JEUGDMUZIEKSCHOOL VAN GROOT LUBBEEK

Association sans but lucratif


Dénomination : JEUGDMUZIEKSCHOOL VAN GROOT LUBBEEK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 417.712.484

Publication

24/02/2015
ÿþ W+oD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

§2 De algemene vergadering van de vereniging is soeverein en exclusief bevoegd tot het toekennen van lidmaatschap van de vereniging aan kandidaat leden.

Op de laatste blz. van Lik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

11t.=Ci-i I BANK VAN KOOPHANDEL

1 2 -02- 2a15

1:-L~rie- V

III

Ondernemingsnr : 417.712.484

Benaming

(voluit) : Jeugdmuziekschool van Groot Lubbeek

(verkort} : Jeugdmuziekschool Lubbeek vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Gellenberg 16 3210 Lubbeek

Onderwer_. akte : wijziging

Titel I. Naam,Zetel,Doel, Duur

Artikel 1..

§1 De vereniging draagt als naam "Atelier voor muziek en woord van Lubbeek", en haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 3210 Lubbeek, Gellenberg 16 en ressorteert onder het gerechterlijk arrondissement Leuven. Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW" De vereniging houdt zich het recht voor om de verkorte naam "Atelier voor muziek en woord VZW" te gebruiken in alle stukken uitgaande van de vereniging.

§2 De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

§3 De vereniging heeft tot doel: de culturele opvoeding in het algemeen, onder meer door het organiseren van muziek- en woord opleiding.

§4 De vereniging is gemachtigd alle activiteiten en daden te stellen welke rechtstreeks, dan wel onrechtstreeks bijdragen tot het bereiken van haar statutair doel, hierbij inbegrepen onder andere alle roerende en onroerende goederen verwerven die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en het aangaan van allerlei vormen van samenwerking met verenigingen welke een soortgelijk doel nastreven en het nastreven van subsidies.

§5 De vereniging is gemachtigd tot het stellen van handelszaken, doch dit enkel en alleen in het kader van het bereiken van haar statutair dioel en in volstrekt ondergeschikte orde aan haar burgerlijke, niet commerciële daden.

§6 De vereniging realiseert haar doel in overleg met en met medewerking van de gemeente Lubbeek Hiertoe wordt een samenwerkingsovereenkomst afgesloten tussen de gemeente Lubbeek en de vereniging, waarin de onderlinge rechten en plichten worden bepaald, voor een periode die uiterlijk twaalf maanden na de volledige vernieuwing van de gemeenteraad eindigt,

Als binnen die periode geen nieuwe samenwerkingsovereenkomst in werking is getreden wordt de bestaande overeenkomst verlengd tot een nieuwe overeenkomst in werking treedt.

De wetgeving inzake openbaarheid van bestuur, formele motivering van bestuurshandelingen en overheidsopdrachten zijn van toepassing op de werking van de vereniging.

TITEL 11, Het Lidmaatschap

Artikel 2.

§1 Het aantal leden is onbeperkt doch bedraagt ten allen tijde minimaal drie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

RUW

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§3 De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage wordt vastgesteld op maximaal 50 EUR. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd bij het begin van het boekjaar op basis van de index van de consumptieprijzen. Basisindex is deze van de maand december, voorafgaand aan de aanpassing. De algemene vergadering bepaalt ieder jaar op voorstel van de Raad van Bestuur de lidmaatschapsbijdrage.

§4 Elk lid kan ontslag nemen uit de vereniging, mits een schriftelijke kennisgeving hieromtrent over te maken aan de Raad van Bestuur.

§5 Als lid kan tot de evreniging toetreden, ieder natuurlijke of rechtspersoon die door de algemene vergadering wordt aanvaard.

§6 De leden ontvangen geen bezoldiging. Zij kunnen in geen geval persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor de verbintenissen van de vereniging.

Artikel 3.

§1 De vereniging bestaat uit de volgende categoriën stemgerechtigde leden:

- Categorie A, De gemeente Lubbeek, vertegenwoordigd door elf gemeenteraadsleden, afgevaardigd door de gemeenteraad van de gemeente Lubbeek

- Categorie B. negen leden samengesteld uit vertegenwoordigers van de erkende verenigingen voor muziek en woord in de gemeente en deskundigen

§2 Voor de afgevaardiging van de vertegewoordigers van de gemeente gelden de volgende regels: - de vertegenwoordigers van de gemeente Lubbeek in de algemene vergadering worden door de gemeenteraad uit haar leden verkozen en evenredig verdeeld over de fracties waaruit de gemeenteraad is samengesteld; zij handelen overeenkomstig de instructies van de gemeenteraad.

- de kandidaat-vertegenwoordigers moeten hun kandidatuur indienen bij de leider van hun fractie in de gemeenteraad. De aanstelling gebeurt door de gemeenteraad op basis van een voordrachtakte vanuit elke politieke fractie, ondertekend door de meerderheid van de gemeenteraadsleden van deze politieke fractie.

§3 Voor de afvaardiging van de leden van categorie B gelden de volgende regels;

- de leden van categorie B worden volgens volgende principes voorgedragen door de gemeentelijke adviesraad voor cultuurbeleid van de gemeente Lubbeek:

° zeven leden gekozen ais vertegenwoordigers van de verenigingen voor muziek en woord, vertegenwoordigd in de gemeentelijke adviesraad voor cultuurbeleid, waarbij een evenredige vertegenwoordiging van de orkest-, koor- en toneelverenigingen wordt nagestreefd.

° twee leden, al dan niet lid van de gemeentelijke adviesraad voor cultuurbeleid, aangeduid na een open oproep en op basis van hun betrokkenheid bij het culturele leven in de gemeente Lubbeek.

- in de mate van het mogelijke zal voor de leden die behoren tot categorie B een onrechtmatig overwicht zowel van één van de ideologische en filosofische strekkingen ais van één van de gebruikersvereniging worden voorkomen.

- de leden van categorie B dienen inwoner van de gemeente Lubbeek te zijn en er te verblijven of stem-gerexchtigd lid te zijn van de gemeentelijke adviesraad voor cultuurbeleid van de gemeente Lubbeek.

§4 De algemene vergadering beslist over de aanstelling van de voorgedragen leden.

§5 Ieder lid van de vereniging aanvaardt door het feit zelf van zijn lidmaatschap, alle bepalingen en verplichtingen die in de statuten vervat zijn,

Het aanvaarden van de statuten impliceert ook het aanvaarden van de door de algemene vergadering goedgeKeurde reglementen.

De leden zullen de belangen van de vereniging of van één van haar organen niet schaden. Artikel 4.

Het mandaat van de vertegenwoordigers van de gemeente Lubbeek eindigt door

- het einde van het politiek mandaat in de gemeenteraad

- de volledige vernieuwing van de gemeenteraad

- een beslissing van de gemeenteraad die in hun vervanging voorziet,

De gemeenteraad kan altijd beslissen om de aanstellingen te herroepen, In voorkomend geval zijn de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

betrokken vertegenwoordigers van de gemeente van rechtswege ontslagnemend.

De vertegenwoordigers blijven in functie tot hun vervangers zijn benoemd.

Artikel 5.

§1 Het lidmaatschap van de leden van categorie B, eindigt door:

- het overlijden of rechtsonbekwaamheid van het lid

- de vrijwillige uittreding van het lid, schriftelijk betekend aan de Raad van Bestuur.

Er wordt tot hun vervanging overgegaan. Ingeval van vrijwillige uittreding blijven de leden in functie tot hun vervangers zijn benoemd

§2 Daarenboven komt voor de leden van categorie B van rechtswege een einde aan hun lidmaatschap door de volledige vernieuwing van de gemeenteraad.

De leden blijven in functie tot hun vervanging wordt voorzien overeenkomstig artikel 3 §3 Artikel 6

De uitsluiting van een lid van categorie B kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Een niet gemotiveerde afwezigheid op drie opeenvolgende vergaderingen waarop het lid van categorie B werd uitgenodigd en het niet naleven van de statutaire bepalingen bepaald in artikel 3 §5, geldt als reden tot uitsluiting.

TITEL 111. De Algemene Vergadering

Artikel 7.

§1 De algemene vergadering bestaat uit de leden van de vereniging en bestaat te allen tijde uit minimaal drie leden.

§2 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Besstuur of door de ondervoorzitter of bij afwezigheid van voornoemde personen door de oudste bestuurder.

§3 Elk lid kan zich door een ander lid van dezelfde categorie laten vertegenwoordigen. Elk lid kan echter één ander lid vertegenwoordigen.

Artikel 8.

§1 Tot de exclusieve bevoegdheden van de algemene vergadering behoren:

- elke wijziging van de statuten

de benoeming en afzetting van de bestuurders

- de kwijting van de bestuurders

- de ontbinding van de vereniging

- de uitsluiting van een lid

de omzetting van de vereniging naar een vennotschap met sociaal oogmerk

de goedkeuring van de jaarrekening en de begroting

- de bevoegdheden door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering toegewezen

De algemene vergadering treft al haar beslissingen met een gewone meerderheid der stemmen, uitgezonderd de aangelegenheden welke door de wet van 2 mei 2002 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk en de stichtingen een gekwalificeerde meerderheid vereisen.

§2 De algemene vergadering wordt minstens 1 maal per jaar, in de loop van de maand februari, in gewone algemene vergadering bijeengeroepen. Op deze vergadering worden onder meer de werkingsverslagen en de rekeningen, evenals de begroting, de werkingsvooruitzichten, en de beleidsnota's ter goedkeuring voorgelegd. De goedkeuring van de rekeningen geldt als ontheffing van de raad van bestuur.

De vergadering vindt behoudens anders luidend beslyuit van de razad van bestuur plaats op de stautaire zetel van de vereniging. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen in de gevallen zoals bij deze statuten of de wet bepaald, dan wel wanneer ten minste één vijfde van de leden van de raad van bestuur hieromtrent verzoekt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Elk agendapunt ondertekend door tenminste één twintigste van haar leden, dient op de agenda geplaatst te worden.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beslissen over aangelegenheden welke niet op de agenda staan, tenzij mits akkoord van twee derde van de aanwezige leden.

Artkel 9.

§1 De vertegenwoordigers van de gemeente Lubbeek en alle leden van categorie B worden tenminste 5 weken voor de vergadering opgeroepen.

In elk gevat dient de uitnodiging te worden verstuurd op een ogenblik dat de gemeenteraad nog voor de bijeenkomst van de algemene vergadering kennis kan nemen van de erin vermelde agendapunten,

De bijeenroeping gebeurt bij gewone brief of elektronisch door de voorzitter in naam van de raad van bestuur.

§2 De agenda, samengesteld door de mand van bestuur, en de documenten worden bij de oproepingsbrief gevoegd.

Artikel 10.

§1 Voor de vergaderingen moet een derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, waaronder minstens een vertegenwoordiging van de gemeente Lubbeek, wil de vergadering kunnen beslissen. Wanneer dit niet het geval is, moet een tweede algemene vergadering met dezelfde agenda bijeengeroepen worden, ten vroegste 15 dagen na cie mmen met eerste vergadering. Deze vergadering kan geldig beraadslagen en besluiten nemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, met dien verstande dat minstens de gemeente Lubbeek moet vertegenwoordigd zijn.

§2 De gemeente Lubbeek beschikt in het totaal over elf stemmen met in beginsel één stem per vertegen-woordiger.8ij afwezigheid van één of meer vertegenwoordigers worden de stemmen van de gemeente Lubbeek verdeeld over de aanwezige vertegenwoordigers,

§3 De negen leden van categorie B beschikken elk over één stem,

§4 De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, behoudens andersluidende bepaling in de wet of in onderrhavige statuten.

§5 De algemene vergadering beslist bij geheime stemming:

° over de benoeming en afzetting van personen die een mandaat uitoefenen binnen de vereniging

° over de definitieve aanvaarding van leden

° over de uitsluiting van leden

Artikel 11.

§1 Over een wijziging van de statuten kan de algemene vergadering alleen op rechtsgeldige wijze beraadslagen en beslissen indien de voorstellen tot wijziging uitdrukkelijk zijn opgenomen in de agenda en indien ten minste tweederde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits de gemeente Lubbeek vertegenwoordigd is.

§2 Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

§3 Wanneer de wijziging echter betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, Kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van viervijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

§4 ingeval op de eerste vergadering minder dan tweederde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheid bedoeld in §2 en §3 van dit artikel, ongeacht het aantal aanwezige leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§1 De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid over de uitsluiting van een lid.

§2 De uitsluiting dient vermeld te staan op de agenda van de algemene vergadering en het kwestieuze lid zal bij aangetekend schrijven worden uitgenodigd op de vergadering.

TITEL 1V. De Raad van Bestuur

Artikel 13

§1 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van zes jaar.

§2 De Raad van Bestuur bestaat in principe uit negen leden:

° vijf leden van de Raad van Bestuur worden voorgedragen door de gemeenteraad van de gemeente

Lubbeek

° daarnaast benoemt de algemene vergadering vier leden uit de leden van categorie B. De aanduiding van

deze bestuurders geschiedt bij geheime stemming.

§3 De schepen van de gemeente Lubbeek, bevoegd voor het atelier voor muziek en woord is van rechtswege lid van de Raad van Bestuur. Hij/zij heeft stemrecht.

§4 Het mandaat van bestuurder is hernieuwbaar

§5 De bestuurders waarvan het mandaat verstreken is, oefenen indien mogelijk, hun functie uit tot op het ogenblik dat in hun vervanging voorzien is of hun mandaat hernieuwd is.

§6 De bestuurders handelen als een college.

§7 De Raad van Bestuur kan deskundigen met louter adviserende stem uitnodigen voor de vergaderingen van de statutaire organen van de vereniging_

Artikel 14

§1 Het mandaat van bestuurder eindigt daar overlijden, ontslag, herroeping, uitstuiting, verlies van lidmaatschap van de vereniging of door het feit dat de mandataris in de onmogelijkheid verkeert zijn mandaat uitte oefenen. Deze onmogelijkheid wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

§2 Elke bestuurder aangesteld om een tussentijds mandaat uit te oefenen, is slechts voor de overblijvende duur van het mandaat, benoemd.

§3 Het mandaat van bestuurder eindigt op de eerste algemene vergadering na de installatie van een nieuwe gemeenteraad.

Artikel 15

§1 ln geval van verhindering kan een bestuurder een schriftelijk mandaat geven aan een andere bestuurder van dezelfde categorie ais deze vermeld in artikel 3 §1, om in zijn plaats deel te nemen aan de beraadslagingen en de stemmingen. Elke bestuurder kan slechts drager zij van één volmacht.

§2 De bestuurdfer kan geen volmacht geven aan een derde om hem te vertegenwoordigen. Artikel 16

§1 De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter, zodanig dat één van beiden behoort tot de leden voorgedragen door de leden van categorie A en de andere tot de groep leden van categorie B anderzijds,

§2 De ondervoorzitter beschikt over alle machten en bevoegdheden wanneer de voorzitter afwezig is of in de onmogelijkheid is zijn functie uit te oefenen.

§3 De voorzitter en de ondervoorzitter oefenen deze functie ook uit in de algemene vergadering en in het dagelijks bestuur.

§4 De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een secretaris en een penningmeester.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

ArtiKel 17

§1 De Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor het bestuur van de vzw. Hij kan aile rechtshandelingen stellen en alle daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der vereniging, met uitzondering van deze die door de wet of deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

§2 De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereniging te besturen. De Raad is bevoegd voor alle handelingen, zowel van bestuur als van de beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, voor zover ze niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten van de algemene vergadering voorbehouden zijn. Hij kan ondermeer alle gelden en waarden in ontvangst nemen, in betaling geven, opvorderen en kwijting daarover geven. Alle bijdragen, schenkingen en legaten aanvaarden en verkrijgen, vervreemden, ruilen, huren en verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar. De Raad van Bestuur stelt het personeel eigen aan de vereniging aan en doet de opzeg. De opsomming van deze bevoegdheden is niet beperkend.

§3 De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen met het oog op de vaststelling van de modaliteiten volgens welke de vereniging haar bedrijvigheid zal uitoefenen.

Artikel 18

§1 De Raad van Bestuur vergadert minstens drie maal per jaar.

§2 De oproepingsbrieven worden ondertekend door de secretaris na overleg met de voorzitter. Is de voorzitter verhinderd, dan wordt er voorafgaand overlegd met de ondervoorzitter of, zo deze laatste ook verhinderd is, met twee bestuurders.

De uitnodigingen worden tenminste tien dagen voor de bijeenkomst, per gewone brief of elektronisch verstuurd naar de leden van de Raad van Bestuur. De agenda en de te bespreken documenten worden bij de uitnodiging gevoegd.

§3 Eren buitengewone vergadering van de Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen als ten minste twee bestuurders daar om verzoeken, met aanduiding van de te bespreken punten, binnen de maand na het indienen van een verzoek daartoe bij de voorzitter.

64 De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter. Indien deze afwezig is of zich in de onmogelijkheid bevindt zijn functie uit te voeren, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter. ln dat geval zal de vergadering deze afwezigheid of onmogelijkheid moeten vaststellen alvorens het voorzitterschap en de daarmee gepaard gaande bevoegdheden aan de ondervoorzitter over te dragen.

Zijn beide afwezig of verhinderd, dan zit de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders de vergadering voor.

Artikel 19

§1 Ten minste de helft van de bestuurders moet aanwezig zijn om geldig te kunnen beraadslagen. indien dit quorum niet bereikt wordt, zullen de leden schriftelijk uitgenodigd worden voor een nieuwe bijeenkomst binnen de eerstvolgende veertien dagen. Dan beslist de raad op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige bestuurders.

§2 De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Artikel 20

Van elke bijeenkomst van de Raad van Besstuur wordt een verslag opgesteld en opgenomen in een register ad hoc.

Deze notulen worden opgesteld door de secretaris en aan de leden van de Raad van Bestuur bezorgd. Deze verslagen worden goedgekeurd tijdens de volgende vergadering.

ArtiKel 21

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

TITEL. V Het Dagelijks Bestuur en Vertegenwoordiging

MOD2.2

Luik - vervolg

Artikel 22

De Raad van Bestuur kan bepaalde bevoegdheden overdragen aan één of meer van zijn leden of om aan het even welke mandataris. Aldus kan hij een gedelegeerd bestuurder en/of een dagelijks bestuurder aanstellen.

ArtiKel 23

De Raad van Bestuur en het dagelijks bestuur mogen, zo zij het noodzakelijk achten, op hun samenkomsten personen uitnodigen, al dan niet lid van de vereniging, omwille van hun bijzondere deskundigheid. Zij hebben geen stemrecht.

De Raad van Bestuur kan raadgevende commissies en werkgroepen oprichten waarvan de samenstelling en de bevoegdheid bij huishoudelijk reglemnt worden bepaald. Het voorzitterschap van deze commissies en werkgroepen wordt steeds waargenomen door een lid van de raad van bestuur. Ook deze commissies en werkgroepen mogen beroep doen op deskundigen, al dan niet lid van de vereniging.

Artikel 24

§1 Voor rechtshandelingen buiten het dagelijks bestuur is de vereniging slechts gebonden door de handtekeningen van de voorzitter en de ondervoorzitter. is een van beiden verhinderd, dan kan een andere bestuurder meeteken.

§2 Voor rechtshandelingen in het kader van het dagelijks bestuur is de vereniging slechts gebonden door de handtekening van de voorzitter. Wanneer de voorzitter afwezig is of in de onmogelijkheid verkeert te tekenen, volstaat de handtekening van de ondervoorzitter. Is ook deze verhinderd dan volstaat de handtekening van een andere bestuurder.

Deze handtekeningbevoegdheid kan door de raad van bestuur worden gedelegeerd aan een of meerdere personen, al dan niet lid van de vereniging. De raad van bestuur bepaalt dan nauwkeurig de aard, de omvang en de modaliteiten van deze delegatie.

TITEL VI. Financiën en Begroting

Artikel 25,

§1 Het boekhoudkundig jaar van de vereniging begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

§2 De vereniging voert een boekhouding conform de wet van 2 mei 2002 en haar uitvoeringsbesluiten.

§3 leder jaar legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar alsook de begroting van het volgend boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

TITEL Vll. Ontbinding en vereffening

ArtiKel 26.

§1 De algemene vergadering beslist bij meerderheid zoals bepaald in deze statuten tot ontbinding van de vereniging en stelt hierbij één of meerdere vereffenaars aan.

§2 De algemene vergadering beslist, samen met het besluit tot ontbinding, omtrent de bestemming van het

vermogen van de vereniging.

Onder geen beding zal dit vermogen aan de leden van de vereniging worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding wordt het netto-actief van de vereniging overgedragen aan de gemeente

Lubbeek, ten bate van het gemeenschapsleven van de gemeente Lubbeek.

Artikel 27.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 2 mei 2002 of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen , het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake

Opgemaakt in 3 exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de algemene vergadering van 19/08/2013

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-iehou len aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JEUGDMUZIEKSCHOOL VAN GROOT LUBBEEK

Adresse
GELLENBERG 16 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande