J. & J. BASSEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J. & J. BASSEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.684.377

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 19.08.2014 14440-0095-010
06/01/2014
ÿþIhI

IANDI

Motl Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1rF:"~~_

2 DR 2013'

Griffie

M W Ondernemingsnr : 0449.684.377 _.

Benaming (voluit) : J. & J. Bassera

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Felicien Bergiersstraat 74 - 3090 Overijse

Onderwerp(en) akte ; Statutenwijziging

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Goret te Overijse op zeventien december tweeduikend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. & J. Bassem", met zetel te 3090 Overijse, Felicien Bergiersstraat 74 volgende; beslissingen heeft genomen:

1. Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en omzetting van het kapitaal in euro

2. Verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van' Vennootschappen over de hierna beschreven inbreng in natura en over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

3. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, met een bedrag van DRIEHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 360 000,00) om het kapitaal te verhogen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT (¬ 18 592,01) naar DRIEHONDERD ACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT (¬ 378 592,01).

' Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in natura en door uitgifte van 14 400 aandelen á identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging werd volledig ingeschreven door incorporatie in kapitaal van de schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op eenendertig maart tweeduizend dertien goedgekeurde reserves na inhouding van de heffing van tien procent roerende voorheffing overeenkomstig artikel 537 " Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor,

4, Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting door inbreng in natura.

5. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt,

6. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit. inzake de kapitaalverhoging,

7. Zetelverplaatsing:

De vergadering heeft beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsten naar het volgend adres: 3090

Overijse, Felicien Bergiersstraat 50,

8. Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen waarvan het uittreksel als volgt luidt:

Artikel 1, Naam Vorm.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "J&J Bassem".

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 3090 Overijse, Felicien Bergiersstraat 50.

Artikel 3, Doel,

De vennootschap heeft tot doel :

Aile verrichtingen hoegenaamd ook die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op`

tuinarchitectuur, tuinbouw, tuinaanleg en onderhoud;

Alle verrichtingen betrekking hebbend op het aannemen van tuinen;

Alle ondernemingen betrekking hebbend op het aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van,

perken en tuinen;

Alle ondernemingen betreffende het plaatsen van afsluitingen, betreffende de bosontginning en de

bosbouw.

De vennootschap zat, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende,:

commerciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de'

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het

verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen,

De vennootschap mag op elke wijze deelnemen aan alle zaken, ondernemingen of vennootschappen;

welke een analoog of verwant voorwerp hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen

bevorderen, ten einde haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van har produkten te vergemakkelijken,

Artikel 4, Duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilijlagen bi liée élgiscii Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht voor onpebaalde duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de datum van haar ontbinding overtreft.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIEHONDERD ACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (¬ 378 592,01) en verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen (750), zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Artikel 10, Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Ingeval er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, zullen zij samen een college van zaakvoerders vormen.

Het college van zaakvoerders, gezamenlijk handelend, of de enige zaakvoerder, kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, ais eiser of verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid zal ieder van hen, afzonderlijk handelend, alle handelingen kunnen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Voor wat evenwel de te doene investeringen betreft, zullen zij nochtans slechts afzonderlijk kunnen optreden voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, een waarde van vierduizend negenhonderd zevenenvijftig euro zevenentachtig cent (¬ 4 957,87) geindexeerd volgens het indexcijfer der consumptieprijzen op het moment van de oprichting, niet overschrijdt.

Wanneer deze waarde overschreden wordt, kan een zaakvoerder slechts alleen optreden mits een specifieke volmacht van het college der zaakvoerders, dewelke slechts op een enkele transactie kan betrekking hebben.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid,

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door één of meer personen, op voorwaarde dat hun mandaat speciaal weze, en van tijdelijke aard.

De bezoldiging van de zaakvoerders en van de werkende vennoten zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Artikel 13. Boekjaar. Jaarrekening en Jaarverslag.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 14. Algemene Vergadering,

Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere In de oproepingsbrieven aangeduide plaats in België, een algemene vergadering der vennoten gehouden, op de tweede dinsdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Artikel 15. Stemrecht

ledere vennoot brengt zijn stem uit In persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Niettegenstaande elke andersluidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende personen het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

Voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen,

Artikel 15bis. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 18, Winstverdeling.

Voor-

y í~ehouden

44 aan het

T Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervnio

"Jaarlijks wordt van dexnetto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de. vorming vân een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in

uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Artikel 21.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende In de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om ; één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de " gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

9. Volmacht voor de coordinatie van de statuten.

10. Machten aan de zaakvoerders om de beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijds dividend indien dit nog niet zou gebeurd zijn.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte, gecoördineerde tekst der statuten, verslag van de bedrijfsrevisor

en zaakvoerder

Hélène Goret

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van L]Iik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : BL567207
27/08/2012 : BL567207
29/08/2011 : BL567207
15/06/2010 : BL567207
12/08/2009 : BL567207
20/06/2008 : BL567207
21/06/2007 : BL567207
16/08/2006 : BL567207
27/06/2005 : BL567207
15/06/2004 : BL567207
14/08/2003 : BL567207
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 31.08.2015 15557-0533-012
05/07/2002 : BL567207
12/07/2001 : BL567207
26/08/2000 : BL567207
01/07/1999 : BL567207
09/04/1993 : BLA75353
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 25.08.2016 16485-0274-012

Coordonnées
J. & J. BASSEM

Adresse
FELICIEN BERGIERSSTRAAT 50 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande