,º%.

-Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

negentienhonderd tweeënnegentig en het koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd . drieënnegentig.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschappen te bevorderen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

d) Kapitaal

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) gesplitst in honderdzesentachtig

(186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparant heeft als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1. De heer DE MEESTER DE HEYNDONCK Cedric, voornoemd, voor honderdvijfentachtig (185) aandelen;

2. Mevrouw DE BRUYN Patricia, voornoemd, voor één (1) aandeel;

De comparant heeft op elk ingetekend aandeel de som gestort van vijfendertig euro (¬ 35,00).

e) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, waarvan tenminste één zaakvoerder het beroep uitoefent van geneesheer algemeen deskundige met getuigschrift van aanvullende opleiding. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor de duur van tien jaar. De ; uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer DE MEESTER DE HEYNDONCK Cedric, voornoemd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

f) Commissaris

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

g) Algemene Vergaderinq

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de tweede zaterdag van de maand juni van elk jaar te veertien uur. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar , de eerstvolgende werkdag.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

h) Boekiaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris

en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2014.

i) Reserve

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

j) Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

In geval van ontbindingen zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de

_vennotenverdeeld_in verhouding tot.hun bezit aan aandelen.

Op de laatste biz, van Luik B vernielden . Recto : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

k) Volmacht

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, Accountancy Parmentier, Gentsesteenweg 178, 8500 Kortrijk, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

I) Overname verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in die tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen lrij-liet-Betgiscb Stxatstrtarl - 25164>2612 = -Aiiiiéxës itü 1Vkiiiitëür bètgë

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 30.07.2015 15375-0076-010

Coordonnées
ISINE PROJECTS

Adresse
TERHOLSTDREEF 49 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande