JITNIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JITNIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.896.393

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311044*

Neergelegd

30-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Wijngaardlaan 34

Ondernemingsnummer :

0632896393

Benaming (voluit) : JITNIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Alexis Brusselmans op 30 juni 2015, nog te registreren, dat de heer DISTELMANS Bjorn, geboren te Leuven op zes maart negentienhonderdvijfenzeventig , en zijn echtgenote mevrouw SMETS Elke, geboren te Leuven op dertig maart negentienhonderdachtenzeventig, samenwonende te 3001 Leuven (Heverlee), Wijngaardlaan 34, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

1° Deze vennootschap draagt de benaming "JITNIE";

2° De zetel van de vennootschap is gevestigd te Heverlee, Wijngaardlaan 34;

3° De vennootschap heeft tot doel :

1) Alle mogelijke advies- en/ of dienstenfuncties op het vlak van bedrijfsbeheer, management en marketing, en het adviseren in financiële, economische, organisatorische en administratieve aangelegenheden.

2) Het beleggen en het beheer van alle goederen behorende tot haar vermogen, zowel onroerende goederen als roerende goederen, kapitaal, waardepapieren en rechten;

3) Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

4) Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen;

5) Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

6) Het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

7) Consultancy, opleiding en technische expertise en bijstand op alle voornoemde gebieden.

8) Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële-, handels-, financiële, roerende en

onroerende handelingen te verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag daartoe rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

4° Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 25.000-¬ en is vertegenwoordigd door 25.000 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/25.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder

3001 Leuven

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

nummerBE58 0017 5967 5279 bij BNP Paribas Fortis bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  JITNIE in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 19 juni 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

5° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

6° De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

7° De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel toestemmen om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald. Indien een effect (aandelen en andere) aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

9° Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. IV. TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

en eindigt op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van de maand juni 2016, op de plaats

aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening

van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en

ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur:

- De heer DISTELMANS Bjorn, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alexis Brusselmans

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 19.07.2016 16331-0072-013

Coordonnées
JITNIE

Adresse
WIJNGAARDLAAN 34 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande