JEKEL FLOWER SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : JEKEL FLOWER SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.528.711

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

ber

aa

Be

Sta.

23U3

S~ÉL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

OndeBe al

ming QJ Ç ' 5,28t l l

(voluit) : JEKEL FLOWER SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Letterbeekstraat 18 B bus 2, 1755 Gooik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

STATUTEN VAN DE GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP "JEKEL FLOWER SOLUTIONS"

Heden, 18 november tweeduizend dertien,

Zijn samengekomen

De Heer Jekel Jimmy Patrick, wonende te Nederland 7557 TR Hengelo, Hendelstraat 47, (NN 137788988),;

optredend als beherend vennoot

en

De heer Jekel Johannes Nicolaas Dirk, wonende te 7512 CL Enschede, Kuipersdijk 140-104,

(NN 075930973), optredend als stille vennoot

met de bedoeling een handelsvennootschap te stichten onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

1. Oprichting

De vennootschap wordt opgericht onder de naam JEKEL FLOWER SOLUTIONS met zetel te 1755 GOOIK,

Letterbeekstraat 18 B bus 2.

Het kapitaal is vastgesteld op 1.250,00 Euro (duizend tweehonderdvijftig euro), vertegenwoordigd door 125.

gelijke aandelen op naam van elk 10 euro (tien euro)

De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is.

De heer Jekel Jimmy Patrick, beherend vennoot, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk, plaatst 1.240 euro

en ontvangt hiervoor 124 aandelen.

De heer Jekel Johannes Nicolaas Dirk, stille vennoot, plaatst 10 euro en ontvangt hiervoor 1 aandeel.

2. Statuten

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap neemt de vomi aan van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt voluit JEKEL FLOWER SOLUTIONS".

ARTIKEL 2; MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1755 GOOIK, Letterbeekstraat 18 B bus 2.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder zal eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

ARTIKEL. 3: DOEI.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden,

De aankoop en verkoop van producten en systemen voor dataregistratie, evenals de verkoop van printers, kassa's en labels.

Het uitwerken van concepten en systemen voor het voeren van een complete administratievoering. De aan- en verkoop van hardware en software.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard

Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven waaronder begrepen de toepassing van de multimedia.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele

'o vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of gelijk welke andere wijze, in alle zaken,

e ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met

het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

bHet verhuren van al dan niet gemeubelde appartementen, huizen, appartementen, garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard.

et Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven waaronder begrepen

de toepassing van de multimedia.

De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raadgeven en controleren van filialen, van alle

onroerende en roerende goederen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

Het opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van de functie van vereffenaar.

De vennootschap mag bouwen, verbouwen voor rekening van derden, kopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het beheren van alle roerende en onroerende goederen, het optreden als agentuur en/of makelaar in onroerende goederen, het verrichten van expertises in de meest ruime zin van het woord.

De aankoop, verhuring, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie en

uitbating onder gelijke welke vorm van aire handelsfondsen en alle andere onroerende en roerende rechten. et

pQ Het beheer van onroerend vermogen, ze mag in dit verband, alle verrichtingen van aankoop, bouw,

verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren., dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap ontstaat bij haar oprichting op 18 november 2013. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel. Zij houdt op te bestaan bij het overlijden, of de wettelijke onbekwaamheid van de zaakvoerder, Zij kan tevens in vereffening treden indien de beherend vennoot-zaakvoerder dit wenst.

ARTIKEL 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 1.250 euro (duizend tweehonderdvijftig euro) vertegenwoordigd door 125 gelijke aandelen. Voor de verdeling van de aandelen tussen de beherend en de stille vennoot, wordt verwezen naar punt 1, Oprichting.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste 15 dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

ARTIKEL 6: OVERDRACHT VAN AANDELEN - VOORKEURRECHT

De aandelen van de vennoten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, tenzij mits uitdrukkelijke goedkeuring van de beherende vennoot.

ARTIKEL 7: AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot staat in voor de schulden en verliezen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

ARTIKEL 8: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen uit de beherende vennoten. Is er maar één beherende vennoot, dan is hij zaakvoerder voor de vennootschap.

ARTIKEL 9: BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

ARTIKEL 10: ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 20 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerder vast te stellen. Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De notulen van de algemene vergadering zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten. De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor aile vennoten, ook voor de onbekwame, de afwezige en diegenen die tegenstemden.

ARTIKEL 11: MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR INVENTARIS

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar, Op het einde van het boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld waarin alle activa en passiva van de vennootschap worden opgenomen. Aan de hand van deze inventaris zal worden overgegaan tot het opstellen van de jaarrekening en de toelichting. Deze jaarrekening dient niet te worden gepubliceerde

I%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 12 ; WINSTVERDELING

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd is met de bepalingen van deze staturen of de wettelijke bepalingen dienaangaande.



ARTIKEL 13: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ontbonden door het faillissement, kennelijk onvermogen, ontzetting, het onder gerechtelijk raadsman plaatsen van de zaakvoerder, door het overlijden van de zaakvoerder of door een beslissing van de beherende vennoot.

ARTIKEL 14: VEREFFENING IN DE VENNOOTSCHAP

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder. Na betaling van de schulden van de vennootschap zal het batig saldo onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten en in overeenstemming met de bepalingen van de statuten hieromtrent.

ARTIKEL 15: ALGEMENE BEPALING

Alle clausules van de statuten, die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen, worden aldaar ten informatieve titel aan de aandeelhouders en zaakvoerders opgenomen, zonder het karakter te krijgen van statutaire voorschriften.

3.Overgangs- en stotbepalingen

EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015. Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum van de vennootschap, zijnde 18 november 2013 tot en met 31 december 2014. De oprichters verklaren uitdrukkelijk dat alle handelingen gesteld vóór en door de vennootschap in oprichting worden bekrachtigd door de algemene vergadering. Alle handelingen gesteld vanaf 1 juli 2013 worden geacht te zijn gesteld vóór en door rekening van vennootschap.

4. Benoeming

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders besloten, de heer Jekel Jimmy Patrick aan te stellen en dit voor onbepaalde duur. De heer Jekel Jimmy Patrick, voornoemd, verklaart deze functie te aanvaarden.

Tot slot wordt in het bijzonder volmacht verleend aan Thesorafisc CVBA, Letterbeekstraat 18 B bus 5 te 1755 Gooik, om voor en namens de vennootschap aile nuttige en nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze volmacht heeft betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

Aldus opgemaakt te Gent in 3 exemplaren waarvan elke verschijner erkent één exemplaar te hebben ontvangen. Het overige exemplaar werd overhandigd aan de zaakvoerder teneinde de nodige wettelijke formaliteiten voor de vennootschap te kunnen vervullen.

Getekend door de vennoten  oprichters

Beherend vennoot Stille vennoot

De heer Jekel Jimmy Patrick De heer Jekel Johannes Nicolaas Dirk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JEKEL FLOWER SOLUTIONS

Adresse
LETTERBEEKSTRAAT 18, BUS 2 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande