JINVEST.EU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JINVEST.EU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.919.232

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 22.04.2014 14095-0167-014
03/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

TLI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0 uIIliii viii iii i III

!Neergelegd ter gtittie dei

Rechtbank van Ibo t3-~Nk 2014 Leuven, de

A~ GRIFF1r,",

Griffie

Ondernemingsnr : 0872.919.232

Benaming

(voiuit) : Jinvest.eu

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hof ter Neppenlaan 2 - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 25 DECEMBER 2013

De vergadering wordt geopend om 13 uur onder het voorzitterschap van de heer Johan Hermans.

Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

1.Besloten de benoeming als zaakvoerder van mevrouw Arm Heyiaerts, woonachtig te Rue de Weert St. Georges 159 te 1390 Nethen te aanvaarden met ingang van 1 januari 2014.

2.Besloten om een volmacht toe te kennen aan de heer Johan Hermans met het oog op de uitvoering van het hierboven genomen besluit.

Aangezien geen verdere punten op de agenda staan, wordt de vergadering opgeheven.

Johan Hermans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 29.04.2013 13106-0125-014
03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.12.2011, NGL 28.03.2012 12074-0544-010
13/01/2012
ÿþ Motl27

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 12011538*

Neetge:egd te7 eer,':.~

ReCrtb.x91f: van Kczp7r~n~dflF

te leuvet~,,tle (WC. 2011

~~,,~~,>~~~

Ondernemingsnr : 0872.919.232

Benaming

(valuit} : KIMJO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Hof ter Neppenfaan 2

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING - DOELSWIJZIGING - ONTSLAG

UIT EEN AKTE verleden op 14 december 2011 voor Michael BOES, Geassocieerd Notaris te 3010 Leuven,

Kessel-La, geregistreerd Leuven 2, BLIJKT DAT: "

Werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met. Beperkte Aansprakelijkheid "KIMJO", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Hof ter Neppenlaan 2, ingeschreven in het register van rechtspersonen te Leuven en onder nummer 0872.919.232. Alle 186 aandelen die het gehele maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen waren aanwezig. Unaniem werd besloten:

- Kennisname ontslag gegeven door statutair zaakvoerder SEGHERS Kim Marcel Jeannette, geboren te Gent op 09 maart 1979, wonende te 9070 Destelbergen, Hovelingen 6 bij brief van 11 maart 2011, met ingang op zelfde datum. Dit is 'eerder reeds aanvaard geweest door de Algemenë Vergadering en bekendgemaakt in. de bijlage bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 11052606. De vergadering besluit voor zoveel als nodig te bekrachtigen.

- Bevestiging dat de vennootschap op heden nog één zaakvoerder heeft, met name de heer HERMANS Johan, geboren te Herentals op zesentwintig december negentienhonderd zesenzestig, wonende te 3020 Herent, Hof ter Neppenlaan 2. Hij is en blijft statutair zaakvoerder van de vennootschap.

- Indien de vennootschap bestuursmandaten waarneemt waarvoor zij een vaste vertegenwoordiger moet aanduiden, beslist zij dat dit voortaan genoemde heer HERMANS zal zijn.

- De vergadering heeft beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "JINVEST.EU".

- Kennisname van het omstandig verslag van de zaakvoerder waar bijgevoegd een tussentijdse staat van activa en passiva op datum van 30 september 2011. Geen verslag van de commissaris gezien er geen is. De vergadering heeft beslist in te stemmen met de voorgenomen doelswijziging. Het doel wordt geheel herschreven als volgt: "De vennootschap heeft als doel: Voor eigen rekening en voor rekening van derden,

zowel in België als in het buitenland: 1) management - alle verrichtingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en aile ondernemingen en organisaties. - het verstrekken van diensten in de vorm van adviezen, informatie van financiële, technische, commerciële en' administratieve aard met inbegrip van beheersactiviteiten voor derden; - het voeren van onderhandelingen voor" rekening van derden, het uitvoeren van bemiddelingsopdrachten, het verzorgen van onderhandelingsbegeleidingen; - het waarnemen van tijdelijke of duurzame beheersopdrachten, kaderfuncties en managementsopdrachten; - het aanbieden van activiteiten betreffende consultancy, coaching en training op de terreinen marketing, sales, management en persoonlijke ontwikkeling en,dit in de verscheidene sectoren van het nationale en internationale bedrijfsleven, als voor particulieren; - het ontwikkelen, verkopen en verspreiden van atlerhande producten en aanverwante diensten, zonder enige beperking, die deze activiteiten ondersteunen en de relatie met de opdrachtgevers kunnen versterken en bestendigen. 2) LOT-sector - Het verlenen van diensten inzake informatisering, het ontwikkelen, begeleiden, realiseren en opvolgen van informaticaprojecten. De ontwikkeling, de aanpassing, de implementatie, het beheer en onderhoud, de aankoop en verkoop, de distributie, de huur en verhuur, het in leasing geven en nemen van informatica-, multimedia- en telecommunicatieapparatuur. - De creatie, de aanpassing, de aankoop en verkoop, de distributie, de huur en. verhuur van audio-, video- en beeldmateriaal. - De ontwikkeling, de aanpassing, de implementatie, het beheer en onderhoud, de aankoop en verkoop, de distributie, de huur en verhuur, het in leasing geven en nemen van licenties, octrooien en auteursrechten. - Het inrichten, het (uit)geven en het distribueren van cursussen en het lesgeven in het algemeen. - Grafische vormgeving en fotografie. - Het verlenen van diensten inzake communicatie, copywriting en reclame, het ontwikkelen, begeleiden, realiseren en opvolgen van projecten inzake communicatie, copywriting en reclame. 3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen

" aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en

Op de laatste biz van Luik [3 vermelden : Recto : Neem en hoedanigheid van de instrur¬ ienterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouders 'aan het Belgisch Staatsblad

financiele bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen 4) liet aanleggen, het oordeelkundig .

uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; 5) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten " voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan dochtervennootschappen en andere ondernemingen, verwant met haar activiteiten of niet. De vennootschap kan borg stellen, zowel voor eigen verbintenissen als verbintenissen van derden, en daartoe onder meer haar goederen in hypotheek of pand geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het " buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen."

- De vergadering machtigde voornoemde zaakvoerder dan wel aan de BVBA PRIMACCOUNT, met zetel te . 3010 Kessel-Lo, Eénmeilaan 21, en 1 of de heer STRAUVEN Marc, met zelfde kantooradres, om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen en, indien nodig, de coördinatie door te voeren van de statuten. Zij kunnen zelf " of bij delegatie aan derden het nodige doen voor de wijzigingen of inschrijvingen van de vennootschap en de activiteiten bij alle noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingsdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en alle andere diensten en overheidsdiensten, alsook voor eventuele publicaties in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ANALYTISH UITTREKSEL,

De Notaris, (get) Michael BOES

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie met historiek en coordinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/04/2011
ÿþs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

T

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L1:.1n LJ-

Motl 2.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeergeIegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 8 NAM 2011 D cimeRIFFIER,

1111 11111,1111P61),1161IJI

Ondememingsnr : 0872.919.232

Benaming

(voluit) : KIMJO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 HERENT, Hof ter Neppenlaan 2

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 11 maart 2010 blijkt (1) dat mevrouw Kim SEGHERS bij brief van 11 maart 2011 met ingang van dezelfde datum ontslag heeft genomen als statutaire zaakvoerder van de vennootschap en (2) dat de algemene vergadering van aandeelhouders kennis heeft genomen van dit ontslag en het, voor zoveel als nodig, met unanimiteit heeft aanvaard, zodat met ingang van 11 maart 2011 aan het mandaat van statutaire zaakvoerder van mevrouw Kim SEGHERS een einde is gekomen.

De heer Johan HERMANS

statutaire zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.03.2011, NGL 30.03.2011 11073-0269-010
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 30.03.2010 10083-0422-010
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.03.2009, NGL 27.03.2009 09092-0344-011
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 03.03.2008, NGL 14.04.2008 08106-0185-012
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 05.03.2007, NGL 26.03.2007 07090-4990-012

Coordonnées
JINVEST.EU

Adresse
HOF TER NEPPENLAN 2 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande