JOCANA

Divers


Dénomination : JOCANA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 440.309.031

Publication

16/07/2014
ÿþMOdWrB1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vaimeakte

geiegd/ontvangen op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

0 7 JOLI 20iit

ter griffie van de Nederiandstalige rtigt$431ille, vnn tcoigaffendel Brussel

Ondernemingsnr : 0440.309.031

Benaming

(voluit) : JOCANA

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 1860 Meise, Boechtstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - KAPITAALSVERHOGING - OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP IN BVBA ONTSLAG EN KWIJTING VAN DE BESTUURDERS EN BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "JOCANA", te 1860 Meise, Boechtstraat 15, opgesteld door notaris Anne Verhaeghe te Meise op 30 juni 2014, te registreren, dat de vergadering volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLISSING VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR AANGAANDE DE WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering heeft de voorzitter ontslagen lezing te geven van het verslag van de Raad van Bestuur me een gedetailleerde motivatie over de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel aan dit verslag is een staat van activa en passive gehecht met de balanstoestand van de vennootschap afgesloten op eenendertig maart tweeduizend veertien.

TWEEDE BESLISSING WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL.

De vergadering heeft beslist de tekst van artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1. Onderneming in onroerende gcederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

2. Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, personeelsbeleid, productie en algemeen bestuur,

3. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondernemingen, Belgische en of buitenlandse, handels, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

4. Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundige uit te breiden.

5. De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor

verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

7. Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

8. Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen.

9. De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te verlonen) mogen verrichten in

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

VIERDE BESLISSING : KAPITAALSVERHOGING.

De algemene vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van zesenzeventigduizend vijfhonderd (76.500,00 EUR) om het te brengen van tweehonderdvijftigduizend (250.000,00 EUR) op driehonderdzesentwintigduizend vijfhonderd euro (326.500,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door optrekking van de fractiewaarde van de aandelen.

VIJFDE BESLISSING : VOLSTORTING.

De huidige aandeelhouders hebben ingeschreven op de kapitaalsverhoging in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten zodat sinds dertig juni tweeduizend veertien een bedrag van zesenzeventigduizend vijfhonderd (76.600,00 EUR) ter beschikking van de vennootschap

De ondergetekende notaris Anne Verhaeghe heeft bevestigd dat het bedrag van zesenzeventigduizend vijfhonderd (76.500,00 EUR) werd gedeponeerd op de rekening nummer BE43 7440 4422 3101 op naam van de vennootschap bij de Naamloze Vennootschap 'KBC Bank, zoals blijkt uit het bankattest van tien juni tweeduizend veertien, dat aan haar werd overhandigd.

Als vergoeding voor deze inbreng werden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

ZESDE BESLISSING VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALSVERHOGING.

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat de hierboven besliste kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal zodoende werkelijk gebracht is op driehonderdzesentwintigduizend vijfhonderd euro (326.500,00 EUR), vertegen-iwoor-digd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderdste (1/1.200) van het kapitaal vertegen-woordi-'gen.

ZEVENDE BESLISSING : VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering heeft de voorzitter ontslagen lezing te geven van het verslag van de Raad van Bestuur van eenendertig mei tweeduizend veertien met betrekking tot het voorstel tot omvorming van de Naamloze Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid waarbij gevoegd een staat van het actief en passief afgesloten op eenendertig maart tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden geleden.

ACHTSTE BESLISSING: VERSLAG VAN DE REVISOR.

De algemene vergadering heeft de voorzitter ontslagen lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat door de heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor, gevestigd te 1851 Grimbergen (Humbeek), Kerkstraat 152 aangewezen door de Raad van Bestuur, van welk verslag, gedateerd op tien juni tweeduizend veertien, de besluiten luiden ais volgt:

CONCLUSIES

ln overeenstemming met de bepalingen van artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 31 maart 2014 van de Naamloze Vennootschap JOCANA aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31.03.2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is gebleken dat geen overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het eigen vermogen bedraagt 345.797,43 ¬ . Het eigen vermogen is dan niet lager dan het kapitaal.

Dit verslag is enkel bestemd voor de buitengewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over de

omzetting naar Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te Grimbergen,

Op 10/06/2014.

Geert Van Gooien

Bedrijfsrevisor.

NEGENDE BESLISSING: OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De vergadering heeft beslist de vennootschap om te vormen in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met de benaming "JOCANA" en met behoud van de activiteit en het maatschappelijk doel.

Het inschrijvingsnummer bij het Register van Rechtspersonen blijft dezelfde, alsook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen.

Het kapitaal zal voortaan vastgesteld zijn op driehonderdzesentwintigduizend vijfhonderd euro (326.500,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderdste (1/1.200) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De omvorming is geschied op basis van de hierboven vermelde staat van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend veertien, waarnaar wordt verwezen.

TIENDE BESLISSING : AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN.

De vergadering heeft de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid o.a als volgt vastgesteld, tevens rekening houdend met de voorafgaande beslissingen inzake de wijziging van het maatschappelijke doel en de verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 1. Naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennoot-'schap met Beperkte Aansprakelijkheid en

heeft als naam "JOCANA".

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1860 Meise, Boechtstraat 16.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

1. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

2. Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, personeelsbeleid, productie en algemeen bestuur.

3. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en of buitenlandse, handels, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

4. Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundige uit te breiden.

6. De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor

verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

7. Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België ale in het buitenland.

8. Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen.

9, De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te verlonen) mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken,

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdzesentwintigduizend vijfhonderd euro (326.500,00 EUR), vertegen-iwoorldigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderdste (1/1.200) van het kapitaal vertegen-iwoordi-'gen, volledig volgestort.

Artikel 11. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroep-taar.

Artikel 12. Bevoegdheid.

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behotridens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle hande-ilingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordeiijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan derden tenzij bewezen wordt dat deze laatsten hiervan kennis hadden of, gelet op de omstandigheden, hiervan niet onwetend konden zijn ; bekendmaking van de statuten in de Bijlage tot het Belgisch Staats-'blad is evenwel hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks van verrichtingen, een te nemen beslissing of bij de uitvoering ervan, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden zich te gedragen naar de bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 14. Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand oktober om negentien (19.00) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Artikel 17, Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

"

Artikel 19 Winstverdeling.

Het resultaat wordt als volgt verdeeld:

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt.

Artikel 22. Ontbinding en vereffening in één akte.

Een ontbinding en vereffening in één akte zijn slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

Ver is geen vereffenaar aangeduid;

20 alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd.

3°alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd

en besluinten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

ELFDE BESLISSING : ONTSLAG EN KWIJTING van BESTUURDERS en GEDELEGEERD BESTUURDER

- BENOEMING VAN ZAAKVOERDER.

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag uit hun opdracht van bestuurder van de

vennootschap door:

1. mevrouw BOGAERTS Carine, wonende te 1730 Asse, Heedstraat 57 ; en

2. mevrouw BOGAERTS Nadia, wonende te 1860 Meise, Mankevosstraat 35.

De vergadering heeft eveneens kennis genoemen van het ontslag van mevrouw Bogaerts Carine in haar

opdracht als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Er werd hen decharge verleend voor de uitoefening van hun opdracht onder voorbehoud van goedkeuring

van de jaarrekening.

Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en in deze functie wordt benoemd voor een onbepaalde

duur mevrouw BOGAERTS Nadia, voornoemd, die heeft verklaard haar opdracht te aanvaarden en niet

getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen het aanvaarden ervan verzet.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd.

Toezicht : De vennoten hebben verklaard geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw

verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet beantwoordt aan de wettelijke criteria volgens welke een

commissaris-revisor verplicht dient te worden aangesteld.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Anne VERHAEGHE

Worden samen neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 30 juni 2014 + bankattest;

- lijst van de akten van de vennootschap + cotirdinatie:

verslag van de Raad van Bestuur inzake wijziging maatschappelijk doel + staat van activa en passive per

31 maart 2014;

verslag van de Raad van Bestuur inzake omvorming van de vennootschap in BVBA + staat van activa en

passiva per 31 maart 2014;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.10.2013, NGL 30.01.2014 14019-0162-009
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.10.2012, NGL 16.07.2013 13313-0028-009
06/07/2012 : BL550451
06/07/2012 : BL550451
30/12/2011 : BL550451
14/07/2011 : BL550451
03/03/2011 : BL550451
12/02/2010 : BL550451
08/09/2009 : BL550451
02/03/2009 : BL550451
20/05/2008 : BL550451
07/12/2007 : BL550451
29/11/2006 : BL550451
07/12/2005 : BL550451
07/12/2004 : BL550451
24/11/2003 : BL550451
05/12/2002 : BL550451
02/12/1999 : BL550451
20/11/1996 : BL550451
17/02/1994 : BL550451
01/01/1992 : BL550451
05/04/1990 : BLA55162

Coordonnées
JOCANA

Adresse
Zetel: 1860 Meise, Boechtstraat 15

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande