IWECO

Société en commandite simple


Dénomination : IWECO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 807.446.806

Publication

15/04/2015
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vin-de-akte ; -~



III 1.111111

~._..~.~.__,_."

-- " .r,,,., ~

~ {

a '

Cri'i~ic ~ " ûi.(1W31~1.1~. il ~<Gl7;~ll~r3~~

t'r l.Ku+r8n ...-

Griffie

Ondememingsnr : 0807.446.806

Benaming

(voluit) : 1WECO

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Fonteinstraat 22 3212 Pellenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Sluiting vereffening

De Bijzonder Algemene vergadering van 31 maart 2015 beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap IWECO, gewone commanditaire vennootschap, in toepassing van art 184 § 5 van het Wetboek: van Vennootschappen.

Uittreksel uit de Bijzonder algemene vergadering3110312015

Bureau

De zitting wordt geopend om 10:00 uur onder voorzitterschap van de heer Cortoos Jan, met de heer Cortoos: Jonas als secretaris en mevrouw twens Greta als stemopnemer.

De voorzitter stelt vast dat alle vennoten vertegenwoordigd zijn in overeenstemming met de als bijlage toegevoegde aanwezigheidslijst. Daardoor kan de vergadering rechtsgeldig beraadslagen en beslissingen nemen.

Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de vennoten van wie de naam en de voornaam vermeld zijn in de: aanwezigheidslijst, alsook het aantal aandelen waarmee ze aan de vergadering deelnemen en in voorkomend; geval de naam en de voornaam van hun eventuele lasthebbers. Deze aanwezigheidslijst wordt, na te zijn: ondertekend door de aanwezige vennoten of hun lasthebbers, afgesloten en ondertekend door het bureau en: blijft aangehecht aan deze notulen, samen niet de volmachten van de vertegenwoordigde personen.

Uiteenzetting door de voorzitter

I. De huidige vergadering werd samengeroepen met de volgende agenda:

.De voorzitter zet uiteen dat onderhavige vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te`

besluiten betreffende de hiernavolgende agenda,

" Na onderzoek van de balans, waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de' vennootschap wordt gegeven en de staat van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op: 3110312015, besluit tot vervroegde ontbinding en sluiting vereffening van de vennootschap,

" Vaststelling dat er geen vereffenaar dient te worden benoemd

" Ontslag van de zaakvoerder en kwijting

'Sluiting van de vereffening

-Volmacht voor vervulling van alle formaliteiten en ondertekenen van de documenten met het oog op de

doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in KBO en haar registratie als BTW plichtige.

De voorzitter doet volgende vaststellingen:

',Dat er thans 1000 aandelen op naam zijn uitgegeven en dat er gaan andere maatschappelijke effecten

bestaan

" Dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat de vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten, zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden! tot de vergadering

II. Vermits alle aandelen aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn, is de rechtvaardiging van de oproepingsmodaliteiten overbodig,

il[wlederaandeel_epítrechtop,l_stem^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering juist bevonden. Ze stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bevoegd is over de bovenvermelde agenda te beraadslagen en te besluiten,

V'bor-behouden part het Belgisch Staatsblad

Onderzoek en afhandeling van de agenda

" Beraadslagen en goedkeuringen van de uiteenzetting door de vergadering.

De vergadering keurt de uiteenzetting van de voorzitter goed en stelt vast dat zij geldig is samengesteld en

in staat om te beraadslagen en te besluiten betreffende de op de agenda vermelde punten.

" De vennoten verklaren dat deze ontbinding en sluiting vereffening plaats vindt in één akte overeenkomstig de mogelijkheid en de voorwaarden thans voorzien in artikel 184 § 5 van het wetboek der vennootschappen.

" Onderzoek van de actief passief staat afgesloten op 31/03/2015 met een verlies van 3.331,59 EUR en een balanstotaal van 0,00 EUR. De vennoten stellen vast dat er geen openstaande schulden meer zijn. (De btw is : reeds betaald, er is geen vennootschapsbelasting verschuldigd aangezien 2014 en 2015 afgesloten zijn met fiscaal overdraagbaar verlies. De vennootschap heeft enkel nog een schuld t.o.v. de zaakvoerder van 13.046,40 EUR. Dit is exact het bedrag van het eigen vermogen.) De vennoten stellen vast dat er geen liquidatiesaldo ter beschikking zal zijn van de vennoten,

De staat van actief en passief per 31/03/2015 zullen te samen met de uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Beraadslagingen en besluiten

De vergadering neemt volgende besluiten met eenparigheid van stemmen:

Besluit I:

Nadat wordt vastgesteld dat geen opmerkingen worden gemaakt op hoger vermelde verslagen, besluit de vergadering dat de gewone commanditaire vennootschap ontbonden is en spreekt de vereffening uit vanaf', heden.

Besluit II:

De vergadering besluit geen vereffenaar aan te stellen gelet op het feit dat

-Er geen schulden t.o.v derden zijn luidens de staat van activa en passiva opgemaakt conform artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen

-De terugname van het actief gebeurt door de vennoten zelf in verhouding tot hun aandelenbezit, in oasu bedraagt dit 0,00 EUR.

Besluit III

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt van rechtswege een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap, De Heer Jan Cortoos, met ingang vanaf heden, De vergadering besluit eveneens kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat.

Besluit IV

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de gewone commanditaire vennootschap 'Iweco' definitief opgehouden heeft te bestaan, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van deze sluiting ter vereffening.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard te 3212 Rellenberg, Fonteinstraat 22.

Besluit V

De vergadering beslist volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Jan , Cortoos, om alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de publicatie van onderhavige besluiten in bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in KBO en het indienen van de stopzetting van de werkzaamheden bij de BTW; administratie.

Gezien de afhandeling van de agenda en gezien het feit dat geen vennoot het woord vraagt, wordt de vergadering gesloten om :10.30 uur.

Gedaan te Pellenberg op 31/03/2015.

Cortoos Jan

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- Notulen Bijzonder algemene vergadering 31/03/2015

Staat van actief en passief van 31/03/2015

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perszto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IWECO

Adresse
FONTEINSTRAAT 22 3212 PELLENBERG

Code postal : 3212
Localité : Pellenberg
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande