JDK PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JDK PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.093.127

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.03.2014, NGL 24.03.2014 14074-0024-016
05/01/2012
ÿþ Mud Word 11.1

~!~ e" 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" iaooz9vv

Vc behc

aan

Belg Staat

Griffi 3 DEC- 201/'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming D~N295 4,e1

(voluit) : (verkort) : JDK PROJECTS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Oudemanstraat 21, 1840 LONDERZEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs, op 21 december, 2011, blijkt dat:

De heer DE KEERSMAECKER Michael Frans Maria Louisa, geboren te Bornem op 9 juli 1980,; rijksregisternummer 80.07.09-397.92, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning tea hebben afgelegd, wonende te 1840 Londerzeel, Oudemanstraat 23.

een bvba heeft opgericht als volgt:

Naam: JDK PROJECTS

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID,

Zetel: 1840 Londerzeel, Oudemanstraat 21.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als; het buitenland:

- alle handelingen en transacties met gronden en onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen en meer bepaald de aankoop, de verkoop, de ruil, de bouw, de wederopbouw, de afbraak, de verbouwing, de exploitatie, de inrichting, de verhuring, de uitbating en het beheer van gebouwen, met inbegrip! van winkels, en de aankoop, de verkoop, de ruil, de ontsluiting, de verkaveling, de exploitatie, de verhuring en de verpachting van gronden;

- een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, effecten, aandelen, obligaties, kasbons: en andere roerende waarden te verwerven, te behouden, voor eigen rekening te beheren en oordeelkundig uit; te breiden, in de meest ruime zin van het woord;

- het aannemen van alle openbare en private werken;

- het bevorderen van de oprichting van andere vennootschappen door inbreng, participatie of investering en

het nemen van participaties in reeds bestaande vennootschappen;

- het waarnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar of gelijksoortige functies en opdrachten in andere vennootschappen waarin zij al dan niet een deelneming heeft;

- het uitbaten van een bosbouwbedrijf en het beheren van bossen in de breedste zin; - het toestaan van leningen, kredieten, financieringen en borgstellingen aan derden.

- Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zuhien bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan al dan niet aanverwante ondernemingen en dochter-'vennootscha ppen .

En dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden wat het ontstaan, de uitbating, de groei en': het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede komt.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onder'schrij-'ving, deelneming,; financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen:

in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

of ondememingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschap-pelijk doel verwant of analoog is

met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best

geschikt lijken.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de ven-noot-'schap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verte-'genwoordigd door 186 gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/186e van het geheel geplaatste kapitaal.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven in geldspeciën als volgt:

Op 186 aandelen wordt ingetekend door de Heer DE KEERSMAECKER Michael, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 18.600 ¬ een som geld ad 18.600 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, volstort is volledig.

BESTUUR:

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maat-schap-pij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaal-ide machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-voerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaak-voerder.

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaar-vergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart om 20 uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aange-duid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 oktober van het ene jaar en eindigt op 30 september van het andere jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 30 september 2013.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de laatste zaterdag van de maand maart

om 20u van het jaar 2014.

C. Zaakvoerder

Voor de periode van vijf (5) jaar, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaaknvoerder aangesteld:

De Heer SNEYERS Tom Lodewijk Josephina, geboren te Tumhout op 3 september 1967, met rijksregisternummer 67.09.03-233.80, ongehuwd, zonder verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2930 Brasschaat Lage Kaart 656.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

E. Volmacht

De comparant verklaart-alhier-volmacht-te verlenen voor het-bij voortduring vervullen-van alle -formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, Belastingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan BVBA MVP Accountants & Belastingsconsulenten, Ninovesteenweg 190 bus 1 te 9320 Aalst. Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT , geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Peter Verhaegen.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

. - Voo r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JDK PROJECTS

Adresse
OUDEMANSTRAAT 21 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande