JCMGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JCMGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.790.143

Publication

05/09/2014
ÿþr-

Vc

behc

aar Ba%

Staal

Mod Word 11.1

*14165511*

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

27 AUG. 2011t

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vZieffrimaphandel Brusse

Ondernemingsnr : 0540790143

" Benaming

(voluit) : JCMGS

(verkort):

Rechtsvorm : beloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1500 Helle daasbeeksesteenweg 189

(volledig adres)

Onderwerp akte Aanstelling zaakvoerder

De heer Suenens Geert wordt aangesteld vanaf 01/04/2014 als zaakvoerder.

Opgemaakt te Helle

19 augustus 2014

Suenens Marc

Zaakvoerder

coeiketteffig,y4wweeffliiwttew:: Éigee:lemedieettfteete

mrprecmiliieinee-erPe riçtta Siw iiieweiskren,

23/10/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1500 Halle, Gaasbeeksesteenweg, 189

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris Hans Vereeken te Halle op 4 oktober 2013, ter registratie ,hebben:

1.De heer SUENENS Raymond Jozef, geboren te Lot op 20 augustus 1944 en zijn echtgenote, Mevrouw LORIS Francine Jeannine, geboren te Halle op 22 november 1946, samenwonend te Halle, Gaasbeeksesteenweg,189

2.Mevrouw SUENENS Christiane Maria Philomena, geboren te Halle op 12 april 1968 echtgenote van de heer DE WITTE Denis, wonend te Halle, Sint Pieters Leeuwse-steenweg,25.

3.De heer SUENENS Marc Jos , geboren te Halle op 16 september 1970 ongehuwd, wonend te Halle, Mechel sgatstraat,27,

4.De heer SUENENS Geert Alex, geboren te Halle op 31 mei 1972, ongehuwd, wonend te Halle, Gaasbeeksesteenweg, 189.

5.De heer DE WITTE Joris, geboren te Halle op 23 oktober 1986 ongehuwd, wonend te Halle, Sint Pieters Leeuwsesteenweg,25.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met als naam "JCMGS" De zetel van

de vennootschap wordt gevestigd te Halle, Gaasbeeksesteenweg, 189. Het initiaal maatschappelijk

kapitaal bedraagt VIJFTIG DUIZEND EURO, vertegenwoordigd door vijfhonderd deelbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort in speciën als volgt

-de echtgenoten Suenens-Loris onderschrijven honderd deelbewijzen

-Mevrouw Christiane Suenens, de heren Marc en Geert Suenens en de heer Joris De Witte onderschrijven elk honderd deelbewijzen.

Elk deelbewijs is volstort in speciën.De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank,zoals bepaald door de wet.

De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1,Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin.Dit omvat:

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin,zoals het bouwen,verbouwen,inrichten,het verwerven, vervreemden,het huren, verhuren,het beheren, uitbaten,valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen leasing inbegrepen;voor zover als mogelijk optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur/coordinator/promotor bij de uitvoering van bouwwerken.

*Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin,zoals het verwerven, vervreemden,het uitbaten,huren,verhuren,en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties,participatiebewijzen en andere waardepapieren,

2.Belangen nemen in aile vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen,al dan niet converteerbare obligaties) en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving, opslorping, fusie en andere) en deze beheren.

3.Aktief deelnemen aan het bestuur van de vennootschappen en ondernemingen waarin zij participeert,en deze technisch,administratief,financiëel en op andere wijze bijstand verlenen

4.Zij mag,binnen de wettelijke beperkingen,het bestuur voeren over het patrimonium van derden in de ruimste zin.

Zij mag alle bestuursopdrachten waarnemen,alle mandaten en funkties uitoefenen in andere vennootschappen/ondernemingen.

5,De handel in de ruimste zin van aile fabrieksmerken,patenten , commerciële namen,brevetten,licen-aies en vergunningen in de ruimste zin(oa,aankopen,expleiteren, overdragen,verhuren en verhandelen etc)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

131 07 1

1,40CL 2013

EMSSEI

Griffie

Ondernemingsar E3enaming

(voluit) : "JCMGS" (verkort) :

05V0 e b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

F ' ;

6.Optreder} als bemiddelaar enfof makelaar in ondernemingen, in participaties,warrants,al dan niet converteerbare,al of niet obligataire leningen.

Zij mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen In het algemeen. Met de begrippen 'vermogensbeheer' en 'advies' worden andere activiteiten bedoeld,dan deze,bedoeld in de wet

Zij mag alle handels- financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur:de heer Marc Suenens, oprichter, voornoemdZijn mandaat is onbezoldigd.

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde vrijdag van de maand juni te 16 uur uur,00k al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend vijftien .

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve,beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizendveertien. De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op duizend tweehonderd euro btw excl,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.

r ..,

Hans Vereeken notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 10.08.2015 15419-0492-008
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 26.08.2016 16500-0590-009

Coordonnées
JCMGS

Adresse
GAASBEEKSESTEENWEG 189 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande